Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson
Posts: 2124
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Ako je Antić došao to znači da Nastić ipak odlazi?
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3979
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

cigani su pokusali da dovedu ovog Vukcevica iz Olimpije.

Ovo se vec pokazala kao dobitna kombinacija u Vosi. Crnogorci i isluzeni blizanacki isprdci. Molim da se na zvanicnom sajtu postave lokacije apoteka koje su najblize stadionu.

Dobrodosli Vukcevicu i Anticu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
churguzijanac
Posts: 2054
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Zakuvalo se.Treba saznati koji su majstori iz kluba bili za opciju da Mica ide kod sektasa i svim silama ih najuriti iz kluba. Nedaj boze da se takvi nesto pitaju u buducnosti.Moramo insistirati na njihovom odlasku!
User avatar
dulajlo
Posts: 261
Joined: Mon Aug 10, 2009 1:29 pm

Re: Transferi

Post by dulajlo »

Ne znam, ja ni u jednom trenutku nisam ni pomislio da će Ćomi u Beograd. Mediji tradicionalno naše najbolje igrače sele u CZiP kao i u svakom roku.

Nego, kad smo već kod tradicije, eto nama pojačanja iz CG. :)
Last edited by dulajlo on Mon Aug 31, 2015 8:04 pm, edited 1 time in total.
ssnigd
Posts: 3382
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Nije ovo ni prvi ni poslednji put da se desi ovako nesto sa crnim ili crvenim blizancem, kako bi se digla prasina oko nasih igraca i prilepio potencijalni kupac za iste. Uostalom u klubu imamo i nase navijace koji znaju stav svih povodom odlazaka najboljih igraca u redove blizanaca i ne verujem da bi se tako lako prodali koja god da je suma u pitanju.
Ali rubrika Pitajte Ivanica koja je aktivna sa sve hvalospevima i da decko ode u blizance, sto se mene tice to bi bio takav samar....
Veceras se zavrsava prelazni rok pa bi bilo lepo da nam se ukaze koliko smo dobili para za igrace koji su otisli, pod kakvim uslovima smo doveli nove igrace(Maksimovic, Ozegovic, Palocko, Stanisavljevic, Mrdakovic,Zocevic, sada i Antic, Vukcevic...) procentualno koliki je nas deo, koliki menadzerov? Da li ih placa klub ili menadzer? Transparentna uprava bi nam na ovo morala dati odgovore? Ili opet da cekamo Matadora :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Лампард
Posts: 118
Joined: Tue Aug 25, 2015 5:22 pm

Re: Transferi

Post by Лампард »

Ako racunamo da je Nastic otisao,ovaj Antic je barem po prethodnim igrama vise nego dobro pojacanje i zamena za Nastu :dance2: ....za Vukcevica ne znam kakav je ali ajde da kazem da nam je trebala jedna alternativa na krilima pored Babica...nadam se se samo da ce Stamenic da zaigra vec sledece kolo...ako Comi i Ozeg daj Boze ostanu ovo je jedan od boljih prelaznih rokova do sada,meni se iskreno od svih pojacanja najvise svidja MAKSIMOVIC pravi fajter!!!...Perica sto pre na gol i krecemo :cheers:
Last edited by Лампард on Mon Aug 31, 2015 8:07 pm, edited 1 time in total.

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
User avatar
Beonic
Posts: 683
Joined: Mon Jul 27, 2015 11:34 am

Re: Transferi

Post by Beonic »

Previse ste se popalili, a znate i sami da je Comi rekao da nece ici u :shit: .
Kao da ste juce krenuli da pratite fudbal i citate vesti, znate i sami da se poslednjih dana prelaznog roka pisu gluposti da bi se igracu podigla cena. :deal:
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3857
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

A vest ko da je pisao sam Šćepanović...eto, neki dušmani iz kluba bi da ga prodaju, al on se bori sa vetrenjačama i rekao je istorijsko NE.
Io odio Belgrado
ssnigd
Posts: 3382
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Ivanicu treba da se ponudi novi ugovor, a ne da se klub spasava tako sto ce ga dati crnim govnima. Ponuditi mu korektan ugovor, a ne samo dati malo vecu platu. Decko je pokazao da zeli da ostane u klubu, ali se i klub sa mnogo boljim uslovima moze potruditi oko istoga. Ako on nastavi da igra fudbal lako ce se primetiti napolju. Ako klub nastavlja da bude samo jedan mali provincijalski klub, kakav Vojvodina ne sme nikada da bude, onda bolje da se ugasimo istog trena i da se posvetimo nekim drugim stvarima u zivotu.
Kakvi su to menadzeri koji vrsljaju po klubu kada ne mogu da prodaju najboljeg igraca lige, pa cak i za manju lovu od ove sto su navodno crni nudili.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Bossman
Posts: 3
Joined: Tue Aug 04, 2015 11:29 pm

Re: Transferi

Post by Bossman »

Po meni je bolje da slavno nestanemo, nego da prodajemo najbolje igrače blizancima za bilo koje pare. A svi smo svesni da oni tih 1,5 mil. nemaju i da bi nas zajebavali dok na kraju za 5,6 god neka buduća uprava nebi otpisala taj dug. A neke tužbe i tako nešto u ovakvoj pravnoj državi, možemo da zaboravimo.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3857
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Kako ja gledam na ovo - groblje nakon punog kofera ispaljivanja od igrača, nudi ono što znaju da će biti odbijeno. Sad niko od njihovih i ne spominje što ne dolaze Dević, Krasić i ostali..već o nama kako smo odvratni. Šćepa kao sačuvao obraz pred navijačima...i win win situacija za oba kluba.

I ne znam uopšte kako bilo ko može da pravda potencijalnu prodaju lidera ekipe njima? Bolje odmah se ugasiti, krenuti ispočetka, mnogima od nas bi takva Vojvodina bila i draža. Niko me neće uveriti da se njemu ne može naći normalan klub van Topčidera. Prodajte ga "investicionom fondu", da vidite kako će se naći neko.
Io odio Belgrado
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Transferi

Post by Владика »

Minja wrote:Jako hrabra i teska odluka uprave kluba.
+1, могу мислити који је био притисак. Слажем се са Мињом да ова одлука није вођена рациом већ жељама навијача. Велики успех за дигнитет Војводине што Ћоми није отиша у Београд. Велики!!!
fkvoša1914
Posts: 37
Joined: Wed Jun 10, 2015 2:12 pm

Re: Transferi

Post by fkvoša1914 »

Složiću se sa nekim iznad, ovo je jedan od najboljih prelaznih rokova odkad ja pratim klub. Kraj je dana, ne verujem da će se išta više menjati. Doveli smo više odličnih pojačanja, ova dva zadnja mi isto deluju da mogu biti dobri potezi kluba. Nismo prodali nikog iz prvog tima osim Djurića, a generalno uvek bi dao Pekariću mesto pre Djurića, a drugi štoper mora biti Pankov ili Dinga, igrači koji imaju potencijala za napredak i na kojima možemo zaraditi lepe pare jednog dana.

Tim je ostao na okupu, pojačali smo poziciju na kojoj je škripelo (levi bek) i dobili još jednu opciju u napadu. I sve to u trenutcima kad klub pokušava da izadje iz dugova.
Svaka čast :lala:
Marko93
Posts: 552
Joined: Fri Jul 18, 2014 1:32 pm

Re: Transferi

Post by Marko93 »

i od mene za sad kapa dole :lala:
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Mare »

Искрено, позитивно сам изненађен овом одлуком управе. Гледајући за колико пара је ова управа продавала играче попут Бабића, Гаћиновића, Полетановића, Радоју, Сергеја... ово је стварно велико изненађење за мене. Сигуран сам да је на одлуку управе огроман утицај имао став играча али и нас навијача. Реално, шта их је друго могло натерати да одбију ову понуду? Само ово што сам навео, али све једно верујем да је ово била врло тешка одлука за њих јер исти не знају да продају играче, ко нпр. Бата што је уваљао Боскета за 1,5 милки у Севиљу. Ово је стварно храбра одлука, задовољавајућих понуда очигледно да нема јер би до сада већ Ћоми отишао. Надам се да се неће нешто променити до краја прелазног рока па да Иванић ипак заврши тамо, мада контам да ни ови нису луди да понуде више, иако им очајнички треба играч типа Иванић. Е сад ако не оде на зиму га нећемо моћи продати ни за пола од ових пара, а ни он ипак није луд да продужи уговор и закомпликује себи живот. Притисак је велик на управи, са једне стране гиљотина дугова а са друге да се испоштује један од најважнијих ставова навијача да нема продаје играча црвеним и црним говнима.
Post Reply