5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Владика »

У четвртак пре свега очекујем апсолутну победу тренера Загорчића. Зализани Јуда, којег смо два пута фудбалски враћали у живот(и као играча и као тренера), је тренер ограничене фудбалске филозофије и видика, спреман и уверен да само може да игра дефанзиву. Покушаће сигурно да нас чека на контре и ту видим нашу велику шансу јер је њихова задња линија слабија чак и од наше.
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by recni galeb »

Nemam ja sta ni da gledam ni da im pokazujem... Onaj njihov je fakat u spektakularnom obracunu sa Torcidom nabo (u bukvalnom smislu) ushicen Parangala i ovi mentalaci kakvi su tu ljubav su jos i opevali.
Kada bolje pogledas kod njih je sve nakaradno, najvise klicu onome c
a se normalan stidi, ubici, silovatelju, ode pesama igracima koje su dovukli iz sestre im...
Tako da ignorisanje ide kao poruceno jer sta vredi da Sabanu objasnjavas sta je kvisling kada mu je to daleko, blizi je slucaju da mu je deda pojeo babu.
srbobran
Posts: 41
Joined: Thu Jun 25, 2015 9:48 am

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by srbobran »

Razmišljao sam malo o eventualnim postavama i o tome koje direktne duele bi mogli da vidimo na terenu.

Vojvodina: Žakula - Vasilić (Laki), Pekara (Pankov), Đura, Nasta - Puška, Novica - Aca, Ćomi, Urke - Ožegli.

groblje: ž. živković - vu*ićević, balažic, fabricio, petrović - jevtović - babović, brašanac - a. živković, a*u - božinov

Što se tiče desnog beka, u nedoumici sam zbog čuvanja onog nekada našeg igrača, odnosno zbog njegove brzine. Deluje mi da je Laki brži od Vasilića, ali mi opet Joca nekako deluje bolje u defanzivnim zadacima. Ukoliko bude igrao Laki, mislim da je bolje da pored njega bude Pekara, a sa druge strane, Joca i Pankov pored njega su mi drugi skladni par kada gledamo na desnog beka i desnog štopera.

Na levom štoperu očekujem Đuru, koji igra mnogo bolje od povratka iz Rada. Nebitno igrali Pankov ili Đura, ili Pekara i Đura (mislim da će tako pre biti), uveren sam da neće dozvoliti tuti bugaru da se razmaše.

Na levom beku će verujem Nasta da ima prednost u odnosu na Radovića koji je igrao u Lučanima. Mislim da nam tu (od strane a. živkovića) preti najveća opasnost. E sad,... verujem da Nasta može da primiri ovog malog, a uz to imam osećaj da će Zaga da traži od Naste dosta ofanzivnog trčanja kako bi umorio živkovića.

Par zadnjih veznih (da, da... na ovoj utakmici podržavam takvu taktiku) Novica i Puška. I više nego uveren sam da njih dvojica mogu da uštopuju babovića i brašanca samo tako. Njihova borbenost, neumornost, srčanost mi daju za pravo da mislim tako.

Ispred, desno Aca, levo Urke, sredina naravno Ćomi. Aca bi mogao da bude jedan od glavnih igrača na tekmi. Protiv sebe će imati petrovića koji je jedna od najslabijih tački groblja. Očekujem da Ožegli veže ona dva štopera za sebe, da je Aca uvuče u sredinu i raspali po njoj, a ona kroz uši golmanu i u mrežu.
Levo mislim da je najbolje rešenje Urke. Ovog puta najviše zbog svoje brzine i discipline u odbrani. Onaj što smo od njega napravili igrača voli da ide napred i radi to često, pa bi trebalo da ga Urke optereti u njihovoj fazi odbrane, a isto tako da ga isprati u našoj fazi odbrane.
Ćomija će čuvati verovatno jevtović. Mislim da se svi slažemo da će Ćomi imati veliki motiv i imam osećaj da će da zablista, da će ih dovesti do ludila.

U špicu Ožegli. Uveren sam da će još jednom da se "iskida" na terenu, da za njega neće biti izgubljene lopte, izgubljenog duela u vazduhu. Siguran sam da će balažic i fabricio da se izgube kad ih Ožegli stisne gore.

Priželjkujem borbenost kao protiv MTK kući, izgaranje na terenu, verujem u pobedu i verujem da možemo da ih spustim dole jer im tamo i jeste mesto!
User avatar
Cika Zika
Posts: 93
Joined: Wed Sep 10, 2014 4:11 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Cika Zika »

Junior wrote:Ne da ih ne treba ignorisati, nego ih treba izvređati na najprostačkiji mogući način, sve do jednog, a pre svih vulićevića, možda i najvećeg govnara u novijoj istoriji FKV!! Ta tri smrada su se po*enjala na klub koji je od njih napravio igrače/trenera i treba iskoristiti svaku priliku da im se napozdravljate mile majke. :thankyou:
Upravo to, samo sto ih ima 4.
srbobran wrote:Razmišljao sam malo o eventualnim postavama i o tome koje direktne duele bi mogli da vidimo na terenu.
...
Odlicna zapazanja! Nazalost, jedino sto nedostaje svemu ovome su jos par njihovih igraca (verovatnom u zutim dresovima).
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by vosa do groba »

I njima i nama slede mnogo vaznija dva duela od ovog medjusobnog. I mi i oni cemo igrati pomalo rezervisano i cuvati se od povreda. S toga ne ocekujem neku leprsavu igru i ko zna kakvu utakmicu. Za kladionicare, X u najavi.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
srkins
Posts: 1440
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by srkins »

Plasim se sudjenja,vec par puta se desilo da crni budu "osteceni" u utakmicama pre nase,i onda im sudije sve to protiv nas vrate sa kamatom.a sto se utakmice tice ocekujem nasu iskusnu ekipu i igru na polu-kontre uz veliku borbenost Ozegovica. Glavna stvar za nas bice zaustaviti Zivkovica i onog Afrikanca po bokovima ako to uspemo imamo sanse .
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1470
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Neizlecivi »

http://mondo.rs/a819938/Sport/Fudbal/Su ... udije.html" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8878
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Radoye »

Pravi covek za kombinat. :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Cika Zika
Posts: 93
Joined: Wed Sep 10, 2014 4:11 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Cika Zika »

Eto taman prilike da nas pokrade pa da kazu "eto nije samo zv*zdi pomogao nego i pa*tizanu"

Slika govori hiljadu reci. Toliko simbolike. Ovde se mozda i najbolje vidi koliko nas je izdao.
Image

Za ljubitelje "konstruktivnih rasprava" :D :
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8622947288
User avatar
Turija
Posts: 10742
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Turija »

Neuporedivo manje nego vulićević i milinković (onu drugu dvojicu ni ne računam, s obzirom na podstanare u glavi).
Abu je Kamerunac, profesionalni fudbaler, nije bio Kapiten Vojvodine i sigurno ne navija za partizan (od malih nogu, pa ni sada).
Na kraju, nije otišao iz našeg dresa kod njih.E sad, drugo je što je bio omiljeni igrač u Voši, skoro svima.
Da je imao bolju ponudu (na fudbalskom tržištu) od crnih, sigurno ne bi obukao njihov dres.Mislim da ne bi trebao biti taj, koji treba da plati pravu cenu izdaje pola belog - pola crvenog dresa.Dovoljno je da bude samo u kvislinškoj grupi, dati mu to do znanja, ali verovatno on to dobro zna i sam.
PS
Posle najnovijeg razvoja situacije, odnosno odlaganja utakmice u Jagodini, malo nam je X.
Pametno do jedinice. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Cika Zika
Posts: 93
Joined: Wed Sep 10, 2014 4:11 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Cika Zika »

Turija, slazem se, ali i taj Kamerunac je vrlo dobro shvatio kako stvari stoje ovde i znao je da smo ga gotovo smatrali legendom Kluba. Makar zbog ovog deteta mora i on da bude ispljuvan najstrasnije. Zna on vrlo dobro sta je uradio, a da nije imao izbora...ne verujem bas. Vojvodina mu je otvorila sva vrata fudbala, a on je tako vratio. Njihov desni bek jeste :shit: br. 1, ali po mom misljenju odmah iza je levo krilo, a veoma blizu i trener, a i onaj kome je "Bata bio kao otac".
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3866
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Red Marquis »

:shit: broj jedan je osoba koja ih je sve okupila u tom klubu. Osoba koja sad traži da sudije više poštuju partizan, valjda onako kao u maju 2011...
Io odio Belgrado
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9787
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Voja »

Mec sa Partizanom ce dosta toga odrediti,usmeriti... ukoliko pobedimo,rekao bih da je i Liga Evrope 70% nasa... u slucaju poraza 31.avgust (kraj prelaznog roka,ako se ne varam) ce biti nasa nocna mora.
Image
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Matador »

Zaboravio sam da kazem da klub ne sme nastaviti da pravi svinjariju da neuhranjeni Zocovic ima prednost pre darovitog naseg deteta Desancica! Ne sme se tako brljati i ne sme se unistavati omladinska skola zbog nejakog menadzerskog igraca. Moram priznati da me je Zaga do Lucana kupio svojim izborom igraca, nadam se da ovakvih igrarija vise nece biti. Ljudi koji su protiv Dorije bili na severu imaju obavezu da to urade ponovo i oduze se igracima, motiv vise neka bude sto je najavljeno da ce istok biti prepun seoskih djilkosa.
FAJMAR
Posts: 4
Joined: Tue Aug 11, 2015 2:36 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by FAJMAR »

Pozdrav ljudi... :lala:
Postujem sve sto je napisano u vezi nasih bivsih igraca i trenera...Ali ajde da idemo malo sa psihicke/psiholoske strane. Kada bi ceo stadion pozdravio ISTE aplauzom-to bi oznacilo nasu velicinu i pokazalo kakvi smo ljudi, a njih dotuklo... SIGURAN SAM U TO! :deal:
Locked