Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Milan
Posts: 4207
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Milan »

Juče se u vasoj ekspozituri u Novom Sadu u ul
Bulevar Oslobodjenja desila nezapamcena pljačka sa racuna FK Vojvodina koja je izvrsena uz saučesništvo vaše banke. Službenik banke Dejan Grabovac je od svog kuma a bivšeg direktora marketinga FK Vojvodina Petra Nikolica (koji je otpusten iz FK Vojvodina zbog već jedne učnjene pljacke) primio falsifikovanu menicu na iznos 19.566.493.dinara i sredstva prebacio na fantomsku firmu Petra Nikolica.
Kako je moguće da se menica primi bez da se obavesti FK Vojvodina?
Kako je moguće da se menica pusti na naplatu bez meničnog ovlašćenja?
Kako se menica pojavila baš u trenutku kad je stigao priliv novca na račun FK Vojvodina koji je bio u blokadi do juče do 11:20 minuta oko 48.000.000 a u 11:30 vaš službenik obaveštava NBS odeljenje prinudne naplate da skinu još 19.566.493. koliko su on i njegov kum procenili da im je dosta novca.

Naravno,ceo slučaj je prijavljen dir.filijale Nikoli Grkovicu a takodje i drzavnim organima koji uveliko rade na ovom nezapamćenom bankarskom zločinu.
Dugi niz godina FK Vojvodina posluje preko Hypo banke i to ne mala sredstva a takodje i svi zaposleni primaju lični dohodak preko vaše banke,kao što i sam primam.
Danas ću što je jedino do mene naložiti da se ugasi račun FK Vojvodina i da svi zapisleni ugase svoje račune sto ću i sam učiniti uz prisustvo medija,kako bih ukazao drugim gradjanima Srbije da i njih može ova sudbina zadesiti.
Takodje ćemo pisati guverneru NBS i traziti da vam oduzmu licencu za rad,obavestićemo u prepodnevnim satima i gen.direktora u Austriji,na kraju organizovali smo konferenciju za medije u našoj pres sali od 12:00 gde ćemo izneti sve detalje vašeg prljavog posla odradjenog protiv FK Vojvodina i zahtevati da nam vratite novac koji ste opljačkali sa našeg racuna a odustati od tog zahteva nećemo i zato ćemo od sutra sa svim zaposlenima mirno protestvovati ispred sve tri vaše filijale i ukazivati svima koji krenu put vaše banke šta ih tu može snaći. Bićemo vam pred vratima sve dok nam ne vratite opljačkani novac,jer ste vi obučavali vasšg službenika da posluje u vašoj banci.
Licni stav Upravnika FK Vojvodina!
Upravnik Milan Čabrić

Da li da se čovek smeje ili plače?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Uprava

Post by Helm »

E sad cu da stavim na stranu misljenje o upravi i svima u prici, sa ovakvim stvarima se ne za*ebava. Da je sve bilo regularno nasi apsolutno ne bi imali osnova niti teoretske mogucnosti da rade ovo. Licno verujem da su nas olaksali za te pare i ako se to pokaze kao tacno treba ih razmontirati za primer drugima kojima tako nesto padne na pamet.
Camel
Posts: 111
Joined: Tue Nov 28, 2006 11:40 pm

Re: Uprava

Post by Camel »

Čabrino proleće! :lol:
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Junior »

Kako su samo popi*deli što nisu mogli da razgrabe te pare međusobno. Ej, lopovi hoće da protestuju protiv krađe...
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Uprava

Post by Toto Riina »

Kako Čabra prima platu preko te banke, kad su u klubu svi iz uprave volonteri?

Nemojte nasedati na ovu priču nesposobnjakovića iz uprave koji sada hoće da se dokažu kako se bore za klub. Ćemu protesti, obaveštavanje javnosti, ako je pravda na njihovoj strani :?: Svoju nesposobnost hoće da prikriju i da skrenu pažnju sa akcija da se oteraju.

Upraca napolje :!: :!: :!:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8880
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Uprava

Post by Radoye »

Junior wrote:Kako su samo popi*deli što nisu mogli da razgrabe te pare međusobno. Ej, lopovi hoće da protestuju protiv krađe...
Bingo, imamo pobednika!

Citav ovaj slucaj mi daje uverenje da je kraj veoma blizu, cim su kerovi poceli javno da se tuku oko koske. Mala bara puno krokodila, ko zna sta ce sve jos tu da ispliva na povrsinu mutne vode. Sve mi mirise da je ovo donedavno bio uobicajen nacin rada, legnu pare od transfera, par miliona evrica, pa onda jedan zdrpi 100-200 'iljada, pa drugi, pa treci, pa se pare malo prelivaju po raznim racunima (gde opet deo "nestane") i slicno. Pa se to naviklo na drpanje, nego sada presusilo, davno vec nismo prodali nekog za neku ozbiljniju lovu, puno kerova a svi gladni, i onda stigne neka sica, jedan ker sve zgrabi za sebe a ostali se skupili oko njega i reze sad ce da ga rastrgnu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: Uprava

Post by kowalski »

Čabrić po ko zna koji put dokazuje da je nepismena drvusina.

Ako je menicu izdala Vojvodina, a jeste očigledno, čim je po njoj izvršena naplata, mogu da se šutnu u bulju. Ovo nije stečaj, naplati se ko prvi preda isprave za naplatu.
Image
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Uprava

Post by Matador »

Nemojte nasedati na priču o računu. Jeftin trik da se pokaže kako se uprava bori za Klub i skrene tema sa teranja iste. Ukoliko ima nepravilnosti to će utvrditi i ispraviti nadležni organi. Uprava napolje!
Pitanja: koliko iznosi dug za karantin, koliko je Pavlović pozajmio Klubu i koliko im iznose "volonterske" plate? Pod kojim uslovima je došao Živković, da li je partizan uplatio 450 000e? Koliko ima zaposlenih navijača u Klubu? Da li je Milinković-Savić igrač FKV? Koliki je ukupan dug, porez, Karin Komerc, GSP...? I za Balšu, kad nam stiže Eduardo Fierro iz Bolivije?
User avatar
Sasa1969
Posts: 631
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: Uprava

Post by Sasa1969 »

Banke su najvece zlo u drustvu.....da je neko digao lovu sa racuna to je tacno a ovi se nisu nadali da lopov ojadi lopova :shock:
Image
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: Uprava

Post by Schteph_F89 »

Evo odgledao sam konferenciju povodom ovog slucaja i sad mi je jos manje jasno sta se tu desilo... Navodno, menica je naplacena od strane firme koja nema potrazivanja od Vojvodine, preko tog bivseg direktora marketinga (cija je i firma) i njegovog kuma. rabren je vesto izbegao dalju raspravu odkud njegov potpis na menici (kaze izgleda kao moj?) i sve je to uradjeno bez saglasnosti Fk Vojvodine. Jedno je jasno, mutna radnja je u pitanju ali ta radnja uopste nije strana ni upravi, naprotiv, vrlo dobro znaju kako se to radi, jel... Rece rabren u jednom trenutku "ne dam pare!" i za ovoga, bar se meni tako cini, se krije i sustina svega... Prica kao ovo bi bilo dovoljno da Vojvodina funkcionise 6 meseci i onda kaze "ne znam sta cemo sutra"... Jako mucno je bilo gledati, pogotovo sa ubacivanjem, nekog celavog, kao na pijaci...uf, moj savet da ne gledate tu konferenciju ukoliko nemate dobar zeludac. Uostalom, navikli smo...
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by djape_ns »

Jos jedan, u moru razloga, da se sto pre kupite iz svetinje.

Razvlacite po novinama sveto ime, lopine ogavne.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Re: Uprava

Post by prijatelj fudbala »

Ko je jednom u životu dizao kredit zna čemu menica služi...
Ova priča je smrdljiva do bola, ako je sve tako kako kažu treba da podnesu krivičnu prijavu pa kad tužilac digne optužnicu da obaveste javnost o sadržaju iste. Ovakvo pljuvanje po principu "majke mi" :frown:
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Re: Uprava

Post by kafe bagdad »

Као у Маратонцима кад Мирко опљачка новац, фали још само Били Питон...
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: Uprava

Post by Schteph_F89 »

prijatelj fudbala wrote:Ko je jednom u životu dizao kredit zna čemu menica služi...
Ova priča je smrdljiva do bola, ako je sve tako kako kažu treba da podnesu krivičnu prijavu pa kad tužilac digne optužnicu da obaveste javnost o sadržaju iste. Ovakvo pljuvanje po principu "majke mi" :frown:
To sam zaboravio a ima ga dosta. Provukao se tu i Vislavski i neki njegov stan, i Dnevnik, a da ne kazem sto javno prete banci tipa ako se ne dogovorimo objavicemo sve mutne radnje... :pegla:
srkins
Posts: 1440
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Uprava

Post by srkins »

http://www.zurnal.rs/2014/02/11/hipo-ba ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; al cemo nagrabusiti ako je stvarno sve bilo po zakonu...
Post Reply