Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Za ovo treba tuziti sve te novine redom! Mozda bismo obezbedili sebi polusezonu bez prodaje igraca tim odstetama. :deal:

Nije odbio nigde mogucnost da predje u partizan, i logicno je sto je izjavio da mu godi sto ga trener istih toliko zeli, ali apsolutno ni u jednom momentu nije izjavio da bi voleo da predje kod njih! Koliko znam, on je 100% nas igrac, a to implicira da postoje 2 opcije - da ga prodamo u inostranstvo, ili da produzimo ugovor do leta (ili dokle vec posto niko zivi ne zna do kada imaju ugovore).

Moze i da odbije produzetak ugovora, ali znamo svi vrlo dobro kako je prosao Mojsov svojevremeno. Isto kao, hoce ga partizan, hoce on u partizan. Na kraju je postao slobodan igrac, i je l' otisao u groblje kao slobodan?
srkins
Posts: 1446
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

ja mislim da je ovo samo trik nadja...da ustvari zeli da nas zeza da vidi da li ce se vule primiti...mislim da ga ne zele nesto posebno..ponudice neku smesnu sumu pa ako prihvatimo njima super..mi bi trebali da im vratimo sa ludom sumom ,da kazemo zelimo 3m za njega...a vuletu ili produzetak ugovora ili inostranstvo ili suspenzija pa nek trenira sa petlicima...a traka djuricu...jer ovo kako god da se cita indirektno u najmanju ruku je rekao da zeli u partizan...inace taj partizan nije u mnogo boljoj finansijskoj situaciji od zvezde...samo za razliku od zvezde oni vecinu para duguju drzavi..a drzava im u U.O. i tamo plate kasne par meseci ...samo kontrolisu lepo medije da se o tome cuti...i na kraju ponudice mozda za vuleta 100.000- 150.000 ne treba njima skuplji igrac ovo je cist pokusaj unosenja nemira
User avatar
core_duo
Posts: 31
Joined: Tue May 31, 2011 1:44 am

Re: Transferi

Post by core_duo »

Ljudi, nemojte primati ovo sve k srcu :wink: . Nije ništa senzacionalno izjavio Vule. Vidite da je ova izjava tendenciozno obrađena, u korist crnih. Pitanje je o čemu se sve pričalo i šta je još izostalo, jer intervju nije dat onako samo u prolazu. A prefabrikovani naslovi tekstova nisu ni vredni komentara, pa ni naših živaca. To su kvazi novinari, koji bi da grade svoju karijeru pišući tekstove, koji bi se u našoj državi rado čitali... :cheers:
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Re: Transferi

Post by vladans »

Rivelinjo wrote: Čovek igra za pare. Hoćeš mu ti uplatiti za zdravstveno i penziono svake godine? Dok god na terenu igra pošteno, svaka čast - kud god rešio da pređe. Lepo je kad čovek igra za klub koji voli, ali od ljubavi se ne živi.
Znaci, FK.Vojvodina mu nije uplacivao zdravstveno i penziono i nije nameravao da ga placa ubuduce?!?! Uostalom, kad pogledam koga imas na toj slicici sve mi je jasno..
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Da bre..smanjite dozivljaj malo ...
Kao prvo Vule je srbijanac i ko god ocekuje od njega da mu Vosa bude u srcu je malo o0
Tj ne mozete ocekivati od njega da bude kao Kacar Meda Brka ..

Sem toga covek se zasitio Vose u to nema sumnje ni grama i zeli neku promenu sto skroz mogu da razumem.
E sad ako ga niko sem glodara ne trazi ,on tu vidi sansu da nadje neki bolji inostrani angazman,tako da ga s te strane potpuno razumem.

Kada je dosao kod nas jako sam ga zgotivio jer je davao kao i do dan danas 100% sebe na svakoj tekmi.
E onda sam se jako naljutio na njega kada se nadrkao na navijace i ni dan danas mi nije jasno kako mu je to oprosteno tj sve je proslo bez neke bure kao da se nista nije ni desilo.
Delom sam mu oprostio zbog zaista maximalno pro odnosa prema igri koju gaji na svakoj tekmi.

E sad ako zaista predje kod njih ,to ce biti dokaz da su svi oni Batu voleli jer su morali ..
A sto se nas tice ,dobice najgoru nocnu moru na svakoj tekmi protiv kurtonsikh govana iz bg!
User avatar
Rivelinjo
Posts: 306
Joined: Thu May 09, 2013 12:29 pm
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Transferi

Post by Rivelinjo »

vladans wrote: Znaci, FK.Vojvodina mu nije uplacivao zdravstveno i penziono i nije nameravao da ga placa ubuduce?!?! Uostalom, kad pogledam koga imas na toj slicici sve mi je jasno..
Ne znači da mu nisu plaćali. Čovek živi od fudbala. Normalno je da traži najbolji angažman. Ako mu drugi klub ponudi bolju platu, bolje uslove, ako proceni da će odatle lakše u inostranstvo... ja želim svakom našem igraču svu sreću.

Da ne bude zabune, da se ja pitam, ne bih ni jednog našeg igrača prodao za BG & filijale im, makar mu istekao ugovor i otišao za dž. Ali ako uprava FKV ipak hoće da proda igrača, a on hoće da pređe u drugi klub, ko sam ja da ga osuđujem? Ne vidim što je to toliki problem - šta je on kao loš čovek zbog toga? Jedna gadna povreda i kraj karijere, a mnogi fudbaleri nemaju neku struku od koje mogu pristojno živeti mimo fudbala. Samo neka gledaju šta je najbolje za njih - ko nije za sebe, nije ni za druge.

Da ostane veran klubu, dobiće od navijača hvala, a možda će ga i pljuvati, dobiće hvala od uprave, al' ako ne zaradi pare, gladovaće kad završi karijeru. Retko ko dobije šansu da ostane kao trener-funkcioner.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

Niko njima ne zabranjuje da nešta žele pa čak i da simpatišu blizance ako im je to u srcu ali ne smeju javno to da ispoljavaju (novine, facebook itd) zbog poštovanja prema klubu za koji igraju i zbog navijača. Ovaj intervju je bio korektan odnosno Vulićević nije dao ni gram povoda da se pljuje i da novinari napišu onakve naslove ali to su novinari u Srbiji, najgori šljam u državi koji bi za burek i jogurt "doveli" i Nejmara u nkp. Zato opustite se ljudi i ne primajte se na ovakve pokušaje destabilizacije. Prvo je Abu viđen u čergi, pa Vule u nkp, pitam se ko je sledeći? Novinari jednostavno nemaju posla pa izmišljaju svakakve gluposti čisto da otkucaju potreban dnevni broj slova u svojim jeftinim novinama/portalima, najjača mi je bila juče vest na b92 nešta u fazonu miran dan na marakani :shit: eto dotle je došlo da podnose dnevne izveštaje od portira i kafe kuvarica :shit: :shit: :shit:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
vdn slaninar
Posts: 1024
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

ne treba se loziti na transfere pre skupstine kluba,nije realno da neko sad ponese odgovornost za neke bitne transfere,mislim trbali bi po funkcijama sportski i trener al ne sme niko.drugo nama treba neki pozitivan bum u vidu nekog trasnsfera ili nesto slicno da bi cela ekipa i svi u klubu i navijaci dobili na samopouzdanju i veru u sebe pred novu sezonu,jer ovo po medijima sto se stvara atmosfera je katastrofa.srecno nam na skupstini u izboru predsednika.
Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

Na Blicovom sajtu su postavili video zapis intervjua i meni deluje ok. Mozda bi bilo bolje da je rekao da ne zeli da komentarise nista na tu temu, ali nije, tako da se sada stvara problem bez razloga.

Drug Rivelinjo ima Kartaliju na svom avatoru, a ko ne voli Kartaliju taj mora da je lud 8) Jedan od mojih omiljenih igraca iz te dekade..... Marijan Zovko je ubedljivo na prvom mestu.
fare
Posts: 2830
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

E OVO VEC NISU NOVINARSKA SRANJA E MOJ VULE KAO KAPITEN VOSE I TI BI SADA DA PREDES KOD GARAVIH BRUKO NEVIDJENA . ST A SU SE TOLIKO SVI NAPALILI NA TE GARAVE I MUSAVE KAD SU OBA DVA TIMA PRED BANKROTOM A MOZDA BI VEC I BANKROTIRALI DA IH DRZVA TOLIKO NE GURA (DRZAVNI PROJEKTI )http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodina NEKA IDU SVI KO IH J..E J....I IH MUSAVI I GARAVI UUUUUUHHHHHHHHHHH AL SAM BESAN :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: A ne tako davno ne znam prosle godine ili predprosle nevazno davao je izjave tipa : ja mogu da igram u SRBIJI samo za vosu,ja sam njen kapiten i ne bi mogao da napravim takvo nesto nasim vernim navijacima da predjem kod najvecih konkurenata za trofeje (uz naravno i musave),DA ALI TADA JE BIO BATA ZIV A SADA POSLE NI MESEC DANA PRICA SE SKROZ PREOKRENULA NE SAMO SA NJIM NEGO I ABUOM A VIDECEMO STA CE BITI JOS U BUDUCNOSTI . ZATO STO PRE DA SE IZABERE PREDSEDNIK I DONETU ODLUKU DEFINITVNU "IGRACI VOJVODINE NE MOGU POJACAVATI KONKURENTSKE KLUBOVE ZA BILO KOJU CENU ( A hvala bogu puni su para i jedni i drugi .......... BANKROT )
Last edited by fare on Fri Jun 21, 2013 9:56 pm, edited 1 time in total.
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Fare brate, prati malo desavanja i ovde. Nije to rekao!
VladaSS
Posts: 77
Joined: Tue May 31, 2011 10:49 am

Re: Transferi

Post by VladaSS »

Пошто немамо голмана трба све снаге уложити у довођењу Алексића. Колико видим њему уговор истиче 30.06.2013.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/brani ... 15860.html
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

VladaSS wrote:Пошто немамо голмана трба све снаге уложити у довођењу Алексића. Колико видим њему уговор истиче 30.06.2013.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/brani ... 15860.html
Jeste, ja na menadžeru redovno u januaru dogovorim sve uslove sa njim pa u junu dođe kao slobodan igrač :mrgreen:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins
Posts: 1446
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

problem je sto je u pravom zivotu on na korak od paoka...nama ostaje ili avramov ili da izvlacimo neke iz jsl tipa danilovic,cancarevic ili bondzulic...ili da vracamo supica :D
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

Boske87 wrote:
VladaSS wrote:Пошто немамо голмана трба све снаге уложити у довођењу Алексића. Колико видим њему уговор истиче 30.06.2013.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/brani ... 15860.html
Jeste, ja na menadžeru redovno u januaru dogovorim sve uslove sa njim pa u junu dođe kao slobodan igrač :mrgreen:

Kralju :D
Kakve ocene ima u odnosu na Paju i Vuleta Mario Baric?

Vulićević je toliko kvalitetan i tražen da sa čistim papirima nije mogao da pronađe klub u inostranstvu. Kao kapiten morao je više da poštuje klub i navijače i ne treba mu više pridavati pažnju.
Post Reply