Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr
Posts: 817
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: Transferi

Post by lazarr »

vdn slaninar wrote:Neka je otisao,cemu kukanje,jos ako smo uzeli neku kintu extra.Jedino Kosovic nije trebao da se prodaje.
Od kinte izgleda ništa, jer na poljskim sportskim portalima piše da dolazi kao slobodan agent. Znači bez obeštećenja. Da li neko zna više o njegovom ugovoru tj. da li je to tačna informacija???
To me nije ni štrecnulo, jer i da je bilo obeštećenja, ono ne bi stiglo na dobrobit kluba već zna se gde....

http://www.sport.pl/pilka/1,65039,15517 ... IDEO_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Kod Vranjesa se od starta nije videla zelja, iako je bio jedan od tehnicki najpotkovanijih igraca u ligi.

Radujem se sto ce mozda u toj varijanti Ivanic dobiti priliku, iako nisam optimista po tom pitanju, jer mi se sve cini da nema 'pravog' menadzera da bi igrao, inace bismo ga gledali odavno.

Mislim da su Jack i Radoye pogodili u metu sto se tice uprave - nece sami otici, osim ako od Vose ne ostanu samo dugmici...
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

Naglasavam da informacija nije proverena, ali se po NS prica da je ugovor sa Vranjom ""raskinut". Poznato je ko se u takvim situacijama i kako omasti :idea:
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: Transferi

Post by ДушанСП »

Отишао је за Џ што значи дужни смо ти паре,ево ти папири па слободно иди где хоћеш,лепо теби,лепо нама.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Transferi

Post by Grba_NS »

Onakav (nemotivisan) Vranješ nikom ništa ne znači, samo uzima mesto nekom ko ima i znanje i volju. Tu poziciju mogu igrati i Ivanić i Sergej. Ponavljam, Sergej tek poslednjih 6 meseci igra zadnjeg veznog, pre toga je uvek igrao blizu gola... A Ivanić, ne znam šta bih više rekao, nejasno mi je zašto ne dobija šansu?!
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

ДушанСП wrote:Отишао је за Џ што значи дужни смо ти паре,ево ти папири па слободно иди где хоћеш,лепо теби,лепо нама.
Zna se gde, ko i kako se podmaze da bi igrac dobio papire u 5 do 12. Javno je bilo da su igraci dobili tri zaostale plate, tako da je lepo samo odredjenim personama :idea:
User avatar
Sasa1969
Posts: 626
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: Transferi

Post by Sasa1969 »

Nije mi jasno o kakvoj nemotivaciji pricate za Vranjesa ??? Pa ako je neko grizao na terenu onda je to bio on.Hteli vi to da priznate ili ne ali pravicemo ga od blata kako kazu nasi matorci....
Image
Samo borbeno !
Posts: 49
Joined: Thu Apr 11, 2013 8:41 am
Location: Indjija

Re: Transferi

Post by Samo borbeno ! »

Ja sam bio zadovoljan igrama Vranjesa, igrac sa sigurnim pasem i odlicnim prekidom uvek treba u ekipi, mada nekad, naravno ne bas tako cesto, jednostavno ga nema kao da bema motiv za igru. Zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri. Kontam da ce Ivanic pokazati sav svoj kvalitet sad.
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: Transferi

Post by borrissey »

Ni meni nije jasno po čemu ste vi videli da je Vranješ bio indolentan i nemotivisan. Na većini utakmica bio je među najboljima na terenu. Nemojte da upadamo u zamku da su dobri samo oni koji su istetovirali na čelu FCV i njihove pradede su igrale u Vojvodini. Čovek je igrao koliko je mogao i ja nemam apsolutno nikakve zamerke na njegove igre, niti zalaganje. Sad pazi, odjednom je dobro što dobri igrači idu, jer će kao biti nemotivisani da igraju. Pa jbt, valjda uprava treba da stvori ambijent da se svi igrači zalažu maksimalno, a ne da ispoklanjaju sve što su mogli, pa se onda žale što oni koji su ostali nemaju ambicija. Mislim, ovo je stvarno dno dna, ispod ovoga ne verujem da može...
fare
Posts: 2810
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

I znaci otisao je definitivno posto nisam u toku ?
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Transferi

Post by Grba_NS »

Nigde ne piše da se moramo složiti, to je moje mišljenje, ispravno ili ne, ali u svakom slučaju nije doneseno na osnovu "istetoviranog grba", već na osnovu poznavanja kvaliteta Vranješa i igrača koji mogu da ga zamene, kao i sa pruženim igrama protiv Srema, pa i pred kraj jesenjeg dela prvenstva.

P.s. Sam Vranješ je izrazio želju da ode, mislim da je time sve rečeno na ovu temu.
Liman 1
Posts: 77
Joined: Fri Aug 30, 2013 2:31 am

Re: Transferi

Post by Liman 1 »

Mislim da je ova spomenuta čaša našeg strpljenja odavno prelivena. Da imamo moć da oteramo ovu upravu to bi uradili odmah posle odlaska ona tri musketara. Što se tiče Vranješa, bio je najbolji tehničar u ekipi i kada je hteo bio je za klasu bolji od ostalih 10-ki naše lige. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere i zahvalan sam mu za sve što je učinio za Vošu. Sad nažalost ostaje velika rupa na njegovoj poziciji jer mi takvog igrača više u ekipi nemamo.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3984
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Gotovo. Vranješ potpisao za Lehiju iz Gdanjska do kraja 2017. godine. Srećno Stojane u nastavku karijere! I da te igre u Lehiji preporuče za Brazil.

http://www.lechia.pl/news,3343-stojan-v ... dansk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8869
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:P.s. Sam Vranješ je izrazio želju da ode, mislim da je time sve rečeno na ovu temu.
Da se razumemo, kakva je nenormalna situacija u klubu i kakvi ga likovi vode, meni uopste nije cudno sto igraci zele glavom bez obzira da pobegnu odavde, narocito ovi sto su dosli sa strane i nisu stasali u klubu pa da ih nesto sentimentalno vezuje za njega. Ja im to ne bih uzimao za zlo, pod uslovom da ne odu bas kod onih imeimsenepominjalo u Beograd.

Sami smo krivi za ovo, sto smo kao prvo dozvolili da nam hohstapleraj preuzme klub (nisu ovi juce dosli, tu su vec godinama a na navijackom talasu su stigli, samo sto je glavni macan neplanirano rano otisao Bogu na istinu pa su ostali samo misevi da kolo vode), a krivi smo i sto smo nesposobni da ih oteramo.

Ovo je sada u fazi daj sta das - grabi pare i bezi, bojim se ako budemo cekali da sami odu necemo se dugo nacekati ali dotle nece ni kamen na kamenu ostati od kluba.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

Sjajan debi Lekovića u Poljskoj
V. N. | 25. februar 2014. 16:19 | Komentara: 0

Bivši levi bek Rada i Vojvodine dobio je visoku "četvorku", što je za pola ocene manje od igrača utakmice, trostrukog strelca Patrika Tužinskog
Nikola Leković

NIKOLA Leković imao je sjajan debi za Lekiju iz Gdanjska, koja je na gostovanju pobedila Zavišu 3:0. Bivši levi bek Rada i Vojvodine dobio je visoku "četvorku" (poljski "Sport"), što je za pola ocene manje od igrača utakmice, trostrukog strelca Patrika Tužinskog.

Nikola je u momentima kad se lomio rezultat u prvom delu u tri navrata spasao gol Kanijeckog, a isticao se i ofanzivnim akcijama.

- Nije me iznenadila dobra igra Lekovića jer smo mi znali kakvog igrača kupujemo. Nadam se da će igrati još bolje kad se bude potpuno uklopio - istakao je trener Lekije Mihal Probirž.

U narednom kolu u Gdanjsk dolazi Visla iz Krakova, a ekipa će biti jača i za vezistu Vojvodine Stojana Vranješa.
Lekovica su kupili, ko je to uzeo pare za njega i koliko :?:
Post Reply