26. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

26. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Post by Dejan »

mesto:bg
stadion:jna
vreme:nedelja 22.4.2007. u 17h

Nadam se da cemo nastaviti fantasticnu seriju...Ocekujem borbenu igru nasih fudbalera i dobar rezultat!
slavko085
Posts: 187
Joined: Wed Mar 08, 2006 5:54 pm
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Sve se zna.
Kvalitet imamo,podrsku imamo,navijace imamo,klub imamo.
Do pobede mozemo. Nismo instant klubovi. Sve je stvar psihe. Nema opustanja. Treba nadoknaditi pocetak sezone. Momci ,srecno,znate da ste najbolji.
Nadam se da cu ja stadionu Jugoslovenske Narodne Armije u nedelju po treci put ove sezone proslavljati pobedu Vojvodine. :lol:

p.s

Odusevio me Djuric danas na press-u kada je rekao nesto slicno ovome: Pobedili smo ih 2 puta,i u sledecoj utakmici idemo na pobedu,ne plasimo se nikoga.

dakle: NE PLASIMO SE NIKOGA!
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

U kladionici 6,5 kvota na Vošu. Kome treba para... :D
" Dečko je pun zmajova! "
Mailman
Posts: 58
Joined: Sat Oct 15, 2005 12:10 pm
Location: u ananansu na dnu mora

Post by Mailman »

Ma samo da momci hladne glave istrce na stadion JNA i rezultat ce doci sam po sebi
Брзине ти иду у Х...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Sada nema šta da se štede. Ako budu igrali na onom nivou od pre par utakmica dobijamo ih sa 3:0 ili ti slovima tri nula za nas :D
p.s. ako budu igrali onako :wink: , ... ma valjda neće
" Dečko je pun zmajova! "
Cika_toma

Post by Cika_toma »

mislim da nije toliko bitna HLADNA glava, koliko VRUCE srce...

takodje mislim (danas sam se nesto dao u misljenje) da odavno nije bilo ovoliko FIRME na JNA koliko ce biti sutra...
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Iskreno,bojim se neefikasnosti.Ne mozemo gol da ubodemo vec tri utakmice,i 0:0 bio dobar rezultat,mada nase ambicije su vise.Usli smo u Evropu,prvaci ne mozemo biti,tako da treba ici na sve ili nista.Znate,da izgubimo 3.mesto,budemo 4.,5.,necemo mnogo zaliti,u finalu smo kupa i Kup UEFA nam je siguran.Ali kad bismo bili drugi...pokazali bismo da na ovim prostorima postoji jos klubova osim vecitih.Kakva bi to bila sezona za nas!!!Treba sutra napasti Partizan i samo 2.mesto,ne treba se braniti,nemamo sta da izgubimo.Ambicije imamo na pretek,tu je i finansijski momenat koji je najmanje bitan,ali ne varajmo se...i on je znacajan faktor 8) Ma da ne duzim mnogo,ajmo svi sutra na JNA da pobedimo,da pomognemo zlatnim momcima,da napravimo tamo domacu atmosferu(Grobari bojkotuju).I svega ovog da ne bude,a nadam se da ce biti idemo da se provedemo!!!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

naravno da bih voleo da pobedimo sutra ali rezultat ne bi stavljao na prvo mesto jer smo vec izborili kup uefa a i nije na nama da dokazujemo bilo sta jer smo to uradili na prethodne dve utakmice sa njima a i ostalim utakmicama ove sezone,vec nesto drugo je po meni dosta bitnije.igraci partizana su vec dosta puta pokazali da ne znaju sta znaci sportsko nadmetanje i njihovo sramno ponasanje se ponavlja iz utakmice u utakmicu,nadam se da sutra nece biti takav slucaj ali sumnljam.moja zelja je da vidim sutra vojvodinu kao tim,da ne nasedaju na provokacije prostaka i da na terenu ako bude potrebe zastite svog saigraca,stanu jedan uz drugog i pokazu kako se u stvari postuje i klub i suigraci.to je sve sta ja ocekujem od sutrasnje utakmice a rezultat,ako nastavimo niz dobro je,ako izgubimo,pa jednom se i to mora desiti
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9777
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

danas razgovaram sa drugarima (cz i pfc) i svi su ubedjeni da su napokon stvoreni svi uslovi da Vosa padne (eto,o cemu oni razmisljaju ;)).Kao,13 bez poraza,ulazak u finale,dve vezane pobede nad pfc,mnogo ce biti tri,pfc se mora iskupiti,mi zasiceni,imamo dva zadnja remija,mnogo je treci i tako.... dakle,po njima zicer mec.Dakle,prava je prilika da svima zapusimo usta.Smatram da bi najbolje bilo otvoreno i opusteno uci u mec i nadigravati se,prezentovati svetu fudbalsku magiju,jer definitivno je jasno da imamo pojedinacno igracki bolji tim od partizana,da smo kao kolektiv bolji tim od partizana i da imamo boljeg trenera od partizana :wink: SRECNO.CRVENO-BELA MASINERIJO!!!!
Image
Cika_toma

Post by Cika_toma »

slazem se, Vojo. Neka Vosha igra malo fudbala, pa sta bude!
A bice - trece silovanje Partizana...
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Ne mogu da verujem!!!
Nije mi krivo sto nismo pobedili nego sto nam je prekinuta serija od jedne sugave nikakve ekipe!
Da smo samo 10min punog presinga igrali dali bi gol i to bi bilo to!
Zasto je Siki celu utakmicu igrao ,sto ga neko nije menjao ne moze on sam da pobegne nikome spor je!
Krivi katastrofa! Bolje da je usao Vukobratovic decko davno nije igrao barem bi trcao!
I opet je Davidov bio nas najbolji igrac zajedno sa odbranom bez Damira koji je kriv za gol!
uff................................
User avatar
slanina
Posts: 810
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

I meni je krivo sto smo izgubili od tako jadne ekipe ali svakoj seriji dodje kraj ali nismo morali bas od njih :evil: :evil: !!!
Sledece kolo je Bezanija samo da ovaj poraz ne ostavi vece posledice.
Kahrimana na klupu pod hitno najlosiji igrac u timu!!!!!
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Imali smo sansu da pokazemo ko je Vojvodina,jer ovaj tim partizana ne igra ni na seoskim slavama.
Da li zbog premora ili cega vec,ocajno smo odigrali bar 80 minuta.
Rajevac brani X i to nam se vratilo golom u 85.min posle greske Kahrimana.
Stvarno steta :?
Razocaran sam jer padamo u formi bas kad nam sledi najvaznija utakmica.
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Stvarno steta...Mislim da smo prvo poluvreme odigrali sasvim solidno,imali i par dobrih sansi,al nismo iskoristili.Sikimic ne moze puno sam,a i poprilicno je spor.Krivokapic drvo.Odbrana je bila na nivou,ali dzaba kad je golman tako odlican u proceni centarsuteva...Pa on na svaku loptu mora da izleti,nebitno koliko je ona udaljena od gola... :twisted: :twisted: :twisted: Sreca da nije bilo opasnih centarsuteva na ivicu sesnaesterca... :roll: Davidov je odigrao solidno.Ali,cini mi se da kako utakmice odmicu,on sve vise petlja sa loptom i predugo je drzi u svom posedu.Milutinovic i Buac dobri,ali nisam mogao i jednom i drugom da dam bodove.Tadic nije bio bas dobar,imao je onu sjajnu sansu,al lose sutira.Trebao je da bude zamenjen Pantelicem.

Nadam se da ce se nasa igra,povratkom Despota,Kacara i Popa nasa igra popraviti.A mogao bi Davidov da odmori jednu utakmicu.
SAMO BORBENO!
STOP MAFIJI!!!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9777
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

eeeeee.....

sad opet ja moram da udarim kontru svima vama ;)
Ja sam uprkos porazu zadovoljan igrom nase ekipe i nemam igracima nista posebno da prigovorim.Mislim da je utakmicu ovaj put izgubio Rajevac.Prvo,vec sam pisao da sam strasno razocaran bio prikazanom igrom i taktikom protiv zvezde.Tad smo demonstrirali antipropagandu fudbala,a danas smo gaipak igrali.E sad,sto nisu usle nase sanse,vec partizanova.... pa ne moze uvek i nas sreca da prati.Kad sad pogledam ova dva meca sa zvezdom i partizanom,mislim da je kljucna greska napravljena u izboru nastupa za Despota,jer je ocigledno da smo u mecu sa zvezdom isli na to da ne primimo gol,dok smo danas kidisali na gol partizana.Ako smo vec odlucili NE napasti zvezdu,ne vidim razlog zasto bi Despot bio potrosen za taj mec,jer je ocigledno da Sikimic nije njegov kalibar.Ja sam jos prilikom dolaska Sikimica u Vosu dao svoje misljenje o njegovim kvalitetima,i dan danas ostajem pri tom misljenju.Sikimic svoje kvalitete nije pokazao dana,vec ih je demonstrirao na utakmici sa zvezdom!? (onaj udarac glavom,posle kornera!Smatram da bi 90% prvoligaskih igraca i te situacije sutiralo u okvir gola).Dakle,glavna greska je napravljena jos pre 7 dana.Dalje,smatram da je taktika bila ok,ali izbor igraca za tu taktiku je bio ocajan.Razumem situaciju da Pantelic pocne mec na klupi,ali ne razumem da niko vec posle 45 minuta ne vidi,da nemamo raspolozenog veznjaka i da nam ocajnicki treba bas igrac Pantinog kalibra.I danas smo mec poceli sa igracem manje (zna Turija na koga mislim ;) ) i neverovatno je da jos uvek postoje igraci koji imaju zacementirano mesto u prvih 11.Izmene ocajne..... mislim da se velika greska napravila sto nije neutralisan Bosancic momentalnom izmenom sa nase strane,mislim tu na Pantu,jer smatram da njegovom upornoscu Bosancic sigurno ne bi dobio onoliko slobode za razigravanje.Da sam kojim slucajem ja bio na mestu trenera mozda bih pokusao i varijantu gde bih Buaca gurnuo u spic a Pantu ubacio umesto Sikimica.Mislim da je Buac na njegovoj trenutnoj poziciji beskoristan.Sto se odbrane tice,zadovoljan sam,mada nije smelo biti bas onoliko kikseva,ali ne zameram im nista.Kahriman me nervirao sam prilikom diranja svake lopte i izbacivanja u korner,iako je ona isla i 7-8 metara kraj gola.Kao da je hteo da bude guzve u njegovom prostoru.Kriv je za gol,Kriv je i pekaric,ali najvise je kriv vezni red koji je pustio Bosancica da razmeslja celu vecnost kako da povede akciju.Stosic konstantan.Sto se Davidova tice,mislim da se primeti velika razlika izmedju njega i Pantelica recimo,i smatram da bi trebao da obrati paznju na Pantu jer moze mnogo toga od njega da nauci.Ima potencijal,ali.... Opet na kraju da kazem,zadovoljan sam igrom,i pristupom,nismo panicili prilikom iznosenja lopte,imali smo dosta tacnih pasova,kidisali smo na gol partizana,kad god nam se ukazala prilika,imali i lepih sansi.... smatram da smo ovaj put na terenu imali nekoliko pogresnih igraca za ovaj mec i manjka srece!!!!
Image
Locked