fkvojvodina.com

It is currently Fri May 24, 2013 4:59 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 974 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 65  Next
Author Message
 Post subject: Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč) 2:1
PostPosted: Fri Aug 03, 2012 6:30 pm 

kej wrote:
Škuletić je odigrao dosta loše, ali je jedini istrčao na teren sa stavom '' Zabole me ko si, dođi da ti prodam koju foricu!'', dok su svi ostali ušli stegnuto. To mi se dopalo kod njega, pogotovo što je jedan od najmlađih u ekipi. ..

Uz dužno poštovanje mišljenja svakog našeg forumaša (i njegovog ličnog viđenja), moram ovo da prokomentarišem (opet iz ugla, sada mog, ličnog viđenja :lol: ).
Shvatam zadovoljstvo za sinoć viđenu predstavu na našem stadionu (i pridružujem mu se), ali Škuletić ne da je odigrao loše, nego katastrofalno, u stilu ,,zabole me koliko ću lopti izgubiti" (a, ne sećam se da je prodao ijednu ,,foricu", osim što je išao kroz trojicu, i naravno gubio lopte ).Mislim da ih je izgubio, jedno, 80% čistih, bez faula, jer je znao da će igrati 70 minuta sigurno ( a, nema snage ni za 20' :oops: ).Zbog takvog odnosa i njegove igre, ja sam ,,šizio", već posle 30-og minuta utakmice, koliko na njega toliko i na Zagu (verovatno neopravdano, jer nekad smo trpeli daleko više takvih igrača na terenu,a sada je Zaga sveo to stanje samo na jednog, što je velik napredak, ali velik minus za evropsko takmičenje, gde je svaka ,,rupa" veoma kritična).
Drugo, ono jedan od najmlađih je, možda, vrlo diskutabilno. Znamo već kako te fudbalske legitimacije odgovaruju stvarnosti.Možda grešim, ali on meni izgleda stariji, barem 2-3 godine?
Treće, mislim da bi svaki naš Omladinac iz Šampionske generacije odigrao, na tom mestu, daleko bolje i korisnije.
Četvrto, danas je on jedini igrač, zbog kojeg moramo da tumbamo ekipu, a ceh plaćaju Boske i Vule (pa i Bilbija).Boske mora da pomaže Pavloviću, a Vule ostaje na vetrometini duž cele desne strane terena (ja se ne sećam da se Škuletić jedanput vratio u visinu 16-30m?).I onda neko kaže Vule sinoć jako loš u prvom poluvremenu.
Šta hoću da kažem, ne treba da tražimo opravdanja za jednog nespremnog i neodgovornog igrača, i da se oduševljavamo sa onim šta je igrač hteo da uradi, već šta je uradio (i onaj gol protiv Suduve, iz zicer pozicije, jedva je ugurao, iz drugog pokušaja, kada bi stvarno bila umetnost promašiti).I Bojović nije mnogo utekao (zato ga je Milinković i uvodio, kao džokera, samo na 10-15 minuta, jer za toliko ima snage).Moramo u ove dve (nadam se i više) evropske utakmice, izvesti najbolji mogući tim, kako bi maksimalno parirali protivniku, da posle ne žalimo u stilu: mogli smo, a nismo (zbog svoje krivice).

PS
Jokić će biti pojačanje, ali mu treba takmičarskih utakmica.Ima mirnoću i dobru duel igru, a zna i dodati loptu, samo je napravio veliku glupost (kao početnik) kod penala za Rapid (sudija odličan).
Od Grina očekujem, kako vreme ide, sve sigurniju i nametljiviju igru.Nije nešto ekstra, ali može igrati, mada mi je jako žao što neki naši klinci neće dobiti šansu, a imaju perspektivu.Mislim tu na Ivanića, Kosovića, pa i taj Šušnjar ne verujem da je slabiji od Škuleta, kao i kadgod što je seljen Voja Ubiparip i nije mu data šansa u Voši.Zaga bi to trebao najbolje da shvata, jer je prošao taj (igrački) put.Nadam se da će tako i biti.
:cheers:

Last edited by Turija on Fri Aug 03, 2012 6:34 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 6:34 pm 

Još se nisam smirio od sinoć, nisam baš gledao utakmicu da je sad analiziram, jer sam se više koncentrisao na gubljenje glasa i deranja dlanova, ali ja sam zadovoljan u potpunosti. Igrali smo onako kako bi trebalo uvek da igramo: borbeno, muški, pa kako bude. I to je cela Srbija videla i prepoznala. Hvala momcima i treneru, ali ovakva igra ne sme biti izuzetak, već rutina. Broj golova i šansi nije od nekog značaja, jer mi ni u jednoj varijanti ne smemo čuvati ikakav rezultat, jer za to nemamo igrače. U Beču, kao i svuda, trebalo bi da zagrizemo od prvog minuta, izdržimo početni pritisak i onda u nekoj (polu)kontri izborimo prolazak dalje.

Samo borbeno!

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 6:56 pm 

Red Marquis wrote:
Imamo realnu šansu da ostanemo jedini srpski predstavnik u Evropi, a ko se seća takvog slučaja?

Nazalost taj scenario ne mozemo videti u narednoj rundi(ako si na to mislio) posto ce i Partizan u slucaju da ispadne u kvalifikacijama za Ligu Sampiona ucestvovati ko i mi u zadnjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

Jedino ako se plasiramo u grupnu fazu,pa dozivimo da cetvrtak uvece cela Srbija gleda Vojvodinu kao jedinog preostalog srpskog predstavnika u Evropi.

Turija wrote:
Drugo, ono jedan od najmlađih je, možda, vrlo diskutabilno. Znamo već kako te fudbalske legitimacije odgovaruju stvarnosti.Možda grešim, ali on meni izgleda stariji, barem 2-3 godine?

U mladjim kategorijama je bio fizicki dominatan u odnosu na vrsnjake,i vec tada se pricalo da je stariji nego sto mu pise na krstenici.

U svakom slucaju ni prvi ni poslednji slucaj tog tipa.

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 7:45 pm 

Svaka čast igračima na pobedi. Nismo još svesni koliko je ova pobeda velika, jedna od najvećih u istoriji kluba.
Osvrnuo bih se još na "kapitena" Vulićevića. Pa jel onako reaguje jedan kapiten (situacija kod gola i okretanje guze)? Idi telom majstore, vodiš protiv velikog Rapida a ti im okrećeš guzu kao na nekoj livadi. Pogini za sveti dres, ti treba da budeš primer drugima!
edit:
Rekao sam vec jednom i sad se pridrzavam obecanog- necu dozvoliti vulgarno vredjanje igraca Vojvodine!!!
Grba_NS

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 8:40 pm 

Turija wrote:
Šta hoću da kažem, ne treba da tražimo opravdanja za jednog nespremnog i neodgovornog igrača, i da se oduševljavamo sa onim šta je igrač hteo da uradi, već šta je uradio (i onaj gol protiv Suduve, iz zicer pozicije, jedva je ugurao, iz drugog pokušaja, kada bi stvarno bila umetnost promašiti).I Bojović nije mnogo utekao (zato ga je Milinković i uvodio, kao džokera, samo na 10-15 minuta, jer za toliko ima snage).Moramo u ove dve (nadam se i više) evropske utakmice, izvesti najbolji mogući tim, kako bi maksimalno parirali protivniku, da posle ne žalimo u stilu: mogli smo, a nismo (zbog svoje krivice).

Prvo, Milinković nije mogao uvoditi Bojovića kao džokera pošto nisu u isto vreme bili u klubu.
Ono za falsifikovanje legitimacije ne bih komentarisao. Labava pretpostavka na osnovu čovekovog izgleda. Al' ne pada meni na pamet da dižem u nebesa Škuletića. Složio sam se da je loše odigrao i istakao samo jedan segment koji je, po meni, za pohvalu. I ne tumba se cela ekipa zbog Škuleta, nego zbog toga što nemamo nijedno levo krilo. Abu je svakako opcija, ali ako Abu igra na krilu, u špic onda mora Bojović koji ''nije mnogo utekao''. Bez Abua u špicu smo deset puta slabiji. Bilbija je drugo rešenje, ali to nije njegova primarna pozicija, a i po svojim partijama u klubu nije daleko odmakao od Škuletića. Da imamo pravo levo krilo, Stevanović bi normalno igrao na svojoj poziciji.
Stexmane, želiš da na Stevanovićevoj poziciji vidiš Vuka? Vuka Mitoševića na krilu?
Kad nekoga šaljete na klupu, razmislite ko sa te klupe treba da uđe umesto njega. Ja ne pratim mlađe kategorije, ali mislim da među našim omladincima nema odličnog krilnog igrača koji bi mogao da konkuriše za ovakve utakmice. Ne možeš nekog klinca ubaciti odmah protiv Rapida, to ide postepeno. Nemamo bolje od ovoga, to je greška uprave što nigde nije iskopala levo krilo još od odlaska Tadića.

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 9:57 pm 

A kada bi Boske igrao levo kao i juce, a Poletanovic da se izvuce na desno? Ostaje Moreira kao izbaceni i nazad Greene i Vuk?

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 9:59 pm 

kej wrote:
[Prvo, Milinković nije mogao uvoditi Bojovića kao džokera pošto nisu u isto vreme bili u klubu.

Da, tačno.Bojović je došao u Vošu u letnjem prelaznom roku 2011, a ne zimskom 2011 - dakle: Vukićević je u pitanju, ali ne menja suštinu stvari.
Međutim, moja je greška u podatku i hvala na ispravci, jer na Forumu treba da stoje samo tačni podaci (ali, ko će sve popamtiti prodefilovale, kad je došao, otišao, odigrao epizodu u jednoj ,,grand" paradi i promenadi ?).Ovo sinoć će se već pamtiti, mnogo bolje i duže :cheers: .

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 10:13 pm 

Јел може једна утакмица да се заврши без пљувања фудбалера?

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 11:00 pm 

Pod hitno ubaciti Brankovića umesto Pavlovića koji je bio kriminalan i koji me je celu utakmicu nervirao i treba Bilbija da počne umesto Škuleta,kojeg ubaciti u zadnjih 15-20 minuta,ostali su bili korektni :!:

Profile  

PostPosted: Fri Aug 03, 2012 11:41 pm 

Uroš wrote:

Ne može. Uostalom, zašto bi? Tek je početak sezone, kad ako ne sad da ih kritikujemo. Ja sam veoma zadovoljan jučerašnjom igrom i rezultatom, ali to ne apstinira Pavlovićevu partiju, brljanje Supića i Škuletićevo netrčanje. Nisu titulu osvojili pa da ih već slavimo ko heroje.

Profile  

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 12:19 am 

Red Marquis wrote:
Uroš wrote:

Ne može. Uostalom, zašto bi? Tek je početak sezone, kad ako ne sad da ih kritikujemo. Ja sam veoma zadovoljan jučerašnjom igrom i rezultatom, ali to ne apstinira Pavlovićevu partiju, brljanje Supića i Škuletićevo netrčanje. Nisu titulu osvojili pa da ih već slavimo ko heroje.

Ако чекаш титулу,навијаш за погрешан клуб.Тек је почетак сезоне?Па пљујете их нон-стоп,почевши од припрема па до задњег тренинга,мада неки буду упорни и током паузе.Што се тиче Супића јесте направио онај кикс,али где су везни играчи били да приме лопту,него Јокић није имао друго решење него да враћа лопту голману.У првих 20 минута наши везни играчи су бежали од лопте као ђаво од крста док се нису ослободили,а једини играч у том периоду који се није уплашио Рапида био је Шкулетић,али сам није могао док се остали нису ослободили.Реално Рапид нас је разбио у првом полувремену,а знатно смо поправили игру у другом.А чак и да смо јуче изгубили не бих им замерио јер су се борили,на крају победили бољег од себе што се мора признати.То што појединци трипују да је Рапид класе Металца,а Омонија у рангу Барселоне то је њихов проблем у главама.И још нешто,ајде стварно без призивања Душана Тадића,одмах ми се :shit: Док није побегао у Гронинген био је најпљуванији фудбалер Војводине у историји,сад се одједном плаче за њим.

Profile  

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 12:39 am 
Administrator

@Uros

Tako je to u internet kafani i to ne treba mnogo da te pogadja. To sto neko nekoga igracki ne ceni ili mu nesto zamera i to iznese, njegova stvar. Ima pravo, kao sto ti imas pravo da drugacije mislis. Ali da prebacujes svima da hejtuju da ovo i ono, to ti je los posao. Mnogi su to vec uradili i sablaznjavali se i etiketirali i forum i sve nas na forumu, a evo ih, svaki dan dodju da procitaju sta se ovde divani, naravno da bi se ponovo sablaznjavali nad FKV hejterima. Mrka kapa od tog posla.

Tvoje je pravo da izneses svojoe misljenje i ako smatras da su svi bili odlicni, iznesi, obrazlozi i to je to. I u novinama ne citas svakog autora i svaki tekst, pa ako te neko ovde bas iritira, jednostavno ga preskoci. Jaca stvar.

Mogu i tebe, kao pre neku nedelju jednog drugog forumasa da pitam, ko smo to mi, a ko si to ti?

Vezano direktno za sledeci tekst: Тек је почетак сезоне?Па пљујете их нон-стоп,

Profile  

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 1:03 am 

Uroš wrote:
.И још нешто,ајде стварно без призивања Душана Тадића,одмах ми се :shit: Док није побегао у Гронинген био је најпљуванији фудбалер Војводине у историји,сад се одједном плаче за њим.

Pošto sam ja taj koji je prizvao Tadića..
To da je među najpljuvanijima jeste istina(tužna istina), ali to ne znači da su ga svi pljuvali. Kad ga prizove neko ko ga je ranije pljuvao, tada treba da ti se prikenja. U ovom slučaju ne.

Profile  

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 1:06 am 

Ne bih da se ponavljam, sve je već rečeno dosta puta. Utakmica je bila za infarkt, ne toliko zbog svog kvaliteta, već pre svega zbog našeg adrenalina i dve tragikomične situacije u poslednja 3 minuta. Ne bih da pljujem preterano, ali moramo li baš svaki puta da primimo tako neki šabanski gol u 119 minuti zaustavnog vremena iz stihijske i ničim izazvane akcije protivničkog tima? To ne ukazuje ne manjak tehnike ni taktike, već koncentracije - naš dobro poznati mentalitet.
Rekoh ne bih da kritikujem, ali utakmice se mogla završiti i nepovoljnijim rezultatom po nas - imali smo dosta rupa i padova, uigranost fali, a mislim da je u početku bio prisutan i preveliki "zort" od protovnika.
Po meni najbolji Đurić (na prvom mestu), Abu i Vule, ostali bili pristojni, čak i Supić, ako izuzmemo onaj užas od ispucavanja. I da dodam i ja po koju za Škulesiju: stvarno ne znam sa kojim je on stavom izašao na teren, ali njega je strašno gledati dok igra. Čovek bez ijednog fudbalskog kvaliteta, bez brzine, tehnike, odgovornosti u igri, fizičke spreme, zalaganja, ma užas... Nisam neki fan Bilbije, ali kad već nemamo bolje, sa njim bismo makar imali igrača na krilu, jer ga sinoć nismo imali...

Verujem u pobedu - svi u Beč!

Profile  

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 3:39 am 

Veceras u izlasku glavno pitanje svuda, "ides u Bec"?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 974 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 65  Next

All times are UTC + 1 hour