4. kolo: Mladost (L)-Vojvodina 1:2
Re: 4. kolo: Mladost (L)-Vojvodina, nedelja 17h
Jel ima prenos utakmice.
Kakve su ovo nebuloze da se cuvamo protiv crnih i isprobavamo.Punim srcem i sbom snagom i protiv jednih i drugih.
Kakve su ovo nebuloze da se cuvamo protiv crnih i isprobavamo.Punim srcem i sbom snagom i protiv jednih i drugih.
Pa sta treba da se ispovredjujemo i odemo u Češku desetkovani? Jebo partizan. Ono je deset puta vaznija utakmica od ove. Ne bih ni ja voleo da sad izgubimo od njih ali se uopste necu potresti jer po meni je najvaznije da udjemo u LE, a crne cemo tući u beogradu i kada bude najvaznije u plej ofu.
Meri i Ozegovic u spicu i vezni red nam i ne treba,ima da pokidaju bekove i stopere vec u zacetku njihovih napadatulip wrote:Ljudi moji, on gori, on kada se potpuno oporavi i spremi, on će jednostavno da jede tu loptu na utakmicama.
- madda fakka
Nema ni na jednom relevantnom TV kanalu prenos. RTV prenosi kup Vojvodine, arenasport prenosi vozdovac-czv, rts nisam ni pomislio da pogledam . Ima radio prenos na RTV jer u 17h pocinje emisija "sport i razonoda" citat sa njihove najave emisijeDanilo wrote:Jel ima prenos utakmice.
"У емисији главно место заузимају преноси фудбалских мечева „Јелен супер лиге”.... "
I Bog je Slaninar...
Ja zamisljam ovaj tim, ali tesko da Vosa ikada zaigra sa 2 napadacaVoja wrote:Meri i Ozegovic u spicu i vezni red nam i ne treba,ima da pokidaju bekove i stopere vec u zacetku njihovih napadatulip wrote:Ljudi moji, on gori, on kada se potpuno oporavi i spremi, on će jednostavno da jede tu loptu na utakmicama.
Zaks(Peric)
Vasilic(Laki)-Djuric-Pekar(Rasa)-Nastic(Radovic)
Stanisavljevic-Maksimovic-Puskaric
Ivanic
Mrdak(Meri)-Ozegovic
4-3-1-2
Kordic - Radovic, Pekaric, Pankov, Lakicevic - Sekulic, Maksimovic - Babic, Palocevic, Puskaric - Pavkov
Sastav za danas.
Sastav za danas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jel ovo potvrđeno ili je ovo samo tvoj predlog za sastav?Rabba wrote:Kordic - Radovic, Pekaric, Pankov, Lakicevic - Sekulic, Maksimovic - Babic, Palocevic, Puskaric - Pavkov
Sastav za danas.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Kakva rotacija! PL style.Rabba wrote:Kordic - Radovic, Pekaric, Pankov, Lakicevic - Sekulic, Maksimovic - Babic, Palocevic, Puskaric - Pavkov
Sastav za danas.
PotvrdjenoMackycool wrote:Jel ovo potvrđeno ili je ovo samo tvoj predlog za sastav?Rabba wrote:Kordic - Radovic, Pekaric, Pankov, Lakicevic - Sekulic, Maksimovic - Babic, Palocevic, Puskaric - Pavkov
Sastav za danas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Da, sad i ja vidim. Zaboravio sam da Mozzart tekstualno prenosi.Rabba wrote: Potvrdjeno
Za neupućene http://www.mozzartsport.com/uzivo-prenos/utakmica/20282" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene malo strah ove postave...nzm koliko su uigrani...i ovako smo slabo uigrani, a ne jos i kad se promes...jos smo izgubili i onu opasnost od slobodnjaka kad alex nije u igri :/
A opet nam sudi onaj "grobari cokot" Grujic!? CcCc
Tek kad sam video sastave bilo mi je jasno zasto kladionice toliko favorizuju Lucane protiv nas. Nema udarne trojke ,,Ozegovic,Stanisavljevic,Ivanic Kvota na njih 2.05 a na nas 3.50. Morao sam opiciti dvojku.
Чувамо најјачи састав за партизан,данас не очекујем ништа.
Radio Novi Sad od dva moguća meča prenosi onaj u kojem NE igra novosadski klub