I DALJE PADAMO U VATRU...
Za prvu utakmicu u polusezoni, sa ovakvom postavkom, pa još protiv mlade ekipe - još je i dobro...
Posebno posle vesti u medijima da je Marić pred odlaskom, mogućnosti da bude miniran od strane igrača, sve češćih kritika i sl.
Prelistajte malo postove iz vremena kada smo redom sve gazili - trener je bio Marić, a i danas je trener - taj isti Marić, samo su komentari dijametralno suprotni...
Dokle je svet došao, ako treba da ga branim ja - koji sam ga redovno kritikovao što ne menja igrače kada je utakmica rešena - da dobijemo "nove opcije"
Pričati o nebulozi od postavke igre je jedno, a ići u drugu krajnost - jednaka glupost, kao i hvalospevi iz "onih vremena"
Lično, razočaran sam samo Mijatovom igrom, a ne mogu da napišem da se nije trudio, jedino što ova traka "čudno utiče na njega".
Sve mi se čini da i on sam, budući da je lepo vaspitan momak - ne shvata zašto je on kapiten pored ž/z Pekare
Mijatova tehnika danas - u minusu, potezi - još gori!
A onoliko želje da "deluje svetski" na terenu - ne razumem, šta će mu to
Da Rogač nije neki kreativac - videlo se protiv Proletera, a i znalo se odranije.
Interesuje me jel stvarno
NIKO NIJE VIDEO koliko je lopti taj momak danas oduzeo i predao najbližim (i ne toliko bliskim) igračima, koliko je pretrčao, koliko je smetao da OFKovci sastave akcije
Odigrao je onako kako bi igrao Tumba (za kojeg i ne znam što nije igrao), jedino što Tumba ima opciju "neke kreacije", Rogač - ne, osim skoka...
Ali takav profil igrača je potreban timu, posebno kada se bojiš za ishod. Naš problem danas - što mi nismo imali ofanzivnu vezu i špic.
I od njega se nijedna lopta nije "odbila", kao ona od Makarića u drugom poluvremenu, na polovini terena.
A ni u jednom trenutku nije bio bezidejan - kao neki od kojih to nisam očekivao...
Međutim, i ovako skrpljeni, imali smo
šanse Lukovića, Ivanića i Stojanovića.
Marić verovatno zna zašto te lopte nisu stigle do Ćurka ili Mary-ja
Luković, Novaković i Makarić u istom timu
Pravi trener ne bi počeo meč na Karaburmi bez špica, zamenio bi i kapitena - ako nije na nivou, pravom treneru Stojanoviić ne bi stojao na terenu gde je svo vreme bio...
Zašto Radović nije dobio priliku - ova utakmica je bila "rođena" za njega, da li će Mery ikada dobiti priliku kod Džimija (čuj, povreda...), itd.
ALI BILO BI DOBRO DA "SAČEKAMO" BAR UTAKMICU-DVE PRE "SEČENJA GLAVA",
IONAKO NISMO U IGRI ZA LIGU ŠAMPIONA.
A što se tiče sudije, nije ništa odsvirao pogrešno - uključujući i penal nad Makarićem (koji bi jedini bio diskutabilan - da je spustio nogu na zemlju, bez da krene da pada), dok je onaj Jovanović bio u ofsajdu prilikom šuta sa 16m, tako da tu GOLA NEMA