15. kolo: Partizan-Vojvodina 0:1

User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1631
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Evo i ovde za download, da nema cekanja :wink:

http://www.firmanovisad.net/video/sez06 ... -vosa01.rm
(Desnim klikom na 'save target as' da spasite na komp)
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

Jbt, treba da odem na kraj sveta da bismo nekoga dobili u gostima, posebno groblje! Ako je tako, necu se ni vracati i eto titule!

Cestitke svima i puno pozdrava s obala Kube!
You'll never walk alone!
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Duke wrote:Jbt, treba da odem na kraj sveta da bismo nekoga dobili u gostima, posebno groblje! Ako je tako, necu se ni vracati i eto titule!

Cestitke svima i puno pozdrava s obala Kube!
:D
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Duke wrote:Cestitke svima i puno pozdrava s obala Kube!
Pozdravi mi Kubanke, ostale su mi u lepom secanju :wink:
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

B 92

Na stadionu Partizana odluka je pala u 36. minutu, posle jedne kontre Ranka Despotovića, koji je posle trka od 30 metara prebacio golmana domaćina za vođstvo Vojvodine. Pre i posle toga domaćin je vršio pritisak, ali je promašivao šansu za šansom.

Apsolutni junak utakmice bio je Đorđe Babalj, koji je odbranio niz udaraca, često iz sasvim dobrih pozicija. Totalni pritisak otvarao je prostor za kontre Novosađana, ali ih oni nisu iskoristili.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

slavko085 wrote: "Eee Turci"
:lol: :lol: :lol:

Kad smo dali gol,poceo sam jako nekontrolisano da skacem po sobi i da se derem......Sreca da su moji spavali,mada me cudi kako ih nisam probudio.... :?
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1631
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Anonimus wrote:
slavko085 wrote: "Eee Turci"
:lol: :lol: :lol:

Kad smo dali gol,poceo sam jako nekontrolisano da skacem po sobi i da se derem......Sreca da su moji spavali,mada me cudi kako ih nisam probudio.... :?
I moje slavlje je bilo suzdrzano jer je kod mene bilo pola 5 ujutru...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

ogi wrote:
Anonimus wrote:
slavko085 wrote: "Eee Turci"
:lol: :lol: :lol:

Kad smo dali gol,poceo sam jako nekontrolisano da skacem po sobi i da se derem......Sreca da su moji spavali,mada me cudi kako ih nisam probudio.... :?
I moje slavlje je bilo suzdrzano jer je kod mene bilo pola 5 ujutru...
Suzdržavao sam se, jer sam bio na istočnoj tribini u tom času :D
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

E ja se nisam suzdrzavao :lol:
Pored trenutka kad smo postigli gol komsije su me cule jos nekoliko puta jer su me neke odbrane Djordja B. obradovale kao kad damo gol
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Post by nboya »

SPORT:

"Dra­go­slav Še­ku­la­rac, srp­ska fud­bal­ska le­gen­da, u kla­di­o­ni­ci je fik­si­rao "dvoj­ku" na meč Par­ti­zan - Voj­vo­di­na, upla­tio 500 di­na­ra, a po­di­gao 11.000!"
UPRAVA NAPOLJE!!!
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

PRE­LO­MIO 49. MI­NUT

Po­be­du Voj­vo­di­ne pro­tiv Par­ti­za­na obe­le­žio ču­var mre­že Đor­đe Ba­balj
Taj tre­nu­tak je mo­gao da me po­vu­če u pro­va­li­ju, ali sam us­peo da
od­bra­nim šut Ma­rin­ko­vi­ća, po­tom i Odi­te

No­vi Sad - Pre sa­mo dve sed­mi­ce gre­jao je klu­pu Voj­vo­di­ne, ni ne sa­nja­ju­ći da ga, u naj­sko­ri­joj bu­duć­no­sti, če­ka ve­li­ka ulo­ga u još ve­ćoj po­be­di nje­go­vog ti­ma. Đor­đe Ba­balj, bez sum­nje, obe­le­žio je tri­jumf "sta­re da­me" na­šeg fud­ba­la nad uz­dr­ma­nim Par­ti­za­nom, ali, ru­ku na sr­ce, u jed­nom tre­nut­ku mo­glo je da bu­de i dru­ga­či­je.

- Mi­sli­te na šu­te­ve naj­pre Ma­rin­ko­vi­ća, a po­tom Odi­te u 49. mi­nu­tu? Da, bio je to tre­nu­tak ko­ji je za­i­sta mo­gao da me po­vu­če i u pro­va­li­ju. Jer, te­ško bi mi opro­sti­li što ni­sam uhva­tio Ma­rin­ko­vi­će­vu lop­tu, ma­da je to bi­lo go­to­vo ne­mo­gu­će. Iako je išla po sre­di­ni, ima­la je ne­pra­vil­nu pu­ta­nju, i od­bi­la se od tra­ve tik is­pred me­ne, pa sam, u mag­no­ve­nju, na umu imao sa­mo da je na bi­lo ko­ji na­čin za­u­sta­vim. Od­bio sam je, a ka­da je Odi­ta na­tr­čao na nju, znao sam ka­ko će da šu­ti­ra i, na sre­ću, us­peo da spre­čim po­go­dak. Ne že­lim da zvu­či pre­po­tent­no, ali sam od tog tre­nut­ka bio sa­svim si­gu­ran da mi ne mo­gu da­ti gol i da će­mo po­be­di­ti - u da­hu ka­že naš sa­go­vor­nik.

Sve što se de­ša­va­lo u na­stav­ku za­i­sta su obe­le­ži­le nje­go­ve bri­ljant­ne i, po­ne­kad, vr­lo atrak­tiv­ne in­ter­ven­ci­je, po­put one ka­da je, stvar­no efekt­nom pa­ra­dom, za­u­sta­vio Jo­ve­ti­ćev šut gla­vom sa sve­ga se­dam-osam me­ta­ra.

- Tre­ba bi­ti re­a­lan, Jo­ve­ti­će­va lop­ta mi je, na sre­ću, išla ve­o­ma bli­zu, ali mi je od­mah bi­lo ja­sno da ne­ću mo­ći da je uhva­tim i da će za mo­ju mre­žu bez­o­pa­sno bi­ti sa­mo ako je od­bi­jem što vi­še ude­sno, gde ni­je bi­lo igra­ča Par­ti­za­na. Ura­dio sam to do­bro, a efekt­na pa­ra­da ko­ju sva­ki gol­man, na­rav­no, vo­li, sa­mo je upot­pu­ni­la uti­sak.

Ko­nač­no, u fi­ni­šu, Ba­balj je u mo­žda naj­bo­ljoj pri­li­ci ko­ju je Par­ti­zan imao spre­čio Ma­rin­ko­vi­ća da iz­jed­na­či i ta­ko, ko­li­ko-to­li­ko, spa­si čast cr­no-be­lih, a po­kva­ri za­i­sta ogrom­nu ra­dost No­vo­sa­đa­na.

- Po po­lo­ža­ju nje­go­vog te­la i no­ge, u de­li­ću se­kun­de, a gol­man i ne­ma vi­še vre­me­na za raz­mi­šlja­nje i do­no­še­nje od­lu­ke, vi­deo sam da će šu­ti­ra­ti u mo­ju le­vu stra­nu, kre­nuo i, ka­ko se to obič­no ka­že, ušao mu u šut. Bi­la je to tač­ka na za nas za­i­sta ve­li­ku po­be­du - za­klju­čio je ju­nak tri­jum­fa Voj­vo­di­ne u Be­o­gra­du.

MI­LO­VAN RA­JE­VAC

Po­u­ke iz Čač­ka

Naj­za­do­volj­ni­ji po­sle po­be­de nad Par­ti­za­nom je, sva­ka­ko, bio tre­ner Voj­vo­di­ne Mi­lo­van Ra­je­vac. Jer, po­red dra­go­ce­nih bo­do­va, uz nje­go­vo ime bi­će upi­sa­no da je pr­vi tre­ner ko­ji je, još od 1966. go­di­ne, po­be­dio Par­ti­zan u oba su­sre­ta u jed­noj se­zo­ni.

- Na­rav­no da sam za­do­vo­ljan, ali va­lja čvr­sto osta­ti na ze­mlji - ne pre­pu­šta se Ra­je­vac eufo­ri­ji ko­ja je, ina­če, ju­če pri­lič­no za­hva­ti­la po­gon Voj­vo­di­ne. Igra­či su is­po­što­va­li sve što smo se do­go­vo­ri­li i tu je ključ uspe­ha. Oči­gled­no je da smo, svi za­jed­no, iz­vu­kli do­bre po­u­ke iz po­ra­za u Čač­ku, gde smo igra­li mno­go bo­lje ne­go pro­tiv Par­ti­za­na, ta­ko­đe vo­di­li sa 1:0, a on­da na sa­mo dva mi­nu­ta na­pu­sti­li uigra­nu po­stav­ku i pri­mi­li dva go­la. Ce­le pro­te­kle sed­mi­ce smo se, oči­gled­no, uspe­šno pri­pre­ma­li da nam se to u Be­o­gra­du ne po­no­vi.

PRED­SED­NIK RAT­KO BU­TO­RO­VIĆ

Hva­la, mom­ci!

Jed­na­ko kao ve­li­ka po­be­da, pred­sed­ni­ku Voj­vo­di­ne Rat­ku Bu­to­ro­vi­ću zna­či­la je i po­ru­ka "Pred­sed­ni­če, igra­li smo za vas", ko­ju su mu, ne­po­sred­no po­sle me­ča sa Par­ti­za­nom, upu­ti­li fud­ba­le­ri Voj­vo­di­ne.

- Da, pu­no mi je to zna­či­lo, i hva­la im i na to­me, i na či­nje­ni­ci da su pro­tiv Par­ti­za­na sr­ce osta­vi­li na te­re­nu - ne kri­je emo­ci­je pr­vi čo­vek no­vo­sad­skog su­per­li­ga­ša. - Po­be­da je za­i­sta ve­li­ka i ne­ko­ga je mo­žda iz­ne­na­di­la, ali nas ni­je, jer je ona, kao uosta­lom svi us­pe­si po­sled­njih ne­de­lja, plod vi­še­me­seč­nog pre­da­nog ra­da, ula­ga­nja i od­ri­ca­nja ko­ja nam se sa­da vra­ća­ju.

Da li će fud­ba­le­ri za po­be­du nad Par­ti­za­nom do­bi­ti eks­tra-pre­mi­je?

- Raz­u­me se! Iz­nos, isti­na, još ni­smo utvr­di­li, ali on si­gur­no ne­će bi­ti ma­nji od 500 evra, po igra­ču na­rav­no. No, ono što že­lim po­seb­no da pod­vu­čem je­ste da, na sa­stan­ku ko­ji sam sa eki­pom imao pre me­ča, ni­ko ni­je ni po­me­nuo no­vac, on je bio naj­ma­nje va­žan, va­žni­ja je bi­la ogrom­na že­lja da tri­jum­fu­je­mo.

U za­pi­snik sa ove utak­mi­ce une­te su i pri­med­be Voj­vo­di­ne na su­đe­nje?

- Da, ali ni ja, ni­ti bi­lo ko od mo­jih sa­rad­ni­ka ni­ka­da ne­će jav­no ko­men­ta­ri­sa­ti su­đe­nje, jer to ni­je ma­nir ve­li­kog klu­ba, a Voj­vo­di­na to si­gur­no je­ste. Za oce­nu tih pri­med­bi nad­le­žni su or­ga­ni Za­jed­ni­ce su­per­li­ga­ša, i mi oče­ku­je­mo da se oni br­zo ogla­se - za­klju­čio je Bu­to­ro­vić.

ČE­STIT­KE SR­ĐA­NU ŽA­KU­LI

To je apa­tin­ska ško­la

Za­ni­mlji­vo je da je pret­hod­no ko­lo, po­red Ba­ba­lja, na­rav­no, obe­le­žio i gol­man Mla­do­sti Sr­đan Ža­ku­la, ko­ji je sjaj­nim od­bra­na­ma do­neo bod Apa­tin­ci­ma u Čač­ku. Do ju­če, on i Ba­balj bi­li su lju­ti ri­va­li za dres sa bro­jem je­dan u naj­ve­ćem iz­ne­na­đe­nju ovog šam­pi­o­na­ta.

- Apa­tin­ska gol­man­ska ško­la je ozbilj­na ško­la - ka­že Ba­balj, uz ši­rok osmeh. - Ra­du­jem se i zbog Sr­đa­na, sa ko­jim sam od­li­čan pri­ja­telj, i na­rav­no, zbog Mla­do­sti u ko­joj sam po­ni­kao.

DA­MIR KA­HRI­MAN

Do­bro sam ga pri­pre­mio

Raz­go­vo­ru sa Ba­ba­ljem se, u jed­nom tre­nut­ku, sa­mo­i­ni­ci­ja­tiv­no pri­klju­čio i Da­mir Ka­hri­man, mla­di re­pre­zen­ta­ti­vac, ko­jeg je ovaj, pre dve sed­mi­ce, po­ti­snuo iz pr­ve po­sta­ve "la­la".

- Ne bi on ta­ko do­bro bra­nio da ga ja ni­sam do­bro pri­pre­mio - do­ba­cio je bez ima­lo iro­ni­je i za­vi­sti i sa iskre­nim osme­hom Ka­hri­man, što je, raz­u­me se, iza­zva­lo osmeh i na Ba­ba­lje­vom li­cu.
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Bas mi je drago zbog momaka i nasih navijaca koji su bili tamo.Pravi golman i Ranko resili tekmu.Rajevac je konaacno uradio ono sto je trebalo odavno da se uradi:izbacio nedodirljivog "golmana" Kahrimana koji je odmah nasao da preti Vosi kako on ima jos samo jednu godinu ugovora i da se hvali kako je odlicno branio-primio 12 golova na 13 utakmica;izbacio Dobrica koji u poslednje vreme igra football kao noj(kad vodi loptu ne fali mu mnogo da zabode glavu pod zemlju),a sledeci potez treba da bude izbacivanje Tadica iz prvih 11 jer je decko poslednje 3 utakmice ubedljivo nas najgori igrac.
Sta ja znam,ali ovo pocinje da mi lici na neku ekipu i mislim da Rajevca ne treba menjati na zimu,jer trener se u krajnjem slucaju moze uvek promenuti.
p.s. Bas bih voleo da cujem sta Red Firm ima da kaze o odbranama Babalja!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9856
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

van der iV a.k.a Totti wrote:;izbacio Dobrica koji u poslednje vreme igra football kao noj(kad vodi loptu ne fali mu mnogo da zabode glavu pod zemlju)
Maradona,Sikimic,Dobric.... sve moje lose procene.... stidim se!!!!
Image
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

van der iV a.k.a Totti wrote:p.s. Bas bih voleo da cujem sta Red Firm ima da kaze o odbranama Babalja!
Dsi pažljivo čitao sportske izveštaje koje pišem nakon svake utakmice, ovo me sigurno ne bi pitao. :D

P.S. A pošto si očigledno gledao i utakmicu u Čačku verovaću ti na reč u vezi Tadićeve igre :? Idem sad da editujem moj izveštaj iz Čačka u kome sam zabeležio da je on bio najneugodniji igrač po ekipu Borca, da ti se ne bi kojim slučajem ponovo zamerio zbog različitog mišljenja.
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Red Firm wrote:Dsi pažljivo čitao sportske izveštaje koje pišem nakon svake utakmice, ovo me sigurno ne bi pitao. :D

P.S. A pošto si očigledno gledao i utakmicu u Čačku verovaću ti na reč u vezi Tadićeve igre :? Idem sad da editujem moj izveštaj iz Čačka u kome sam zabeležio da je on bio najneugodniji igrač po ekipu Borca, da ti se ne bi kojim slučajem ponovo zamerio zbog različitog mišljenja.
Red Firm, prijatelju, mislim da nema osnove da se ljutiš na neke članove ovog foruma što nisu pročitali te izveštaje.
Objektivno, oni ih ovde i nisu mogli pročitati, jer nisu ni bili postavljeni na ovaj forum (izuzev ako neko od ovdašnjih forumaša, ponekad, ne napravi ,,copy-paste,,).Ne znam, i, ne ulazim u razloge zašto smo ovde uskraćeni za njih, jer oni su meni neuporedivo merodavniji od novinarskih, naročito sa gostovanja. :?:
Što se tiče ovog drugog i meni se čini da je mali Tadić ušao u krizu i da ne pruža partije ni blizu onome kako je nagoveštavao na prvim utakmicama.Nema svežine, a nema ni probojnosti, dok defanzivu ni ne igra.Premalo je to što sada pruža.A, recimo, ceh plaća neko spremniji npr Milutinović.Kada sam u oduševljenju njegovom igrom poslao post na PM Djumiju, otprilke: kako je mali ,,đavo u kopačkama,, i kako mi se čini da će biti otkrovenje, kao i njegovi klinci, nije bilo komentara.Sada mi je mnogo jasnije zašto.
Niko više ne sme u Voši imati pretplaćeno mesto kao Vukelja, Jovanović, Kahriman, Dobrić itd, ako njega ne opravdava igrama.Za još neke dopuniće, ako fali, Voja :wink: Skidam šešir Predsedniku za poštovanje sportskih princima, po tom pitanju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked