Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vasa
Posts: 165
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:13 pm

Re: Transferi

Post by Vasa »

Vec sam pisao imao sam ljubimaca kroz mnoge generacije,Pavkovic,Svilar,Vujkov,Novoselac,Maric Z,Micovic,B.Novakovic,Saula,Zovko...ma da ne nabrajam ali niko kao Ivanic zbog toga sto je pokazao mnogima pre a i buducim generacijama sta znaci rec sta znaci vera u sebe i na kraju vera u klub bez obzira na najgore rukovodsto bar u periodu od kada ja pamtim.Mirko zelim ti puno srece i strpljenja trebace ti ,sve preduslove imas cak daleko vise od onih kojima se sreca osmehnula sto se tice karijere a i uopste!Ovom olosu od uprave zelim dobro zdravlje ali ne u nasoj Vosi,ovo je vas veliki poraz i zato svi odlazite da li imate obraza da jos sedite i kao nesto odlucujete pa ko vas sada moze ozbiljno shvatiti!?Mozzartu je dostavljena ova prica da se izvrsi pritisak na Comija a za uzvrat su nama proturili vest o dolasku igraca iz Hofenhajma,mozda i ima tu neke price ali plasirana je bas sa Micinom!!Ko je reziser nemam pojma ,nasi mali ljudici ili njihovi mali politicari nije ni vazno nasi su deo te sramote zato svi napolje bez izuzetka i sto neko rece nema ALI vec ZBOGOM!
User avatar
Stexman
Posts: 2575
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

Red Marquis wrote:Na sve već rečeno, samo bih da nadovežem sledeće.
I ako se ovo sa Ćomijem rasplete na naše i njegovo zadovoljstvo, to će biti samo dobijena bitka u unapred izgubljenom ratu. Ovakvih ljudi u fudbalu nema mnogo, u našem još manje. Svako sledeći naš ko bude zanimljiv blizancima je ovim ponašanjem faktički već na tacni im serviran, i odlepršaće.

Mislite o tome, a ne da se radujete kao da smo uterali groblju. Uteraćemo im sad (najverovatnije), ali šljam je to, i to šljam koji ne prašta. Vratiće nam, i to sa kamatom. A tu kamatu će nam ovi bivši navijači još i upakovati u mašnicu. Zmije će da rovare po klubu i sektaše, isto tako će i oni Terzini, jer znaju sad da mogu šta hoće.

Grupu su nam ovakvi i njima slični prethodnici sahranili , sad na najniže grane guraju klub, a vi još podržavajte i da se ugasi forum, pa kad već im ne možemo ništa onda najbolje i da svi kolektivno ućutimo jednom za svagda.
laki wrote:Zaista sam se dugo suzdrzavao oko svega da komentarisem.

Evo samo par reci: Ko god je saglasan sa time da Comi moze u blizance, taj ne voli Vojvodinu! NEMA ALI!

Zaista mislim da je svaka dalja rec o ovome suvisna.
:klanjanje:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9777
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Comijev transfer bi po svim parametrima trebalo da je "vise od igre"
Image
User avatar
Pera Centar
Posts: 825
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Pera Centar »

Mirko Ivanic je ovim sto je uradio, sebe svrstao medju legende kluba.Izjednacio je sebe sa jednim Vujadinom Boskovim i Tozom Veselinovicem.Nista vise ne treba reci.
lazarr
Posts: 817
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: Transferi

Post by lazarr »

Pera Centar wrote:Mirko Ivanic je ovim sto je uradio, sebe svrstao medju legende kluba.Izjednacio je sebe sa jednim Vujadinom Boskovim i Tozom Veselinovicem.Nista vise ne treba reci.
Upravo tako. Iako nam je klub u svakom smislu u rasulu, pojavi se ponekad čovek, stub, svetionik koji osvetli svu tamu. Nisu loša vremena, loši su ljudi! Zato je Mirko Ivanić tu da nas podseti da se može ostati čovek i kad je najteže. Uprave nikad nisam voleo, niti bilo koju vlast, ali sad kad je došlo najgore vreme da imamo izdajnike i među samima sobom, nek nam Ćomijev primer bude vodič da oteramo svo zlo iz kluba bilo ono u loži ili na tribini...
Biće teško jer su postali oholi i bahati ali vredi pokušati... Samo jedan klub imamo i moramo ga spašavati.
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Transferi

Post by Danilo »

Molim da se u celosti procita Micin ugovor.Sta znaci ako ode sada ,a sta znaci ako ode na leto.Mozda je u tome kvaka
Ja sam rekao svaka mu cast na reci.I ja sam protiv prelaska u blizance,ali ko smi mi da se igramo sa egzistenxijom kluba i dugom tradicijom .ako ne nabacimo milku mi smo ugasili.
Govorio sam da sm za privatizaciju ,jer sve je ovo prosipanje iz supljeg u prazno.Nama treba neko ko moze zadrzati igraci ,a ne finansirati klub od prodaje igraca.Sta kad ne budemo imali koga da prodamo.Jel smo mi forumasi,navijaci spremni nesto da ulozimo
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: Transferi

Post by recni galeb »

moze, decak, oko? :!:
deca, srce, sve moje? :!:
jebo ja to ako budemo :shit: na kvadrat, jednostavno nesto se ne kupuje, ja hocu ako treba i zonu, ako je cilj da nam obraz bude cist! :lala:
ajde vise naucite sta znaci biti slaninar-firmas i obraz i cast, nismo svi na novcanik navikli! :!:
lazarr
Posts: 817
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: Transferi

Post by lazarr »

Ima li kraja ovome?

http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/2939 ... ri-ivanica" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Stexman
Posts: 2575
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

Danilo wrote: ako ne nabacimo milku mi smo ugasili.
Ja bih rekao da ako je nama samo ta njegova milka problem onda smo bas ugasili! Ako iz uprave nisu sposobni da nadju lovu na drugom mestu onda im ni mesto nije tu gde su!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Tacno tako. Ako Comija ne mogu da prodaju u inostranstvo za jebeni milion e, onda neka se teraju u tri lepe...

Kao sto sam pominjao vec: Za koliko je otisao Meda? za koliko je otisao Stevanovic? Za koliko je otisao Gojko? Za koliko su otisli igraci koji Comiju nisu bili ni do kolena??

A za koliko je ova uprava uspela da proda jednog Radoju? Jednog Sergeja?!?!?! ZA KOLIKO?! I jos sad ne moze da se pronadje inostrani angazman za Comija za milion+ ! Pa serem se na "najslaninarskiju" upravu u istoriji kluba!
Image
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: Transferi

Post by madda fakka »

Da mi imamo upravu koja ume da razmislja i koja ima muda, iskoristili bi ova "novinarska" prepucavanja czv i nkp. Lepo bi stranim klubovima rekli "ispod ovoga ne sedamo da pregovaramo". Secate se 2 metra drva (Skuletic) su prodali za 4 mil u Rusiju. Zasto ne bi kontaktirali koga god iz Rusije (samo dajem primer) da ponude Ivanica :!: Letos je Gent (ili ko vec iz Belgije) nudio 2,5 miliona za Pankova i Ivanica. Zar ne bi mogli da izvuku jos vecu cenu jer su obojica bili starteri veceg dela jesenjeg dela sezone. Laki je lepo napisao da smo prodali Bosketa i Kacara za dobre pare a ne mogu igracki da se porede sa Ivanicem. Upravo, ako zelite pare, zavrnite rukave i saljite ovog talentovanog momka u bilo koju Evropsku ligu (da nije sa Balkana) :!:
I Bog je Slaninar...
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1470
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Mene i dalje zanima po cemu se to ova uprava razlikuje od prethodnih? Mislim, ako je svrha postojanja uprave to da prodaju igrace kako god znaju i umeju, ispod cene i cesto za daj sta das i da sa tim parama klub funkcionise u dugu, sklapa kraj sa krajem, bez ikakvog plana... onda su identicni prethodnicima.
Osim toga da prodaju pod pricom "treba nam da bi preziveli" (sto jeste istina, ali to ce nas dovesti do dna, jer cemo jednom prodati sve sto vredi, pogotovo sto i ovo sto vredi prodajemo kako ko da kilo piletine) , dobili smo Umbro dresove, marketing koji je minimalno se pomerio sa nule, obecanja o shopu i slicno, a iznad svega dobili smo nikakvu transparentnost, dok im je na startu to bila glavna prica. E da, da dodam da smo sa ovim lizanjem sa crnima i crvenima dobili lep mlaz zute i tople tecnosti u facu. Takodje "navijaci" pod velikim znacima navodnika se lizu sa menadzerima, pritiskaju igrace i slicne stvari.
A ne znam gde je Casual da nam preprica plan sa sastanka u kom Ozegovica,Palocevica i ne mogu da se setim treceg clana ovog drustva prodajemo za 2miliona evropskih novcanica.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9777
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Zasto svi kukate na tu transparentnost? Pa moze li transparentnije od ovoga? Realno :wink:
Image
User avatar
Juzni Banat
Posts: 33
Joined: Tue Oct 07, 2014 12:51 am

Re: Transferi

Post by Juzni Banat »

idemo dalje...

http://www.butasport.rs/fudbal/zvezda-n ... a-ivanica/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Djisa
Posts: 1210
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Transferi

Post by Djisa »

madda fakka wrote:Da mi imamo upravu koja ume da razmislja i koja ima muda, iskoristili bi ova "novinarska" prepucavanja czv i nkp. Lepo bi stranim klubovima rekli "ispod ovoga ne sedamo da pregovaramo". Secate se 2 metra drva (Skuletic) su prodali za 4 mil u Rusiju. Zasto ne bi kontaktirali koga god iz Rusije (samo dajem primer) da ponude Ivanica :!: Letos je Gent (ili ko vec iz Belgije) nudio 2,5 miliona za Pankova i Ivanica. Zar ne bi mogli da izvuku jos vecu cenu jer su obojica bili starteri veceg dela jesenjeg dela sezone. Laki je lepo napisao da smo prodali Bosketa i Kacara za dobre pare a ne mogu igracki da se porede sa Ivanicem. Upravo, ako zelite pare, zavrnite rukave i saljite ovog talentovanog momka u bilo koju Evropsku ligu (da nije sa Balkana) :!:

Bez uvrede bilo kome ali u tadasnjoj formi Kacar je bio daleko bolji igrac od Ivanica danas.
Kup je nas!
Post Reply