Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zelja95
Posts: 163
Joined: Sun Mar 27, 2011 11:28 pm

Re: Transferi

Post by Zelja95 »

Nismo ni poceli ligu a vec su pocela pljuvanja po upravi... Sreca sto je Abu otisao sada,a ne dan dva pred mec sa Serifom jer bi bilo za*ebano i za trenera i za ceo tim i za sve nas... Samo da mi prodjemo taj Serif koji je mnogo manji klub od nas(mogu to slobodno da kazem) jer svi znamo kako igramo protiv ''manjih'' klubova.
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Re: Transferi

Post by Nevernik »

Ala se namnozilo ovih likova sa <15 postova sto pljuju po Ocu Mateji.
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Nemojte mesati babe i zabe .. to sto je neko dobar igrac ne mora znaciti da je i dobar covek.
Abu jeste da se nije prenadavao golova ali je uvek ubo onda kada je bilo vazno ,igrao je najbolje sto ume svaku tekmu i tu niko nema ni gram prava da mu prigovori.

Ne pada mi na pamet da ulazim u price dal je dobio zadnje 2 plate ili ne ..dal je mozda neko drugi dobio a on ne ,ili dal se uopste ikom i duguje nesto .. nisam u upravi pa ne znam kao sto nisam licni frend sa Abuom pa ne mogu znati kakav je covek.

Moram primetiti i to ,naravno da mi nije padalo na pamet da pisem ranije o tome ,ali ne mogu a da ne primetim da Abu kad god je dao gol , uvek je nekako bezao od ostalih u fazonu JA sam ga dao , bez obzira dal mu je neko asistirao ,koliko znam nikad nije pritrcao nekom nego uvek su njemu pritrcavali kod proslave gola.
Takodje kada neko drugi da gol ,nije bas da je preodusvljen u proslavi.
Ali to ne mora nista da znaci ,mozda je covek jednostavno takav kao osoba.

A ono sto je sigurno ,a to je da su svi oni tu da bi bili primeceni i sto pre kidnuli preko ,pogotovo igraci iz Afrike ,kojima je Srbija ono sto je za nas Nemacka.
Da ne idemo daleko .. setite se Melega .. decko sigurno voli Vosu ,ali na nagovor iskusnijih (roditelja) ,imali su cilj da on sto pre kidne iz ove drzave ,da zivi i radi u zdravoj sredini i da se tamo razivja.
User avatar
angua
Posts: 244
Joined: Tue Oct 05, 2010 12:07 pm
Location: negde u kosmosu

Re: Transferi

Post by angua »

Srećno Abuu i hvala mu, doneo je mnogo radosti. Mislim da bi nam gore bilo da pre Šerifa ode Trajković ili Vule. Ova igra ne baca sve karte na Abua, mada on je uvek veliki plus u timu.
I to da su ga molili da igra mi baš ne pije vodu obzirom da je čovek, protiv Honveda, odbijao zamenu iako je bio povredjen, dok nisu napravili penal nad njim. Kontam da bi u toj situaciji sam tražio da ga menjaju. Neću da pljujem nikoga, ali mi to onako ne logično recimo.
User avatar
Само Војводина
Posts: 267
Joined: Thu Sep 29, 2011 4:44 pm
Location: Роткварија

Re: Transferi

Post by Само Војводина »

Sve ovo sa Abuom je Miškovićevo maslo 100%. Hvala Abuu na svemu što je učinio za nas, ali mislim da ćemo njegovo odsustvo nadoknaditi bez većih problema, jedino u skoku ćemo biti u deficitu. Sem toga, podrška Kežmanu!
User avatar
Stexman
Posts: 2575
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

Kada zazluze kritiku ja cu ih kritikovati, ali u ovom slucaju uprava ima
moju apsolutnu podrsku! I cini mi se da je ovde Abu stvrno ispao jaje. Mnogo sam ga gotivio ali previse ispada je imao da bi mu slepo verovao.
Nemojte da se zacudite ako Abu naprasno ode negde na pozajmicu.
Nije mi jasno sto ne pruzite podrsku Kezmanu, kad je covek za dva meseca uradio vise nego aftobus za pet godina(ili koliko je vec bio tu). Balsa da je imao izbora siguran sam da bi pre izabrao da mu je otac ziv nego da on bude na mestu na kojem je. Ali kapiram da pristao na ovo da bi se na neki dokazao pokojnom ocu i da nastavi tamo gde je ovaj stao.

Konacno imamo igru kakvu smo zeleli, rezultate kakve smo zeleli stoga ne vidim razloga da im se ne pruzi sansa! Imao bih ja njih sto sta da priupitam kad bi se nasli lice u lice ali sam na njihovoj strani sve dok imamo ovako dobre rezultate.

A svi ovi sto su se registrovali pre tri dana, dosli su ovde da unose zlu krv medju nas sto je veoma lako uraditi
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3863
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Stexman wrote:Kada zazluze kritiku ja cu ih kritikovati, ali u ovom slucaju uprava ima
moju apsolutnu podrsku! I cini mi se da je ovde Abu stvrno ispao jaje. Mnogo sam ga gotivio ali previse ispada je imao da bi mu slepo verovao.
On je imao jedan (slikanje u ciganskom dresu), osim ako ne računaš i novinarska prdenja svake godine o njegovom prelasku u stub srBstva u njegove grehe. A sa druge strane sve moralne gromade i poštenjaci. Baš je teško ovde držati stranu.
Abu majstore, hvala ti na svemu!
Io odio Belgrado
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Re: Transferi

Post by DUB »

Ja sam iskreno vec dugo prizeljkivao da ode. Iz prostog razloga sto nam se igra svodila na jednog igraca i to nikako nije bilo dobro, a i on mi je delovao prezasicen igranjem za Vojvodinu vec duze vreme, i najbolje bi bilo da smo ga prodali jos posle "ciribu-ciriba" sezone.
Mislim da sam vec u oceni igraca utakmice prvog meca sa Bursom napisao da mi je delovao nezainteresovano iz nekog razloga (sad vidim i iz kog).
Uvek sam tvrdio da je igrac neverovatnih fizickih mogucnosti ali da je tehnicki dosta ispod tog nivoa.
Mislim da je njegovo pozrtvovanje na terenu mozda jednim delom i bilo iz odnosa prema dresu koji nosi, ali da je vecim delom bilo posledica njegovog izuzetno profesionalnog shvatanja obaveza i posla kojim se bavi, sto sam uvek smatrao njegovom najboljom karakteristikom kao igraca.
Ono sto mi se ne svidja je nacin na koji je otisao. Ko god da je upravu (a za tango je uvek...), to nije nacin!
Hvala mu na svemu i zelim mu sve najbolje u nastavku karijere.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Mare »

Ovo nikom nije trebalo ni Voši ni Abubakaru, svi smo na gubitku. Nalazimo se pred najvećim uspehom još od osvajanja druge titule, na pragu smo ulaska u toliko željeno evropsko takmičenje i ovo se mora što pre zaboraviti makar do završetka dvomeča sa Šerifom. Za sada ja ovoj upravi ne mogu ništa da zamerim, siguran sam da je uloženo mnogo truda da ekipa izgleda ovako. Nije lako voditi klub u Srbiji. Siguran sam da su oni želeli Abua makar do kraja kvalifikacija, jednostavno ulog je prevelik, ko zna ko je sve ovde upleten. Koliko god je Abu zadužio Vošu i ona je njega, hvala mu za sve
što je pružao na terenu. Nas čekaju mnogo bitne utakmice i okrenimo se tome, ova gosina jubileja ulaskom u ligu UEFA može da bude prekretnica za naš klub, zato pamet u glavu. Ekipa je sigurno uzdrmana poslednjim dešavanjima, Nikolić mora sve ovo da okrene u našu korist a mi moramo da pružimo podršku onima koji su ostali tu da pokušaju nemoguće i uvedu našu Vošu u tu Evropu. Za sad Kežman i uprava imaju moju podršku, ali i da je sve ovo tačno Balša to nije trebao sad da iznosi u javnost i na ovakav način, mislim da je to posledica njegovih godina i onda ide više srcem nego glavom. Abubakaru sve najbolje ali okrenimo se mi nama, jer koga nema bez njega se mora i može.
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Bravo Mare, u pravu si!

Imamo li mi snage da zadržimo pozitivnu atmosferu dve nedelje?! Ušli smo u treći dan od pobede protiv Burse, i već krećemo sa osudama i napadima? Moramo povući ručnu i stalno držati u glavi da za nešto manje od 12 dana igramo prvi duel plej-ofa Lige Evrope! Protiv Šerifa! Samo te dve utakmice nas dele od nečega što do pre 2 dana ni najluđi nisu mogli da sanjaju! Pokušajmo da svu energiju usmerimo samo na to, nemojmo kvariti atmosferu i ubijati euforiju zbog nečeg što je moralo da se desi. I uprava, ako čitate, nisu nam potrebni takvi komentari. Abu je otišao, hvala za sve i nadam se doviđenja, možda par pitanja i komentara zašto i kako. Ali nikako ne unositi negativnu energiju!

Pu jbt, ja sam bio žešće napaljen na sutrašnju utakmicu a sada su me zadnji događaji i prepirke primirile. Ali u inat ekipi koja je ovde samo da nas razbije, neće vam uspeti.

Sutra svi na Karađorđe da dočekamo momke koji pišu istoriju!
User avatar
Stexman
Posts: 2575
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

Hajde da probamo jos nesto da razjasnimo! Mnogo se prica o cifri od 100 soma, i toj razlici od 600.000 koje je navodno neko strpao u dzep jer se kao znalo za taj transfer od ranije?!
Koliko sam ja shvatio, a vidim da niko to tako nije, prica je sledeca:
Abu je otisao svojevoljno i potpisao ugovor sa Beverenom ali da ode bez obestecenja nakon isteka ugovora. Zbog toga sto je protiv znanja kluba to uradio znao je da ga ocekuje kazna, a uprava je znala da ga mora kazniti jer je takva politika kluba. Onda se neko dosetio da se proba da se nadje kompromis, da ne bi kaznjavali Abua ne igranjem a usput da se uzme bar neki dinar za njega, dogovoreno je da ode odmah a da se nama plati 100 soma i 10 posto od daljeg transfera! Mozda to nije tako bilo ali ja sam tako skapirao.
Da su u klubu znali za ovaj transfer, mislim da bi ga zadrzali do kraja ugovora i pustili da ode bez obestecenja, bas zbog lige evrope. Ne pije mi vodu prica da Abu nije kriv.
Hvala mu za sve ali tesko ce tako napredovati na zapadu!

Zasto se izaslo sa tim u javnost? Pa zar nismo trazili transparentnost uprave?
User avatar
Milan
Posts: 4194
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

zapad wrote:Moram se složiti sa Minjom i Radojem u većini njihovih postova koji jedini gledaju malo dalje što se tiče budućnosti FKV.
Svi su u delirijumu zbog pobede nad Bursom i pišu se raznorazni hvalospevi... Jedini zaslužni za ovaj veliki rezultat su trener Nikolić i igrači i niko više. Svi drugi koji se trpaju u prvi plan su obični prevaranti.
Što se tiče slučaja Abubakar neka je sramota ovu trojicu foliranata i prevaranata (Balša, Kežman i Uroš Janković) za sve što govore o njemu i svoju nesposobnost prebacuju na igrača. Svaka priča ima dve strane i bilo bi dobro da se i Abu oglasi i otkrije celu istinu kad su ga već ovi "naši" stručnjaci napali. Vreme je da se još neko od igrača ili zaposlenih oglasi i kaže pravu istinu o stanju u klubu i gde nas vodi ova "fantastična trojka". Dok smo zaslepnjeni rezultatom bojim se da ne bude kasno kad dotaknemo dno, a vrlo smo blizu.

Inače blokada klupskog računa je oko milion evra. Država je skinula PDV na transfere igrača u inostranstvo tako da je sada ukupni dug oko 3 miliona.

Da se raščisti i fama oko pojačanja.
Na Nikolićevo insistiranje su došli Leković i Kaludjerović.
Kežman je doveo Delača. Doveo je još i Barića, Popovića i Denkovića za debele procente, a realno je da za njih nema mesta u jednoj ozbiljnoj ekipi koja teži visokim ciljevima i da su prosečni igrači. Na njima je "trojka" zaradila preko 150.000 evra. Mašala :cheers:

Neka niko ne pomisli da ja sad ovde dižem neke bune. Igračima treba pružiti maksimalnu podršku a sa prevarantima treba otvoriti četvoro očiju.

Nekako sam misljenja da treba dobro upamtiti ovaj post :!:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Divlji Zapad
Posts: 19
Joined: Fri Aug 09, 2013 1:16 am
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Divlji Zapad »

Boske87 wrote:
Tancha wrote:Нисам никада имао илузије о Абубакару као "великом сланинару", и апсолутно ми није тешко да поверујем у овакве приче из клуба. С тим у вези, никада га нисам сматрао неком легендом клуба. С друге стране, човек је убедљиво најквалитетнији фудбалер (не странац, фудбалер) Војводине у последњој деценији, ако посматрамо партије пружане код нас, а не развој каријере после одласка преко. Хвала му на свему што је на терену пружио, много радости нам је донео и то му нећу заборавити, али остаје жал што на крају баладе није испао шмекер. Наравно, уз ограду звану "ако је ово што смо чули из клуба истина", али опет понављам, ја немам разлога да не верујем да јесте. Дакле, сигурно га због овог потеза нећу нешто нарочито пљувати и анатемисати за сва времена, јер је партијама и головима заслужио мало више кредита од осталих, али га нећу дизати ни у небеса. Нека му је срећно у даљој каријери.
Potpisujem svaku reč. Bilo je vidljivo u zadnjih par utakmica i pored golova da nešta ne štima kod Abubakara, jednostavno nije bilo uobičajene radosti, srčanosti i emotivnosti na njegovom licu. Delovalo je kao da otaljava posao, mada u njegovom slučaju i otaljavanje posla znači gol ili asistencija. Ipak stranac je to a uz to još i fudbaler a njima inteligencija nije jača strana, hvala mu za sve što je uradio za Vojvodinu ali sam siguran da ga nigde neće voliti navijači kao na Karađorđu, nigde mu neće skandirati kada se spotakne na loptu i sl, mislim da je poletio pre vremena i napravio loš potez za sve umešane strane. Ne branim upravu ali je jasno da su im bile vezane ruke, ne treba previše talasati i iznositi u javnost ovu priču jer smo ipak gospodski klub i uprkos svemu Abubakar je zaslužio na terenu da se oprostimo od njega kako treba.
+1
User avatar
Salvador
Posts: 1080
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Transferi

Post by Salvador »

OK, otišao je Abu, koja god da je priča u pitanju čovek je definitivno puno dobrog uradio za naš klub i to treba pamtiti, ovo sve ostalo treba što pre ostaviti i nastaviti dalje.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2056
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Abuov odlazak je vise manje bio ocekivan i ne razumem cemu sada tolika fama. Bilo bi dobro da je ostao, ali nije. Nije otisao u najgorem trenutku. Otisao je u najboljem mogucem trenutku. Mi sad imam tim i igru i odsustvo jednog igraca ne bi trebalo da bude veliki hendikep.

Kezmana cu da kritikujem kad zasluzi. Ovako, nemam sta da mu zamerim. Svima nama je zao zbog Abua, ali zivot ide daje.Treba smiriti strasti i izbaciti Sherif :cheers:
Post Reply