Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Djisa
Posts: 1210
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Transferi

Post by Djisa »

ДушанСП wrote:Ако у преосталих 13 кола до краја првенства без Ожеговића,Станисављевића и Иванића постигнемо 10 голова сматраћу за успех невиђених размера.Овој екипи само још недостаје Торбица из Спартака као идеалан централни везни за 0:0.

Realno, Stanisavljevic nam fali, svaki prekid je bio pola gola, a u ovoj nasoj jadnoj ligi gde se svi brane, niko tehnicki ne odvaja, jedan brz igrac sa dobrim prekidom je suvo zlato. Ali sta ce nama Stanisavljevic, kad nije bio po ukusu Lalatovica, kad sad imamo Micica koji nije po nasem ukusu, ali realno ko nas pita. Umesto da da mi vodimo 1-0, Micic se postara za 0-1.
Kup je nas!
Karlsson
Posts: 2135
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Ko će sada davati golove kad smo ostali bez tri najbolja golgetera? Nismo nikog drugog mogli prodati nego baš njih trojicu.

Kakvi potezi uprave Bože sačuvaj. Bez ikakvog plana i razmišljanja, samo što brža prodaja nebitno koliko mali je novac.
User avatar
Alex
Posts: 43
Joined: Mon May 05, 2014 11:59 am

Re: Transferi

Post by Alex »

User avatar
Sasa1969
Posts: 628
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: Transferi

Post by Sasa1969 »

Doveli drvo sad samo neko da ga posadi :mafia:
Image
User avatar
Turija
Posts: 10741
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Ovi kad se uhvate, ne puštaju.Late se k'o šteta ždrebeta.
Pavkov je sigurno bolji c-for od Ašćerića (za Merija ne mogu ništa reći, zbog premalo minuta na terenu), ali zato će Pavkov i dalje grejati klupu /sa svojom 21 godinom/ i biti zaustavljen u razvoju, zbog nekog lika koji 6 godina nije mogao da se pronađe u fudbalu i sad ga dovode da bude pojačanje Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: Transferi

Post by recni galeb »

Meni se sve vise svidja ovaj kamion trupaca, sada samo jos da nadjemo valjana stolara da napravi stolicu na koju ce da se penjemo pod krivom vrbom...
Ali to mora da se ututka dobro, nemo' neko vrat da skrlja usput... :)
User avatar
Pera Centar
Posts: 825
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Pera Centar »

Turija wrote:Ovi kad se uhvate, ne puštaju.Late se k'o šteta ždrebeta.
Pavkov je sigurno bolji c-for od Ašćerića (za Merija ne mogu ništa reći, zbog premalo minuta na terenu), ali zato će Pavkov i dalje grejati klupu /sa svojom 21 godinom/ i biti zaustavljen u razvoju, zbog nekog lika koji 6 godina nije mogao da se pronađe u fudbalu i sad ga dovode da bude pojačanje Vojvodine.
Potpuno se slazem sa ovim gore napisanim, a imamo jos takvih primera sa igracima koji ne bi trebali biti u Vojvodini, a kamoli u prvoj postavi: Micic, Jovancic, Vukcevic.
User avatar
Stexman
Posts: 2576
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

I sta je jos simptomaticno za nas klub?
Mi vec godinama nemamo klasicnu desetku a uporno dovodimo nepotrebne igrace na pozicije koje su vec dobro popunjene. A kad kazem dobro popunjene ne mislim dobro=kvalitetno vec brojcano popunjeni. Sad opet dovodimo ispod prosecnog fudbalera a ni mnogo boljeg igraca kojeg menja novajlija nismo mogli da hranimo loptama zbog nedostatka kreativnosti. A mogu da pretpostavim ko mu je menadzer.

Nama treba desetka i tacka. Ne jedna, vec dve.
Zamislite da vam rikne glavni osigurac, a vi konstantno menjate pomocne... Pa nece vam zasijati dokle god ne promenite glavni pa sve da dubite na glavi.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Stexman wrote:Nama treba desetka i tacka.
Nama prvo i pre svega treba regularno prvenstvo, u kojem nece igraci jedno kolo igrati kao galaktikosi, a drugo kao petlici iz Kosjerica. To ne vidi samo onaj koji nece da vidi. Do tada mozemo i tri desetke imati, ali nece biti efekta, jer ce igrati kako neko drugi kaze.

Za Evropu je vec druga prica. S Palocevicem nema sta da trazimo tamo, a treba je i izboriti. Ovim vrsnim potezima uprave smo trenutno vrlo daleko od toga.
CRD FCV
Posts: 1660
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: Transferi

Post by CRD FCV »

User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Ostao je s dva napadaca, i on ladnjaka car ne spomene ovog drugog. Imam utisak da bi ovaj i Stepanova pre gurnuo u napad, nego pruzio sansu Meriju.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3989
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Mi na Ascerica mozemo da racunamo od leta, tu je poprilicno sve jasno... Jedino ako imamo neki magicni stapic pa da vreme vratimo unazad... Covek je i dalje pod ugovorom sa Radnickim, prelazni rok je prosao... Jednostavno ne vidim kako bi on mogao nastupiti za nas pre leta... Ako neko ima neki bolji uvid, molim da pojasni. Pravila su poprilicno jasna i striktna.

Pravilnik kaze sledece:

Члан 28.
Играчи који су споразумно раскинули уговор са клубом, могу се регис-
тровати само у регистрационом периоду, са ограничењем из члана 10.
овог Правилника.

Изузетно, играчи професионалци којима је уговор раскинут кривицом
клуба коначном одлуком надлежног органа ФСС, могу се регистровати и ван
регистрационог периода, са ограничењима из члана 10. овог Правилника.

Регистрација играча из става 2. овог члана може се извршити само у
периоду од летњег до зимског регистрационог периода, изузев за играче
који су поступак раскида уговора започели најкасније до последњег дана
зимског регистрационог периода.

Dokument: http://fss.rs/documents/pravilnik_o_registraciji.pdf

Zimski prelazni rok je zavrsen 12.2. Koliko se secam iz novina, Asceric je zahtev za raskid ugovora podneo koji dan pred prvu utakmicu Radnickog, sto znaci posle 12.2.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
N13
Posts: 2062
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Transferi

Post by N13 »

Mi smo u ovom prelaznom roku ostali bez Ivanića, Stanisavljevića i Ožegovića, tačnije 3 igrača koja su u prvom delu prvenstva (i liga i kup i Evropa) postigli/asistirali preko 90% golova.
Zamena ni za jednog od njih nije nađena, osim eventualno za Stanisavljevića.. verujem da Meleg u igri može da ga dostojno zameni... ali treba uzeti u obzir njegov prekid... njegova levica nam je donela plasman u poslednje kolo kvalifikacija za LE, 6 bodova protiv partizana i još par drugih golova.
Dakle,
Izvođača prekida - nemamo
Kreatora igre - nemamo
Napadača - nemamo.
Dug i blokada računa - i dalje su tu.

Ocena prelaznog roka - NULA

Veliki minus za upravu, koji sam uglavnom do sad potajno podržavao.
Prelazni rok je tako lepo počeo potpisivanjem Stepija i Melega... a na krau nikad gori tim. Od 30 igrača u timu, imamo 20 ispodprosečnih za super ligu (ne prosečne, već ISPODPROSEČNE), 4-5 prosečna igrača (Rosić, Mogli, Pankov, Miletić...), i svega 3-4 nadprosečna (Maksa, Perić, Meleg i eventualno Nastić).
Za takvim timom se ne može očekivati ni rezultat, ni publika na tribinama ni izlazak u Evropu. "Kiksevi" protiv Spartaka i Metalca uopšte ne treba da čude, jer i jedan i drugi tim imaju jednak broj ispodprosečnih i prosečnih igrača kao i mi. Bojim se da je ovo najgori tim u poslednjih x godina.

Pravićemo mi Batu od blata... Nek je on nas zaduživao (zadužuju nas i ovi posle njega, i zaduživaće nas i ovi posle sadašnjih...), ali on je u jednom prelaznom roku doveo Moreiru i Apiju... koliko god ti transferi bili finansijski loši za klub, njih dvojica su više uradili za Vojvodinu nego ceo trenutni sastav... a da ne pričam marketinški koliko to znači i koliko je publike dolazilo više nego sada. U njegovo vreme imali smo tim koji bi se u ovom trenutku sa pola snage borio za titulu, jer konkurencija nikad nije bila gora. U njegovo vreme je i nastala omladinska škola u kojoj su ponikli Radoja, Mare, Mijat, Kosović, Sergej, Vanja, Ćomi, Nastić.... i dajem glavu da bi za njih uzeo 12 puta više para nego što je zapravo uzeto.
Koga mi sada imamo u omladinskoj školi, da se može reći da će za 3-4 godine biti nosilac igre Vojvodine? U to vreme smo u svakom trenutku imali po 5-6 supertalentovanih klinaca. Ja sad, iskreno, ne znam ni za jednog. Zličić je poslednji za kojeg znam.

Ima tu još milion stvari koje bih rekao, ali neću da još ispadne da sam Batin bot... iznosim činjenice, koje pokazuju dosta toga.
Vasa
Posts: 165
Joined: Tue Jul 28, 2015 11:13 pm

Re: Transferi

Post by Vasa »

Cim potpise ima pravo da igra!
Postupak je zapocet zadnjeg dana prelaznog roka!
User avatar
Sasa1969
Posts: 628
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: Transferi

Post by Sasa1969 »

Nemanja Stankovic bivsi kadet i omladinac Vojvodine potpisao za Zilinu !
Posto su mu rekli da ne racuaju na njega Rabren je Nemanju odveo u Donji Srem.Prve godine nije igrao jer je najbolji igrac Srema bio Stanisavljevic koji je igrao na njegovom mestu.Kada se Stanisavljevic preselio u NS on opet nije dobio sansu da igra i ove godine je srecu potrazio u inostranstvu.
Potpisao je za slovackog sampiona Zilinu i prve godine ce se kaliti u njihovom drugom timu koji se nalazi u drugoj slovackoj ligi ali ne sumnjam da ce pokazati kvalitet jer je u svim generacijama bio jedan od najboljih strelaca i igraca u ekipi.
E pa kad mi ne znamo to da procenimo a pred nosom nam odrastao momak o cemu pricati ?
Srecno Nemanja i da se jednog dana vratis u Vosu.


https://www.facebook.com/svetozar.cica
Image
Post Reply