8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Locked
User avatar
churguzijanac
Posts: 2055
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by churguzijanac »

Prava bljuvotina od utakmice.Za 15 minuta kolko smo igrali fudbal vise od poraza nismo ni zasluzili.
Mucenje fudbala,mucenje nas, nigde onog trcanja i zalaganja.

Jebem ti usrani mentalitet, da ne mozemo korak napred da napravimo!

Sad dolazimo na ono kad klub treba da pogura igrace, a posto smo mi organizacino na nuli dubioza ce se nastaviti!
Vasa
Posts: 165
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:13 pm

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Vasa »

Zagorcicu ipak si ti trener za mnogo manje klubove,odlazi!
Pekaric skini traku i u penziju,svaki duel izgubljen,svaki pad na travu previjanje,sepanje i nemocno sirenje ruku,i nije samo danas los vec gotovo sve od pocetka sezone da se razumemo danas je bio kriminalno los i ne trebamu vise blamiranje.Maksimovic jedini zasluzuje +,Palocevic kao sa druge planete,Stanisavljevic u drugom pokvario utisak iz prvog,Pavkov drugoligaski igrac,Lakicevic solidan kao i Pankov,Radovic nemam komentar,Ivanic gol i jos jedna akcija premalo,Sekulic i ne ocekujem mnogo a danas ni malo,Zakula pored svega nista ni odbranio nista ni pogresio.Babic nelogicni potezi,Zocevic malo igrao a pokazao vise nego gotovo svi celu utakmicu .Ozegovica nije ni pomisljao da ubaci,Stamenica ocigledno ignorise.Zagorcicu sam se zahvali i reci nisam ja za klub koji ima vece ambicije i zaista ni blizu toga.
User avatar
Maminho
Posts: 66
Joined: Fri Jul 24, 2015 1:11 am
Location: Zapad

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Maminho »

Bozeee dragi od koga mi gubimo bodove :?: Meni su oni najocajniji tim u nasoj ligi, sve mi je jadno kod njih od Stadiona, do trave povraca mi seee.. :frown: Gube od koga stignu kuci i mi dodjemo i izgubimo od njih...

ODBRANA nam je KRIMINALNAA..!! Mali RADOVIC celo prvo poluvreme gresio kao na traci, ja toliko nepreciznosti nisam video odavno, NASTIC je za njega TATA :!: U drugom poluvremenu pogotovo zadnjih 10,15 min PEKARIC kao drogiran, ni Pankov nista nije bolji. Pekaric izgleda nema snage za 90 min, napravio ocajan faul iz kog smo primili pogodak. A ZA PREKIDE STA RECI ? Jako smo tanki u igri glavom, nas bivsi igrac KOVACEVIC je imao 3,4 odlicne sanse posle prekida nasi stoje i gledaju ko telad. Nadam se da ce Rosic sto pre da se prikljuci ekipi, da unese neku sigurnost ovo mi je klimavo sve kao babin zub..

Smesno je bilo da ocekujemo sa ovakvim timom da idemo u EVROPU. Gde na svakom mecu bljesne jedan pojedinac, dok ostalih 10 se mrcvare po terenu da se kaze cisto da su prisutni. Evropo putuj, na nas nemoj cekati.. :frown:
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1469
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Neizlecivi »

Kada procitam komentare ovde shvatam da bolje i ne zasluzujemo. Treba da svaku tekmu igraju ovako, posto kakve "navijace" i simpatizere imaju, oni su i dobri.
Sram da vas bude da ovoliko pljujete.
Ja do sada za zivota svoga i gledanja fudbala u Subotici, nisam video dobru utakmicu tamo. Teren nije za igru, nego nabijanje lopte sa minimalnom kontrolom. Moja procena svake utakmice je da taj teren mnogo,mnogo utice na nju.
Igru jecu komentarisati, bila je losa i za vreme dominacije smo jedino igrali dobro. Nekih 10minuta do gola. Jbg...
A momci, samo gazite dalje, makar za mene morate jos mnogo da userete da bi bili pljuvani :mrgreen:
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3862
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Red Marquis »

Voja wrote:Kad gubimo u Evropi lose su sudije,kad gubimo u prvenstvu pustamo :mrgreen:
Zato što je uvek je najteže reći - nismo dovoljno dobri.

Najslaninarskija i najtransparentnija uprava bi nam morala saopštiti šta je sa Mrdakovićem, i što je Šaleta pušten ponovo, a klub nema napadača? Najlakše je opet opleti po treneru, a svi su nam isti deset godina. Dovodio Bata, dovodio Majami, svede nam se na isto. Poltroni na klupi, muljatori u loži...i kad prođe Evropa, na terenu počinje uspavanka. Ekspresno stigli zadnji vezni i štoper, a leva komplet strana prazna tri meseca, nemamo napadača, da se struka išta pita, te rupe bi bile zapušene...
Io odio Belgrado
ssnigd
Posts: 3389
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Post by ssnigd »

Pocela je pljuvacina po forumu, jbt kao da jedva cekate da krene nesto lose.
Pekara od doktora do toga da je za penziju. Jeste on je zajebao ovu tekmu, ali nas je do sada vadio 100 puta i drzao u igri na mnogim tekmama, ali se to zaboravlja ocigledno.
Sta ste ocekivali da se igra vecito kao u Torinu. Malo realnosti i dobronamerne kritike, a ne vecite pljuvacine.
Jedina kritika ide Zagorcicu, zato sto kada se vadi krilo onda i ulazi krilo(Stamenic), a ne Zocevic pa Palocevic po deseti put menja stranu i poziciju na terenu.
Neiskoristene sanse na 1:1 i odsutnost u zadnjih 10 minuta su nas odveli u poraz..
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Post by budababa »

Dva bivša igrača su nam dala golove. Tako nam i treba, daj Zoćka i Kovača bakljaša, nek ide život...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Turija
Posts: 10721
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Turija »

Lepa igra, lep rezultat.Možemo sklapati šatru, već na početku sezone.
Ne možemo u Plzenu, ne možemo u Surdulici, ne možemo u Subotici.Protiv koga možemo?
Ranije smo imali najbolju upravu, sada imamo ,,najslaninarskiju", koja kao vraća dugove, dok nam je tim na terenu raspad u svim linijama.
Osim Torina, gde je bio čist user, nisam video nijednu utakmicu da smo igrali fudbal.Istina, bilo je malo više trčanja, ali fudbala ni od korova.Igra nam je betonligaška, a u Klubu svi zadovoljni, osim iskrenih navijača i nezahvalnih forumaša.
Ponosno postajemo zvezda 2 i partizan 2, na veliko zadovoljstvo uprave.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Post by pedjans »

Ne volim teorije o namestanju, ali... Cinjenica je da smo u prolecnom delu dobili Spartak 1:0 sa razvaljenom ekipom tako sto je njihov igrac iz cista mira u sesnaestercu udario loptu rukom. Imali smo ocajan tim a bodovi su nam trebali. Ne bi ga dali nikada da nije tog penala. Ovo sad... sta god bilo, to je nasa stvarnost - namesteno ili los dan.

Ne treba zaboraviti da smo u Lucanima vrlo srecno pobedili, u Surdulici gubili 2:0 u 10. minutu pa se izvukli a grobarima utrpali 2 komada u prvih 15 minuta a da ni sami ne znamo kako. Nije Bozic svaki dan.

Nemamo razloga da budemo nezadovoljni ucinjenim do sada, 13 bodova iz 7 dosta teskih meceva, dobili grobare. Sada sledi 5 mozda nesto laksih meceva (Jagodina i Cacak u gostima, kuci Metalac, Rad i OFK). Treba uzeti iz ovih meceva 11-15 bodova i bice to jos dobro. Ove jeseni se igra cak 22 kola, dakle igra se jos 15, gostujemo i ciganima, Cuki i grobarima. Bice tu jos svega i svacega.

Moramo podrzati igrace i strucni stab, smanjiti mracenje i ostaviti se gluposti. Sta drugo mozemo, uostalom?
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by vosa do groba »

Ultra slanina wrote:Ajme. Pekara 3 katastrofalna poteza u zadnji 100 sekundi utakmice :roll:
Pekara je covek od zadatka ljudi moji a to ova utakmica potvrdjuje i tih zadnjih 100 sekundi!!! Pogledajte samo prosle sezone kako se samo klizao protiv Borca... Sram te bilo p***o! Ovaj klub ti je toliko dao, za koga zatvaras utakmice, ko je nalogodavac, koliko para dobijas??? Navijaci se kunu u tebe, a prodao si nas toliko puta, samo sto retko ko to vidi ili se pravi da ne vidi. Mars iz kluba bre !!!
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by kej »

Više i ova oranica i ovaj komentator i ovaj fudbal sa po tri faula u minutu i ovaj raspali Spartak koji sa ovom igrom nikog neće pobediti (možda jedino nas, u drugoj polusezoni) i mi, stari luzeri..
Bravo za Makaru što nije proslavljao gol, iako je komotno mogao pošto je ovde bio predmet sveopšte sprdačine.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9756
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Post by Voja »

Stekao sam utisak da smo dali maksimum na ovom mecu,da je trener uradio amaterske izmene,da je Pekara zadnjih par minuta igrao povredjen,da je Djuric jedan od par igraca u timu,koji lice na profesionalnog fudbalera,da je ovaj Spartak trebao primiti 15 golova na JNA,da nama svaka ekipa koja udje u mec zeleci duel igru nosi bodove,da se niko nece potresti zbog ovog poraza,da je Mazic Stanisavljevicu mogao dati drugi zuti,da je Mirko Ivanic osvajac Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.... pa majku mu staru,malo li je?
Image
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Mare »

Neizlecivi wrote:Kada procitam komentare ovde shvatam da bolje i ne zasluzujemo. Treba da svaku tekmu igraju ovako, posto kakve "navijace" i simpatizere imaju, oni su i dobri.
Sram da vas bude da ovoliko pljujete.
Ja do sada za zivota svoga i gledanja fudbala u Subotici, nisam video dobru utakmicu tamo. Teren nije za igru, nego nabijanje lopte sa minimalnom kontrolom. Moja procena svake utakmice je da taj teren mnogo,mnogo utice na nju.
Igru jecu komentarisati, bila je losa i za vreme dominacije smo jedino igrali dobro. Nekih 10minuta do gola. Jbg...
A momci, samo gazite dalje, makar za mene morate jos mnogo da userete da bi bili pljuvani :mrgreen:
Bravo za komentar, već se zaboravila Sampdorija, Partizan... prva losija partija i odma pluvanje, smena trenera, kapiten u penziju, namestanje i prodate utakmice. Kakve navijače imaju oni su idealni... strašni smo.
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1469
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Post by Neizlecivi »

Vosa do groba jel imas ti dokaze neke za to? Dosta ste vise napadali, kenjali i jeli go**a ovde, vredjali pljuvali, a svi volite Vojvodinu toliko da ne smete da iznesete cinjenice i dokaze bilo kakve. Muka mi je vise od debila na stadionu i forumu, vise od bilo kakvih igraca.
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: 8. kolo: Spartak-Vojvodina 2:1

Post by vosa do groba »

Neizlecivi wrote:Vosa do groba jel imas ti dokaze neke za to? Dosta ste vise napadali, kenjali i jeli go**a ovde, vredjali pljuvali, a svi volite Vojvodinu toliko da ne smete da iznesete cinjenice i dokaze bilo kakve. Muka mi je vise od debila na stadionu i forumu, vise od bilo kakvih igraca.
Nemam dokaze. Ali nisam slep. Pogledaj konkretno utakmicu sa Borcem na Karadjordju prosle godine. Isto je imao svojih 100 sekundi. Te se utakmice bas secam, mada ces verovatno naleteti na jos takvih njegovih 100 sekundi u mecevima protiv Jagodine, Napretka i crvenih... Ponavljam, nemam dokaze, ali kao sto ni ti nemas dokaze da su crveni namestili sa Ofkom, a opet nisi slep...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Locked