fkvojvodina.rs wrote:Uprava FK Vojvodina, na čelu s predsednikom Zoranom Šćepanovićem, odlučila je...
Jedan dobronameran savet za one koji se bave pisanjem vesti na zvanicnom sajtu. Sve ja razumem, zvanican je sajt i naravno da se nece pljuvati predsednik, toga nema nigde, ali ovakvo nisko idolopoklonstvo (i trpajnje coveka gde mu nije mesto) mislim da nije dobro ni za navijace, ni za klub, ni za samog Scepanovica. Vest se pocne prvom informacijom, podela karata: kad, gde, kako... Naravno da je uprava odlucila da karte budu besplatne, sigurno nije Gradsko zelenilo.
Predsednik je imao do sada vise dobrih i vise losih poteza (analizirali su ovde to pametniji i upuceniji od mene), ali jedna od njegovih snaga sigurno jeste nacin njegove komunikacije. Ja i kada se ne slazem s njim (sto nije retko) mogu da ga saslusam i razumem: covek poznaje manire i poznaje maternji jezik sto su dve stvari vrlo deficitarne u srpskom fudbalu. Ne treba da od njega pravimo novog Batu, "Klub to sam Ja".
Inace podrzavam mnoge od napore ljudi iz marketinga (za razliku od brlja u sportskom sektoru) i nemojte ovo shvatiti kao pljuvacinu, vec iskrenu zelju da pomognem. Za mnoge stvari treba puno para, ali za neke samo malo volje.