Kup Srbije 2015/2016

Locked
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Matador »

pedja, pedja :) Koji igrac nije menadzerski? Menadzer mu nije Majami, Vavan, Sima istina, Osmaja i slican olos. Menadzer Meria je Ognjen Karisik, covek koji je platio put njemu i jos jednom stranom igracu da dodju na probu u Vosu. Znaci klub nije imao nikakav trosak, Maric i Vranjes koji ne voli tamnopute igrace su jasno rekli da su pustili strance samo da udovolje navijacima i da ce jako tesko ostati. Coveka su iz aviona doveli na teren i krenuli da ga buse da nije nista posebno pokazao. Svi su znali za plan Marica i Vranjesa, a usput se svima svidela snaga, upornost i borbenost Meria koji u drugoj probnoj utakmici gde je dobio samo poluvreme pokazuje odlicnu igru i postize izuzetno efektan gol. Tu krece podrska navijaca na Vujadinu, skandiranje itd. Ima kontrolu lopte bolju od 70% JSL igraca, to su reci sadasnjeg trenera, ne mogu da ga oteraju sa treninga i iz teretane. Gori od zelje da se dokaze, a ovde se omalovazava. Vama je ok da gledate izivljavanje Ozegovica?? Vidim da nekom smeta sto je snimio video gde peva navijacku pesmu, a ne vidim rekcije na dovodjenje hapsenog delije Kovacevica i teranje nase dece Makarica i Asanija?? Uvek sam za istinu i pravdu i uvek podrzavam samo pravu i iskrenu pricu. Zato podrsku ima onaj koji ce da gine za FKV, a ne menadzerski igrac sa zacementiranim mestom koji dok klub gubi udara stikle za svoj promotivni video snimak!!! Sledeci put se malo vise informisi pre pisanja, posto verovatno nisi bio na tim pripremnim utakmicama i nisi u prici. A ovde deluje da si dosao da samo opalis kontru, ono klasicno. :)
User avatar
Лампард
Posts: 118
Joined: Tue Aug 25, 2015 5:22 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Лампард »

Тако је Игла,но,сада ће већина форумаша рећи како ми који нисмо ''мерофили'' заправо подржавамо ову лоповску и фекалијску управу(за тебе не знам да ли си њихов).
Баш напротив,сувише је небитан један Мери(па макар био у питању и Меси) када су нам се у клубу накотиле разне фекалије и олош. :furious:

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by budababa »

http://mondo.rs/a843120/Sport/Fudbal/Vo ... a-gol.html

...Ožegović možda i duplo duže, ali ima zacementirano mesto u prvih 11. Meri dobija priliku desetak minuta? Svi prezadovoljni radom na treninzima, a rezultati katastrofa. Jedan šut nas je delio od ispadanja od drugoligaša koji je u donjoj četvrtini tabele. Kako je krenulo, plej-of će biti misaona imenica za nas, a decembar nije daleko...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Daljac »

Image

Fotka sa poluvremena današnje tekme, na kojoj se vidi tribina nasuprot koje smo mi bili smešteni. Stadion u Lazarevcu je nedavno rekonstruisan, pa izgleda kao kršteni Pećinci, što je za njihove trenutne domete i ambicije i više nego dovoljno.

Elem, oktobar prođe, mi gol ne dadosmo... Prošli smo samo zahvaljujući Žakuli, jer gol ne bi dali do narednog utorka. Sva sreća pa produžeci ne postoje u ovoj fazi takmičenja, jer bi i oni bili vrhunsko mučenje, kakva je bila i cela utakmica.

Nadam se da šansa koju je na kašičicu dobio Meri nije sve što ćemo do kraja jeseni videti od njega na zvaničnim mečevima. Prostora da se pokaže nije imao, a zaslužuje da mu damo barem šansu, dok preko kolena ne prelomimo da li je pojačanje, ili očajanje u najavi.

Pored toga, iako je korenička hobotnica nesumnjivi heroj dana, smatram i da u mladom Periću imamo golmana koji može u potpunosti da zadovolji naše potrebe.

Kup je počeo kao i onomad kada smo pehar napokon doneli u Srpsku Atinu - nek se, ako mora, ovako i nastavi, ali nek i krajnji ishod bude isti.
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Chana »

pedjans wrote:Da je Meri menadžerski igrač i da je došao u klub pod mutnim okolnostima, to je potpuno jasno. Organizovana akcija je u tom smislu vođena i ovde na forumu, što je bilo i jeste posebno naivno i smešno.
Sve je moguće, mada je igrao u rekreativnoj tajlandskoj ligi i za sada nije sigurno ni to da je uopšte u pitanju profesionalni fudbaler.
Dakle, činjenica da je u pitanju menadžerski igrač ne mora da znači i da je loš, tako da je svašta moguće.
:frown: :frown: :frown:
Pitam se, znaš li gde se SCVB nalazi i jesi li svojim očima video pomenutog igrača na terenu :?:
pedjans wrote:Bez obzira na to, sad i mene zanima kako čovek igra i da li nešto vredi.
Ako dobije priliku da zaigra (duže od 10 - 15 minuta), pa mu još neko od saigrača pošalje loptu, ili ne daj Bože - odigra akciju sa njim, mislim da nećeš biti razočaran... :mrgreen:
Ne pišem ovo slučajno, jer ne smatram prilikom ono što je "dobio" protiv Spartaka na Veterniku, ili Kolubare u Mladenovcu (oni velemajstori sa TV ne znaju da je Kolubara iz Lazarevca...)

Ne pišem više ni blizu koliko sam pisao, i to se neće promeniti, jer nema ni povoda - ni razloga...

Morao sam samo da napišem jedno kratko "Bravo" za Žaka, koji je najzad dobio dostojnu zamenu u Periću...

Takođe sam morao da se "prijavim", kao deo "organizovane klike" koja je (daj Bože) zaslužna za dovođenje John Mary-ja u Vošu, ali ne zbog procenata ili neke koristi (iako je to danas kanda jedini način rada), nego zato što sam na onoj post-avionskoj probi po blatnjavom terenu - video nešto što navijač Voše želi da vidi: vic, potez, fudbalski osećaj - sve ono što nam fali da u toku jednog meseca postignemo toliko željeni gol i najzad nekog pobedimo, a ne da nerešen rezultat protiv Kolubare (uz igrača više cca 45 minuta) nazivamo "početkom pobedničke serije" (Rosićeva nebulozna izjava, dal "izdiktirana" ili samo "poželjna"...)

Podsećanja radi, taj isti Mary je na svojoj drugoj pripremnoj dao jako lep gol glavom, a sa kombinovanim timom u Bgd ponovo postigao gol i "dokusurio" koleno (čitaj: osnovno sredstvo za rad).

Šaula ga je makar uveo u igru u Lazarevcu, na čemu mu čestitam.
Zaga je verovatno brinuo da ne požuri, jer povreda i operacija nisu bili šala, pa treba biti pametan.

Ne slažem se sa kritikama za Ožegovića, budući da je njegov odnos dijametralno bolji od onog koji sam očekivao, ali toliko soliranje u zadnje vreme i 90 minuta na terenu i pored slabije igre - ne razumem :?:
Još manje razumem dovođenje Vukčevića, Kovačevića (koji pojma nema) i onog sitnog dečaka sa 1,5 driblingom i konstitucijom nedovoljnom za ŽFK Vojvodinu...

Gadno je kada ne znaš ni ko dobro želi voljenom timu, pa Ti je mrsko i da komentarišeš...

Ali, totalno neznanje ili zla namera su me isprovocirali :lala:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Matador »

OBAVEZNO!!! Dati sansu ponovo Ozegovicu, mozda ga pogodi lopta pa udje u gol! Mogao bi sansu da dobije i Vukcevic na zabranjenoj pozajmici preko plemenske veze, neuhranjeni Zocevic i ciganski piroman Kovacevic. Jebes Zakulu, Meria, Pekaru, Mrdaka itd. A jebes i omladinsku skolu, koji ce nam to ku### kad imamo Stevu Majamija, Tuarego Vavana, Simu istinu i postenog Osmaju sa sve najslaninarskijom upravom i Dundjom, Sparom i korteo ekipicom koja se bori za klupske interese za razliku od prethodnih navijaca i uprava.
Image
E ovo je volja, motiv i cista emocija. Covek slavi prolaz i pored toga sto za 8 minuta debija nije dobio ni jednu loptu, zato sto se Ozegovic izivljava i zeli da izdribla ceo tim Kolubare. Meri kao loto da je dobio, e to nedostaje ovom timu!
User avatar
fraxmanutd
Posts: 201
Joined: Sun Jul 01, 2012 6:20 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by fraxmanutd »

Као покварена плоча... Једно те исто вртиш, а предлог неки, алтернатива, НУЛА!
Банат цео, црвено бео!
User avatar
churguzijanac
Posts: 2056
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by churguzijanac »

...jes da Mica ima kredita kod nas, al mora mu se reci da mu je igra u kurcu i da izgleda k'o strinica na terenu.

Iako sam ranije mislio da Meri moze sa Ozegovicem, sad sam promenio misljenje. Ozeg je tolko sebican da ne vidim da to moze bilo kako u tandemu da funkcionise.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9764
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Voja »

Drago mi je zbog Grofa Zakule :cheers:
Image
User avatar
Turija
Posts: 10730
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Turija »

Očekujem da će Šaula dati šansu Meriju, kao što očekujem da će i Klub dati šansu Šauli.
Zatvorili smo nekako tu promaju u odbranbenoj liniji (promenom nekoliko igrača i formacije), tako sad treba to isto da učinimo i u ostale dve linije.Igrače van forme i bez energije odmoriti na klupi, pa kad se priberu i presaberu mogu na teren.
Perić je opravdao očekivanja, a u Grof Žakula (kako ga je Voja nazvao), takođe.U tome jeste poenta - u svakoj prilici maksimalno (is)koristiti potencijal svakog našeg igrača.
Remi protiv Kolubare je odraz trenutnog kvaliteta našeg tima, kad ne daju sebe iznad 100% i kada ih ne prati srećna zvezda, tj kada su ono što objektivno jesu (igrači sa puno individualnog tehničkog i taktičkog limita).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Matador »

Banacaninu, evo ti resenja! Djumi tim menadzer ili Djumi trener, Davidov sportski direktor. Ili Kosan trener, a Davidov i Djumi sportski direktori. Ili Bobe trener, a Djumi sportski direktor. Pitaj tvoje drugare iz korteo da pitaju Vavana, pa Vavan da pita Majamija da li moze tako :) Pitaj usput da li je Vranjes ukiselio kupus? I pozdravi mi Dundju, Sparu, Zokija i Slobicu, super se bore za interes kluba. A mozes i Ozegovica pozdraviti, hajde da ne bude bas svaki post isti :)
Najzanimljiviji detalj utakmice
Image
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Daljac »

Жреб за осмину финала Купа Србије заказан је за 18. новембар у 12 часова, а већ се зна и ко са ким не може да игра.

Ми смо међу повлаштеним екипама, па ће нам противник бити неко од оних из "слабијег шешира", у коме су Вождовац, Борац, Напредак, Доњи Срем, Јавор, Инђија, Бежанија и БСК.

Осмина финала на програму је 2. децембра. Четвртфинале је предвиђено за 2. март, полуфинале за 16. март и 20. април (две утакмице), а финале за среду 11. мај 2016.
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Marcello »

11.05! Never forgive, never forget! :evil:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Nikola »

Може Инђија или Доњи Срем!
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Kup Srbije 1/16 finala: Kolubara-Vojvodina 0:0, pen. 4:5

Post by Dejan »

PAROVI OSMINE FINALA:
Vojvodina – Inđija

Javor – Čukarički
Voždovac – partizan
crvena zvezda - Borac
Napredak – Radnički Niš
Jagodina – BSK Borča
Spartak - Bežanija
OFK Beograd - Donji Srem
Locked