Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4013
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Rabba »

Meni nije samo jasno ko je to zviždao Mićiću? Najveći zvižduci na utakmici su bili u trenucima kad je ekipa igrala skandalozno, i bili su upućeni prvenstveno Lalatoviću i njegovim lošim izborima. Par izolovanih negodovanja(što je, realno, jako malo u odnosu na ono koliko bi ceo stadion trebao da negoduje) nije razlog da se krene u žalopojke po novinama da te navijači nisu prihvatili. I opet, nije tu Mićić kriv. Njemu su došli i pitali ga, dečko, oćeš ti da pređeš u Vojvodinu? Šta je trebalo da kaže? Neću, loš sam? Njegovo je da daje najbolje od sebe, a ako to najbolje nije dovoljno za 11, nije on taj koji treba da kaže, e ima boljih od mene. Tu je trener, i ostatak struke. Zvižduci sa tribina su upućeni jajarskoj igri koja se demonstrira, kao i igračima koji su dovedeni bez nekog preteranog razloga. Što je doveden ovaj Milinković iz Jagodine, a oteran Vasilić? Šta je to Milinković doprineo da zaslužuje mesto pre Vasilića? Sa Vasilićem je raskinut ugovor, moraće da mu se isplate novci, a za te novce je mogao i dalje da bude, što na klupi, što na terenu, i da se ne troše dodatne pare na novog, koji je istog kvaliteta. To je samo izolovan slučaj u moru.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd
Posts: 3408
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by ssnigd »

Qr0nJa wrote:Vidi ovako..ja da vidim da ima boljih, lepo bih dosao kod trenera i rekao, ja ne zasluzujem prvu postavu jer smatram da ima boljih..da li bi i ti tako uradio? ovo postavljam svima koji brane ovog balvana od igraca..kako bi se vi osecali da vidite da imate zagarantovano mesto u ekipi pre nekog ko je bolji..bolela bi vas ***cina...e tu je problem.

Moral, etika - Je l' se to jede? :pegla:
Da li isto ovo radis i na poslu, ako ti od toga zavisi licna egzistencija, da odes kod sefa i kazes on je bolji on treba da radi to , ja nisam za tako nesto. . Ne radis sigurno, nego cutis i grebes i boris se da bi bio bolji, jer da si tako nesto rekao sefu zavrsio bi karijeru na toj sljaci iste sekunde, jer pokazujes totalno odsustvo vere u sebe i svoje mogucnosti. Pri tom ovde se ne trazi od tebe da otkrijes planetu nego da igras fudbal i da postujes dres. Micic daje sve od sebe, ja bar do sada nisam video da mu puca. Kvalitet je upitan i partije nisu onakve kakve mi ocekujemo, mada ja nekako i dalje verujem da nam moze biti koristan, budala sto bi rekao Kesic :mrgreen: . Vezao sam se samo za boldovano gore.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Turija
Posts: 10784
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Turija »

Mislim da se, ipak, preteruje sa kritikama upućenim Mićiću.
Čovek je napravio 2 kardinalne greške koje su nas koštale golova, ali po meni on, generalno, nije odigrao tako loše, da se sad sav gnev istrese na njemu.
Protiv Spartaka nije hteo da ,,proda" već osvojenu loptu, izbacujući je u aut ili da je vraća golmanu, pa se upustio u dribling, gde nije očekivao da će ga napasti 2 protivnička igrača.Jednog se oslobodio, ali ga je drugi sačekao, kada se okliznuo, oduzeo mu loptu i poslao neodbranjivo u mrežu Perića (što je isto retkost na našim terenima da vidimo takav šut).Zaista, čovek nije imao sreće, a jedina njegova krivica je, po meni, loša procena svoje nedovoljne fizičke spermnosti za takvu reakciju (pošto nije prošao cele pripreme sa ekipom - ili se varam?).Trener Lalatović ga je ubacio u postavu, pred Novosađanima, sa velikim očekivanjima i to je bio mač sa dve oštrice i velik pritisak, bez obzira na godine iskustva.
Protiv Borca se, stvarno, iznenadno našao u teškoj situaciji, gde su svi igrači promašili loptu u neugodnom centaršutu.Ona ga nehotice pogađa u glavu, pa se odbija od stative u naš gol (nije stigao ni da reaguje, tj da se izmakne). E sad, koga je on trebao da pokriva pred našim golom, ne bih ulazio u priču, jer to ne znam (navodno Maslaća).
Nisam nikakv Mićićev fan, samo pokušavam da objektivno sagledam situacije u kojima je on kumovao golovima.Greška je jedino, ali trenerova, što je Mićić zauzeo mesto Maksimoviću, a trebalo je Sekuliću, zbog boljih fizičkih predispozicija od Sekulića (skok, snaga, duel igra).Što se tiče organizacije, mislim da je i u tom elementu za nijansu bolji od Sekule, jer ne volim vezne alibi igrače (uz tarabu - loptu najbližem svom ili unazad, u širinu, bez pokušaja driblinga 1:1 na širokom slobodnom prostoru).Sekulićev doprinos je najbolji kada uđe sa klupe u poslednjoj trećini meča, pri povoljnom rezultatu po Vošu.
Da završim.Na sledećoj utakmici neće biti Mićića u timu, onda sledi pauza i nove mini pripreme, pa ćemo videti šta ko i koliko može.Tu ne mislim samo na Mićića.
PS
vidim sad post iznad i potpuno se slažem sa stavom, pogotovo sportisti treba da bude strana predaja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
naseljekolumbija
Posts: 1115
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:03 pm
Location: NS,NN

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by naseljekolumbija »

Micic je kriv samo zato sto nema pojma, a najveci krivci su oni koji su ga doveli i onaj sto ga drzi u timu,tacka.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3877
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Red Marquis »

Cigan nam je bacio udicu na koju ne treba da se pecamo.

Uprava, trener, slaba selekcija igrača. Tim redom krivci, tim redom otkazi. A od Mićića ima gorih među onima koji su tu već neko vreme (Paločević), a ima i gorih od onih koje je trener dovukao (Trujić).
Io odio Belgrado
User avatar
Ken mahniti
Posts: 310
Joined: Thu Jun 09, 2011 9:15 pm
Location: Salajka

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Ken mahniti »

Micic je protiv Borca cetiri ciste lopte dodao u aut,svaku visoku loptu je pustao bez skoka,da ne pominjem da trkacki nije bas superioran.Protiv Spartaka,moze se reci kako Turija tumaci da nije hteo ziheraski da izbaci loptu,i da ajde da nije imao srece ali isto to je uradio i sledecu utakmicu samo sa mnogo manje posledica.Slazem se da ne treba zvizdati svojima,ali on je 4 utakmice uz par lucidnih POKUSAJA dodavanja KATASTROFALAN.
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Friend »

[quote="Red Marquis"]Cigan nam je bacio udicu na koju ne treba da se pecamo.

:!: :!: :!:
User avatar
slanina
Posts: 812
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by slanina »

Ken mahniti wrote:Micic je protiv Borca cetiri ciste lopte dodao u aut,svaku visoku loptu je pustao bez skoka,da ne pominjem da trkacki nije bas superioran.Protiv Spartaka,moze se reci kako Turija tumaci da nije hteo ziheraski da izbaci loptu,i da ajde da nije imao srece ali isto to je uradio i sledecu utakmicu samo sa mnogo manje posledica.Slazem se da ne treba zvizdati svojima,ali on je 4 utakmice uz par lucidnih POKUSAJA dodavanja KATASTROFALAN.
Baš tako,čovek čiste lopte gurne u aut pored njega nikoga al bukvalno nikog.To ne može biti slučajna greška on nije za Vojvodinu pa kao se to nekom činilo.Neka ga Lalatović vodi sa sobom negde drugde isto kao i Trujiće,Jovančiće i slične a neka nam vrate naše Asanija,Dingu...
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by the Gari »

Red Marquis wrote:Cigan nam je bacio udicu na koju ne treba da se pecamo.
:!:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv
Posts: 2845
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by limanfkv »

A ko baci cigana?
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4833
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by gospodinFKV »

Na niske smo grane pali kad nevaspitana ciganstura daje sebi za pravo da nam drzi slovo o necemu :(
ultra komsa
Posts: 421
Joined: Fri May 03, 2013 9:37 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by ultra komsa »

Videcemo mi cigu protiv svojih u aprilu.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9858
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Voja »

ajd kad je topic aktuelan,mozda i ovo treba ovde

http://sport.rs/30215-bate-moj-pogodak/
Image
ultra komsa
Posts: 421
Joined: Fri May 03, 2013 9:37 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by ultra komsa »

E Ivanicu gde bi nama kraj bio da imamo par ovakvih fudbalera. No danas imamo Micu koji cmizdri na prvu loptu. Samo zamisljam povratak ove neke generacije za jedno 10 ak godina osvajamo titulu! :cheers:
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by laki »

ultra komsa wrote:E Ivanicu gde bi nama kraj bio da imamo par ovakvih fudbalera. No danas imamo Micu koji cmizdri na prvu loptu. Samo zamisljam povratak ove neke generacije za jedno 10 ak godina osvajamo titulu! :cheers:
Kakvi su igraci i ljudi otisli sve iz Vose, a koga trenutno gledamo... Ne vredi trositi reci...
Image
Post Reply