Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by kej »

Imacemo mnooogo problema u napadu ove sezone. Ocekujem dosta ovakvih utakmica u kojima cemo imati i posed i inicijativu, ali bicemo jalovi.
S druge strane, ovaj ''velikan sovjetskog fudbala'' je mozda znao sta hoce, ali do toga su dosli potpuno nezasluzeno. Ne govorite da su iskusniji posto imaju potpuno novu ekipu. I realno, nemaju pojma. Cuvali su 0:1 vise nego sto smo mi cuvali 1:0, stajali na svojoj polovini celu utakmicu da izbegnu kanonadu.
Tako ce verovatno i u revansu igrati i bojim se da ova nasa ekipa nema ono sto je potrebno da ode tamo i ostvari potreban rezultat. Sreca nam se nikad ne dogadja, na nju ni ne racunam.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1476
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Neizlecivi »

Opet da kazem, od svega sto sam ocekivao ove sezone, sasvim sam zadovoljan do sada. Sinoc smo igrali "vrlo dobar 4". Mogli je bolje, ali ne bih bio iznenadjen da su nas i nadigrali. Dominirali smo, iskoristli sansu jednu, pokusavali malo iz daljine, primili gol pomalo glupo, ali sta da se radi. Mozemo i tamo odigrati slicno, mozemo i proci, ali mislim da nema sta da im se zameri. Palocevic dobar, bekovi nesto slabiji ovaj put, Malbasic je bio dobar u prvom delu igre. Sta da se radi, cekamo nedelju, pa cetvrtak da vidimo imamo li srece i imamo li kvaliteta :)
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Chana »

Pre svega, može da palamuda koliko hoće, ali osećaj straha i nedostatak "trenerskih .uda" je doveo do 1:1 :!:

Uz nevericu da Miletić igra beka protiv El Monira, dobija dozvolu da nam "organizuje igru" i sl., uopšte da igra u prvih 11, "radujem" se i činjenici da nam Trujić igra sidraša već "neki put", pored Šalete, pa čak i Ašćerića...

Ni na drugoj strani odbrane "ne cvetaju ruže", pa mi je sad krivo što nisam mogao da dosada vidim Burekovića, tako da ne mogu da ga komentarišem. Kada već Koča nije dovoljno dobar za Vojvodinu, a Hrubik je premlad.
Pročitao sam samo za Dženana, u transferima ili gde već, da je vrlo brz i da mu lopta nije "strano telo".

Ja sam nezadovoljan igrom Antića, iako čitam da se mnogima dopala njegova igra :?:
Čovek trči, bori se, probija, istina, ali da li je posle bar jednog od tih prodora uradio nešto smisleno?
Ili se pogubi, ili sam sebi da predug pas, ili ga nema na centaršutu (kod gola), ili čuva nekog koga ne može da sačuva (opet kod gola), ili se namešta na levu, umesto da izbije loptu KAKOGOD, i na taj način izgubi dovoljno vremena da primimo gol...

A Kordić :?:
Da je samo ostao da stoji, lopta bi se odbila bar na 30m, ako ne preko pola terena.
Ovako - uplašio se, legao, a čak ni on - nema takav refleks da digne ruke dovoljno brzo za onakav projektil...
Perić bi ostao da stoji :deal:

Puškarić je po meni bio naš najbolji igrač, ali to što se sa njim radi je tako velika svinjarija, da nemam reči.
Budući da Perić NE MOŽE na gol od Tralalatovića, predlažem da Pušku stave među stative.
Kakve golmane imamo u Srbiji, možda se i Muslinu dopadne...

Mene Dinamo nije nešto fascinirao, za razliku od one njihove gomilice navijača. Jesu u pasevima delovali tečnije od nas, ali dosta njih pati od sindroma Antić...
Jesu igrali i grupnu fazu LE, ali od tog tima - ovde nije previše ostalo.

:beg: Ako Tra-la-la hirurški ugradi "par onih trenerskih", ukoliko promeni bar pola bekovske linije (Miletić-Mogli), Pušku stavi u vezu da dobije šansu da iskoristi svoj šut, a na njegovo mesto stavi Planića (uz koga bi i Kovi bilo lakše), Trujića levo - Malbašu desno, a u sredinu nekog ko je zaista C-for...
Možda i bude nešto od nas.

Šteta.
Sa 1-0 smo imali nadu da ih "navatamo" na kontru, budući da sam od starta mišljenja da smo lakše mogli sa njima da izađemo na kraj u gostima, nego kući.

Ovako, 0-0 im je sasvim dovoljno što kaže naš "vrli" selektor Muslin (eto odakle Tra-la-la-u takve ideje...), tako da može da nas "u igru" uvede neki slobodnjak Melega, greška njihovog vrlo sumnjivog golmana, ili neki biser.

BOŽE DAJ :popa:


P. S. @Protomajstor: Nisi jedini video taj svetli momenat. Čak mislim da je bilo još 1-2 slična...
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by borrissey »

Naravno da je bila mrtvačka atmosfera, kada su 2/3 istoka popunili "ljubitelji fudbala". Osim "odbojkaškog kopa" (čitaj: Gandža sa ekipom), koji su poveli par pesama na istoku, nisam imao utisak da gledam Vojvodinu na svom rođenom stadionu. Ovi moroni iz uprave nisu mogli da dobace da je bolje da naplate kartu 100 RSD i da taj iznos uplate onom za koga su čitali u poluvremenu da mu treba pomoć za lečenje. Ovako su stadion napunili raznim ološem, džepove tapkarošima, a face iskrenih navijača namazali govnima. Jebote, jel to preteško za ukapirati?

Da dopunim i ja svoja zapažanja: Kordić pre Perića na golu je sramota nad sramotama, to ne vredi ni komentarisati. Molim sve navijače da protiv Bačke povedemo jednu pesmu na tu temu. Divlji zapad neka pokrene, rado ćemo se odazvati. Paločević, po meni, nije bio loš sinoć, naprotiv (njegova asistencija kod gola!), i trebalo bi polako da smanjujemo doživaj njegovog vređanja ovde. Imamo mi većih problema od njega u igri. Na primer, Lalatović, koji je direktni krivac za ovo posrtanje i samozadovoljenje rezultatom 1:0. Uvođenje Jovančića umesto Trujića je sramota nad sramotama 2, čime Lalatović postaje jedini pravi (osim nesposobne uprave) krivac za realno loš rezultat. Rezultat je loš ne zato što nemamo šanse u revanšu, ja čak mislim da ih po kvalitetu imamo - već zbog toga što smo sinoć pokazali mnogo više od protivnika i što smo, uz veću agresivnost svih 90 minuta, realno mogli dati još najmanje jedan gol.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4822
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by gospodinFKV »

Palocevica cu castiti vinjakom kad ga vidim negde. Odlicna partija. Covek kao da je cuo sve kritike - manje davio loptu, grizao, tacna dodavanja, pravovremena,...

Sve je uradio kako treba. Malbasic isto :cheers:

Ne znam. Nije Lalatovic pravio pogresne izmene. U 70. minutu je usao napadac, da ih dokusuri. Zli je doduse morao ranije uci, kad su Meleg i Palocevic ostali kreativno iscrpljeni.

Gol je cist trenutak nepaznje, a Kordic je zivi dokaz toga da je klub u kandzama kojekakvih Mikija, Vavana,....Ne znam, ne bi mi smetalo toliko sto je rupcaga, da nije arogantna i bezobrazna rupcaga.
lazarr
Posts: 818
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by lazarr »

gospodinFKV wrote: Palocevica cu castiti vinjakom kad ga vidim negde. Odlicna partija. Covek kao da je cuo sve kritike - manje davio loptu, grizao, tacna dodavanja, pravovremena,...
Lepo je priznati svoju grešku. Pre samo 10-tak dana si mi se smejao kada sam rekao da Paločević zna da igra fudbal ali da nema snagu i brzinu. Brzinu i dalje nema i nikada je neće ni imati, a u snazi se izgleda malo popravio.
Uostalom, neka Maksa bije a Paločević neka kreira igru sa Melegom. Kada bi se neke stvari složile u ekipi mogli bi imati sasvim solidan tim.
Da igramo sa špicem a da Trujić i Malbašić (Babić) igraju po boku. Da Planić igra u paru sa Miletićem (Puškarićem) na štoperu a da bekove igraju Mogli i Antić (Bureković).
Naravno, ispred svega, da Perić bude na golu.
Ovakva ekipa može da odigra solidan fudbal.
Sima Strahota
Posts: 74
Joined: Sat Aug 04, 2012 7:12 pm

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Sima Strahota »

Čitam u Ružnalu - našem vrlom treneru su opet glavni krivci povreda Trujića i pad podrške sa tribina u drugom poluvremenu. Da li smo mi ikad do sad od njega čuli da je on kriv za nešto? Prosto ne mogu da se setim nekog našeg trenera koji je tako uporno tražio krivce u drugima za svaki, ali svaki loš rezultat.

Gari, za loš rezultat si odgovoran samo ti, igrači su manje - više dali šta su mogli.
ssnigd
Posts: 3400
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by ssnigd »

Marko Nikolic, njemu su isto uvek drugi bili krivi. To je ta begesarska ulicarska skola, na koju mi nismo naviknuti.
A da se ne lazemo, atmosfera je bila ispod prosecna, iako je dosta slaninara bilo na stadionu. Npr. kada je sever prozivao istok, sa zapada se lako videlo da je bar 90% uzvratilo aplauzom. Na zapadu takodje dosta mase je reagovalo, ali podrska tokom tekme nije bila na nivou vaznosti iste.
Juce je igra licila na nesto, cak bih rekao jedna od boljih od kada je Lalatovic trener. Nije bilo lako probiti ekipu koja se brani sa 11 igraca, a fizicki su jaci od nas, cak bih rekao da smo dosta brze igrali u odnosu na prethodne 4 utakmice. Igrac sa brojem 13 nam je najvise zadavao problema, doduse dobio je i dobre batine, cak i od Palocka jednom :mrgreen:
U revansu moze da bude svasta, no ne verujem da ce Dinamo igrati isto, na domacem terenu ce sigurno hteti da imaju vise lopte u nogama.
Sto se tice nasih igraca, Trifunovic je totalno nespreman, Antic preplasen, Miletic previse samouveren, zato je i pravio gluposti, Meleg po meni ispod svog nivoa i on ce nam trebati mnogo u revansu, Palocko i Puska odlicni.
Neka nam je sa srecom, pa sta bude, podjednake su nam sanse za prolazak.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4822
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by gospodinFKV »

lazarr wrote:
gospodinFKV wrote: Palocevica cu castiti vinjakom kad ga vidim negde. Odlicna partija. Covek kao da je cuo sve kritike - manje davio loptu, grizao, tacna dodavanja, pravovremena,...
Lepo je priznati svoju grešku. Pre samo 10-tak dana si mi se smejao kada sam rekao da Paločević zna da igra fudbal ali da nema snagu i brzinu. Brzinu i dalje nema i nikada je neće ni imati, a u snazi se izgleda malo popravio.
Uostalom, neka Maksa bije a Paločević neka kreira igru sa Melegom. Kada bi se neke stvari složile u ekipi mogli bi imati sasvim solidan tim.
Da igramo sa špicem a da Trujić i Malbašić (Babić) igraju po boku. Da Planić igra u paru sa Miletićem (Puškarićem) na štoperu a da bekove igraju Mogli i Antić (Bureković).
Naravno, ispred svega, da Perić bude na golu.
Ovakva ekipa može da odigra solidan fudbal.
Apsolutno se slazem, s tim da je decko svojim igrama zasluzio kritike. Svidja mi se sto je dobio na mu*ima malo i sto sada stvarno deluje kao da hoce da bude tu i da moze, a ne da ga je neko puskom naterao na teren. Mislim da je to njegova najveca mana. Moguce da je na njega uticala situacija u klubu. :lala:

I dalje stojim iza toga da u bilo kojoj Vosinoj ekipi u poslednjih 5-6 godina on ne bi bio u 18, ali dobro, bolje od ovoga nemamo, nadam se da ce biti jos bolji :cheers:
User avatar
angua
Posts: 244
Joined: Tue Oct 05, 2010 12:07 pm
Location: negde u kosmosu

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by angua »

Prvo poluvreme super. Konstantno smo napadali, ali vidi se da nema ko da da gol. Drugo poluvreme dozvoliću sebi da kažem sraman kukavičluk. Je l su došli da se brane? Onda ih napadaj dokle god možeš. U krajnjem slučaju tako najbolje štitiš svoj gol.

I nije mi jasna igra bez napadača. Ono što mi dodatno nije jasno kako da od svih napadača koje imamo, na klupi bude (i posle udje u igru) Trifunović, koji je došao pre tri dana? Verovatno ni Šaleta, a ni Ašćerić nisu ništa bolji po kvalitetu, ali su bar trenirali sa ekipom, do se Trifunović verovatno nije ni pošteno upoznao sa saigračima. Al obzirom da je Kordić na golu, a Perić na klupi, da half igra beka, a jedan sasvim valjan bek za okvire našeg fudbala sedi na klupi, ne znam što me čudi ovo sa odabirom napadača. Bez logike, bez ideje, na O-ruk! pa dokle ide ide. A potajno se nadaš da može bolje i veruješ.

Što se tiče besplatnih karata moj poznanik je na istoku uslikao lika koji sedi i rešava sudoku. :idea: (ne znam je to bilo pred početak meča ili u toku istog, al ništa ne bi čudilo)
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Marcello »

Revanš igramo u nekom Brestu, na granici sa Poljskom, a ne u minsku?!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by ДушанСП »

Marcello wrote:Revanš igramo u nekom Brestu, na granici sa Poljskom, a ne u minsku?!
340 000 становника значи величине Новог Сада,град побратим са Суботицом :)
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Marcello »

ДушанСП wrote:
Marcello wrote:Revanš igramo u nekom Brestu, na granici sa Poljskom, a ne u minsku?!
340 000 становника значи величине Новог Сада,град побратим са Суботицом :)
Ko ide na gostovanje, pamet u glavu. Možda dođu Marinci :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1476
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Neizlecivi »

Jel potvrdjeno to da se igra u Brestu? Makar zbog putovanja je bolje, nekih 400-500 km manje ima.
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1476
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by Neizlecivi »

Koliko jednostavno, a koliko kvalitetno i super.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=FKDY6ornOsQ[/video]
Locked