25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by simicpk »

Golovi: http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=12222" onclick="window.open(this.href);return false;
ФКВ
DekiFirma
Posts: 204
Joined: Thu Feb 03, 2011 2:34 pm
Location: Beograd

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by DekiFirma »

Cini mi se da se cak i u ovoj ligi potvrdjuje opet ono staro pravilo koje vazi i u nekim od najjacih liga na svetu: titule se osvajaju protiv najslabijih... Jer vidite i sami da ove iz vrha redovno tucemo ili se u svakom slucaju dobro nametnemo... Ali upravo te utakmice sa BSKom, Smederevom itd odlucuju prvaka. Koliko god neki klubovi krali ili namestali, i oni gube bodove protiv tih slabijih, ali neko vise a neko manje. Recimo to sto se tzv "velika trojka" medjusobno tuce, gde smo mi u poslednjih par godina bolji, ne odlucuje NISTA. Znam ja da i jedni i drugi manje vise kradu i namestaju, ali ni oni nisu nedodirljivi i bas tu se i izmedju njih lomi, jer onaj ko popusi od manjih klubova, taj na kraju i pojede :shit: .

Sta je poenta? Pa nama nisu potrebne pobede protiv Partizana, Jagodine itd. Nama su mnogo vise potrebne te pobede protiv tih ekipa iz donjeg dela tabele. Zasto? Pa vecina tih konkurenata za titulu ce verovatno pobediti recimo Smederevo, a mi ako izgubimo bodove protiv istog tog Smedereva, automatski smo izduvali "unapred upisana 3 boda na papiru". I tako ti se desi jos jedan BSK i automatski si se sam iskljucio, posto ce recimo od jedne solidne ekipe tipa Rada ili Slobode sve ekipe manje vise gubiti bodove, ali od tih slabijih klubova jedni gube vise a drugi manje.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by Boske87 »

Lep gol Deletića :) . Samo igrač koji ima štofa za ozbiljan fudbal je u stanju da ovako smireno provoza odbranu i rutinski realizuje. Vignjević mu mora dati veću minutažu do kraja sezone, pogotovu ako se ima u vidu da Katai nije naš igrač.

Ja i dalje tvrdim da je naš učinak u ligi odličan i da teško može da bude bolji jer su kiksevi sastavni deo fudbala. U normalnoj zemlji mi bi bili prvaci ove sezone!!! Druga je stvar što nam liga i zemlja nisu normalni, pa 2 kluba nikada ne kiksaju. nkp će tek da zapne do kraja sezone, a crveni se godinama forsiraju da bi se održala veštačka bipolarna tenzija i zamajavale šire narodne mase do sledećih kvalifikacija za evrokupove.

Jedino nam ostaje da napravimo tim za 2 koplja bolji od ostalih i da izdominiramo ligom od početka do kraja. A to je teško ostvarljivo, nismo mi Borusija Dortmund.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by laki »

Dekifirma, o cemu ti pricas? Pa nemamo sve pobede jer je normalno da gubis bodove! Sta ti mislis da partizani od rada, recimo, ne bi gubili bodove kao mi da ne namestaju? Garantujem da bi im svaka tekma bila pakao kad biu svi igrali 100% protiv njih.
Image
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by ДушанСП »

У овој лиги да би био првак од 30 утакмица ти треба 25 победа, а конкуренција распаднути близанци,нарочито овај црвени.И онда ови ликови из ФСС причају како је лига све регуларнија :mrgreen: А и гол цигана ми је крајње сумњив.Микић сам на петерцу између два штопера,а није имао потребу ни да скаче,а и онај промашај Доњег Срема је :roll: Мада мислим да ако одиграмо до краја како знамо,узимамо куп и бијемо цигане минимум два разлике :cheers:
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by Nevernik »

Neki nasi rezultati ove sezone: Smederevo 0:0, Kula 1:1 i 0:0, Borca 3:3, Kragujevac 0:0.

To je 10 bodova koje smo izgubili od cetiri najlosije ekipe u zemlji. Dodajte tome jos 5 bodova koje smo izgubili zbog kupa (OFK i Sloboda).
To je previse. I za te rezultate ne mozemo da krivimo Toleta, Vucica, Zvezdu, Partizan, sudije. filijale, medije...sami smo krivi.

Inace, ko bi rekao...cim pustis najbolje igrace da igraju odmah pobedimo bez problema.
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by ДушанСП »

У сезони ћирибу-ћириба нисмо правили много киксева и управо смо побеђивали такве тимове,а опет смо били трећи на крају,према томе и Брана Илић је једном приликом истакао да је велика разлика кад игра против неких клубова у дресу Војводине и дресу партизана.А наши близанци нису ни Бајерн ни Шахтјор да у домаћем шампионату буду толико убедљиви.
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by Tony Starks »

Ne znam da li ste primetili, ali prvobitna vest da je Enver dao drugi gol nije tačna, dao ga je Radoja.

Tako je objavljeno i na zvaničnom sajtu, a ako se pažljivije pogleda vidi se i na snimku (Enver stoji van 16 najbliži Poletanoviću koji izvodi slobodnjak):

[video]http://www.youtube.com/watch?v=lwOHIRw9XyM[/video]
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by kej »

:lol: Vidi stvarno. Tony, svaka čast!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by Tony Starks »

Ma ne bih ni ja to nikad primetio, kao što i nisam kad sam ranije gledao snimak, nego videh komentare ljudi na klupskom sajtu i samu vest u kojoj je Radoja naveden kao strelac, i ja sam kad sam ponovo pogledao snimak reagovao u fazonu "vidi stvarno". :D
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: 25. kolo: Javor-Vojvodina 0:4

Post by madda fakka »

Tony Starks wrote: a ako se pažljivije pogleda vidi se i na snimku (Enver stoji van 16 najbliži Poletanoviću koji izvodi slobodnjak)
Jos gledam pregled kola na Areni i sve mi cudno jer sam video da po fizickoj gradji igrac koji je dao gol nimalo nije kao Enver... Ovi rekli Alivodic dao gol jbg ja poverovao :D :D
I Bog je Slaninar...
Locked