Transferi
Re: Transferi
Bila buva ili ne, na ovakve stvari se mora odmah reagovati!!!
Nemoj te da se zajbeavate tamo. Igraci Vose NE SMEJU da prelaze kod njih i tacka. Makar propali totalno.
PS. Koliki je Bata bio biznismen vidi se po dugu koji smo imali, za vreme njegove vladavine od milion i po evra duga smo dosli na 7.
Nemoj te da se zajbeavate tamo. Igraci Vose NE SMEJU da prelaze kod njih i tacka. Makar propali totalno.
PS. Koliki je Bata bio biznismen vidi se po dugu koji smo imali, za vreme njegove vladavine od milion i po evra duga smo dosli na 7.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Neizlecivi
Vec dugo nam kidaju zivce samom cinjenicom da se mesec dana ne oglasavaju sa tim da NECE PRODAVATI SLJAMU! Ukoliko naprave ovakvu gresku... Necu komentarisati. Nemam ni zivaca ni zelje da komentarisem.
Forza Voša wrote: Comi izdrzi zbog Vose, zbog tebe i zbog nas kojima je do nje stalo.
Zar nije propust što su Mijat i Babić prodati neposredno pre svetskog prvenstva na kom su i pre početka imali realne šanse za uspeh? Sada kad igraju finale je valjda jasno da će im cena višestruko porasti. Deluje da se olako odričemo najvećih bisera omladinske škole a bojim se da sledi zatišje u proizvodnji fudbalera koje ćemo imati priliku da prodamo u ozbiljnije evropske klubove za ozbiljnije cifre.
Pravimo pare privatnim fondovima.
Pravimo pare privatnim fondovima.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
-
POŠTOVANI PREDSEDNIČE ŠĆEPANOVIĆU, UKOLIKO NISTE DOBRO PROČITALI OVAJ @PODBARIN POST, A ZNAM DA AKO NE VI, IMA KO ĆE GA PROČITATI I PRENETI VAM:
У случају да се ово "правило" прекрши актуелна управа може да спрема кофере. Ако то некоме није јасно онда је дебело залутао у Војводину.
У случају да се ово "правило" прекрши актуелна управа може да спрема кофере. Ако то некоме није јасно онда је дебело залутао у Војводину.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Tvrdim na osnovu onoga sto sam video/gledao. Nije bas da nije dobijao sansu da igra, imao je koliku-toliku minutazu jos od pocetka sezone i one bruke protiv Trencina(?!), a kako je igrao po meni je i previse "sansi" dobio.Djisa wrote:A na osnovu cega ti to tvrdis?Avangarda wrote:Aj' ljudi da se ne lazemo Makaric nema potencijala da bude ni prosecan JSL igrac, ali problem je sto su ovi koji su dovedeni umesto njega jos gori...
Makaric je bolji igrac I veci potencijal nego Poletanovic u istom uzrastu. Igracima od 19 godina trebaju utakmice I to konstantno i na istoj poziciji. Da je on odigrao polusezonu umesto Rogaca I Sekulica, vi bi videli kakvog igraca mi imamo.
Kakav si ti potencijal u njemu video? Pa u pocetku smo se pitali ko je uopste taj lik, sta igra, gde igra.. na terenu je delovao gore nego neki amater.
Ni sad nisam skroz siguran koja je njegova "prirodna pozicija", ali on je valjda kao satro neki zadnji vezni zaduzen iskljucivo za defanzivu i rusenje igre protivnika?!
Inace takvi igraci su u ozbiljnim klubovima i ligama davno izumrli i opstaju samo jos u ovim fudbalskim zabitima, a u modernom fudbalu ako ne znas da igras u oba pravca i ne znas da das pas duzi od 5m, nemas sta da trazis...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
- gospodinFKV
Ako je ova vest tacna, on za mene vise nije Predsednik, nego samo Scepanovic. Comi, molim te, ne idi tamo! Ne daj se
Ne govorim ja o tome da je bio dobar biznismen po nas, nego po sebe. Nije bio lud da daje igrace besplatno, a cinjenica je da je klub dozivljavao kao svoje vlasnistvo. U to gde su otisle pare od Mede, Kacara, Brke, ja ne ulazim.ssnigd wrote:PS. Koliki je Bata bio biznismen vidi se po dugu koji smo imali, za vreme njegove vladavine od milion i po evra duga smo dosli na 7.
Kao što sam već pominjao, oko ove priče sa Ivanićem postoje dve mogućnosti:
1. Da je ovo sve spinovanje kako bismo lakše progutali odlazak Ivanića, dakle i njegovu prodaju, i to verovatno opet za neku nisku cenu, kao i u slučaju ostalih igrača koje smo u
prošloj sezoni prodali, ili
2. Da je cela priča tačna, odnosno da će se Ivanić zaista naći u redovima šljama.
Ako se desi pod 2 (pod 1 je ipak mnogo verovatnije), to je valjda kraj ove uprave. U tom slučaju bi za katastrofu bili odgovorni ne samo predsednik i uprava, nego i svi oni koji su ih izgurali na čelo kluba. To bi značilo da smo za samo godinu dana u pola cene rasprodali jednu od najboljih generacija u novijoj istoriji kluba i klub pretvorili u cigansku filijalu. A to znači da ni gašenje i potpuni slom nisu daleko.
1. Da je ovo sve spinovanje kako bismo lakše progutali odlazak Ivanića, dakle i njegovu prodaju, i to verovatno opet za neku nisku cenu, kao i u slučaju ostalih igrača koje smo u
prošloj sezoni prodali, ili
2. Da je cela priča tačna, odnosno da će se Ivanić zaista naći u redovima šljama.
Ako se desi pod 2 (pod 1 je ipak mnogo verovatnije), to je valjda kraj ove uprave. U tom slučaju bi za katastrofu bili odgovorni ne samo predsednik i uprava, nego i svi oni koji su ih izgurali na čelo kluba. To bi značilo da smo za samo godinu dana u pola cene rasprodali jednu od najboljih generacija u novijoj istoriji kluba i klub pretvorili u cigansku filijalu. A to znači da ni gašenje i potpuni slom nisu daleko.
http://www.novisadinfo.info/2015/06/sce ... e-pre.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Predsednice posto ste ovo izjavili nema ni jedan razlog da Ivanic ode u ta . Moje misljenje da je pre to spinovanje novinarskog sljama. Ivanic treba da kaze NE i da zavrsimo tu pricu. Zasluzio je da ode negde napolje, ako ima grama mozga ne vidim razlog da izabere taj sljam. Naravno ako ga prodaju trebamo upravu istog momenta izbaciti i zabraniti prilaz Vojvodini !
Predsednice posto ste ovo izjavili nema ni jedan razlog da Ivanic ode u ta . Moje misljenje da je pre to spinovanje novinarskog sljama. Ivanic treba da kaze NE i da zavrsimo tu pricu. Zasluzio je da ode negde napolje, ako ima grama mozga ne vidim razlog da izabere taj sljam. Naravno ako ga prodaju trebamo upravu istog momenta izbaciti i zabraniti prilaz Vojvodini !
ZIME89
Samim tim što je izjavljeno da su i prethodne uprave prodavale sljamu, ova uprava je završila svoju misiju.
Stoko (izvinjavam se ovoj grupi životinja zbog imenovanja ovog parazitskog oblika života njihovim imenom). Vreme je da odjebete iz kluba.
Ćomi, ako čitaš, beži iz Srbije što dalje. Ne podleži ucenama, ne trebaju nam državne pare! Voša je i ranije bila ugnjetavana, i još uvek je ima! I biće je dok je nas koji je iskreno volimo! Makar igrali u područnoj ligi!
Stoko (izvinjavam se ovoj grupi životinja zbog imenovanja ovog parazitskog oblika života njihovim imenom). Vreme je da odjebete iz kluba.
Ćomi, ako čitaš, beži iz Srbije što dalje. Ne podleži ucenama, ne trebaju nam državne pare! Voša je i ranije bila ugnjetavana, i još uvek je ima! I biće je dok je nas koji je iskreno volimo! Makar igrali u područnoj ligi!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Predsednik da dobro izmeri pre nego što samelje nešto medijima.
Podsetiću gospodina da su Slaninari trpeli kao marva svinjarije prethodnih klupskih garnitura sve dok poslednja nije prodala ona 3 šljama vojnom klubu.
To je crvena linija na kojoj ste uopšte došli u klub. Ukoliko niste u stanju da je ne pogazite odstupite.
Podsetiću gospodina da su Slaninari trpeli kao marva svinjarije prethodnih klupskih garnitura sve dok poslednja nije prodala ona 3 šljama vojnom klubu.
To je crvena linija na kojoj ste uopšte došli u klub. Ukoliko niste u stanju da je ne pogazite odstupite.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Recimo ovako, u narednih 10 godina dodje 10 razlicitih uprava i svaka od njih proda po samo 1 igraca nekome o blizanaca. Mi oteramo upravu, oni ispunili svoju normu, odlaze srecni a mi placemo za nasim talentima.I? Sta se sa tim postiglo? Resenje:MA NEMOJ DA SE NEKO USUDI DA PRODAJE NJIMA, ODMA DEFINISATI TO I ZAVSITI. Kakve linije kakvo jetenje lepo ako se demokratski resava sve odosmo u pm. Ili da lepo dignemo ko Madjari ogradu oko Boskova pa nema niko da bezi
http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/20339/do ... da-ivanica
Ajte polako, da se ne ljubimo.
Comi, ne daj se govnima!
Ajte polako, da se ne ljubimo.
Comi, ne daj se govnima!
Tako su se i zimus dogovorili oko transfera Babića, pa znamo kako se završilo. Mislim da Ivanić neće završiti u zvezdi, meni ovo sve deluje kao klasično spinovanje da bi se skrenula pažnja sa brljavljenja oko onog nesretnog Zoćevića, ili kako se već zove, i ostalih proverenih pojačanja. Sad lepo kad Ćomi ne ode u zvezdu biće bravo za upravu, ipak ste dobri...
- PanonskiFantom
ako nije bilo:
http://www.inter-news.it/calciomercato/ ... nto-serbo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.inter-news.it/calciomercato/ ... nto-serbo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vise nista nije isto!
Po komentarima se moze videti da gomila ljudi tvrdi da Ćomi grobar sto je podelio sam nekim reprezentativcima. I ako je to istina, zalosno je jako posle svih ovih godina provedenih ovde.
Isto tako ide prica da na mesto obestecenja dobijamo za sponzora Telekom Srbije.
Kokeza je otisao u Česku da ubedi Ćomija da predje kod njih, sto je ne vidjen bezobrazluk. Nadam se da mu nece dozvoliti pristup reprezentativcima i remećenje odnosa unutar iste!
Samo se nadam danu kad ce mečka zaigrati pred njihovim vratima i na ista staviti katanac!
Isto tako ide prica da na mesto obestecenja dobijamo za sponzora Telekom Srbije.
Kokeza je otisao u Česku da ubedi Ćomija da predje kod njih, sto je ne vidjen bezobrazluk. Nadam se da mu nece dozvoliti pristup reprezentativcima i remećenje odnosa unutar iste!
Samo se nadam danu kad ce mečka zaigrati pred njihovim vratima i na ista staviti katanac!