Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: Transferi

Post by ДушанСП »

Не претерујмо.Сваки играч из наше омладинске школе који је вредео играо је за први тим Војводине пре или касније.И Иванић је био на позајмници,и то много старији него Зличић.И Мудрински је био из наше школе па је већа циганштина него Лалатовић и Бајковић заједно.
User avatar
naseljekolumbija
Posts: 1116
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:03 pm
Location: NS,NN

Re: Transferi

Post by naseljekolumbija »

Vasa wrote:Zavrseno,pao dogovor...
babovic i bajkovic stizu u paketu kao blizanci :mrgreen: :D
User avatar
Pera Centar
Posts: 829
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Pera Centar »

Ako je perspektivni Babovic potpisao, moja reakcija je:

Sram vas bilo!!
User avatar
Pera Centar
Posts: 829
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Pera Centar »

Zlicic bi posle pet vezanih utakmica, u JSL, za tatinu primadonu bio Mesi.
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1482
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Moram samo nesto pitati. Pljujete svi Babovica, jer dolazi iz crnog kluba. Da li ste i kako svi oprostili Pankovu to sto je isao na sever Marakane za vreme nasih utakmica? Napadate sto dolazi igrac, koji nikad nije nesto pogrdno za nas klub rekao, nego je igrao u Partizanu. Meni je veca uvreda da nase dete radi to sto je Rasa radio, pa opet sam mu i ja licno presao preko toga, jer sada klub postuje maksimalno i zaista ga kao naseg igraca veoma volim i postujem.
Puna su vam usta toga da ne treba da nam igraju igraci od njihovih, a Ozegovica ste takodje napadali, opet momak je prema nama maksimalno korektan i igrama nam se po meni oduzio.
Opet svakog od vas razumem, ali meni licno ne smeta. Mi igraca koji ume sa loptom nemamo. Ima kvalitet? Po mom misljenju ima. Ako postuje klub, neka igra. Ne moram da ga volim, necu ga dizati u nebesa, ali dokle god donosi nesto dobro, ja necu da pljujem!
User avatar
slanina
Posts: 815
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: Transferi

Post by slanina »

Još veći cirkus u najavi,lepo nam je obojen stručni štab,uprava sad i igrački kadar... :roll:
Nije to više moja Vojvodina koju gledam od 1984... :roll:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Pera Centar
Posts: 829
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Pera Centar »

Dolazim od 1974 godine na stadion.Pozdravlam upravu i navijace koji su za to da se dovedu Bajkovic i Babovic.Ali ako ih dovedete mene FK Vojvodina vise ne zanima, dok je vas velikih slaninara!Stadion me nece skoro videti, iako sam mislio da ovo nikad necu napisati!!
Pozdrav.
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1482
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Ako iznosenjem mog mišljenja teram ljude sa stadiona, izbrišite moje upise u vezi ove teme. Samo sam izneo misljenje da ako smatram sa igrač ima kvalitet i pokaze profesionalizam u nasem klubu nemam nista protiv. Bajkovica bih zaobisao u širokom luku.
Upravu ne podnosim, niti blizance. Mislim da se zbog iznošenja mog mišljenja ne mora leptiti etiketa "velikog slaninara".
Opet ako moje mišljenje tera bilo koga sa stadiona, računajte da cu ga promeniti zbog bilo koje osobe koja voli Vojvodinu zaista. Pre bih slaninara na tribini nego bilo kog igrača na terenu.
Karlsson
Posts: 2191
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Pa većina Vošinih igrača ako ćemo realno ni ne navija za Vošu. Pogotovo ovi što su došli sa strane. Zar mislite da Rosić, Perić, Lakićević ili neko četvrti ne navija za nekog od blizanaca? Vošu mogu da simpatišu i da zavole zbog perioda koji su proveli u njoj, ali ne u tom smislu da navijaju za nju kao što navijaju za blizance.

I sad kad bi ste pitali klince iz omladinske škole svi bi rekli bez sumnje da navijaju za Vojvodinu, ali zar zaista mislite da su većina njih i kao klinci takođe navijali za Vojvodinu? Sam Mića je priznao da je kao klinac bio grobar.

Zato pustite te priče ko za koga navija, ko je za koga igrao. I ranije su dolazili bivši igrači iz blizanaca kod nas, a sad smo se setili da napuštamo stadion zbog toga.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Kakav, brem bajkovic?!?!? Pa Peric je za njega klasa! Zakula je izmislio branjenje za njega! Kakav bajkovic?! Jel mene neko zajebava da se u opste o tome polemise?! Ma samo neka ga dovedu, ima da mu vredjam celu familiju ako samo stane na gol Vose ikada! Znam da se ponavljam ali svega mi, nece taj braniti kod nas, ili hoce, ali ce trpeti psovke celu utakmicu. Em je los golman em je idiot!

Babovic...Dobar igrac ali sam siguran da ima kod nas mesecnu platu za koju vecina zaposlenih radi minimum godinu dana. A verovatno i dve godine. Necemo ga nikom nikada prodati, a sa njim necemo uzeti titulu pa da nam nesto znaci. Necemo se plasirati u LE ili LS pa da nadomestimo ono sto ga budemo placali. Tako da koliko god doprinese igri, mislim da mnogo vise gubimo njegovoim dovodjenjem nego da nije dosao.
Boli me uvo za koga navija. Boli me uvo i za koga bajkovic navija, jednostavno je idiot plus uzas od golmana. Ja nisam alkoholicara i kockara hejtovao na nasem golu jer je imao lose reakcije, vec kad to pomesam sa tim da je budaletina van terena, da se svadja sa navijacima itd, onda covek zasluzi onakav tretman i tu nema nazad.
Image
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: Transferi

Post by Marcello »

Pera Centar wrote:Dolazim od 1974 godine na stadion.Pozdravlam upravu i navijace koji su za to da se dovedu Bajkovic i Babovic.Ali ako ih dovedete mene FK Vojvodina vise ne zanima, dok je vas velikih slaninara!Stadion me nece skoro videti, iako sam mislio da ovo nikad necu napisati!!
Pozdrav.
:!: Doviđons, do daljnjeg, moj jedini klube.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
churguzijanac
Posts: 2087
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Da pojednostavimo, babinjo ce kod nas biti bolji nego sto je bio u vozdovcu i gori nego sto je bio u partizanu. Daleko je on od Seleta, nemojmo se zanositi.

Da izbacimo navijacke strasti i da gledamo cisto fudbalski, babovic nema kvalitet da bude prvi na svojoj poziciji u Vosi.
1892
Posts: 1089
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by 1892 »

churguzijanac wrote:Da pojednostavimo, babinjo ce kod nas biti bolji nego sto je bio u vozdovcu i gori nego sto je bio u partizanu. Daleko je on od Seleta, nemojmo se zanositi.

Da izbacimo navijacke strasti i da gledamo cisto fudbalski, babovic nema kvalitet da bude prvi na svojoj poziciji u Vosi.
Da je on ikad izbacio bubice iz glave i da mu tata nije Milija on bi postao mnogo bolji fudbaler nego što jeste trenutno, ali nemojmo se šaliti da on nema mesta u prvih 11 ove Vojvodine. Ukoliko ima motiv on je sigurno jedan od najboljih igrača lige. Najveći njegov minus je što on fudbal igra iz sprdnje a to što bi došao iz crnog blizanca mi ne bi toliko smetalo jer sam ga smatrao za dosta korektnog u odnosu prema Staroj Dami.
Bajko seljko sa druge strane ako potpiše da lepo uzmemo i zaključamo vrata i mrš svi u 3 lepe.....
Come on you Reds!
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: Transferi

Post by recni galeb »

majku mu, a mi se zajebavali onomad sa ovim... :shock:

je l' imamo jos koju blesavu zelju, uprava sve cini da nam udovolji? :lol:
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: Transferi

Post by novosadjanin »

Sto se tice fudbalskih kvaliteta: Babovic- DA, Bajkovic- NE.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Post Reply