Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by laki »

I oni igraju play off za LE kao i mi, mozda su odmarali igrace ili slicno. Mi smo sa surdulicom igrali 2 2 i onda demolirali Sampdoriu. Mislim ti zakljucci iznad mog posta nisu relevantni ni 1%.
Image
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by pedjans »

Koliko je opasno uplasiti se protivnika toliko je opasno (verovatno jos opasnije) potceniti ga a sebe preceniti. Plzen je najbolja ekipa u Ceskoj u poslednjih 5-6 godina a ceski fudbal i ceska liga su za nas Bundes liga. Jedina varijanta za prolaz nam je da se u jednoj od dve tekme otkacimo, krene nas, damo 3-4 gola, oni dobiju crveni karton na pocetku ili tako nesto. Ako sve bude normalno, sanse su nam naravno minimalne. Toga treba da'budemo svesni, ako nista drugo da ne bismo mracili posle ovog dvomeca. U jedno sam siguran: Plzen bi grobarima dao bar 6-7 komada u dva meca a ciganima mozda i 10. Jedino mi iz nase lige mozemo uopste da igramo sa ovakvom ekipom.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Владика »

Изузетно брза и технички добро поткован екипа. Мислим да смо физички доминатнији(висина и јачина) и то може да нам донесе предност у овом двомечу. Чеси су благи фаворити, 60-40 за њих да ће проћи. На свима нама стоји обавеза да пружимо подршку нашој омладини(не знам ко се у првом тиму честито обријао до сада) и у Чешкој као и у Новом Саду.

Чуда су могућа, доказали смо то у Торину!!!!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9775
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Voja »

Po pogledanim izvestajima zadnjih meceva Plzena,vise sam nego ubedjen da ovaj dvomec odlucuje Zaks.Od njega ce zavisiti kako cemo proci. Mislim da u pripremi meca strucni stab treba posebno da posveti paznju nasem golmanu.Zaks,na tebe je red!!!
Image
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by tulip »

Ako ovaj dvomeč ne reše Ćomi, Stanisavljević i Ožegović, onda ga niko neće rešiti. Naravno, bitno je jedinstvo i zajedništvo svih igrača, stručnog štaba i navijača, ali njih trojica jednostavno ovog momenta dominiraju!
DAJ GOL!!!
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by njaks »

Пут у Плзен у Фирминој организацији кошта 25 еура, а сви који ће на пут кренути у својој организацији карте могу купити по цени од 5.5 еура или 650 динара.

Пријаве и продаја карата су субота, недеља у кафићу ''Кортео'' током целог дана, понедељак и уторак од 08 - 16ч. ''Кортео'' , 17 - 20ч. Фирмин Шоп, среда 08 - 16ч. ''Кортео''. ПОНЕТИ ПАСОШ!

СВИ У ПЛЗЕН ИГРА ВОЈВОДИНА!!!
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by madda fakka »

laki wrote:I oni igraju play off za LE kao i mi, mozda su odmarali igrace ili slicno. Mi smo sa surdulicom igrali 2 2 i onda demolirali Sampdoriu.
+1

Isto tako smo izgubili od cuke 0:4 i u novinama/portalima se pojavila fotka Zenge koji se smeje u lozi naseg stadiona u fazonu "lako cemo". Ono sto sam video na snimku mislim da bi Comi i Ozegovic trebalo maksimalno iskoriste duele 1na1 i brze pasove. Njihova odbrana mi ne deluje kao da je brza i pokretljiva. Sa minimum respekta i straha da utrce na teren, samo hrabro do nove pobede :!:
I Bog je Slaninar...
User avatar
Cika Zika
Posts: 93
Joined: Wed Sep 10, 2014 4:11 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Cika Zika »

Obavio sam i ja skauting na osnovu nekoliko utakmica u kojima su igrali u najjacem sastavu i mogu se sloziti da jesu veoma jaka ekipa, ali nikako i nepobediva! Odlicno je to sto smo sada igrali sa partizanom jer nam je ta utakmica pokazala da itekako mozemo da prodjemo Viktoriju jer su njihove ekipe manje-vise slicne (koliko god to cudno zvucalo, ali eto meni se to tako cini). Mislim da imaju slican nacin igre. Dosta su agresivni, zustri (tako su i skrivili Penal protiv Makabija, guranje s ledja bez potrebe), leva strana odbrane im je slabija od desne (sto ne znaci da je losa!), imaju dobre skakace u prekidima, a u napadu su najopasniji po desnom krilu (puno povratnih lopti u sesnaesterac nakon prodora po toj strani). Opet bi tu Puska trebao da odradi zadatak kao i protiv partizana i Sampdorije. Brane se sa puno igraca, ali mislim da ih mozemo pretrcati iz nekih polukontri/kontri kojih smo imali dosta sad u cetvrtak. Ta njihova grubost moze cak i biti dobra jer se moze namestiti opet neki slobodnjak za Stanisavljevica.
Verujem u Zagu i ekipu, sigurno je da ce se maksimalno spremiti i zaista nema cega da se plasimo. Treba im uzvratiti presingom i kontrama. Ne smemo im dozvoliti da primaju loptu okrenuti ka golu, to je pre svega posao Maksimovica i Sekulica.
Momci, samo hrabro, pokazali ste da mozete! Nisu ovi strah i trepet :!:
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Marcello »

Ja sam ubeđen da nisu nepremostiva prepreka. Odlično je našima došla ova mini-pauza, a u Češkoj ćemo igrati pod mnogo normalnijim uslovima, nego mečeve do sada, pogotovo u NS (ovde mislim na temperaturu i vlažnost vazduha). To je prilika da se i ostali priključe Ožegoviću u konstantnom presingu, pogotovo na njihove veznjake. Ako nam od odbrane bude zavisio ishod, bojim se da smo obrali bostan.

Ne znam kakva je situacija sa Pekarićem, ali već 2 puta je izašao posle udarca u leđa, što me navodi na sumnju da mu je, s obzirom na godine, nastavak karijere poprilično doveden u pitanje. Ta povreda mi se čini jako loše.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Radoye »

Ulazak u LE je jako vazan, ali ne smeju se nasi igraci uplasiti. Treba uci u utakmicu sa stavom da nemamo sta da izgubimo, kao u Djenovi. Ovi nas sigurno nece potceniti kao Italijani, ali nisu ni blizu toliko kvalitetni kao Italijani, sa Plzenjom moze da se igra. Favoriti su ali ne i nepobedivi.

Znaci oprobani recept, presing, maksimalna borbenost i angazovanost, bez respekta, muski, pa sta nam Bog da. U revansu opet pun stadion i da paklena atmosfera da krila igracima, i mozemo dalje.

:cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Turija
Posts: 10739
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Turija »

Ne znam da li će biti dovoljno i da li možemo da ih natrčimo, ili ćemo morati da ih dobijemo na ,,vic"?
Nadam se da je Zaga otišao da ih pogleda uživo.
OK je čuti savete od Jokana, ali je najbolje videti /svojim očima/ protivnika na delu, pa informacije (po)složiti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1470
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Neizlecivi »

Mondo
Vojvodina je pobedila Partizan u Superligi i na terenu potvrdila da u odličnoj formi dočekuje meč baraža za Ligu Evrope protiv Viktorije iz Plzenja.

Ipak, trenera Zlatomira Zagorčića "boli glava" pred put u Češku, jer nije siguran da će ispuniti glavni preduslov - da na raspolaganju ima najjači sastav.

Iskusni Nino Pekarić i agilni Ognjen Ožegović kubure sa povredama.

Pekarić, komandant odbrane, koji je zbog povrede u 32. minutu napustio poprište derbija s Partizanom, još nije fit, pa je njegov nastup u Plzenju pod znakom pitanja.

"Prilikom borbe za loptu, Pekarić je u skoku dobio udarac u leđa. Problem je utoliko delikatniji jer je u periodu pre derbija s Partizanom kuburio s bolom u leđima i zato je jedno vreme bio van stroja. Videćemo kakve su posledice. Prema prvim pregledima, povreda ne deluje baš naivno", izjavio je za "Sportski žurnal" lekar novosadskog superligaša Borko Vukosav.

I napadač Ožegović, koji je pokazao da je važan "šraf" u Vošinoj "mašineriji", ima zdravstvanih problema.

"Ožegović je protiv Partizana zaradio udarac u potkolenicu. Stegao je zube i nastavio da igra, ali je u finišu derbija, ipak, morao da izađe iz igre. Iako se oseća bolje, oprez nije na odmet", rekao je doktor Vukosav.

Vojvodina prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Viktorije igra u četvrtak u Češkoj, dok je revanš na programu nedelju dana kasnije u Novom Sadu.

Mozzart:
Navijači su se zabrinuli. Vest je bila da su Nino Pekarić i Ognjen Ožegović posle povreda zadobijenih u derbi pobedi nad Partizanom pod znakom pitanja za prvi meč sa Viktorijom iz Plzenja u plej-ofu Lige Evrope. Trener Zlatomir Zagorčić ipak kaže da nema razloga za paniku.
"Ima zdravstvenih problema, ali sve su to povrede lakše prirode. I kod Pekarića i kod Ožegovića. Pa i Mića Ivanić se žali na neke bolove, ali sve će to biti u redu. Dali smo igračima vreme da se odmore i nadam se da će svi konkurisati", smireno će Zagorčić za MOZZART Sport.

Kad smo već na vezi da popričamo malo o tom predstojećem duelu. Odmah posle žreba rekao je Zagorčić da će pozvati Slavišu Jokanovića, koji je sa Makabijem iz Tel Aviva izbacio Plzenj iz kvalifikacija za Ligu šampiona i poslao ga na Vošu. Da li je već bilo razgorovora?
"Još se nismo čuli, ali hoćemo sigurno. Želeo sam prvo sam da odgledam taj materijal, da stvorim neku sliku", odgovara Zagorčić.

Pa da čujemo utiske? Laika bi mogao da prevari podatak da Plzenj već četiri utakmice ne zna za pobedu. Izgubio je od Dukle sa 0:1, ma kod kuće od Jokanovićevog Makabija sa 0:2, a zatim su se nadovezavali remiji sa Slovackom i Teplicama (oba puta 2:2).
"Jeste tako, ali nemojmo da se zavaravamo – ozbiljna je to ekipa!", upozorava Zagorčić i pojašnjava.
"Agresija je nešto što je najviše karakteriše. Čvrsti su, discplinovani, nisu slučajno u poslednjih pet godina osvojili tri titule prvaka Češk, kao što nije slučajno ni što imaju toliko predstavnika u reprezentaciji Češke. Nema tu mesta potcenjivanju. Samo lud bi to uradio".

A na poslednjoj akciji nacionalnog tima, u junu protiv Islanda, imao je Plzenj čak šest predstavnika (defanzivci Vaclav Prohazka i David Limberski, te vezisti Jan Kopic, Vaclav Pilar, Danijel Kolar i Jan Kovaržik). U proteklih 12 meseci na spisku selektora Pavela Vrbe – čoveka koga su za klupu reprezentacije i preporučili uspesi tokom petogodišnje vladavine u Plzenju – bili su i desni bek Radim Reznik, fudbalera sredine terena Milan Peržela i krilo Tomaš Horava.

Deluje zaista preteće. Ali Zagorčić ne želi da prihvati da je njegova ekipa inferiorna u odnosu na protivnika.
"Sigurno nam neće biti lako, ali ako u toj prvoj utakmici uradimo sve što je u našoj moći da ostvarimo dobar rezultat, a znam da možemo puno, i ostvarimo neki pozitivan rezultat pred revanš u Novom Sadu..."

Nije ni morao da završi rečenicu. Novi Sad sanja debi u grupnoj fazi evropskog takmičenja.
j**e lud zbunjenog :D
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by gospodinFKV »

Pobeda nad crnim :shit: :

-Prednost: Mediji su pisali o silnoj Vosi 3 dana, navijaci dobili satisfakciju
-Mane: Ostadosmo bez Pekare, a mozda i bez Ozegovica i Comija

Pobeda nad Plzenom:

-Prednosti: 2,4 miliona eura, podizanje cene igracima, koeficijent na rang listi, 6 dodatnih jakih utakmica, neprocenjivo iskustvo za mlade igrace

Ja se iskreno nadam da ce se makar Ozegovic i Comi oporaviti, jer ce nas u suprotnim taj ''pobediti crna :shit: po svaku cenu'' stav jako skupo kostati. Svi smo znali da ce igraci dobiti batina kad ih naguze, a to se i videlo na terenu. Oni su najgora muljcina srpskog fudbala uz stubove srBstva, a mi smo ih u cetvrtak spustili na zemlju. Nadam se da ovo gore nije cena koju cemo platiti sto smo u taj mec usli tako vruce glave.
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by kafe bagdad »

Ko bi garantovao prolaz protiv Viktorije i da nismo igrali muski protiv crnih? Ja mislim da ce pobeda protiv crnih dati ogromno samopuzdanje igracima i da ce bilo koji tim koji izadje na teren u Plzenu gristi.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by gospodinFKV »

kafe bagdad wrote:Ko bi garantovao prolaz protiv Viktorije i da nismo igrali muski protiv crnih? Ja mislim da ce pobeda protiv crnih dati ogromno samopuzdanje igracima i da ce bilo koji tim koji izadje na teren u Plzenu gristi.
Ne govorim ja o muskoj igri, to se protiv crnih uvek podrazumeva, nego o pametnijim izmenama. Na 3:1 su se vec trebali izvesti Ozegovic i Ivanic. Ko god u cetvrtak istrci na teren, ja ne sumnjam da ce dati 101% svojih mogucnosti, ali je moglo ovo i mnogo pametnije da se odradi.

Niko nama ne garantuje pobedu protiv Ceha, ali je to bez Ozegovica i Comija neuporedivo teze. Ko bi onda igrao u napadu? Pavkov? Ipak, mislim da ce njih dvojica biti spremni. Zao mi jedino za Pekarica.
Locked