Nisu pomenuti u kontekstu da su oni trebali da urade numeru, a i spomenuo sam da izvođačima numere kao redak plus priznajem što su naši. Poenta je da ovi momci nisu izgradili ime, kao recimo gorenavedeni iz tog miljea, i kao relativni anonimusi (za mene barem, ali kažem da scenu baš i ne pratim) su dobili dosta odgovoran zadatak. Moglo je i moralo bolje, ali odgovornost ne prebacujem na njih, već na onog koji je ovu ideju odlučio da realizuje. Šutaćemo se u dupe ako ekipa iz "Državnog posla" posveti jednu epizodu nama, to nam je, izgleda, maksimum što se kampanje tiče.pera wrote:Muzika jeste katastrofa, ali je na moju (i vasu) veliku zalost to nesto sto danasnji klinci, koji cine tribinu, slusaju inace...
A izvinjavam se ako sam pogresno protumacio, ali gore su pominjani Ajs, Sha i ostala BG reperska posada, pa sam se na to nadovezao...
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Moglo je i gore... Ali ima zapaljivi refren i to je ok. Za najavnu pesmu finala i više od očekivanja. Sad žanr, kakav je da je, produkcija isto, meni ne smeta. Kao što rekoh, moglo je i gore...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
-
Jebiga,vecini nama koji smo odrasli uz pank rok turbo dizel folk ovo malo smeta,ali ipak momci su nasi,redovni su na stadionu,ne mozemo im mnogo zameriti
Samo mi se cini,da smo 2011 negde kao i sad,10-ak dana pre finala mnogo vise radili na marketingu (plakati,letci,promoterke,bilbordi) nego sada,stoga i mi sami moramo da damo vise nego ranije,da iscimamo sto veci broj ljudi,sad je krajnje vreme,radni je dan,da ljudi planiraju sta ce i kako ce.
Idemo svi,svi na JNA
Samo mi se cini,da smo 2011 negde kao i sad,10-ak dana pre finala mnogo vise radili na marketingu (plakati,letci,promoterke,bilbordi) nego sada,stoga i mi sami moramo da damo vise nego ranije,da iscimamo sto veci broj ljudi,sad je krajnje vreme,radni je dan,da ljudi planiraju sta ce i kako ce.
Idemo svi,svi na JNA
Љубав и страст,јачају с' годинама!
- Schteph_F89
Ja sam cuo da su momci SAMI NA SVOJU INICIJATIVU napravili ovo i klub ih je samo podrzao,tako da ako vam se ne svidja ne morate ni da pljujete.Kao da niste culi da o ukusima ne vredi raspravljati...
Meni je ovo muzicki totalno bljak ! (ja rap ni ne smatram muzikom) ali potpuno podrzavam i postujem svacije pravo da na bilo koji nacin iskaze svoju privrzenost klubu koji svi volimo i tu bih stavio tacku na potpuno bespredmetnu raspravu.
Uostalom,meni se i ona stvar od Drum 'N' Zez takodje ne svidja ni malo pa sta.Kod kuce slusam muziku koju licno preferiram a na stadionu prigodne pesme raznh zanrova su vise nego dobro dosle.
Uostalom,meni se i ona stvar od Drum 'N' Zez takodje ne svidja ni malo pa sta.Kod kuce slusam muziku koju licno preferiram a na stadionu prigodne pesme raznh zanrova su vise nego dobro dosle.
Ma nista, ako osvojimo kup napravicemo pravi stari narodnjak (ne turbo folk) sa frulom i harmonikom
To zadovoljstvo cemo prepustiti sekciji Firma BeogradDekiFirma wrote:Ma nista, ako osvojimo kup napravicemo pravi stari narodnjak (ne turbo folk) sa frulom i harmonikom
- Toto Riina
Ako osvojimo dopusticemo ti da nam svima duvas frule. Vecina je izvalila da si provokator, ali slabo ti ide. Pitaj generalstaba za savete prvo ce ti zameriti izbor pisma.DekiFirma wrote:Ma nista, ako osvojimo kup napravicemo pravi stari narodnjak (ne turbo folk) sa frulom i harmonikom
Nema potrebe da trosis sopstveno slobodno vreme i zabavljas nas svojim pisanjem. ENDE!
Trudi se covek, to je za svaku pohvalu!!!Toto Riina wrote:Ako osvojimo dopusticemo ti da nam svima duvas frule. Vecina je izvalila da si provokator, ali slabo ti ide. Pitaj generalstaba za savete prvo ce ti zameriti izbor pisma.DekiFirma wrote:Ma nista, ako osvojimo kup napravicemo pravi stari narodnjak (ne turbo folk) sa frulom i harmonikom
Nema potrebe da trosis sopstveno slobodno vreme i zabavljas nas svojim pisanjem. ENDE!
Svi su izvalili da si provokator i jos su te lozili da se primis sto vise.DekiFirma wrote:Ma nista, ako osvojimo kup napravicemo pravi stari narodnjak (ne turbo folk) sa frulom i harmonikom
Bavite se temom a ne forumasima!
Ako zelite nekome da se licno obratite, koristite pm!
Ako zelite nekome da se licno obratite, koristite pm!
UPRAVA NAPOLJE!!!
- Toto Riina
Nisu ovo komentari na sportalu, pa da moze svako u nasoj kuci(forumu) da nas provocira.ENDE!
Ala ima bezobraznih. Jbt iznervirao sam se u tudje ime!
- Schteph_F89
E sad,u kom kontekstu je ovo https://www.youtube.com/watch?v=jUu1hKM ... aw&index=1
- Red Marquis
- Moderator
Punk, heavy metal i Voša...i Boškić koji skače i viče Voša...ova epizoda me je baš ubola gde sam najslabijiSchteph_F89 wrote:E sad,u kom kontekstu je ovo https://www.youtube.com/watch?v=jUu1hKM ... aw&index=1
Io odio Belgrado