7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2

Locked
Buca

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h

Post by Buca »

Grba_NS wrote:A sta je to Supic za.ebao danas?
Stvarno sta je zgresio? Zgresio je sto se rodio!!! Verujem da bi svi golmani sveta onaj sut branili 1 rukom a lopta mogla uci u gol? Stvarno nije Supic kriv ni za 1 gol!
Momcima svaka cast! Izgunili su, i kad je tako uvek cu ih podrzati!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image

Image

Image

Image

Image
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Олешили смо их у навијању, то ми је најдраже... Запад сјајан, полудео потпуно, скоро цео наш, изгледа да су неки гробари на западу лоше прошли... Мислим да смо показали да Нови Сад није и никад неће бити црно-бели град.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Drina, evo ti, pa proceni

Image

Image

Image

E sad, pre nego sto pocnem da sredjujem fotografije da iznesem i moj utisak. Danas su potonuli u svakom pogledu. Od dole, sa terena se sve mnogo bolje vidi. Na tribinama je odnos bio MNOGO u nasu korist. Istok nikada slabije popunjen, i od toga tek je nesto preko pola zapravo i navijalo, ostali su samo gledali, a na Zapadu NIKADA manje navijaca gostiju. Skoro, pa na prste da ih izbrojis. Nije bilo bas tako, ali je evidentno smanjenje broja njihovih pristalica na toj tribini, i taj trend traje vec vise godina unazad. Bravo forumasima za akciju DUPLA KARTA!!!
carlons

Post by carlons »

Mojsov polako ali sigurno postaje kiks igrac.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Jos ova, pa ostatak ide u galeriju.

Milanu Bojovicu od sajta FKV.COM za postignut pogodak, uz zelju da ubuduce bude starter, a ne dzoker.

Image
Akcent

Post by Akcent »

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2815_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo koreografije. Pogledajte kartone i barjak i sve je jasno :)

Sto se igre tice - ok. Borbenost na nivou, falilo je sportske srece. Nasim momcima svaka cast, aplauz su dobili, djilkosi nose bodove al sta je tu je. Idemo dalje!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Turija

Post by Turija »

Večeras je jedino Pavlović igrao inteligentno i dobro (po mom ukusu).Ostali su se boril, ali uvek je bilo onog ALI koje devojci udaju kvari.
Stanojević iznenadio Vukićevića, a Vukićević nas, i to vrlo neprijatno, jer smo se oprostili od vrha domaće lige, već u sedmom kolu, a teško ćemo i do tog trećeg mesta, pošto ima par ekipa koje igraju mnogo bolje od izabranika Vukićevića (Sloboda, Radnički, a možda će i Rad krenuti u borbu za treću poziciju).
Ja sam još letos, a naročito posle Vaduza rekao da Mojsova treba preseliti na klupu i da štoperi sada igraju jako loše, nesigurno i neinteligentno, pa kad im dodamo još neupotrebljivog Supića na golu situacija je kompletna za infarkt (iako su Marković i Šćepović bili sami ispred njega, Supić je reagovao najgore moguće - stao i čekao da ga napadači pitaju u koji ugao hoće da mu šutnu loptu, umesto da im ,,uđe u šut" .Nisam siguran da bi u tom slučaju ovi pogodili mrežu, kao što i nisu, u drugom poluvremenu, kad je krenuo ka igraču partizana na desnoj strani našeg šesnaesterca).Večeras su oba naša štopera ispali iz igre, kao mala deca, i zapečatili rezultat derbija, već u prvih 20 minuta utakmice.
Trener Vojvodine će naravno biti zadovoljan učinkom svojih izabranika (eto, izvršio je samo 2 izmene u drugom poluvremenu, iako smo gubili utakmicu čitavih 90 minuta).
Brana Ilić mu igra 54 minuta derbija (pri minusnom rezultatu), a da gotovo ne pipne loptu, dok Bojović sedi na klupi, iako daje gol u proseku na svakih 10 minuta (prava je šteta što nije dobro zahvatio loptu u drugoj gol šansi, kada ga je igrač partizana malo odgurnuo i omeo).Momak je 3 puta bio u šansi za 20 minuta provedenih na terenu.
A Vuk - ponovo ni minut na teren (svaka čast Adjuruu na borbenosti, ali da je Vuk šutirao one 3 izbijene lopte, jedna bi sigurno završila u mreži).Otkud sad Bilbija kao džoker, a nema možda ni miunt igre u JSL ove sezone?
Generalno trčalo se pristojno, ali se vrlo neprecizno dodavala lopta saigraču i jako, jako traljavo šutiralo (nedopustivo za profesionalce).Prednjačio je Merebašvili, nije se ni Abu pokazao,a najprecizniji u dodavanju i centriranju bio nam je bek Pavlović.
Stevanović borben, kao Meda i Adjuru, ali sa malim efektom.Ilić kao i da nije igrao, dok su Supić, Mojsov,Trajković (čini mi se da je on kod drugog primljenog gola otpao u duelu kao klinac) i Vukićević, nehotično pomogli gostima da veoma lako dođu do bodova u Novom Sadu.
I u tome je kraj priče.Jer, uvek se nađe već neko (kad nama jako treba pobeda) ko će zabrljati i vratiti priču i stvari na početak :cry: Nismo se obrukali na terenu, ali nismo se ni pokazali.Međutim, ne može se postati bitan faktor, ako ne dobijaš bitne utakmice.
Last edited by Turija on Sat Oct 01, 2011 10:56 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kravoguster

Post by kravoguster »

Mojsov na klupu i sto pre iz kluba !!! Svaka mu cast za proslu sezonu i finale kupa, ali ovo postaje nepodnosljivo !!! zvezda, Vaduc, partizan.. Pa jbt, moja baba ne bi toliko puta pala !!! :shit:
Владика
Administrator

Post by Владика »

kravoguster wrote:Mojsov na klupu i sto pre iz kluba !!! Svaka mu cast za proslu sezonu i finale kupa, ali ovo postaje nepodnosljivo !!! zvezda, Vaduc, partizan.. Pa jbt, moja baba ne bi toliko puta pala !!! :shit:
Мојсову се захвалити на свему и довиђења. Два пута киксне против црвеног близанца, затим Вадуз а сада црни близанац. Надам се да му је ово последња утакмица у дресу наше светиње.
Добили смо два кикс гола(да ли су нам дали други гол после фаула?) а остатак меча јованетић је судио таман толико да да ветар у крила гостима из Београда. Добијена битка на трибинама, имали смо поново домаћи терен. Сјајна атмосфера и то једино што ћу памтити са овог меча!
Stexman

Post by Stexman »

Turija svaka ti cast na analizi! Upravo sve sto bih i ja rekao. Zalaganje i zelja za desetku
ali sve ostalo bleda petica. Najinteresantnije je to sto mi kvaliteta imamo a on se nalazi na klupi, a ponekad
ni tamo. Zasto je to tako, nikad necemo saznati.
Jako sam razocaran, subota je a ja sam ostao kuci umesto da odem prijatelju na rodjendan. Jednostavno sam utucen...
DUB

Post by DUB »

U 01:35 snimak na rts2 ukoliko ne lažu pa puste koncert Bore Dugića.
Sad pogledah izveštaj na sosku, imam utisak da je kod drugog gola Mojsov više pao iz nemoći da zaustavi igrača nego zbog kontakta. Bilo je nekog kontakta ali to se ne svira, njima sigurno ne.
I dalje ne mogu da dođem sebi kakva dva gola smo im poklonili...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Helm

Post by Helm »

Steta, dobra igra i dobra publika moglo bi svasta da se kaze ali nemam ni snage ni volje. Izgledali su kao drugoligas a ipak pobedili.
playmaker

Post by playmaker »

Helm wrote:Steta, dobra igra i dobra publika moglo bi svasta da se kaze ali nemam ni snage ni volje. Izgledali su kao drugoligas a ipak pobedili.
Stvarno vise ne znam dokle ces da guras glavu u pesak? Izvini sto te pitam ovako direktno ali jel te placa neko?

Pa covece sta je danas bilo dobro? To sto su oni bili nikada gori u istoriji ne znaci da smo mi bili dobri !
Mi smo trebali i morali da im spakujemo barem 3 komada da samo znali a nismo.
Brana opet u timu, opet nista nula! Ma ne vredi vise ni da pricam...

Mene bi bilo sramota da palamudim ovde kao ti sto radis... :idea:
Igracima svaka cast za srce i to je sve, igra im je bila za nijansu bolja od njihove a obe spadaju pod tuzno.

Jedino pozitivno je sto je pokazano kome ovaj grad pripada i nadam se da ce to biti standardna praksa u buducnosti...
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Nasi igraci su pokazali borbenost, grizli i samo im je falilo malo srece. Trebao je Bojovic dati 2 gol ali ipak nista. Sta se tice onih, dali su nam golove iz kontre skroz bezveze a sad slave kao da su osvojili LS. U svak slucaju podrska za FKV. IMa do kraj da se igra jos puno pa mozda i stignemo do nekog trofeja ;)
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Locked