Njegovo veličanstvo - FUDBAL
- Ultra slanina
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Neće oni niđe!
Friend wrote:Partizani ili četnici,nemci ili partizani,da li će se više odlučiti šta su ?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
http://www.mozzartsport.com/vesti/ilic- ... ana/122880" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno se radujem svakom guženju blizanaca, a kad pročitam ovakve izjave još mi je i draže. Pošto je ovde Voja pričao o tom govnetu Iliću kao poštenjačini iako je šutao, štipao i psovao naše igrače od prvog minuta na JNA, evo i ovde se vidi koliki on fer plej poseduje i šta savetuje mlađe igrače....padni, čekaj penal, valjaj se par minuta itd. Sranota !!!
Iskreno se radujem svakom guženju blizanaca, a kad pročitam ovakve izjave još mi je i draže. Pošto je ovde Voja pričao o tom govnetu Iliću kao poštenjačini iako je šutao, štipao i psovao naše igrače od prvog minuta na JNA, evo i ovde se vidi koliki on fer plej poseduje i šta savetuje mlađe igrače....padni, čekaj penal, valjaj se par minuta itd. Sranota !!!
Come on you Reds!
Ne izvrci reci... pricao sam kako covek grize za dres kluba kome pripada,i kako mu nije problem ni da se potuce za isti. A isto tako da zna da igra fudbal.1892 wrote:Pošto je ovde Voja pričao o tom govnetu Iliću kao poštenjačini iako je šutao,
Baš grize, savetuje mlađe igrače kako da padaju i valjaju se, zato nigde nije ni spojio sezonu sem u našoj raspaloj ligi.Voja wrote:Ne izvrci reci... pricao sam kako covek grize za dres kluba kome pripada,i kako mu nije problem ni da se potuce za isti. A isto tako da zna da igra fudbal.1892 wrote:Pošto je ovde Voja pričao o tom govnetu Iliću kao poštenjačini iako je šutao,
Come on you Reds!
-
on je velicina nkp-a i ja ga kao takvog jako postujem , za kakva ceo vek igra tako i mirise, nema se dodati ili oduzeti tu sta vise!
- gospodinFKV
1892 wrote:Baš grize, savetuje mlađe igrače kako da padaju i valjaju se, zato nigde nije ni spojio sezonu sem u našoj raspaloj ligi.
dju**e jeste (manje od Ilieva doduse), ali ne treba preterivati. Gde god je igrao, bio je dobar, pogotovo u Galatasaraju...
I to sta je rekao za klince, i ja bih im to isto rekao, upravo zato sto se to radi svuda van nase raspale lige. Na stranu to sto je covek i sto se radi o tom oloskom klubu, i sto ga svi ovde mrzimo iz dna duse. Moderan fudbal takve ''greske'' nazalost ne prasta. Ne radi to samo Sasa Ilic i partizan, to rade svi klubovi, pa i nas (znam jer i mi stalno pizdimo na to kad se nasi valjaju od 80. minuta pri 1:0). Jednostavno, to je fudbal danas.
Ne igras za turu pica u kafani posle termina, pa da te sutra boli patka da li si pao ili sutirao. Igra se za milione, od kojih ces biti placen ti, i jos 50 ljudi oko tebe - od saigraca do kafe kuvarice. Bolje da im Ilic sad izvuce usi, nego da plate ceh sutra negde napolju.
Fudbal odavno nije viteski sport, jer vitestvo ne placa racune. Je*i ga...lako je nama da na terminu glumimo ferplej, kad cemo pola sata posle istog da se vratimo nekim svojim zivotima, poslovima i interesovanjima, bez nekih posledica. Kod njih je taj fudbal sve...
Vidimo se na stadionu
Ovo nisam znao! Čak smo i Krležu oterali sa stadiona
“Megla v megli”, pisao je Krleža, gledajući hrvatsku stvarnost. Nije bio nogometni fan, samo je jednom bio na Maksimiru, Dinamo je izgubio protiv Vojvodine i nikada više nije došao. (Jutarnji list, 15.12.2015.)
“Megla v megli”, pisao je Krleža, gledajući hrvatsku stvarnost. Nije bio nogometni fan, samo je jednom bio na Maksimiru, Dinamo je izgubio protiv Vojvodine i nikada više nije došao. (Jutarnji list, 15.12.2015.)
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- Red Marquis
- Moderator
Nekad smo terali tuđe, a sad teramo naše navijačeMarcello wrote:Ovo nisam znao! Čak smo i Krležu oterali sa stadiona
Io odio Belgrado
http://engleskifudbal.com/tekstovi/zani ... ikad-culi/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mondo.rs/a859891/Sport/Fudbal/De ... a-ode.html
Kako to ide na mnogo visem nivou a razlika izmedju ovde i tamo je u par nula.
Kako to ide na mnogo visem nivou a razlika izmedju ovde i tamo je u par nula.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fu ... az/dh2splx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovako radi pravi klub,a mi?
Ovako radi pravi klub,a mi?
- madda fakka
https://www.youtube.com/watch?v=S-uWSM0JhMA" onclick="window.open(this.href);return false;
Posto na zalost i nemogucnost pracenja ne postoji "crveno-bela planeta" evo da ovde postavim svaka cast Sergej! Kako se samo ovaj igrac Fiorentine odbio kao da je na kamen naleteo...
Posto na zalost i nemogucnost pracenja ne postoji "crveno-bela planeta" evo da ovde postavim svaka cast Sergej! Kako se samo ovaj igrac Fiorentine odbio kao da je na kamen naleteo...
I Bog je Slaninar...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...