11. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Locked
User avatar
Stexman
Posts: 2575
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Stexman »

Ja nisam mogao da docekam to Jelenovo oko ali i kad su ponavljali za vreme utakmice nisu zaustavljali na vreme snimak. Snimak se zaustavlja kad se lopta upucuje a ne kada noga koja sutira loptu dodje na pola metra od lopte. Da se snimak zaustavi kako treba skuntelar bi bio dobrih 3-4 metra u ofsajdu.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9777
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Voja »

Turija wrote:Zašto je u jelenovom oku povučena onako debela linija za tumačenje da je škuletić bio u ofsajdu :?:
Kome ona treba takva :?:
Ti se i dalje cimas? NNismo imali sut na gol za 90 minuta,prvo poluvreme ni centar nismo presli. Bas me briga ofsajd ili ne.Zasluzeno su pobedili i kraj.I mi smo prosli put zasluzeno odneli bod iz diskutabilnog penala i sad nam se vratilo. I da nije bio ofsajd i da je ostalo 0:0,posle ovakve igre opet bi me bilo sramota izaci na ulicu sutra. Covece raspala Jagodina,i OFK kojeg smo pocepali samo tako su igrali fudbal protiv Partizana,samo mi indijanci... ma strasno
Image
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by novosadjanin »

"PRIMEDBA NA SUĐENJE DRUGOG POMOĆNOG SUDIJE ZBOG OFSAJD POZICIJE KOD POSTGNUTOG GOLA, KAO I PRIMEDBA NA SUĐENJE GLAVNOG SUDIJE ZBOG NEUJEDNAČENOG KRITERIJUMA NA ŠTETU FK VOJVODINA"

http://www.superliga.rs/index.php/izves ... FahokB0ar4" onclick="window.open(this.href);return false;
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
nssale
Posts: 179
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:02 am

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by nssale »

Nisam gledao "jelenovo oko" ali sam pogledao zaustavljen trenutak dodavanja prema Škuletiću i zahvaljujući liniji košenja trave stičem utisak da su Pekarić i Škuletić u liniji, no to je samo moj utisak. Nema potrebe da tražimo krivca u nikom drugom osim u sebi, sudija je bio dosta korektan. Od kada je izašao bilbord da smo ekipa sa najviše tačnih pasova u ligi, čini mi se da se trudimo da demantujemo sami sebe. U svakom slučaju ekipu treba podržati.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9777
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Voja »

Jedno je sigurno,ako je za istog sudiju Spalevic protiv Zvezde postigao gol iz ofsajda,Skuletic je bio bar 5 metara u ofsajdu
Image
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Danilo »

Jako slaba igra nase ekipe.Prepali su se, ... ne znam zasto.Ono sto je falilo nasoj ekipi u ovoj utakmici je svakako, nedostatak jednog kvalitetnog plejmejkera, pogubljeni smo bili na terenu, a niko nije mogao da poveze igru.Zivkovic van forme, sto je ocekivano jer ne igra, Poletanovic od kog najvise ocekujem , bez drskosti i preuzimanja odgovornosti.Veselinovic bez ucinka.Boba od pocetka sezone totalno pogubljen , nikako da se pronadje.

Gacinovic me je posebno iznervirao, sa tom poniznosti,i izvinjavanjima i tapsanjima protivnika.Decko to radi posle utakmice.Nastic pune gace...
User avatar
Box
Posts: 291
Joined: Mon Feb 13, 2012 2:39 pm

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Box »

Sa osvajanjem kupa mislio sam da smo probili taj odvratni mentalitet da useremo svaki put kada treba da se dokazemo.
Ovo danas... Sta reci. Ostali smo bez Radoje i Sergeja ali to nije nikakvo opravdanje.
Zalaganje nula.

Jako sam razocaran u tim , ne zbog rezultata, ne zbog ofsajda nego zbog tog smrdljivog mentaliteta i sklanjanja raspalim janjicarima na celu sa malim celavim pigmejom... Uzas bre!
zukenp
Posts: 189
Joined: Mon Mar 04, 2013 12:34 pm
Location: Pazar

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by zukenp »

Ocekivao sam da cete uzeti makar bod(ne znam jel zbog mog navijanja protiv vecitih uvijek,ili vasih dobrih rezultata u poslednjih nekolko god protiv njih)ali ipak zasluzena pobeda partizana.Znam da imate nesto protiv Skuletica,ali on je za nase uslove odlican napadac i nije uopste drvo (kako ga mnogi oslovljavate).Uz Veselinovica sigurno i najbolji u ovoj ligi.Ipak vi vise nemate ekipu kakvu ste imali svih ovih godina,pa mozda i nije vise realno da dobijate vecite gde stignete(iako su i oni sve losiji).Odlasci se moraju osetiti.Danas manje vise svi slabi.Neko rece da mozda Enver nije dogovorio prelazak pa zbog tog lose igro :D .On nije takav covek :).Igro bi isto i da mu je otac sa suprotne strane,ali mislim da i vi to znate.Jednostavno ga stizu godine.On ove godine igra slabije nego ranijih,nekad zasija ,ali tesko ce moci u kontinuitetu vise kao ranije.A nije isto ni kad pored sebe imas Radoju,Oumaura,Vulicevica,Skuletica i ostale ,i ove sad.Voleo bih kad bi vi mogli(kad vec ne mozemo mi :) ) da osvojite titulu,ali tesko sa ovim timom.Vas trener jer u pravu.Da bi se to postiglo moraju se dovesti makar 3-4 proverena igraca.Bez toga tesko.
Oasis
Posts: 96
Joined: Fri Feb 25, 2011 2:33 pm
Location: podrum

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Oasis »

Ja ne pamtim kad smo nekome dali gol u nadoknadi kada je rezultat bio nepovoljan. 4 minuta imas da izgrizes, nadoknadis to sto si bio 90 minuta bedan, izmislis gol ako treba!
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by kej »

Apsolutno zaslužena pobeda grobara. Nije nas bilo nigde. Žao mi je što igrači nisu prikazali ništa od onog što mogu, psihološki totalno u autu... Al' ne treba padati u apatiju sad, tabela još uvek dosta dobro izgleda.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
Box
Posts: 291
Joined: Mon Feb 13, 2012 2:39 pm

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Box »

A dobro izgleda tabela ali ovo nije bila Vojvodina... Ovo je bio tim koji se sklonio groblju da pobedi. Proci ce mene , a verujem i vecinu nas , i ovaj poraz, nezalaganje, ali dokle vise tako?
Kao sto je neko vec rekao , nije moguce da ceo tim podbaci. Sta se ovde desilo? Od tima koji je onako poletno igrao i pravio lepe akcije do tima koji ne moze dva pasa da odigra? Koje je tu objasnjenje?

Drzimo ih uvek kao malo vode na dlanu, a retko koji od njih ispadne korektan kada ode.Imamo tri sveza primera. Treba ih lupati po dzepu inace cemo da trpimo ova sra*a i dalje.
Je*em ti ja ovakav fudbal gde se igra sve zbog dva blizanca koji su , sto je najgore, em u teskoj finansiskoj krizi em igraju katastrofalno.
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by ДушанСП »

Са оваквом игром ми нећемо победити Пећинце,пошто њима неће поништити гол из непостојећег офсајда.Као да су истрчали на мегдан Бајерну или Реалу,а не распалом партизану,коме је пре само три дана Офк очитао лекцију из модерног фудбала.
User avatar
Turija
Posts: 10739
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Turija »

To što smo stavili primedbu ne znači ništa, ako nismo najavili žalbu.Ali kako imati obraza i najaviti žalbu, posle onakvog debakla i odnosa igrača prema igri i protivniku (samo što ih u d... nisu ljubili :frown: ), a naročito prema svom Klubu koji ih plaća i koji ih afirmiše.
Tako se derbi (ma kakav on bio) ne igra.U derbiju su igrači i ekipe ravnopravni takmaci, a ne ponizni mentalni pigmeji, koji će se sutra hvaliti društvu : ,,e dodirnuo sam sinoć Sašu Ilića, Lazovića.." kao da su u pitanju neke Svete krave.Jedno je biti sportista i sportski se izviniti suparniku za prekršaj, a sasvim drugo je uvlačiti se u d.... i jedva čekati kraj meča i da se ide kući (jer dovoljno je to što smo bili u Bg na pašnjaku i ostvarili dečačke snove).
Igrali smo, i ponašali se, sramno snishodljivo, sramno da sramnije ne može biti.Isto kao i letos u Ns protiv drugog blizanca, isto kao i prvu utakmicu protiv Trenčina (a sad nismo bili izmoreni od dugih putovanja, pošto je to kao bio jedini razlog visokom porazu), dok za drugu utakmicu sa Trenčinom nismo imali energije, iako smo dali 3 gola (jer posle datih 3 gola na domaćem terenu, svaka ozbiljnija ekipa dala bi i četvrti, s obzirom na ulog).
Pošto velik broj naših igrača nema tu pripadnost klubu, želju i upornost, to mora igračima nametnuti uprava, kao profesionalnu obavezu.E sad, dolazimo do ključnog pitanja: koliko svega ovog ima i naša uprava??????? Koliko ima Grad, koliko ima Pokrajina????? Svakim danom se brukamo, po svim tim pitanjima.Zato publika i ne dolazi.Loša atmosfera, bez ,,opipljive" nade, oseća se u vazduhu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by laki »

Kao sto sam i mislio. Pritisak je ucinio svoje i momci su se pogubili na terenu, nisu znali gde udaraju i sta ih je snaslo. Za mene je ova polusezona bolja od prethodnih. Ja nemam kompleks od toga da li smo podbacili protiv blizanaca ili protiv donjeg srema. 3 boda su tri boda, a nasi igraci su vala osvojili mnogo puta po 3 boda ove sozene. Za vas koji ste tuzni jer smo poduvali od direktnog rivala, mogu samo da vam kazem da titulu necemo uzeti makar dasmo danas biki 3x bolji od crnog bkizanca. To je svima valjda jasno. Zao mi je ako neko od vas zivi u bajci i nada se tituli.
Jedva cekam donji srem i isrocnu tribinu i savrsenu zajebanciju i provod. Ove nazovi velike utakmice mi polako idu na jaja.
Podbacili su svi, pa sta. Bice bolje protiv donjeg srema.
Steta sto onu brojku iz kaveza firma nije znala da iskoristi da grmimo jace nego ikad. Totalno losa atmosfera u kavezu, bolje je bilo cesto kad nas je 80 sve ukupno.

I svecano obecavam da cu skuleticu razlupati glavurdu nekim tupim predmetom ako ga ikad sretnem negde.
Image
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by ДушанСП »

Ма која бре титула,и да имамо 10 бодова више на полусезони од близанаца,не би били први,ја то знам одавно.Имаш 13 играча,с којима играш сезону,немаш подршку града,покрајине,нити било каквог политичког субјекта у земљи,и хоћеш титулу у овој жабокречини од лиге.Боли ме срамна игра вечерас,и незалагање,а о титули нисам размишљао ни кад је овде завладала еуфорија.
Locked