Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: Transferi

Post by Daljac »

Rabba wrote:Ili je transfer već gotov ili je Popara dobio papire ili ostaje kod nas :) . Pošto se prelazni rok u Srbiji završio sinoć u ponoć. Dalji potpisi su mogući jedino slobodnih igrača i to isključivo ako su postali slobodni pre završetka prelaznog roka.
Управо тако, јер је и ова конференција одржана у суботу навече, након меча у Нишу. Све три опције су могуће, а нико не обавештава јавност ни о једној од њих, ни Нишлије, нити администрација нашега клуба. Не би ме чудило да је Попара на мала врата отишао из клуба, јер Џими не рачуна на њега, а опет било би ми криво да остане код нас и добија шансу само у пријатељским мечевима, јер је способан за више....
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3878
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Popara koliko god nemao neke tehničke sposobnosti bi preorao teren protiv cigana uzduž i popreko. On po meni u ovom neborbenom srednjem redu ima mesta.
Io odio Belgrado
User avatar
West Ham
Posts: 249
Joined: Tue Nov 18, 2008 1:50 am
Location: Liman

Re: Transferi

Post by West Ham »

Babić definitivno nije potpisao za Sampdoriu. Potpisivanje ugovora je u nekoliko navrata minirao njegov menadžer dingospo Pavlović, jer nije mogao da naplati svojih 25%. Inače, ide priča kako dečak gaji izuzetno poverenje prema dotičnom menadžeru i da je to razlog zašto nije ni sa nama želeo da potpiše novi ugovor. Po svemu sudeći, dečko će jedini fudbal u javnosti igrati na Dnevnikovom turniru, barem do novog prelaznog roka.
oi Oi Oi! The chozen few...
User avatar
Milan
Posts: 4232
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

Cini mi se da je negde bilo navedeno kako Babic ima vazeci ugovor jos 3-4 sezone, tako da ne vidim razlog da potpisuje novi.

Izgleda da ce nam Pavloviceva senka jos neko vreme bditi nad klubom. Zivkovicevo neigranje i crveni karton u Slovackoj dobijaju polako sasvim novi smisao...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Turija
Posts: 10786
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Red Marquis wrote:Popara koliko god nemao neke tehničke sposobnosti bi preorao teren protiv cigana uzduž i popreko. On po meni u ovom neborbenom srednjem redu ima mesta.
+1
Možemo imati mišljenje o Popari, kao veznom igraču, i ovakvo i onakvo, ali momak ostavlja srce na terenu, što je izostalo protiv zvezde, kod gotovo svih naših igrača.Zbog toga, ja ga veoma poštujem.
Nešto slično (izostanak želje i borbenosti) se dogodilo i Jagodini u nedelju, pa je naš Vuk bio najborbeniji igrač u domaćoj ekipi, ali dobro to je već njihov problem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
srkins
Posts: 1448
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Ako nije potpisao novi ugovor Babicu ovaj istice u decembru sledece godine tj za nekih 15 meseci,ali tad bi isao kao slobodan igrac a 25% od 0 e je 0 tako da ni Pavlovicu ne odgovara da ovaj ode kao slobodan. A i daleko je sledeci prelazni rok ko zna ko ce nam tad biti predsednik pogotovo ako bude privatizacije
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Navodno je onaj mali iz Pazara sto ste ovde pisali o njemu dosao u Vosu.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Nismo prodali Babaru.
Image
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4014
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Italijani kažu da je Babić pred potpisom i da je cifra 1.6mE...

Dajte odakle vam info...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
N13
Posts: 2070
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Transferi

Post by N13 »

Matador wrote:Navodno je onaj mali iz Pazara sto ste ovde pisali o njemu dosao u Vosu.
Oces da kazes da Jovanic cita forum? :D
fare
Posts: 2834
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

I kome na kraju verovati za Babaru ? :frown: .
trešnjar
Posts: 35
Joined: Thu Sep 08, 2011 10:30 pm

Re: Transferi

Post by trešnjar »

Babić se vratio u NS, propao transfer zato što je on bio nezadovoljan uslovima iako su se Sampdorija i Vojvodina dogovorili.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

trešnjar wrote:Babić se vratio u NS, propao transfer zato što je on bio nezadovoljan uslovima iako su se Sampdorija i Vojvodina dogovorili.
Ja sam iz izvora kojem verujem cuo da je problem u drugim stvarima, nazovimo ih 25% koje treba da damo pavlovicu, a uprava nece da realizuje tranfer dok se ne iskristalisu ti procenti jer nece da daje novac tom smradu. Mozda nisam dobro informisan ali sam prilicno siguran da jesam.
Image
trešnjar
Posts: 35
Joined: Thu Sep 08, 2011 10:30 pm

Re: Transferi

Post by trešnjar »

Transfer je propao zato što je sa Babićem bio na pregovorima Pavlović koji ga je nagovorio da vrlo korektne uslove koje mu je Sampdorija nudila ne prihvati čime je ovom dečku samo napravio štetu . Vojvodina sa time nema ništa,klub je pustio Babića u nedelju u Đenovu, uostalom da nije tako ne bi juče i potpisala ugovor sa Sampdorijom.
Nagovoriti dečaka da ne igra u jednoj od najjačih liga u Evropi pod mnogo, mnogo, povoljnijim finansijskim uslovima nego što je to u Vojvodini, da li je to pošteno ?
ZmagoNS
Posts: 229
Joined: Tue Sep 01, 2009 7:02 pm

Re: Transferi

Post by ZmagoNS »

Prvo svi teramo upravo sto je pustila Babica, a sada seremo jer nije potpisao ugovor. Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, neznajuci koji da izabere...
Post Reply