Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q3R: Vojvodina-Sampdoria (ITA), četvrtak 21h
Ne sviđa mi se ovo raspravljanje o grupnoj fazi, protivniku u sledećem kolu, itd itd. Treba sačekati da se sutrašnja tekma završi, onda počinju te priče. Sve o čemu treba da razmišljaju igrači ali i svi mi je sutrašnja utakmica. Još nije gotovo.
Naravno da nije gotovo! Pre desetak dana smo pokazali da na domacem terenu mozemo da izgubimo sa 0:4 i to od skromnijeg protivnika od Dorije. Zato oprez, iskezeni zubi i hrabro do nove pobede!
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Tako je!
S obzirom da verovatno jos uvek svi igraci i uprava cita ovaj forum porucicu po ko zna koji put:
ONAKO KAKO SMO MI DOBILI SAMPU TAMO, TAKO JE I CUKA DOBILA NAS USRED "CRNOG DJORDJA"
PAMET U GLAVU MOMCI!
S obzirom da verovatno jos uvek svi igraci i uprava cita ovaj forum porucicu po ko zna koji put:
ONAKO KAKO SMO MI DOBILI SAMPU TAMO, TAKO JE I CUKA DOBILA NAS USRED "CRNOG DJORDJA"
PAMET U GLAVU MOMCI!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Најбољи коментари голова свих времена!churguzijanac wrote:RAI 2: tre a zero
Lazo: HIHIHIHIHIHI
RAI 2: quattro a zero
Lazo: HOHOHOHOHOHO
Uhhhhh.....šta ću, mati mila...posle posla, idem da se vrzmam oko stadiona, nemam živaca da sedim kući. Davno nisam osećao ovakvo uzbuđenje, a moram priznati i malo straha/treme. Ako me nađete da ležim onesvešćen na platou, na 35C, da znate, sezonska mi je u novčaniku...slobodno se poslužite.
Vošo, samo budi hrabra sutra!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
neces biti jedini
- gospodinFKV
Sutra havarisanje do krajnjih granica...Marcello wrote:Uhhhhh.....šta ću, mati mila...posle posla, idem da se vrzmam oko stadiona, nemam živaca da sedim kući. Davno nisam osećao ovakvo uzbuđenje, a moram priznati i malo straha/treme. Ako me nađete da ležim onesvešćen na platou, na 35C, da znate, sezonska mi je u novčaniku...slobodno se poslužite.
Imal talijana u gradu? Gde su smesteni fudbaleri Sampdorije? Oce li biti pevanja ispred hotela?
Само да прођемо сутра па да причамо после кога бисмо за следећег противника...
Jel zna neko da li će se i kada zatvarati kapije na severu? Pitam jer postoji mogućnost da ne stignem na vreme...
- Neizlecivi
Ovo sve lepse, do lepseg
Negde kod italijana procitah da dolazi njih 300...
Negde kod italijana procitah da dolazi njih 300...
-
Ok jebo vas Lazo Bakmaz, ubedili ste me da poklonim svoje karte, dam godisnju u arendu i sednem sutra pred tv i cekam da me on zaraduje...
Last edited by recni galeb on Wed Aug 05, 2015 11:48 pm, edited 1 time in total.
Ako prodjemo Samp,da li se mozemo sastati sa ekipama gubitnicima od veceras,ili striktno samo sa ovim koje su vec igrale kvalifikacije? Zanimljivi su mi ovi Milsami,sto su ispali od albanaca veceras
Last edited by Voja on Wed Aug 05, 2015 11:56 pm, edited 1 time in total.
Mislis ako prodjemo Doriju? Da oni prelaze u nas deo takmicenja. Slazem se sa tipom. Nema sanse da dva put zaredom ubodemo jakog protivnika.