a sta ocekivati protiv Partizana? I sta ce nam znaciti dobar rezultat ako danas kiksamo!?ДушанСП wrote:Чувамо најјачи састав за партизан,данас не очекујем ништа.
4. kolo: Mladost (L)-Vojvodina 1:2
Re: 4. kolo: Mladost (L)-Vojvodina, nedelja 17h
Питај тренера,ја бих изашао са најјачим саставом да победим.Voja wrote:a sta ocekivati protiv Partizana? I sta ce nam znaciti dobar rezultat ako danas kiksamo!?ДушанСП wrote:Чувамо најјачи састав за партизан,данас не очекујем ништа.
Čuh se sa prijateljem iz Lucana i kaze da su uslovi za igru nehumani. Mi imamo blagu inicijativu, ali bez sansi. Losa utakmica. Kaze da je njima ostalo jos par nedelja da zavrse reflektore, tako da dobijamo jos jedan stadion pod vestackim svetlom. Nasih, po njegovim recima ima 30-ak...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Znam da je malo off-topic, ali ne znam gde da postavim ovo pitanje.
Kad se (i kako) povredio Mrdaković? Baš sad listam vesti i ne mogu nigde da nađem vest o njegovoj povredi. Samo pišu o tome kako je neizvesno da li će Mrdaković nastupiti u tom i tom meču...
Kad se (i kako) povredio Mrdaković? Baš sad listam vesti i ne mogu nigde da nađem vest o njegovoj povredi. Samo pišu o tome kako je neizvesno da li će Mrdaković nastupiti u tom i tom meču...
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
- severozapad
Mrdakovic se na utakmici sa Cukarickim povredio i izasao tada pre poluvremena.
Vodimo iz penala
Ovo mi pise prijatelj:
"Videcemo na snimku cinimi se prestrogo za penal ili se sudija za trenutak prebacio i mislio od Vose da je Zvezda. Preuzeli ste inicijativu bice jos golova i ubedljivije."
"Videcemo na snimku cinimi se prestrogo za penal ili se sudija za trenutak prebacio i mislio od Vose da je Zvezda. Preuzeli ste inicijativu bice jos golova i ubedljivije."
POŠTO OBRAZ ???!!!
Usao nam Stanisavjevic umesto Babica, ajde sad jedan slobodnjak i da sve resi
ZIME89
- severozapad
Drugar-grobar iz Lučana? Ajde videcemo, ovaj lik preko radia nije nesto iznenadjen penalom.
VODIMO 1:2
PALOČEVIĆ
PALOČEVIĆ
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"