Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
fkvoša1914

Re: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina 0:4

Post by fkvoša1914 »

Za menadžere se slažem, treba gledati da voša ima što više koristi od transfera, ali nisam sad pisao tome i nije to tema. Već pljuvanje igrača, kolektiva i trenera.
salefkv wrote: Ima previse mracenja na forumu da se razumemo, ali i treba da ima, da uprava uvek oseti da ih neko posmatra i prati sta sve rade, u suprotnom bi imali utisak da navijace ne zanima njihov posao, i pravili bi mozda jos vece muljaze...
Ovo da treba da ima mračenja se uopšte ne slažem sa tobom. Forum se u zadnje vreme pretvorio u trku ko će koga više ispljuvati! Dobronamerna kritika, i predlozi za poboljšanje raznih aspekata rada kluba podržavam. Stvaranje atmosfere gde ljudi svi dižu ruke od praćenja utakmica, gde ništa i niko ne valja, sigurno ne doprinosi ničemu drugom nego praznom stadionu koji smo gledali prethodnih meseci, i mrzovoljnim nadrkanim navijačima i simpatizerima, koji se i medjusobno ne vole. Što je rekao neko ranije na forumu, dok ne bude opet aktivno ono "Mi smo jedno, to je naša snaga", nećemo ni gledati više punije tribine na manjim utakmicama.

Oko 150 ljudi što je bilo u Torinu pokidali grla svi do jednog. Grmeo je stadion, a osećaj je bio neopisiv. Posle niko nije mogao da priča od promuklosti, morali smo pivom da lečimo glasne žice. Samo tamo je trebalo da ide bar 400-500 navijača Vojvodine, kao što uostalom i idu navijači nekih klubova iz regiona koji imaju sličnu ili manju tradiciju i istoriju od nas. A činjenica je da ova pljuvačina i svadje na forumu i van njega to podrivaju, i dolazimo do toga da neki ljudi idu na evro gostovanja, ali ne budu na tribini gde je Firma i većina navijača Vojvodine. Kome to ide u korist?
dulajlo

Post by dulajlo »

Hvala na linku Djisa. Šteta što je snimak loš, rado bih detaljnije pogledao šta se to desilo na terenu.

Osim očekivane veće motivacije protiv bolje rangiranog tima, kao objašnjenje za ovakav rezultat, iznosim sumnju da je u pripremu utakmice bio uključen Siniša Mihajlović. Sve pohvale našem stručnom štabu ali ovako dobro pripremljenu utakmicu ja kod Vojvodine još nisam video. Mislim da nam je i rani gol samo još pomogao nateravši Sampdoriju da se otvori dodatno. Takođe, Ožegović je očigledno imao dobar dan. Čini mi se da je on igrač za "velike" utakmice. Siguran sam da će Partizanu dati par komada ove godine. U manje atraktivnim utakmicama ne treba očekivati od njega da briljira.

Čitam malo forum navijača Samdorije, oni baš ne mogu da veruju da su izgubili od tima nivoa Serie B, anonimusa, u$ranog tima... Ipak, većina njihove pažnje (i besa) usmerena je na Valtera Zengu. Dakle, kao rezultat daljeg potcenjivanja, u revanšu očekujem dva gola Stamenića iz kontre.

I da, stvarno epsko gostovanje, ono što prepričavaš nekim novim klincima na zapadu u sezoni 2043/2044.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ljudi, ja bih bas voleo, ali stvarno bih bas jako voleo da u sledecem kolu izvucemo Partizan! :deal: :devil:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Radoye wrote:Ljudi, ja bih bas voleo, ali stvarno bih bas jako voleo da u sledecem kolu izvucemo Partizan! :deal: :devil:
Mislim da se to nece desiti, zato sto je zreb poludirigovan i vodi se racuna da se u ovako ranoj fazi ne sretnu timovi iz iste drzave.
Tesko cemo ponoviti igru kao u Torinu u naredni cetvrtak, kad su se bas sve kockice poklopile, ali ocekujem isti pristup i mislim da nece biti problema.
Djisa

Post by Djisa »

Ne moze, nije po propisi, sto bi rek'o Sojic!
Kup je nas!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Djisa wrote:Ne moze, nije po propisi, sto bi rek'o Sojic!
ma znam, ali bas bih voleo da moze :D

Da vidimo kuj vozi traktor a kuj otvara kapiju kada nema FSS pritiska i teledirigovanih sudija :deal:
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Matador

Post by Matador »

Alo sinak novoregistrovani koji cekas samo pogodne trenutke za upise i pise samo ono sto mu odgovara, hoces da kazes da je pobedom protiv potpuno organizaciono razbijene Sampe sada sve idealno u klubu i da su sve mrlje prekrecene? Sampi nije vazna LE, trener pred otkazom, formirani tim ni na vidiku. Ne zelim da umanjim fantasticnu pobedu, ali me teras da budem realan. Da li sme neko u klubu da izadje i obeca svojom pozicijom u klubu trece mesto u prvenstvu? Da li je Ozegovic posle dva gola Sampi, a nije se video u Letoniji i protiv Cuke sad manji cigan? Da li na gostovanja treba sa klubom da leti kolokradica koji je u klub uvukao jednog Majamija i Simica? Da li ova pobeda opravdava zatvaranje kluba za Majamija sa jedne i Osmaje sa druge strane, da se zabrane probe, uvede ksenofobija? Da li sad nije vazno kom inv fondu, preko koga i sto ispod cene su prodata dva bisera? Sto nema % od Sergeja i sto je otisa za vise od 10 puta ispod cene? Da li sada nije vazno sto se na cigane ne zalimo posle dva gola Parkera iz ofsajda, a protiv franjevaca pozivamo policiju. Da li se zna koliko Majamiji imaju % od naredne prodaje, da li je sad manje vazna transparentnost? Vreme je da se popravi atmosfera, cestitao sam upravi, struci i igracima na fantasticnoj pobedi, a isto cu ih kritikovati kad zasluze. A ti mi sinak samo leti sa sve samom elitom NS-a u celicno tici i titraj jajca Uzegovicu da bolje piski.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Gledajuci emisiju SOS u Torinu,primetio sam par detalja koji su me odusevili... a u prenosu verovatno zbog uzbudjenja nisam obratio paznju na njih.

Gol Stanisavljevica.. pogledajte samo odakle je ispratio akciju,i nije posustao dok je nije zakucao.Napad kod 4.gola.... 90.minut,a mi sa 7 igraca u i oko 16 metara :klanjanje:
Takodje mi se svidela i atmosfera u avionu u povratku,nigde euforije... svidela mi se i izjava Zagorcica koji kaze da se igraci i stvaraju i jacaju u tom ritmu cetvrtak-nedelja i da se nada da ce taj ritam utakmica sto duze da traje.
Sansa Palocevica,u prenosu nisam ni video koliko mu se Ozegovic dobro otvarao.
Sampdorija je sa trenerom i predsednikom - cirkus zivi
Image
Jole

Post by Jole »

Radoye wrote:Ljudi, ja bih bas voleo, ali stvarno bih bas jako voleo da u sledecem kolu izvucemo Partizan! :deal: :devil:
Na stranu to sto klubovi iz iste zemlje ne mogu da se sastanu u kvalifikacijama, partizan nece ni biti u gornjih nego u donjih 22 u 4. kolu kvalifikacija za LE ako ispadne od Steaue :lala: Tacnije previse rezultata treba da im se poklopi da bi se ugurali u povlasceni deo zreba.

U gornji deo ce sigurno ici sledeci klubovi:

Porazeni iz dvomeca Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe (1.mec 0:0 u Turskoj)
Porazeni iz dvomeca Sparta Praha-CSKA Moscow (1.mec 2:2 u Rusiji)
Porazeni iz dvomeca Club Brugge-Panathinaikos (1.mec 2:1 za Panatinaikos u Grckoj)
Porazeni iz dvomeca Viktoria Plzen-Maccabi Tel-Aviv (1.mec 2:1 za Plzen u Izraelu)
Porazeni iz dvomeca AS Monaco-Young Boys (1.mec 3:1 za Monako u Svajcarskoj)
Porazeni iz dvomeca FC Basel-Lech Poznan (1.mec 3:1 za Basel u Poljskoj)

Za sledece klubove pogledajte rezultat iz prve utakmice pa sami procenite:

Borussia Dortmund--------ako prodje Wolfsberger AC (1.mec 1:0 za Borusiju u Austriji)
Ajax-------------------------ako ispadne od Rapid Wien (1.mec 2:2 u Austriji)
Rubin Kazan----------------ako prodje Sturm Graz (1.mec 3:2 za Rubin u Austriji)
Athletic Bilbao--------------ako prodje Inter Baku (1.mec 2:0 za Bilbao u Spaniji)
AZ Alkmaar----------------ako prodje Istanbul Basaksehir (1.mec 2:0 za AZ u Holandiji)
FC Salzburg----------------ako ispadne od Malmö FF (1.mec 2:0 za Salzburg u Austriji)
FC København--------------ako prodje FK Jablonec (1.mec 1:0 za Kopenhagen u Ceskoj)
PAOK Thessaloniki---------ako prodje Spartak Trnava (1.mec 1:0 za PAOK u Grckoj)
Steaua Bucuresti-----------ako ispadne od Partizan Belgrade (1.mec 1:1 u Rumuniji)
Celtic------------------------ako ispadne od Garabag Agdam (1.mec 1:0 za Seltik u Skotskoj)
Trabzonspor----------------ako prodje Rabotnicki Skopje (1.mec 1:0 za Rabotnicki u Makedoniji)
APOEL Nicosia--------------ako ispadne od FC Midtjylland (1.mec 2:1 za APOEL U Danskoj)
BATE Borisov---------------ako ispadne od Videoton Fehérvár (1.mec 1:1 u Madjarskoj)
Standard Liège-------------ako prodje Zeljeznicar Sarajevo (1.mec 2:1 za Standard u Belgiji)
Legia Warsaw--------------verovatno ce proci dalje bez revansa zbog kamenice u Albaniji
Dinamo Zagreb-------------ako ispadne od Molde FK (1.mec 1:1 u Hrvatskoj)

Sledeca dva kluba ce najverovatnije takodje zavisiti samo od sebe (tj ako prodju bice u povlascenom):

Girondins Bordeaux---------ako prodje AEK Larnaca (1.mec 3:0 za Bordo u Francuskoj)
Vitória Guimarães-----------ako prodje SCR Altach (1.mec 2:1 za Altach u Austriji)

Sledeci klubovi zavise od toga koji od gore nabrojanih nece zavrsiti u 4.kolu kv za LE. Kako su poredjani tako ce i upadati u gornji deo zreba:

AS Saint-Étienne------------ako prodje ASA Tirgu Mures (1.mec 3:0 za Sentetjen u Rumuniji)
FC Zürich--------------------ako prodje Dinamo Minsk (1.mec 1:0 za Dinamo u Svajcarskoj)
Slovan Liberec--------------ako prodje FK Krasnodar (1.mec 2:0 za Krasnodar u Rusiji)
West Ham United-----------ako prodje Astra Giurgiu (1.mec 2:2 u Engleskoj)
Southampton FC------------ako prodje Vitesse Arnhem (1.mec 3:0 za Sautempton u Engleskoj)
FK Krasnodar----------------ako prodje Slovan Liberec (1.mec 2:0 za Krasnodar u Rusiji)

Dalje ide Rapid Bec pa tek onda partizan.

Igraci i struko pamet u glavu pa da ugostimo jos barem jednoga sa ove liste klubova :hurray:
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Nevernik

Post by Nevernik »

Matador wrote: Da li je Ozegovic posle dva gola Sampi, a nije se video u Letoniji i protiv Cuke sad manji cigan?
Video se protiv Surdulice. Protiv Cuke nije ni igrao.

Kako ste dosadni sa Ozegovicem. Mora na svakoj strani.
Kao da je u tim dosao lik koji, pored toga sto je odlezao deset godina za silovanje maloletnice, u slobodno vreme pali porodilista.

Svake godine mora da se nadje neki lik na koga se iskaljuje sva frustracija. Postoji nesto fundamentalno pogresno u nama kada je "jedna od boljih" atmosfera na stadionu, u zadnje dve tri godine, bila na kup utakmici protiv Pazara kada je najvise energije potroseno da se vredja Supic.
Kao da vise volimo da nesto mrzimo nego sto volemo da volemo Vosu.

Da, decko je navijac rezimskog kluba. Kao sto je 95% populacije ove zemlje. Kao sto je 95% fudbalera na trzistu.
Da, pravio je gluposti dok je bio u Cacku. Kao sto je pravilo 2/3 populacije ove zemlje kada su imali 18/19/20 godina.
Mozda je nesto naucio iz svega toga mozda nije. Videcemo.

Sada je nas igrac. Niko ne trazi da ga volimo kao Ivanica ali ne moramo odmah da ga docekamo na noz.
Dosao je u klub pre dvadeset dana. Na tri utakmice dao je tri gola.
I to tri prilicno lepa gola. Tri gola koja su zahtevala dosta spretnosti i znanja.
Uzimajuci u obzir koliko dugo kuburimo sa napadacima ovo je odlican prosek.

Ako pocne da pravi sranja...pljujte ga.
Ali dok god bude profesionalno pristupao obavezama na treningu i terenu...smanjite dozivljaj.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Nevernik wrote:Sada je nas igrac. Niko ne trazi da ga volimo kao Ivanica ali ne moramo odmah da ga docekamo na noz.
Dosao je u klub pre dvadeset dana. Na tri utakmice dao je tri gola.
I to tri prilicno lepa gola. Tri gola koja su zahtevala dosta spretnosti i znanja.
Uzimajuci u obzir koliko dugo kuburimo sa napadacima ovo je odlican prosek.

Ako pocne da pravi sranja...pljujte ga.
Ali dok god bude profesionalno pristupao obavezama na treningu i terenu...smanjite dozivljaj.
To je to. Sto se mene tice, on moze biti starter i u revansu.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
fkvoša1914

Post by fkvoša1914 »

Matador wrote:Alo sinak novoregistrovani koji cekas samo pogodne trenutke za upise i pise samo ono sto mu odgovara, hoces da kazes da je pobedom protiv potpuno organizaciono razbijene Sampe sada sve idealno u klubu i da su sve mrlje prekrecene? Sampi nije vazna LE, trener pred otkazom, formirani tim ni na vidiku. Ne zelim da umanjim fantasticnu pobedu, ali me teras da budem realan. Da li sme neko u klubu da izadje i obeca svojom pozicijom u klubu trece mesto u prvenstvu? Da li je Ozegovic posle dva gola Sampi, a nije se video u Letoniji i protiv Cuke sad manji cigan? Da li na gostovanja treba sa klubom da leti kolokradica koji je u klub uvukao jednog Majamija i Simica? Da li ova pobeda opravdava zatvaranje kluba za Majamija sa jedne i Osmaje sa druge strane, da se zabrane probe, uvede ksenofobija? Da li sad nije vazno kom inv fondu, preko koga i sto ispod cene su prodata dva bisera? Sto nema % od Sergeja i sto je otisa za vise od 10 puta ispod cene? Da li sada nije vazno sto se na cigane ne zalimo posle dva gola Parkera iz ofsajda, a protiv franjevaca pozivamo policiju. Da li se zna koliko Majamiji imaju % od naredne prodaje, da li je sad manje vazna transparentnost? Vreme je da se popravi atmosfera, cestitao sam upravi, struci i igracima na fantasticnoj pobedi, a isto cu ih kritikovati kad zasluze. A ti mi sinak samo leti sa sve samom elitom NS-a u celicno tici i titraj jajca Uzegovicu da bolje piski.
Šta si se isfrustrirao, ponesi sledeći put salveticu da se obrišeš kad ti se neko tako ispiški u usta.

Jeste novoregistrovan sam i pišem šta mi odgovara. Šta treba da pišem šta tebi odgovara?

Sva ta pitanja tvoja postavi ljudima koji znaju odgovore. Ono što ja vidim da je klub prebrodio veliku krizu, predbankrotno stanje, i sad je u situaciji da napravi najveći uspeh u evropi u savremenoj istoriji. Ja sam zadovoljan kako teku stvari, i ne želim da potpadnem pod uticaj vas koji sve prikazujete crno da crnje ne može biti. Jednoumlje me ne interesuje nešto previše.
Verujem da tvoji frustrirani postovi sad nikog previše ni ne interesuju. Ni ko leti sa kim, ni kako navijači idu na utakmice. Bolje gledaj ako voliš Vošu da i ti pomogneš tim navijačima da daju vetar u ledja ekipi na utakmicama, umesto što ovde seješ zlu krv. A ne zaboravi da kako seješ tako ćeš i žnjeti.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Bio sam protiv dovodjenja Ozegovica, momak me za sada demantuje i ima svu podrsku kao i svaki drugi igrac Vose, a za konacni sud cemo da sacekamo utakmicu sa onim njegovima. Ako i to bude odigrao kao ovo u Torinu ja mu skidam kapu i sto se mene tice kakve god da je imao grehe u proslosti bice mu sve oprosteno.

Ali ako bude ispod nivoa na utakmicama protiv zvezde bolje mu je sam da se pokupi iz kluba.

Ne moze niko da mu brani da privatno navija za koga hoce. Ali dok nosi sveti dres mora da se ponasa maksimalno profesionalno, kako na terenu tako i van njega.

I on treba da shvati da mu je zvezda okrenula ledja i otpisala ga, a da mu je Vojvodina pruzila priliku da odigra utakmicu svog dosadasnjeg zivota i ako je pametan ovde moze da stekne punu afirmaciju i obezbedi sebi ozbiljan transfer u neku jaku evropsku ligu.

Ako je pametan. Ako nije, pa odluci da je on ipak zvezdin vojnik, zavrsice karijeru pre nego sto je i poceo.
newnowapv

Post by newnowapv »

Dok su nasi igraci isli kod njih, nije valjalo... Sad kad njihovi dolaze kod nas, ni to ne valja... :roll:
Locked