25.kolo:Rad-Vojvodina 2:2
25.kolo:Rad-Vojvodina 2:2
U nedelju od 13h crveno-beli pohode na Banjicu. Šta li nas tamo čeka ne znam, ali znam da tamo nismo pobeđivali ni kada smo imalo daleko bolji tim i što je najbitnije - bolju igru. U prvom delu šampionata Rad nas je išamarao sa 2:1, neko dete nam je zabilo drugi gol.
Ne znam ko će da igra za nas, ne znam ko su ti ljudi. Verovatno ćemo tamo videti jednog solidnog golmana, jedno do dvoje Vošine dece (oni što znaju da prime loptu), par skinheda od 30+ godina koji su u prelaznom roku pojačali naš klub, jednog pozajmljenog igrača Olimpije u špicu za koga zli jezici tvrda da lopte nije ne igrao pre nas, verovatno i ovog derana što je doš`o i dao gol, 2-3 grobara i 2-3 cigana u postavi i novu melodramu na konferenciji za štampu. A nji`оvi? Predzadnji tim na tabeli, 19 bodova (3 sa Karađorđa), teže ne može biti.
Što se tiče budućnosti u šampionatu to bi trebalo da bude laganica sad. Jedna hrabra borba za veliko ništa. Šest kola je do podele lige, tj trećeg dela šampionata, a mi imamo isto toliko bodova više od 7. na tabeli. Isto tako možemo i drugi da budemo, to je na samo 4 boda od nas. A onda na leto lepo u boj sa Valetom, Vlzanijom, Pyunikom, Qarabagom, HB Toršavnom, Sutjeskom, Aktobeom, Vašašom ili Škendrijom. Pa nek pobedi srećniji. Pejronijeva bolest.
Ima prenos na areni, ko ne ode.
Ne znam ko će da igra za nas, ne znam ko su ti ljudi. Verovatno ćemo tamo videti jednog solidnog golmana, jedno do dvoje Vošine dece (oni što znaju da prime loptu), par skinheda od 30+ godina koji su u prelaznom roku pojačali naš klub, jednog pozajmljenog igrača Olimpije u špicu za koga zli jezici tvrda da lopte nije ne igrao pre nas, verovatno i ovog derana što je doš`o i dao gol, 2-3 grobara i 2-3 cigana u postavi i novu melodramu na konferenciji za štampu. A nji`оvi? Predzadnji tim na tabeli, 19 bodova (3 sa Karađorđa), teže ne može biti.
Što se tiče budućnosti u šampionatu to bi trebalo da bude laganica sad. Jedna hrabra borba za veliko ništa. Šest kola je do podele lige, tj trećeg dela šampionata, a mi imamo isto toliko bodova više od 7. na tabeli. Isto tako možemo i drugi da budemo, to je na samo 4 boda od nas. A onda na leto lepo u boj sa Valetom, Vlzanijom, Pyunikom, Qarabagom, HB Toršavnom, Sutjeskom, Aktobeom, Vašašom ili Škendrijom. Pa nek pobedi srećniji. Pejronijeva bolest.
Ima prenos na areni, ko ne ode.
Re: 25.kolo:Rad-Vojvodina, nedelja 13h
Bravo limanfkv, sjajna najava
Jedino što nas još drži na Forumu su forumaši.Taj nesalomivi duh.
Od Voše, koju smo voleli, već odavno nema ništa.
Jedino što nas još drži na Forumu su forumaši.Taj nesalomivi duh.
Od Voše, koju smo voleli, već odavno nema ništa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Srecan rodjendan svim pacijentima nase matore psihijatrije! Pobeda il poraz uopste bitno nije, mi smo svi i dalje tu, al ovo sto se desava samo nam ubija zelju za dolaskom na stadion, ako i vec nije. Lagana pobeda, al opet u senci desavanja ostalih, moja procena
- Neizlecivi
Uzdravlje svim slaninarima!
Iskreno od svega se molim igri sa spicem, bilo kakvim i bez Vukcevica.
Iskreno od svega se molim igri sa spicem, bilo kakvim i bez Vukcevica.
Važno je postaviti visoke ciljeveNeizlecivi wrote:Iskreno od svega se molim igri sa spicem, bilo kakvim i bez Vukcevica.
Vojvodina: Perić – Lakićević, Rosić, Pankov, Antić – Sekulić, Mićić – Babić, Malbašić, Trujić – Ašćerić.
- gospodinFKV
Lepo se Rosic snalazi u protivnickom kaznenom, moram priznati
- naseljekolumbija
Ovaj sastav i lici na nesto, samo da je maksimovic umesto celavogMiSmoFKV! wrote:Vojvodina: Perić – Lakićević, Rosić, Pankov, Antić – Sekulić, Mićić – Babić, Malbašić, Trujić – Ašćerić.
Igramo prilicno slabo, Babic promasio jedinu sansu koju smo imali iz igre, cist zicer..
Nije mi bas jasno kako Meleg nema mesta pored Trujica, Babica i Malbasica...
Nije mi bas jasno kako Meleg nema mesta pored Trujica, Babica i Malbasica...
Ovo i nije tako loše, Malbašić se nameće kao plej zna nešto s loptom a i trudi se mnogo je to bolje od Paločevića jebiga Meleg je izgleda skroz ne spreman.....Inače Mićić je danas solidan, Trujić i Sekula su na svom nivou zahvalni i uvek borbeni a Babić je dobar kad ima s kim da igra, centrafor liči na centrafora, odbrana je i bila ok pa da ih ne komentarišem.....samo da pobedimo do kraja
- gospodinFKV
Ne bih se bas s ovim poslednjim slozio jedino. Zato sam apostrofirao to da se Rosic dobro snalazi u protivnickom kaznenom.
Ne znam sta je u pitanju, ali on i Pankov na momente kao da ne pricaju istim jezikom. Potpuno izgubljeni...dodaj jos tome i Antica, koji zaista retko igra, i dobijes cirkus na levoj strani.
Ostali su ok, igramo fudbal na momente
Ne znam sta je u pitanju, ali on i Pankov na momente kao da ne pricaju istim jezikom. Potpuno izgubljeni...dodaj jos tome i Antica, koji zaista retko igra, i dobijes cirkus na levoj strani.
Ostali su ok, igramo fudbal na momente
-
Micic je retardiran. Trujic hendikepiran. Ovo je najjadniji tim lige, nemojte to da zaboravite
Ubijte se kolektivno...
- Neizlecivi
E Radovane, Radovane... zemlja ti se radovala...