Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
User avatar
Stexman
Posts: 2591
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Stexman »

Nije Nastic uopste toliko los koliko ste ga uzeli na zub. I mogu da kazem da ninjedan gol nije njegova krivica. Decko za razliku od proslih sezona kada je kiksao redovno po utakmici sada igra sasvim solidno. A koliki je borac, ja bih radije imao tri Nastica u timu nego tri mlaka Ivanica. Ja vam garantujem da ce se nasa igra popraviti kada Ivanic ode. Decko je kao izmućkana kisela voda, ima potencijala ali brzo izlapi!
Nama protiv Sampe trebaju fajteri.
A ne igraci kome lopta posle suta sa deset metara tri puta odskoci od zemlje! Kako bih voleo Merija u timu protiv talijana joj majko mila. Samo visoki presing nas moze spasiti poraza ili ne daj boze debakla.
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by KoKanidja »

Ожеговић одличан нападач, први контакт са лоптом можда око 40тог минута, нисам ни знао да игра мајмунчина.
Са овом игром, у Торину бар 5:0
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by budababa »

http://mondo.rs/a814865/Sport/Fudbal/Ra ... ex-YU.html

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ovicSavica

Mene više zabrinjavaju česte greške Pankova, jer gari napravi barem jednu kardinalnu svaku utakmicu. Protiv Spartaksa prvu (ili beše MTK?) traljavo vraćanje Žakuli koje je, srećom, ostalo nekažnjeno; protiv Čuke prvi gol; juče primljeni gol ide njemu na dušu. Ako se Pekar ne oporavi, bojim se da smo "pečeni", jer zadnja linija generalno ne uliva poverenje kada Pekar nije tu da naštimuje stvari i postavi odbranu. Za Ožegovića isti utisak kao Kaniđa, valjda bi čovek i da ostalih 21 igrač pikaju "cica-mace" sa njim po celom terenu za trideset i kusur minuta uhvatio bar jednu loptu... Ćomi prilično tanak ovog leta, nadam se da će da se trgne kad bude najpotrebnije, jer bez njega aktivnog u igri smo 70% tima. Stane i Paločko imaju fine "praćke" i možda bi to mogao biti naš "kec iz rukava" u dvomeču sa Dorijom. Bez Mrdaka će jako teško ići, i mi smo kurate sreće da nam tri napadača budu povređena (loša karma, već 101 godinu). Ožegoviću i Šaleti bi dao po 45 minuta u Torinu, pa ko ostavi bolji utisak neka igra u revanšu, iako ne očekujem da će se proslaviti ni jedan ni drugi. Možda i bude neki user, da kada nas svi otpišu mi odigramo dve utakmice kao iz bajke. Bursa je već prošla kroz to sa nama.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by One and only »

Da je nekog reda u klubu taj pankov bi davnih dana dobio ispisnicu. U vise navrata i nakon sto je opomenut zbog iznosenja svog navijackog opredeljenja nastavio je da posecuje utakmice sljama, iako je istovremeno i njegov klub igrao utakmicu. A jos je i rupetina i kiksara (kiksevi protiv MTK, Cukarickog i sada Spartaksa). Stvarno ne znam sta treba da se dogodi pa da ga ne gledamo vise u voljenom dresu.
Dok nam taj balavac koji je "nase dete" konstantno pisa u usta, neki vide vece nepostovanje kluba od strane Abua koji je za razliku od ove male jajare nesto i doprineo klubu.
United of Vojvodina
User avatar
Maminho
Posts: 66
Joined: Fri Jul 24, 2015 1:11 am
Location: Zapad

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Maminho »

Redovno citam i pratim forum, al sad sam odlucio da se i ja ukljucim u diskusiju jer se jedem poslednjih par dana da nije zdravo. :evil: Pre tacno nedelju dana kada se odvijao zreb za 3 kolo kvalifikacija, nisam mogao da spavam prethodnu noc da vidim koga cemo izvuci i posteno namuciti od favorita u sledecem kolu. :roll: Sve je bilo do tada licilo na nesto na neku ekipu bar sam ja tako mislio (a izgleda su protivnici bili suvise slabi sto se ispostavilo), ozarilo me sunce sa onim bombama Stanisavljevica i 2 lagana gola Mrdakovica kao pravog vrhunskog golgetera a onda kao sto obicno biva sledi hladan tus i spustanje na zemlju tamo gde nam je i mesto nazalost. :deal: Da sad tu ne duzim previse ukratko cu preleteti preko naseg trenutnog tima (o odbrani i sredini terena najslabiji deo tima), mada ni NAPAD nije nista bolji. :frown: Nama bi najbolje bilo da ovde ostavimo srce na terenu protiv Sampdorije i lepo se oprostimo od Evrope za ovu sezonu jer mi nemamo igrace za neku grupnu fazu ili to 4 kolo, budimo realni ljudi ja uvek pozitivno gledam i nikad ne odustajem al ovo je REALNOST.

GOLMANI: Zakula (stari dobri, nemamo pravo nista da mu govorimo lik nam je doneo realno prosle sezone Kup, ima skoro 40 banki kapa dole na trudu i svemu ali ON OVE SEZONE samo u KUP UTAKMICAMA bi mi igrao, PERIC mali pod hitno medju stative i to do meca sa SAMPOM da se ne obrukamo, treba nam sigurnost golmana pri prekidima neko ko ce da istrcava na 11 m od linije, a ne da stoji na crti kao zacementiran. :beg: BEKOVI: VASILIC nije los igrac, iskreno verujem da on moze mnogo vise od trenutne forme koje prikazuje, u najgorem slucaju imamo tog Moglija pa neka shvati da nije bas nedodirljiv na toj poziciji moze mu biti dostojna zamena. NASTIC jedan od mnogih slabih karika ovog tima, dugo sam verovao u ovog momka jos kad se pojavio da moze postati vrhunski levi bek al sad sam 100% siguran da sam se prevario kao i mnogi. I danas se secam onog meca u BECU protiv Rapida i gluposti koje je napravio onim crvenim kartonom al rekao sam boze moj mlad je treba mu oprostiti, on i dalje pravi slicne gluposti, dosta je on imao kredita kod nas vreme je za nekog novog na toj poziciji. :evil: STOPERI: sve pohvale DJURICU, bravo decko mislio sam da ovo nikad necu reci. :!: Prethodni boravak tvoj iskreno sam zeleo da sto krace traje sada si me kupio svaka cast, ulivas mi sigurnost u nekim momentima iako nam je odbrana kriminalna duva sa svih strana ipak uspes nekako svojom mirnocom da sve to vratis na svoje mesto, samo napred matori cepaj kako si poceo bice ovo dobra sezona za tebe. PANKOV..sta reci, koju poruku poslati, kome ? :frown: Ne znam dal da trosim reci na njega..Ukratko koliko mi Djuric uliva poverenje, toliko mi on unosi nemir mora (PEKARIC pod hitno tu umesto njega) cim se oporavi, pored Nastica on je sledeci najslabiji u timu. :!: :!: E sada SREDINA: Sve pohvale MAKSIMOVICU (ne znam dal vi vidite isto sto i ja, al decko je prava radilica..Mozda on nista ne uradi u napadu al to sto radi u odbrani je dovoljno. Ima ga na svakom delu terena bas kad treba, samo tako majstore cepaj. :dance2: SEKULIC totalni promasaj, prosecan igrac i mislim da mu je mesto da se preseli na klupu. SINISA BABIC isto nemam nesto previse da kazem ni o njemu nista nije pokazao. Umesto pomenute dvojice (sekulic,babic) tu bi morao PUSKARIC da igra. Eto to je ono sto nam najvise skripi za sledeci cetvrtak, mada i napred ima dosta rupa. Sad kako se mec sve vise blize tacno bi stavio KORDICA umesto OZEGOVICA od prvog minuta, lik je za 80 minuta u Letoniji imao jednu sansu i to ono glavom par metara pored gola, a primetio sam par puta da prima loptu na 40 metara od naseg gola ?! To nije njegov posao i mislim da se malo pogubio na samom pocetku, nadam se da ce se popraviti u nastavku sezone. Idemo da vidimo prvo kako cemo proci u Surdulici sad za vikend. Samo borbeno. :cheers:
Roki
Posts: 73
Joined: Sun Jul 14, 2013 9:04 pm

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Roki »

Zabari nisu nista posebno,eto bas juce su pobedili neke levake tri nula glat,sada su u fazi priprema noge su im teske,ni sami ne znaju koliko mogu u ovom trenutku,probace da nas prodju na foru,da nam prodaju par jeftinih trikova,ako Zagor misli da iskopa bunker ispred Zakule pa da neko istrci kontru i polukontru od toga nece biti nista,sabice nas u nas sesnaesterac i glavu necemo moci da dignemo a ne da istrcavamo bilo sta,nasa najveca sansa je muljanje lopte ispred protivnickog gola sa izglednom sansom za prekid kako bi Stanisavljevic mogao da sutne,a ako toga nebude onda treba demonstrirati staru skolu fudbala,sutevi iz punog trka,u zoni od trideset i vise metara,svaka lopta mora biti podbijena spicem,kako bi dobila nedefinisanu putanju i time iznenadila protivnickog golmana,sutevi iz ocaja,vatrene lopte...u svakom slucaju ako ne dozivimo debakl imamo realne sanse da prodjemo dalje...
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by novosadjanin »

Ja bih protiv Sampe krenuo bez Ozegovica, Sekulica, Pankova i Zakule.

Ovako nekako:


--------------------Kordic---------------------


Stamenic-----------Ivanic---------Stanisavljevic


---------Maksimovic---------Puskaric-------------


Nastic--------Djuric---------Pekaric--------Vasilic



---------------------Peric-----------------------
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
severozapad
Posts: 611
Joined: Wed Nov 10, 2010 3:23 pm
Location: Liman 4

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by severozapad »

To je tim koji bi trebao da krene ako mislimo bilo sta da trazimo u tom dvomecu.
User avatar
ernesto
Posts: 1214
Joined: Sat Sep 10, 2011 5:37 am

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by ernesto »

Moze neko da otvori novu temu za Sampu i za Radnik
ssnigd
Posts: 3408
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by ssnigd »

Maminho, u Becu je zajebao Pavlovic a ne Nastic.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by djape_ns »

Nema nista od toga, ne sme se sad menjati Zakula, ide se na noge Sampdoriji, treba ostaviti coveka da brani.
Zamislite debi Perica na ovako bitnoj utakmici?

Zagorcic ako postavi defanzivu najebali smo. Realno nemamo tim za neka velika dela, al nemamo mnogo da izgubimo.

Velika steta sto nema Mrdakovica, to iskustvo nam fali.

Pekara-Djuric stoperi.

PUSKA NA TEREN 90 MIN!!!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Волем Вошу
Posts: 8
Joined: Wed Oct 22, 2014 5:27 pm

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Волем Вошу »

Продаја карата за утакмицу у Торину, почиње сутра (субота) и одвијаће се сваког дана (осим недеље, наравно) до уторка у 20Ч на следећим местима:
09-16Ч - ПАБ ''КОРТЕО'', ГРБАВИЦА, ГОГОЉЕВА 24.
17-20Ч - ШОП Ф89, СЕВЕРНА ТРИБИНА СТАДИОНА ''КАРАЂОРЂЕ''

За пријављивање и преузимање карте, ОБАВЕЗНО је доношење пасоша!
Цена појединачне карте износи 15е.
Цена одласка на утакмицу у Фирминој организацији износи 35е и подразумева карту и превоз до Торина!

Више информација о поласку у наредних пар дана...
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4833
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by gospodinFKV »

Maminho wrote:I danas se secam onog meca u BECU protiv Rapida i gluposti koje je napravio onim crvenim kartonom al rekao sam boze moj mlad je treba mu oprostiti
Za to se obrati Vladanu Pavlovicu, ne Nasticu :mrgreen:

Edit: Da li postoje bilo kakve informacije za sezonske karte? Bojim se samo da ne bude onaj skrnav potez da se prodaju karte za Sampu, pa tek posle da idu sezonske.
User avatar
Maminho
Posts: 66
Joined: Fri Jul 24, 2015 1:11 am
Location: Zapad

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Maminho »

Jbg desava se greska :D Znam da nam je duvalo po levoj strani. Pa sam mislio da je on tada igrao. Bilo kako bilo vecina nas se slaze da Nastic treba na hladjenje pod hitno, moze svako da odigra ovo sto on prikazuje u poslednjih par meceva.
Locked