fkvojvodina.com

It is currently Tue May 21, 2013 9:11 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 974 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 65  Next
Author Message
 Post subject: Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč) 2:1
PostPosted: Sun Aug 05, 2012 12:37 pm 

Pitanje za one koji planiraju da idu u sopstvenoj režiji: kako planirate da nabavite karte i da li zna neko jel moguće kupiti kartu za "našu" tribinu i preko ovog sledovanja od 500 karata? Planiramo da idemo kolima, ali nemamo odgovor na ova pitanja.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 12:46 pm 

Mislim da će velik broj ljudi, koji mogu da odlože svoje obaveze, otići u Beč, kosmopolitski grad umetnosti i kulture, i da će na tribinama biti i puno naših, koji tamo rade i žive, tako da očekujem dobru podršku sportsko navijanje, kao i ponašanje.
Cena od 20 evra je veoma povoljna i očekujem veliku gužvu za mesto u autobuskom karavanu.Bilo bi lepo da mladi ljudi, koji nisu imali priliku da posete Beč, dobiju prioritet.Besplatan prevoz bi zaista napravio ,,ludnicu" u jagmi za mesto (prijavilo bi se sigurno nekoliko hiljada navijača, pa i turista), tako da ja ne vidim ništa loše u odustajanju od besplatne posete, osim velike blamaže i neprofesionalnizma rukovodstva Kluba sa javnim ,,istrčavanjem" (ali na to smo već navikli, kao na ,,dobar dan").Nekad je to i palilo: ,,obećaj, pa udaj - udaj, pa ne daj", ali prošla su ta vremana, tako da je ta taktika, danas, kontraproduktivna i treba se manuti toga - još od onomad.
Srećno nam bilo, pa da se radujemo i pripremamo za sledeće gostovanje :!:

Last edited by Turija on Sun Aug 05, 2012 12:58 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 12:54 pm 

firma1989.com:

Quote:
Полазак аутобуса у организацији навијачке групе Фирма 1989 је у среду у поноћ !!!
Пријаве у шопу до уторка у 20:00ч. Радно време шопа данас,сутра и прекосутра 14:20 !

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 1:00 pm 

Turija wrote:
Mislim da će velik broj ljudi, koji mogu da odlože svoje obaveze, otići u Beč, kosmopolitski grad umetnosti i kulture, i da će na tribinama biti i puno naših, koji tamo rade i žive, tako da očekujem dobru podršku sportsko navijanje, kao i ponašanje.
Cena od 20 evra je veoma povoljna i očekujem veliku gužvu za mesto u autobuskom karavanu.Bilo bi lepo da mladi ljudi, koji nisu imali priliku da posete Beč, dobiju prioritet.Besplatan prevoz bi zaista napravio ,,ludnicu" u jagmi za mesto (prijavilo bi se sigurno nekoliko hiljada navijača, pa i turista), tako da ja ne vidim ništa loše u odustajanju od besplatne posete, osim velike blamaže i neprofesionalnizma rukovodstva Kluba sa javnim ,,istrčavanjem" (ali na to smo već navikli, kao na ,,dobar dan").Nekad je to i palilo: ,,obećaj, pa udaj - udaj, pa ne daj", ali prošla su ta vremana, tako da je ta taktika, danas, kontraproduktivna i treba se manuti toga - još od onomad.
Srećno nam bilo, pa da se radujemo i pripremamo za sledeće gostovanje :!:

Problem je sto su nam dali samo 500 ulaznica :/
Ako budemo igrali u skorije vreme sa Rapidom treba da im se oduzimo za ovo pa da im damo 50 ulaznica ili da izmislimo neki drugi
razlog zbog kog oni ne mogu da gostuju, nesto kao tribina se gradi i slicno! :D Koji smradovi :frown:

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 1:53 pm 

Drina, verujem da je sve tako, kao što si napisao (jer do sada je uvek bilo), samo ne treba padati u vatru podizanja tenzije i revanšizma, jer ja mislim da su se svi (i domaćini i naši) uplašili (pre)velike posete sa razlogom, jer treba to gostovanje odraditi bezbedno, i imati situaciju pod kontrolom u svakom trenutku.
Rezultat je vrlo ,,zapaljiv", a i ostale potencijalne okolnosti u Beču (nikad se ne zna šta sve može da se dogodi prvelikom ,,karavanu", tj koliko treba snaga bezbednosti da sve prođe OK).
Drugo, očekuje se tamo i puno naših ljudi iz bivše SFRJ, neki nam skloni, koji će verovatno kupiti karte za gostujuću tribinu (verujem da će to moći), kao i neki neskloni, kojima, možda, nije u cilju da sve prođe u najboljem redu.
Kada su domaćini, sa našim rukovodstvom, napravili realnu matematiku i analizu, pretpostavljam da su cifru od 500 organizovanih gostujućih navijača smatrali najvećom mogućom (a i obaveznom, jer je toliko bilo i organizovanih Rapidovaca u NS), za koju mogu garantovati bezbednost, bez nekog prevelikog podizanja na noge grada Beča i posebnih bezbedonosnih mera.
Ja sam nekako ubeđen, da je glavno pitanje bilo bezbednost i sigurnost ljudi, međutim, možda su se malo i sportski uplašili Voše :wink: , iako utakmicu, 90%+, odlučuju igrači i treneri, a taj ,,12 igrač " ako uspe da doda adrenalin -samo nije se trebalo istrčavati ,,pred rudu" (lepo kaže naš narod: prvo skoči, pa onda reci hop :lol: )

PS
I da, pijte vodu u samom Gradu Beču (ne znam da li gradski vodovod ide i do stadiona, ali voda je bolja od piva - za neverovati :lol: ).Beč je jedina evropska prestonica koja ima u svojoj gradskoj vodovodnoj mreži izvorsku vodu ( i dvorac Šenbrun je dobio naziv po tome - lep bunar).

Last edited by Turija on Sun Aug 05, 2012 3:44 pm, edited 5 times in total.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 2:05 pm 

Tony Starks wrote:
firma1989.com:

Quote:
Полазак аутобуса у организацији навијачке групе Фирма 1989 је у среду у поноћ !!!
Пријаве у шопу до уторка у 20:00ч. Радно време шопа данас,сутра и прекосутра 14:20 !

samo mi nije jasno, da li autobus kreće u noći između srede i četvrtka ili kako?

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 3:01 pm 

http://www.laola1.tv/en/tr/soccer/aut-b ... 91820.html
Ko hoce da gleda nase rivale.

Koliko je Austrija stisnula Rapid u prvom poluvremenu (0-1). Ako ne krenemo sa istim pristupom, bez respekta, da prebacimo igru koliko je moguce kod njih, bice tesko izboriti dobar rezultat.
Njihov golman strasno nesiguran, ne izlazi za crte, boksuje ka unutra, moramo iskoristiti ovo i napasti, sutirati. Samo da se ne povucemo, nemamo razloga za takvu igru.

Kraj 0-3 za Austriju, Rapid totalno bezidejan i ubijen u pojam. Imali period od mozda 20min u prvom. Drugo poluvreme Austrija igrala na kontre i pustala Rapid da organizuje igru sto ovima bas i ne ide.

Jos jedna stvar i nada. Mislim da Brankovic mora poceti levo. Ne toliko zbog Pajinih gresaka u prvoj vec sto nam treba jaca leva strana u napadu, tu njima skripi i treba je opteretiti u kontrama. Sa Brankovicem na levom beku i Bilbijom ispred njega, koji moze i da ulazi u sredinu, mislim da imamo mnogo vise kombinacija nego sa Skuleticem samim napred i Pavlovicem, tu lopta ili ide u nazad ili se ovaj sam probija.
U ovom slucaju pojacati zadnje vezne da uskacu kad treba mozda kombinacija Mitosevic-Green-Moreira pre nego Poletanovic u prvoj postavi.

Kroz sredinu cemo tesko proci mi ali i oni, gledajuci stopere i zadnje vezne. Sledecu utakmicu ce odluciti krila i bekovi.

Last edited by severozapad on Sun Aug 05, 2012 4:53 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 4:52 pm 
Moderator

Fino ih je ukantala Austrija. Ovo je još jedna potvrda da ih se može proći.

http://www.youtube.com/watch?v=ktncqpss ... ture=share

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 4:58 pm 
Administrator

Grof Žekula wrote:
Ko danas po ovom paklu ostaje kod kuće, a da ga to zanima, na Sportklubu+ od 16h ima prenos meča Rapid - Austrija!

Rapid - Austrija 0:3 (0:1)
Nadam se da su ZZ i igrači gledali ovaj meč, jer je Austrija pokazala tačno kako se igra protiv Rapida, koji je izmenio (ojačao) postavu u odnosu na meč u NS, ali je doživeo pravo gaženje!
Austrija dominantna u sredini, zatvorila bokove i surovom egzekucijom rešila pitanje pobednika. Realno 1:4 bi bio "pravi" rezultat viđenog na Stadionu na kojem ćemo istrčati u četvrtak.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 4:58 pm 

Ovi su toliko smesni da treba da ih razmontiramo tamo. Napasti ih od prvog minuta,ici na pobedu i nema brige.
Svi u Bec!

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 5:16 pm 
Moderator

severozapad wrote:
Jos jedna stvar i nada. Mislim da Brankovic mora poceti levo. Ne toliko zbog Pajinih gresaka u prvoj vec sto nam treba jaca leva strana u napadu, tu njima skripi i treba je opteretiti u kontrama. Sa Brankovicem na levom beku i Bilbijom ispred njega, koji moze i da ulazi u sredinu, mislim da imamo mnogo vise kombinacija nego sa Skuleticem samim napred i Pavlovicem, tu lopta ili ide u nazad ili se ovaj sam probija.
U ovom slucaju pojacati zadnje vezne da uskacu kad treba mozda kombinacija Mitosevic-Green-Moreira pre nego Poletanovic u prvoj postavi.

Brankovic nije u kombinaciji za tim (tako je sopstio Zagorcic na pocetku priprema). Jedino ko moze umesto Paje jeste mladi Nastic.
Mitosevic isto tako nije u kombinaciji za tim (bar protiv Rapida) jer ima zdravstvenih problema.
Utakmice kao sto ce biti ova u Becu, mislim da nisu za Bilbiju, bar ne na toj krilnoj poziciji na kojoj ga forisiraju, jer nema brzinu da bi mogao da koristi taj visak prostora koji ce se sigurno javljati.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 5:22 pm 

Okej, a sta je sa Brankovicem? Nisam znao da ne moze da nastupa i naravno da onda treba Paja da pocne. Za Bilbiju se slazem da u kombinaciji sa Pajom mozda ne bi pokazao kao u ovoj sa Brankovicem ali je neko ko se ne libi da sutne iz daljine a pri tom ume da pogodi, po meni licno sigurno bolje resenje od Skuletica.
Za Mitosevica sam potpuno zaboravio da se pojavio bio taj problem sa bolescu.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 5:24 pm 

Ја мислим да и највећи фудбалски лаик може из авиона видети да Билбија и Шкулетић никако не могу играти на крилним позицијама, па боље би се снашли као голмани него као крила. Не разумем зашто их Загорчић ту гура, а и пре њега Јашар је форсирао Шкулетића на крилу... :?

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 5:27 pm 

Одушевљен сам оним што сам видео у дербију Аустрије... Рапид је као нападао, врло јалово, створили су једва једну и по прилику за целу утакмицу... Имали су само посед лопте, у свим осталим сегментима је Аустрија била боља. А наводно је Рапид био велики фаворит. Нека тако буде и у четвртак. Има разлога за оптимизам...
П.С. Ни навијачи Рапида ме нису одушевили, а наводно важе за најгласније и најопасније у Аустрији

Profile  

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 7:51 pm 
Moderator

Avangarda wrote:
Ја мислим да и највећи фудбалски лаик може из авиона видети да Билбија и Шкулетић никако не могу играти на крилним позицијама, па боље би се снашли као голмани него као крила. Не разумем зашто их Загорчић ту гура, а и пре њега Јашар је форсирао Шкулетића на крилу... :?

Gura ih zato sto nema nikoga da igra levo krilo. Ako tamo stavi Abua nece imati nikog da da gol, znaci ili Bilbija levo a Boske na svoju prirodnu desnu stranu ili Bosketa gurnuti levo pa da Skule igra desno. Oba ova resenja su losa ali ipak su bolja nego bezveze potrositi Abua kao levo krilo i onda ostati bez spica.

Mada me cudi kako mu jos nije palo na pamet da proba sa Bosketom levo i Runijem desno, Runija vec neko vreme guraju na beka a on je prirodno bio krilni igrac. To pod uslovom da je ovaj spreman.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 974 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 65  Next

All times are UTC + 1 hour