Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Locked
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3865
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Red Marquis »

Isprva mi je ovo bilo za podsmeh, ali onda se setih da svako idiotsko srbovanje sa ciganskog severa ubrzo se raširi na celu scenu pa mi preselo.
Io odio Belgrado
User avatar
ragazzi di Neoplanta
Posts: 350
Joined: Mon Dec 17, 2012 11:46 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by ragazzi di Neoplanta »

Mašina za eksploataciju bilo kakvog osećanja ljubavi prema zemlji i njene istorije.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
User avatar
churguzijanac
Posts: 2057
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by churguzijanac »

Ocekujem kiks p***e celave i njegove druzine u narednim kolima... Dolazi im ofka u sledecem kolu i vrlo verovatno ce biti zestoko stimulisani od terze da naprave iznenadjenje, zatim u goste idu lucancima, ako nista drugo, to je vrlo tesko gostovanje i u 9 kolu ih ceka elcomunistico.

Naredna 3 kola ce pokazati od cega smo mi satkani i koliko mi zapravo mozemo ove godine!
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Tony Starks »

Čujem da je bio neki guslarski performans na severu Krcun Arene za vikend, ne znam koja je konkretno epska pesma izvođena, ali mislim da bi najlogičnije bilo da je izvedena ''Početak bune protiv dahija'', a naročito onaj deo pesme u kojem Mehmed-aga Fočić šalje ''dvanaest delija'' na čelu sa Uzun kavedžijom da najbrže što mogu pojure u Topolu i ubiju Karađorđa jer ''ako li nam sad uteče Đorđe, neka znate dobra biti neće'', pa kad to čuše ''dvanaest delija'' odmah dobre konje posjedoše i odjuriše u Topolu da nabiju Crnog Đorđa na kolac, samo Đorđe nije blesav pa je sa svojih dvanaest čobana dočekao ''dvanaest delija'' i pobio ih do poslednjeg. :cheers: Ta pesma bi zato najviše pristajala da bude izvedena na dotičnom mestu.
limanfkv
Posts: 2842
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by limanfkv »

Hahahaha, to je to, bravo Tony :mrgreen:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Radoye »

Ne znam, posle svih ovih godina ja sam i dalje ubedjen da su oni ustvari nepismeni, da su hteli da se nazovu "dileje" pa su pobrkali red slova u reci, bolje im stoji :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by gospodinFKV »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -i-Kokezom" onclick="window.open(this.href);return false;
Blic wrote:Moguće je da je jedna od njihovih tema bila i ona o inicijativi da Dragan Džajić bude kandidat za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, o čemu će se više znati u danima koji dolaze.
:pegla:

Povraca mi se od njih...ali povraca...
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Daljac »

Tony Starks wrote:Čujem da je bio neki guslarski performans na severu Krcun Arene za vikend, ne znam koja je konkretno epska pesma izvođena, ali mislim da bi najlogičnije bilo da je izvedena ''Početak bune protiv dahija'', a naročito onaj deo pesme u kojem Mehmed-aga Fočić šalje ''dvanaest delija'' na čelu sa Uzun kavedžijom da najbrže što mogu pojure u Topolu i ubiju Karađorđa jer ''ako li nam sad uteče Đorđe, neka znate dobra biti neće'', pa kad to čuše ''dvanaest delija'' odmah dobre konje posjedoše i odjuriše u Topolu da nabiju Crnog Đorđa na kolac, samo Đorđe nije blesav pa je sa svojih dvanaest čobana dočekao ''dvanaest delija'' i pobio ih do poslednjeg. :cheers: Ta pesma bi zato najviše pristajala da bude izvedena na dotičnom mestu.
Дубок наклон за овај пост и 10+ за познавање циклуса песама о ослобођењу Србије и Црне Горе :lala: загрцнуо сам се од смеха и кашљао пет минута, али вредело је :thankyou:

Иначе, овог викенда су и Мераклије прославиле 25. рођендан, страдао је Рад на терену, а и иначе одлични Форси на трибинама били су у другом плану. Драго ми је увек када локал патриотизам победи медијски контаминирану свест, и радује ме годишњица сваке праве, своме локалном клубу орјентисане и привржене навијачке групе, што Мераклије свакако јесу.
User avatar
Cika Zika
Posts: 93
Joined: Wed Sep 10, 2014 4:11 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Cika Zika »

Image
S obzirom da je trajkovic odstranjen iz ekipe, ostaje pitanje da li je mislio na vulicevica ili skuletica. Koji od njih dvojice je p*d*r? :? :greenbutt:
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2685
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Grof Žekula »

Mondo wrote:SUPERLIGA: Ovog vikenda bez fudbala

Zbog održavanja Parade ponosa, mečevi sedmog kola Superlige Srbije najverovatnije će biti pomereni za ponedeljak ili utorak. Problem oko termina utakmice OFK Beograd - Partizan.

Vladimir Bulatović, direktor Superlige, gotovo izvesno će naložiti da utakmice sedmog kola budu pomerene.

Zbog održavanja Parade ponosa u nedelju, predviđeno kolo neće se igrati, a najrealnija opcija je da će mečevi biti pomereni za ponedeljak ili utorak, prenosi "Sportski žurnal".

Problem je samo odigravanje meča OFK Beograd - Partizan, budući da crno-bele u četvrtak očekuje meč Lige Evrope na gostovanju grčkom Tripolisu. Taj duel mogao bi da bude odložen, ali je pitanje pronalaska novog termina, jer sledi reprezentativna pauza.

Ako se Bulatović bude dogovorio sa predstavnicima oba tima, taj meč mogao bi da bude odigran upravo u nedelji koja je rezervisana za reprezentativne nastupe.

Konačna potvrda o tome kada će biti odigrani mečevi sedmog kola Superlige trebalo bi da stigne u petak, kada policija i zvanično o tome obavesti nadležne u Zajednici superligaša.
User avatar
Milan
Posts: 4201
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Milan »

Nadam se da će im naš klub staviti do znanja da su oni za nas ista g.ovna!


http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=903931

Zvezda zove klubove protiv FSS

FK Crvena zvezda obratio se pismom svim fudbalskim subjektima u Srbiji tražeći podršku za svoju inicijativu da se smeni predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Zvezda je u pismu klubovima Superlige, Prve lige, regionalnim savezima, sudijskoj i trenerskoj organizaciji, u koje je agencija Beta imala uvid, navela da samo nastavlja inicijativu od prošle godine. U tom dopisu se navodi da je rezultat inicijative od prošle godine bio formiranje radne grupe koja bi trebalo "da nadje optimalna rešenja" za fudbal u Srbiji.

"S obzirom da je od tada prošlo vec 6 meseci, a Tomislav Karadžić nije nijednom okupio formiranu radnu grupu, niti je pokazao želju da sprovodi bilo kakve rekonstrukcije i reforme, FK Crvena zvezda želi ovom prilikom da podseti sve svoje sportske prijatelje na dogovore koji su napravljeni tokom prošle jeseni i ovog proleća", navodi se u pismu koje je potpisao predsednik skupštine crveno-belih Svetozar Mijailović.

U dopisu se ističe da ovaj potez Zvezde nije izazvan time što šampionu Srbije u Kruševcu "nisu dosudjena tri penala", već da je to bilo "inicijalna kapisla".

"(Zvezda reaguje) zbog svega onoga zbog čega smo i počeli proteste prošle godine. Poverovali smo da Karadžić može da promeni sebe i svoj način rukovodjenja savezom, ali smo se prevarili. Dosta je bilo ponižavajućeg odnosa u koji nas FSS dovodi svojim postupcima (rukovođenjem saveza, suđenjem, analizom sudjenja, kažnjavanjima, nepoštovanju, saopštenjima itd). Ne radi se ovde samo o Crvenoj zvezdi, ovde je reč o srpskom fudbalu", navodi se u pismu.

Šampion Srbije naveo je da "kao najveći i najtrofejniji klub na ovim prostorima" "želi da preuzme punu odgovornost za dešavanja u srpskom fudbalu".

"(Zato smo) zatražili od predsednika FSS Tomislava Karadžića da podnese ostavku u roku od 30 dana i na taj način inicira izbore na
svim nivoima. Od fudbalskih izbora koje smo imali 2012. godine do danas, mnogo toga se promenilo u Srbiji, kako na fudbalskoj, tako i na društvenoj sceni", navodi se u pismu.

"Da bi fudbal u Srbiji krenuo napred, potrebni su nam izbori, potrebni su nam novi ljudi i nova energija. Crvena zvezda će imati kandidata za predsednika, a Tomislav Karadžić će takodje imati šansu da se kandiduje i u demokratskoj proceduri u skladu sa statutom FSS, dokaže koliko ga fudbalska Srbija stvarno podržava", napisala je Zvezda.

Crveno-beli su prošle godine pokrenuli inicijativu za smenu Karadžića navodeći da je on glavni krivac za opšte stanje u domaćem fudbalu.

Održavani su protesti, utakmice su kasnile, posle čega je Karadžić rekao da će podneti ostavku u decembru 2013. Nakon te najave održali su se radni sastanci i formirana je radna grupa koju su činili predstavnici FSS, Zajednice superligaša, predstavnika Zvezde,
Partizana i Vojvodine.
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
churguzijanac
Posts: 2057
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by churguzijanac »

E jesmo cirkus od drzave....Neka se igra u subotu! Ako se bude igralo u ponedeljak bice zabelezena nikad niza poseta na stadionima.

Umesto da pohapse guslare i da rese problem, opet smisljaju neka kompromisna resenja.
User avatar
salefkv
Posts: 600
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:28 am

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by salefkv »

"Zvezdino pismo za nas nevažno!", rekao je predsednik Jagodine

http://www.butasport.rs/2014/09/predsed ... njuje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
MiSmoFKV!
Posts: 1277
Joined: Fri May 24, 2013 11:39 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by MiSmoFKV! »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... eca-Zvezda" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Stexman
Posts: 2575
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Stexman »

E tako se sa stokom razgovara! A ne ko mi, sve im nesto pirimo u guzicu ili pisemo zajednicka saopstenja. Sa njima samo treba na mars u PM.
Locked