Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q3R: Vojvodina-Sampdoria (ITA), četvrtak 21h
Sanjao sam pun sever, ultranse, trigere, frikse, sanatorijum, diviziju, gardu, djukse, pezos, liman, red firm itd u punom sastavu. Kupreta na sipci i totalnu ludnicu na severu.
Dolazim sa ekipom na sever posle nekoliko godina, vreme je da se pogledamo u oci i odvalimo tekmu u ime starih dana i vremena. Vidimo se na severu, ko izda pizda
Dolazim sa ekipom na sever posle nekoliko godina, vreme je da se pogledamo u oci i odvalimo tekmu u ime starih dana i vremena. Vidimo se na severu, ko izda pizda
- fraxmanutd
ФИРМА БАНАТ долази у пуном саставу, да пружи подршку момцима на терену!
Идемо бре! Да север буде као некада, да гори!
Идемо бре! Да север буде као некада, да гори!
Банат цео, црвено бео!
Ovi moji svi nabavili karte za razlicite tribine, sad se ubih da ih sve zamenim za sever!
Gardinovcani stizu na sever da pomognu koliko god mogu!
Gardinovcani stizu na sever da pomognu koliko god mogu!
Пустите те нередовне да седе на западу и истоку и гледају како се кидају грла и дланови за Вујкета и Вошу. Нема размишљања...СВИ НА СЕВЕР!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Neizlecivi
Ajd pitanje, da li mogu dati nekom drugom svoju sezonsku za istok? Tj da li bi mogao biti problem da udje neko sa mojom propusnicom, jer ja zelim da uzmem kartu za sever.
- Red Marquis
- Moderator
A kako bi bio problem? Imaš sliku na sezonskoj? Nemaš. Jesu li ti ikada tražili ličnu sa sezonskom? Nisu.Neizlecivi wrote:Ajd pitanje, da li mogu dati nekom drugom svoju sezonsku za istok? Tj da li bi mogao biti problem da udje neko sa mojom propusnicom, jer ja zelim da uzmem kartu za sever.
Io odio Belgrado
Sad mi drugar javlja da nema vise karata za sever!?? Info je od pre dva minuta.
Bilo ih je oko pola 6.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
- Forza Voša
Neizlecivi, za mog burazera nisam mogao da napravim sezonsku danas pa ako si se snasao za kartu za sever ja se javljam da pozajmim sezonsku koju buraz vraca cim udje na tribinu, posle utakmice, sutradan ili kako ti vec odgovara (placam kartu za sever).Neizlecivi wrote:Ajd pitanje, da li mogu dati nekom drugom svoju sezonsku za istok? Tj da li bi mogao biti problem da udje neko sa mojom propusnicom, jer ja zelim da uzmem kartu za sever.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Neizlecivi
Karata za sever jos ima. Ja sam sada uzeo.
A nazalost vec imam kome dajem sezonsku, zbog toga sam i uzimao kartu za sever...
A nazalost vec imam kome dajem sezonsku, zbog toga sam i uzimao kartu za sever...
Očekuje se oko 100 gostujućih navijača.
Био би ред да се са Севера у неком моменту заори и она "Војводина стварно има НЕВЕРОВАТАН ТИМ,НЕВЕРОВАТАН ТИМ,НЕВЕРОВАТАН ТИМ.....":-D
Ja sam bio na severu oko 7 i bilo je karata. Svejedno, pozurite sa kupovinom, nadam se prelepoj atmosferi!
Sa puno strana cujem kako ce ljudi doci ovu utakmicu na sever. Nadam se da nije samo deklarativno. Ja sam sa ekipom u punom broju na starom mestu, pa da grmimo zajedno...
POŠTO OBRAZ ???!!!