Cini se Taman sam se vratio na forum da dodam i tu sliku sto si je okacio.Daljac wrote:Edit: postavismo izgleda baš u isto vreme istu stvar, ali nema veze
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Dobro izgledaju dresovi ali mi jako bodu oci ovi beli sortsevi i stucne! Zasto to nije crveno?
To se i ja uvek pitam, mnogo mocnije izgleda crvena varijanta.Stexman wrote:Dobro izgledaju dresovi ali mi jako bodu oci ovi beli sortsevi i stucne! Zasto to nije crveno?
- Neizlecivi
Pa i do sada smo uglavnom imali bele sorceve i stucne... Ako necu pogresiti, makar u protekle dve sezone. Mene vise zanima kako ce izgledati gostujuci dresovi, na domacim nije bilo mnogo cega za menjati
- Neizlecivi
Piiih, mogli mozda bi bilo bolje da smo cekali 29.jun i zvanicno predstavljanje dresa, da malo bude iznenadjenje
Svejedno dres je drugaciji od dosadasnjih. Jomin plavi mi je u odnosu na ovaj izlgedao modernije dosta, ali i ovaj ima smeka.
Svejedno dres je drugaciji od dosadasnjih. Jomin plavi mi je u odnosu na ovaj izlgedao modernije dosta, ali i ovaj ima smeka.
salefkv wrote:...Stavljam ovo u temu marketing iz razloga sto je profesorka imala zelju da procita rad pred celim razredom, a kakav smo marketing imali u poslednjih par godina, i ovo je neki pomak
I da, bogatiji smo za jednu Slaninarku od tad.
Isti komentar imam na nekoliko tekstova iza Saletovog, tako su slaninarski - da Ti srce preskoči...
B.t.w., dresovi mi se sviđaju, a i ja mislim da bi bar štucne mogle biti crvene - više je crveno-belog
AJMO CRVEN-BELI !!!
Pa taman u te dve je i bilo belo samo, uglavnom smo imali crvene i stucne i sorceve. Em lepse izgleda em se manje primeti prljavstina pa opet to lepse izgleda.Neizlecivi wrote:Pa i do sada smo uglavnom imali bele sorceve i stucne... Ako necu pogresiti, makar u protekle dve sezone.
Sve ostalo mi je super!
Ne znam,meni je plavi jomin malo lepsi,mozda zvog dve plave boje....
Banujte me molim vas
Meni je ovaj rezervni bas jadan - niti moderan, niti po bilo cemu specifican, kao neki siromasni klub iz neke trece lige,
bas su mogli su malo vise da se potrude...
bas su mogli su malo vise da se potrude...
- fraxmanutd
Тешко нама угодити...
Овај је сиромашан, не ваља. Да је модеран, опет не би ваљало, јер волимо ретро... Обрни, окрени, не ваља свима како год.
Мени је добар какав год да је, има грб на себи који ми је најбитнији, тако да ме не занима много остало. Још да се ови што га носе потруде да га натопе знојем, бићу задовољан!
Овај је сиромашан, не ваља. Да је модеран, опет не би ваљало, јер волимо ретро... Обрни, окрени, не ваља свима како год.
Мени је добар какав год да је, има грб на себи који ми је најбитнији, тако да ме не занима много остало. Још да се ови што га носе потруде да га натопе знојем, бићу задовољан!
Банат цео, црвено бео!
To, oba su tatalno oldskul, bez fenseraja i foliranja.Passion wrote:Мени се свиђа. Некако је олд скул...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!