Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: Transferi

Post by recni galeb »

trelos gia fcv wrote:
srkins wrote:... ali Mijatova mislim da je veca oko 2-2,5 milona uz dobro odigran sp moze biti i 3-4 miliona
Ni u ludilovom ludilu!
Mijat je tek malo iznad proseka i za ovu našu jadnu ligu. Znam da će sada mnogi drvlje i kamenje po meni ali vreme će pokazati. Polako.
Nema zasto drvlje i kamenje i ostali imaju oci i vide limitiranost kapitencica, tuzno je stanje naseg kluba kada nam je on glavna perjanica...
ssnigd
Posts: 3395
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Kada bi nas kapiten imao bar jos dvojicu saigraca koji znaju sa loptom, bio bi on znalac ponovo. I sta to on treba da radi, da predribla njih petoro da namesti gol, da da gol, sa jos samo Ivanicem u ekipi. Ajmo malo realnosti.
Ne govorim ovde o njegovoj letargiji na terenu ove polusezone.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Letargija i jeste problem. I problem je taj sto nema ko da ga trgne iz iste!
Image
Vojkan
Posts: 135
Joined: Sat Jun 21, 2014 7:14 pm

Re: Transferi

Post by Vojkan »

ШЋЕПАНОВИЋ ПОТВРДИО „СПЕКУЛАЦИЈЕ”: Војводина „продала” Бабића и Гаћиновића!
:deal:
Stefke
Posts: 324
Joined: Thu Sep 12, 2013 10:50 am
Location: Клиса

Re: Transferi

Post by Stefke »

Вања 1,75м + 10 сома сваки пут кад је бранио - менаџерима отишло 12%
Радоја 900к + 30% од наредне продаје
Полетановић 640.000к + 10% од наредне продаје
Сергеј 850.000к - 50% што је отишло, не знам како
Мијат & Бабић 25% отишло инвестицоном фонду за 168.000к (пола пола) + 75% отишло инвестиционом фонду за 1,4м (пола пола)
+
Тренинг компензације.....
+
Решавање беспотребних плата (пола Ђуре, Мојсиловић, Кликовац....)

По мојој скромној рачуници ово је 5,2м.... вероватно су се ту губиле паре на свакодневно функционисање клуба и којекакве глупости (да не кажем ручкове). Наш председник није рекао (или ја нисам видео да јесте) колико смо у блокади данас, тј овог момента. Ово је чисто неки пресек који сам урадио, реда ради. Никог не оптужујем, већ ме само интересује тренутно стање, а ако сам негде погрешио у рачуну, нека ме неко исправи :cheers:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Transferi

Post by Tony Starks »

^Podatke o blokadi možeš da vidiš na sajtu NBS, odeljak "prinudna naplata", matični broj FKV je 8079951. Tamo piše da je klub, nakon 340 dana neprekidne blokade, izašao iz blokade 23. marta 2015.
Stefke
Posts: 324
Joined: Thu Sep 12, 2013 10:50 am
Location: Клиса

Re: Transferi

Post by Stefke »

– За протеклих девет месеци успели смо да вратимо три милиона евра наслеђених обавеза. За то време, садашња управа није клуб задужила ни за један евро – тврди Зоран Шћепановић.
Добио сам полуодговор у данашњем журналу.... оно што ме интересује је чист дуг. Значи мореира, јокић, разноразне менице и слично.... колико тога још има? Чини ми се да колико год ми играча продали увек искочи нека "меница" да нас врати на почетак :frown:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Transferi

Post by pedjans »

Na sudu se lako obaraju menice koje su puštene bez osnova. Ta priča se namerno spinuje, kao i ona o enormnim dugovanjima, da bi se opravdala ekspresna rasprodaja. Svi znamo da postoje dugovanja, ali ako je način za rešavanje dugovanja da se rasproda bukvalno sve što imaš u pola cene, o čemu onda pričamo? Zar nije objavljeno da je za dlaku (zbog Pavlovića) propao transfer Babića u Sampdoriju prošlog leta koji je trebalo da iznosi 1,7 miliona evra - a sada prodajemo i njega i Mijata za ukupno 1,4 miliona!? I šta i koga ćemo prodavati sledeće sezone, kad ne budemo imali apsolutno nijednog igrača koji bilo koga zanima, ne budemo igrali Evropu i budemo osmi u našoj ligi? Imamo još sledeću sezonu u toku koje ćemo izgubiti Veternik i odreći se procenata koji nam pripadaju od kasnijih transfera naših igrača (Radoja i dr.) i to će biti kraj. Teško da nam više uopšte ima spasa, sem neke hitne privatizacije, ali posle ovog uništenja kluba teško da će neko biti zainteresovan da ga kupi, kad više ne budemo imali ni igrače ni imovinu.
User avatar
Stexman
Posts: 2576
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

Nista ovo ne valja! Ja cu samo ponoviti pitanje koje sam postavio posle prodaje brace Milinkovic: Sta ce biti sutra kad se prodaju svi mladi koji su trebali biti buducnost kluba a nisu sastavili 30 utakmica u Vojvodini?
Nove mlade igrace nemamo jer nisu stigli da odrastu! A od matorih nema leba.
Kako ce klub onda funkcionisati?

Jedino pitanje za sve naredne uprave koje mora biti obavezno postavljano pre izbora je:
Kako obezbediti funkcionisanje kluba bez prodaje igraca i stavljanja imovine pod hipoteku? Jer prodaja igraca treba da donosi profit a ne osnovna sredstva za funcionisanje.
Igraci su tesko obnovljiv izvor prihoda, i bas iz tog razloga samo prodaja u smislu cistog profita ima poentu.
User avatar
salefkv
Posts: 600
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:28 am

Re: Transferi

Post by salefkv »

pedjans wrote:Na sudu se lako obaraju menice koje su puštene bez osnova. Ta priča se namerno spinuje, kao i ona o enormnim dugovanjima, da bi se opravdala ekspresna rasprodaja. Svi znamo da postoje dugovanja, ali ako je način za rešavanje dugovanja da se rasproda bukvalno sve što imaš u pola cene, o čemu onda pričamo? Zar nije objavljeno da je za dlaku (zbog Pavlovića) propao transfer Babića u Sampdoriju prošlog leta koji je trebalo da iznosi 1,7 miliona evra - a sada prodajemo i njega i Mijata za ukupno 1,4 miliona!? I šta i koga ćemo prodavati sledeće sezone, kad ne budemo imali apsolutno nijednog igrača koji bilo koga zanima, ne budemo igrali Evropu i budemo osmi u našoj ligi? Imamo još sledeću sezonu u toku koje ćemo izgubiti Veternik i odreći se procenata koji nam pripadaju od kasnijih transfera naših igrača (Radoja i dr.) i to će biti kraj. Teško da nam više uopšte ima spasa, sem neke hitne privatizacije, ali posle ovog uništenja kluba teško da će neko biti zainteresovan da ga kupi, kad više ne budemo imali ni igrače ni imovinu.
Imam utisak da ti na ovom forumu najvise mracis od svih forumasa, svi znamo kako se bilo sta radi na sudu u ovoj drzavi, sve se oteze a i odakle ti to da su menice pustane bez osnova? Vecina menica dolaze iz perioda BB, sada tek na naplatu dolaze dugovi od pre X godina, nego kako mislis "prodaj sve sto imas u pola cene"? Cena po kojoj smo prodali Mijata i Babica je za nas i nase uslove odlicna. Transfer Babica u Sampdoriju je trebalo da iznosi 1 milion evra, tada je bio mladji koliko toliko + je igrao na visem nivou + je Vojvodina bila bolje kotirana na tabeli, sada je pitanje koji cemo biti i to spusta cenu igracu, jos da nastavi da igra kako je do sada i pitanje da li bi ga uopste prodali. Na pocetku, uprava je rekla da je cilj stabilizacija kluba i pola foruma je pisalo ako su rezultati cena za "zdravu" i stabilnu FK Vojvodinu da nema problema, sada kada se dugovi vracaju sve vise nezadovoljstva i oko igara i oko rada uprave, u ovom trenutku rezultati i vracanje dugova jednostavno ne mogu da budu uskladjeni tako da zadovolje ukuse navijaca, jednostavno se neceg moramo odreci da bi namirili sve dugove i to je to, igracki kadar mora da trpi. Pitanje jeste dokle mozemo ovako ali stvarno ne vidim drugaciji izlaz iz ove situacije, niko nije lud da ulaze u FK Vojvodinu i prodaja igraca je jedini izvor prihoda.
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Transferi

Post by pedjans »

Nikad nisam podržavao tu praznu priču da rezultati nisu važni, nego treba da se stabilizujemo pa ćemo posle (kada?) gaziti sve živo. Za sada vidimo da nikakvih rezultata nema i da su svi najbolji igrači u rekordnom roku rasprodati ili oterani. Najmanji problem je što ja "mračim". Rado ću se izviniti svima ako za "godinu-dve" budemo dominirali u našem fudbalu, kako to obećava naš predsednik, i to ću učiniti sa imenom i prezimenom, na ovom forumu. Ali šta će biti ako sam ja u pravu i ako je ovim rasturanjem svega što je vredelo uništena svaka prilika za budućnost? Ko će onda biti kriv, ko će snositi posledice? I da ponovim: priče o dugovanjima, poveriocima, menicama, nemaju nikakav značaj dok ih ne potvrdi spoljna revizija, do koje nikada neće doći iako je ova uprava to obećala prilikom dolaska na čelo kluba. Ovako svako može da priča takve priče. Mnoga tzv. potraživanja su verovatno samo način za izvlačenje novca iz kluba. I samo jedno pitanje: kako će to Vojvodina biti zdrava bez imovine, igrača i rezultata?
vdn slaninar
Posts: 1019
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

Ispadne da su ih prodali skoro po milion eura,posto je 75%=1.4 miliona,100%=1.86 miliona,sto u odnosu na prethodne transfere ove uprave uopste nije lose.Ocekivao sam kao i vecina mnogo vise i mislio sam da cemo sa njima dvojicom zavrsiti pricu sa dugovima,al to je izgleda daleko od realnosti.Sto se totalne rasprodaje tice,trazili smo i sad gledajmo,ko ima bolje resenje(par miliona eura viska) nek se javi.Smeta mi sto se igracki kadar zapusta,cak i za te pare koje smo potrosili za dovodjenje igraca ili koje trosimo na njihove plate je sa dobrim skautingom moglo bolje,posebno obratiti paznju na talente iz manjih klubova.Ne vidim vise svrhu igranja Babica i Gacinovica osim ako dobijamo dobre bonuse za njihove nastupe,kao za Milinkovic-Savica.
srkins
Posts: 1440
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

vdn slaninar wrote:Ispadne da su ih prodali skoro po milion eura,posto je 75%=1.4 miliona,100%=1.86 miliona,sto u odnosu na prethodne transfere ove uprave uopste nije lose.Ocekivao sam kao i vecina mnogo vise i mislio sam da cemo sa njima dvojicom zavrsiti pricu sa dugovima,al to je izgleda daleko od realnosti.Sto se totalne rasprodaje tice,trazili smo i sad gledajmo,ko ima bolje resenje(par miliona eura viska) nek se javi.Smeta mi sto se igracki kadar zapusta,cak i za te pare koje smo potrosili za dovodjenje igraca ili koje trosimo na njihove plate je sa dobrim skautingom moglo bolje,posebno obratiti paznju na talente iz manjih klubova.Ne vidim vise svrhu igranja Babica i Gacinovica osim ako dobijamo dobre bonuse za njihove nastupe,kao za Milinkovic-Savica.
Svrha igranja Mijata je u tome sto jedini u nasem timu zna da da gol,a Babica treba Pankov da zameni
ssnigd
Posts: 3395
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Ovu Batinu varijantu, ako neces da produzis ugovor neces ni da igras, nikada nisam podrzavao i smatrao sam je najglupljom u istoriji kluba. U ekipi moraju da budu uvek najbolji, zato sto ce uz najbolje i oni na kojima planiramo da zaradimo pare moci da se dokazu i da pokazu da vrede, pa ce im samim tim i rasti cena. Evo sada svi vidimo kako je Mijatu pala cena kada nema sa kime da igra, a da ne kazem Babicu kada je izgubio Poletanovica i Radoju ispred sebe.
Umesto da dobijemo nekoliko miliona nama je sada i ovih milion i po puna kapa. A da ne kazemo da dolazi Prvenstvo za mlade gde mozemo da dobijemo mnogo.
I koliki je tacno nas dug :?: :?: :?: Ovako ispada klasika oko 4miliona i nebitno koliko para udje u klub, on je uvek isti. :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
MiSmoFKV!
Posts: 1277
Joined: Fri May 24, 2013 11:39 pm

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Georgije Ilic postigao gol za Cement, a mi visak spiceva.
Post Reply