16. kolo: Donji Srem-Vojvodina 1:1

User avatar
KoKanidja
Posts: 615
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by KoKanidja »

Браво сланинари, добро је било.
Са обзиром да смо плаћали сами карте и да нам милиција није дозволила да унесемо још једну паролу и двомотке које би држале наше "јунаке", импровизали смо овако и доста добро је испало са ових по мени минимум 200 људи.
Свака следећа утакмица је нова борба, и против Управе и против милиције, зато памет у главу и идемо даље.
Сад код куће против Вождовца још јаче да одзвања, да чује цео град, да им смучимо дан кад су крочили у Војводину.
ОВО ЈЕ БИО ЊИХОВ ПОЧЕТАК КРАЈА.
"...МИСЛИМ ДА САМ ТИ ВЕЋ РЕКАО ДА НЕЋЕМО СТАТИ"
uporan
Posts: 562
Joined: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm
Location: CENTAR
Contact:

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by uporan »

Bilo je dobro, ali mora bolje!
Najblize gostovanje, 200ak ljudi. Raduje atmosfera, kao da se polako vraca onaj stari duh.
Igra je bila u drugom planu, ipak je ovo vise od igre...
Sledece - Vozdovac, pa Szabadka
UH!
srdjansrdjan
Posts: 10
Joined: Sat Jul 07, 2012 8:44 pm

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by srdjansrdjan »

kornera kolko hoces svaki uhvatio golman neki put nisu dobacili pa lopta leti do prve stative bedara nego prvi penal za njih ko kuca sergej vuce rukom igraca za rame svako bi svirao to jako glup potez sergeja jako glup ,penal za nas nije bio niti je trebao da bude posto je bio na samoj ivici kaznenog protivnicki igrac je trebao da dobije zuti ne gacinovic koji se malo teatralno i bacio u toj situaciji , trener vadi gacinovica koji je jedini trcao i uvodi sprema a ovaj ko les,puskaric je spor ko baba i jako glup ne zna pas da da ne zna da centrira mozga nigde bolje da je samo loptu sutnuo u aut makar bi znali da se nicemu nenadamo:)
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Schteph_F89 »

srdjansrdjan wrote:kornera kolko hoces svaki uhvatio golman neki put nisu dobacili pa lopta leti do prve stative bedara nego prvi penal za njih ko kuca sergej vuce rukom igraca za rame svako bi svirao to jako glup potez sergeja jako glup ,penal za nas nije bio niti je trebao da bude posto je bio na samoj ivici kaznenog protivnicki igrac je trebao da dobije zuti ne gacinovic koji se malo teatralno i bacio u toj situaciji , trener vadi gacinovica koji je jedini trcao i uvodi sprema a ovaj ko les,puskaric je spor ko baba i jako glup ne zna pas da da ne zna da centrira mozga nigde bolje da je samo loptu sutnuo u aut makar bi znali da se nicemu nenadamo:)
I google translator odbija saradnju :deal:
User avatar
budababa
Posts: 4010
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by budababa »

Par stvari koje bi akcentovao sa današnje utakmice:

- komentar lokalnog zemare pre ulaska na stadion ("viđe šta je kola, k'o da igra zvijezda") :mrgreen:
- ovacije za Boru muthafuckin' Drljaču :klanjanje:
- lepa brojka u kopu, prosek godina već liči na nešto
- parole, navijanje, atmosvera - dosta dobro

Sa fudbalske strane, imam utisak kao da smo još uvek na pripremama, tako mi je delovalo sve to na terenu. Neorganizovanost, loša sprega između linija tima, pojedinci su baš razočarali. Jovanić je delovao sigurno, bez kiksa tokom meča, i deluje da će biti dobro pojačanje. Bekovi vrlo slabi, Živković mi deluje nekako nezainteresovano, kao da ima onaj odnos "prešao sam iz velikog u mali klub, pa mi fali motiva", dok je Puškarić pravio velik broj grešaka i prelazili su ga vrlo lako. Pošto sam na stadion ušao tek sredinom prvog poluvremena, penale nisam video, pa u tom smislu ne mogu da govorim o (ne)odgovornosti centralnih bekova. Poslednje tri četvrtine utakmice su odigrali korektno, sa malim ispadima u preuzimanjima igrača prilikom duplih paseva (godine čine svoje). Što se veznog reda tiče, najmanje sam primetio Radoju, ne znam kako bih ocenio njegov učinak. Milinković-Savić ima veliki potencijal, fantastičnu tehniku i kontrolu lopte, ali mi nekako previše mlako ulazi u duele, kao da ima neki strah od istih. Alivodić dobar u prvom, neprimetan u drugom delu, dosta je pretrčao i za to mu svaka čast. Vranješ tako-tako, može i bolje, ali nije podbacio. Najbolju ocenu bi dao malom Gaćinoviću na levom krilu, momak je stizao i da bude ofanzivan i da se vraća do naše korner zastavice i pokriva ispadanja Puškarića, puno je pretrčao i nezasluženo dobio žuti karton, u situaciji u kojoj bi izašao 1-na-1 sa golmanom. Stojanović deluje kao pojačanje, i po mom skromnom utisku pokazao za tih 15-ak minuta više nego Veselinović za celu utakmicu.

Sudiji ne mogu ništa novo da poželim, a što već nisam. Dva penala još uvek nisam video, pa o njima ne bi davao sud, ali nas je još par puta zakinuo u toku utakmice (pomenuta situacija sa Gaćinovićem, kao i igranje igrača DS rukom u 16ercu, što je i Veselinović signalizirao). To smeće jednostavno ima pik na nas i tako nam je dok ga ne pošalju u penziju.

Zaključak: bili smo bolji tim, ali ne dovoljno. Za borbenost čista desetka, za pohvalu i to što smo utakmicu završili sa tri špica u polju (Lazar, Stole, Spremo), ali je falilo malo sreće kod pojedinih šansi i umereniji kriterijum žutaća tokom utakmice. Igrači su zaslužili aplauz na kraju utakmice, a uprava slavu uvreda. Svakom po zasluzi. Vidimo se na "Karađorđu" sledeće nedelje, to će biti poslednja zvanična utakmica na našem stadionu u prvom veku postojanja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by laki »

Spominjete kako ce Sergej biti vodja ekipe ako se bude kvalitetno razvijao. Onda neka se sto pre razvije posto ga do kraja sezone gledamo u nasem dresu a posle toga momak pali u Spaniju, vec zavrsena prica...
Image
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Toto Riina »

Pre utakmice imao sam priliku da pricam sa jednim lokalcem koji veli da Damjanovic igra za 700, Lakic Pesic za 600, a Krunic za 500E.
Danas nisam video veliku razliku izmedju njih i Djurica, Vranjesa i Veselinovica koji imaju oko 3000E.

Puno mi je srce bilo za vreme i posle utakmice, budi se Slaninarski duh.
rumljanin
Posts: 42
Joined: Sun Feb 10, 2013 3:15 pm

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by rumljanin »

Pozdrav drugari,
pre svega jedan veliki naklon i postovanje za sve vas na ovom forumu sto ste ga doveli na ovaj nivo na kojem je sad.
Godinama vec pratim vase postove bukvalno svakodnevno.

Evo i mog nekog vidjenja danasnje utakmice: najjaci utisak danas mi je Milinkovic Savic, decko je imao par gresaka ali u globalu ja davno nisam gledao nekog sa takvom tehnikom ilakocom kretanja.
Trazi loptu, lako se resava iste, moze da se zagradi, pogotovo me impresionirala lakoca kojom resava neke situacije. Prosto je covek uneo neku zanimljivost u igri.

Ono sto me je jako razocaralo je desni bek Zivkovic. Kako cemo mi tu biti suplji ako on bude igrao i dalje. Decko pre svega nema snagu za beka, u vecini duela danas je koristo ruke, u drugom poluvremenu je skoro svaki duel izgubio. Imao sam utisak da ne moze da srusi igraca cak i da ga namerno sa obe ruke vuce.

Sto se tice Veselinovica, u prvom poluvrenemu se prvih par lopti bukvalno odbilo od njega kao od drveta, ali se covek tokom utakmice dosta popravio. Svidja mi se njegovo kretanje, za razliku od staticnog Skuletica, ovaj se otvara u prostor, moze da povuce loptu sam ka golu. Deluje mi vrlo upotrebljiv.

Ostali manje vise ocekivano, Vranjes prilicno dobro drzao sredinu, pravio je razliku, Puskaric ima stofa ali se vidi da mu bekovska pozicija nije prirodna pozicija.
Alivodic skoro neprimetan, par puta u drugom poluvremenu mu se prikljucio Zivkovic u napadu ali je to skroz bilo neuigrano, tesko ce on saradjivati sa Zivkovicem po desnoj strani.

Aj ziveli :cheers:
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Qr0nJa »

Ne treba zaboraviti da je ovo Sergeju prva utakmica koju pocinje posto je debitovao na "pravi" nacin u porazu od Jagodine. Odmah na pocetku kod prvog penala je dobio zuti karton pa pretpostavljam da je i zbog toga igrao malo stegnutije u prvom poluvremenu. Medjutim u drugom poluvremenu se oslobodio i pokazivao da je Matic stil igraca. Treba imati strpljenja sa njim iako se vec prica da na leto ide i da je vec potpisao.
Sto se tice same navijanja, zadovoljavajuca brojka, duh slaninarstva se vraca, prozivanje uprave i bodrenje igraca.
I najbolji grese- to je danas pokazao Mazic svojim sudjenjem. Nasa igra deluje nepovezano, neuigrano, nadam se da ce to bolje izgledati kad se vrate Nastic i Poletanovic. Leva strana ce nam biti ubojitija posto se videlo da Puskaricu ono nije prava pozicija, covek je bio izgubljen. Malo cudna izmena Spremo-Gacinovic, ali je Sosa ubo sa izmenom Vranjesa.
Sve u svemu valjda ce se uigrati do tog cuvenog Kupa. Inace ciganija na prvom mestu bezi za 10 bodova ali isto tako je razlika izmedju nas i Javora razlika samo 10 bodova. Bice ovo zanimljivo prolece u svakom slucaju! :cheers:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3862
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Red Marquis »

Izveštaj

http://www.sportnetwork.rs/play/65131/j ... vodina-1:1" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9756
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Voja »

Moram napokon posle duzeg vremena pohvaliti i jednu kvalitetnu odbranu... Meni ona Jovaniceva odbrana pred kraj prvog poluvremena kad nasa zadnja linija nije znala ni gde je posla ni gde ce stici,odlicna :cheers:
Image
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8865
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Radoye »

Da, i meni se koliko moze da se sudi na osnovu ovo malo snimka Jovanic cini kao pristojan golman, fino se postavlja i nije cirkuzant.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by kowalski »

Ako je pojava Bore Drljace hit i pank, onda nije cudo sto klub vode Cabric i Rabrenovic.

Image
Image
User avatar
Salvador
Posts: 1079
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by Salvador »

Ako smem da priupitam, who the fuck is Boro Drljaca i kakve veze on ima sa nasom Vosom??
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: XVI kolo JSL: FK Donji Srem - FK Vojvodina

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Locked