Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
milancl
Posts: 479
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:18 am

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by milancl »

Da postanemo prvaci Evrope mi bismo bili nezadovoljni, tako da ne znam čemu čuđenje na pojedine komentare... :beg:

Ne bih rekao da je Javor bio nezainteresovan i nemotivisan. Oni su jednostavno ekipa koja igra na 0:0 jako tvrdo, kad ih neko načne rano kao mi sinoć oni su gotovi. Evidentno je da su lošiji nego prošle sezone, ali druga bi priča bila da nismo na vreme postigli gol. Setimo se samo kako smo se prethodnih sezona mučili protiv bunkera. Nadam se da će ovo postati pravilo, a ne izuzetak.

Ni poseta ne treba da vas čudi, valjda smo navikli na to godinama unazad. Čak i da uđemo u grupnu fazu mislim da ne bismo imali mnogo više gledalaca na ovim manjim utakmicama. Ali to mi je najmanje bitno.

Raduje zalaganje svih igrača i dobra igra. Dobro je da nisu morali puno da zapinju, da se ne troše još više. Maksa mi deluje kao da nije 100% spreman, nadam se da grešim. Meleg mi je delovao malo umorno... Valjda će Trujić biti spreman za četvrtak.

Kad možemo kritikovati, red je i da pohvalimo. Ašćeriću svaka čast za gol i asistenciju, konačno nešto i od njega. Iznenadio me Jovančić asistencijom... Na dobru igru ostalih smo navikli. Kordiću, ako čitaš ovo, molim te ne izleći na centaršut ako nisi siguran.

P.S. Onaj Lakićević je sve luđi i luđi :dance2:

Ja se izvinjavam administraciji, ako mogu neka prebace post u Vojvodina - Javor, pogrešio sam
Last edited by milancl on Mon Aug 15, 2016 12:20 pm, edited 1 time in total.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Chana »

Evo kako sam ja video AZ juče u porazu 1:0 od PSV-a...

Golman Rochet je "sigurica", ne igra se, iako mu se i takvom potkrala greška prilikom jednog izbacivanja nogom.
Bekovski par im je vrlo solidan, brzi su i vidi im se želja da idu napred - što bi nama odgovaralo, jer im par u sredini "nije baš munjevit".
Desni Johansson ide više napred, dok levi, tamnoputi Haps im je jedan od najboljih igrača, koji krpi gde god zatreba.
Pomenuti c-halfovi Vlaar i Van Eijden (sa maskom preko nosa) su snažni kako fizički, tako i taktički (Vlaar nije previsok, što me je iznenadilo), ali nisu baš neki brzanjci. Mislim da im Ašćerić može biti solidan problem - zbog brzine i baratanja loptom na zemlji (da ne govorim o Paločku, Malbaši, Truji, Melegu, Babiću).
Zadnji vezni, tamnoputi Luckassen, ima visinu, nije neka brzina, ali može dosta da pretrči. U par navrata sam osetio da je podložan paničarenju i možda je on naša šansa. Mislim da bi presingom mogli da mu naprave problem kod predaje lopte, pošto je protiv PSV, nekoliko lopti otišlo maltene na tribinu, dok je par kada je "imao vremena" podelio vrlo daleko i precizno. Za jednu je komentator čak pomislio da neće valjati, ali bila je više nego dobra. Isto tako, ako se njemu "na frku" uzme lopta - gol bi mogao biti vrlo blizu, posebno tamo!
Henriksen im je, to se videlo i u onih 14 minuta koliko je odigrao, najklasniji igrač i potencijalno najveći problem za nas, jer ima i visinu i brzinu, a loptom vlada najbolje u timu. Uopšte, desna strana im je napadački "jača celina" - jer su tu i onaj bek ofanzivac, a i igrač koji mi se najviše dopao (odn. najviše me zabrinuo), desno krilo, Iranac Jahanbakhsh. Probio je nekoliko puta u prilično velikoj brzini, i što najviše zabrinjava - ne pravi greške, nego deli lopte, centrira, a jednom prilikom je demonstrirao i vrlo jak šut.
Levo u vezi igra Wuytens kojeg je posle primljenog gola zamenio onaj opasni visoki centar (199cm), koji se kreće dobro za svoju visinu, stalno ide "u gol" i podseća me na nekoga, na vrh jezika mi je - ali ne ide.
U svakom slučaju, opasan igrač koga treba imati na oku. Jučerašnja partija Planića me je obradovala, a i Kovine "letačke" sposobnosti nisu za zanemarivanje.
Sam Wuytens mi se nije nešto dojmio, možda je zato bio i prva opcija za izmenu, osim one prinudne u 14 min.
Ni igrač koji je zamenio Henriksena mi se nije nešto dopao, dosta trči, ali je spor i zna da komplikuje - tako da ako ostane u sličnom raspoloženju, može biti jako koristan (za nas).
Od početka je c-fora igrao tamnoputi Friday koji podseća na prezimenjaka koji je igrao u Lučanima.
Zna da se gradi, iznenađujuće je jak na lopti, zna da je primi i solidno preda, ulazi u šanse, ali ako se čuva - ne verujem da je prevelika opasnost.
Skroz levo im je igrao melez Dos Santos, koji sa onim iz Meksika ima zajedničko samo prezime.
Igra nalik na Mijata Gaćinovića, ali kada je van forme. Dao je par lopti, nijednom ne može da se podiči. Izgleda da je jako brz, ali to nije ništa pomoglo. Iznenađen sam da je ostao na terenu do maltene samog kraja (što me pomalo brine - možda je samo protiv PSV-a bio slab), a takođe melez, Garsija, koji ga je zamenio je igrač koji ima slične fizičke predispozicije, samo odlučnost mu je na mnogo višem nivou i kad ima loptu - na pameti mu je samo gol.
Jednom, pred kraj meča, je krenuo takvom brzinom ka golu, da sam se vrlo zabrinuo - pošto bi mogao biti problem Mileti, samo ako mu "odluta" na trenutak pažnja...

Trener im je slavno ime, ali Lalat je u praksi pokazao da se ne boji ni takvih, ni onakvih.

Sve u svemu, AZ je ozbiljna ekipa, ali uz par flastera: na Henriksenu i Jahanbakhsh-u, kao i uz pametnu i odgovornu igru svih 11 naših momaka u obe utakmice, imamo povoda da se nadamo lepom ishodu.
Idealno bi bilo ne primiti gol, a jedan u svakom od poluvremena, ili bar jedan za 90 minuta, može da nam donese priliku da ih iz kontre "imamo" i tamo... Slično Minsku, ali bez one neopreznosti kada smo dobili gol.

Delujemo jako dobro na terenu, imamo nekoliko igrača u piku forme (Paloč, Meleg, Malbaša) + jako dobru atmosferu i sve to može da nam donese najveću radost u Evropi + toliko željenu stabilizaciju kluba i mogućnost da igrače ne prodajemo zato što moramo, nego zato što smo tako rešili (što donosi i više novca).

SRETNO NAM BILO :lala:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
milancl
Posts: 479
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:18 am

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by milancl »

Upravo sam išao da kupim drugarima ulaznice. Informacija za one koji još nemaju kartu.NA BLAGAJNI NA STADIONU VIŠE NEMA ZAPADA. ZAPADA IMA U GIGSTIXU U PARISKOM MAGAZINU. Najviše 3 karte se mogu kupiti. Ima i neko obaveštenje u vezi dece, verovatno da i deca moraju imati kartu, ali nisam siguran, nisam pažljivo pročitao.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Marcello »

Svako dete mora imati kartu.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Stexman
Posts: 2579
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Stexman »

Stvarno nema karata? Ja pre 20 minuta poslao prijatelja za grad da nam uzme 4 karte. Pa jebote zivot jel moguce da nema... :(
Karlsson
Posts: 2136
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Karlsson »

Ne može 4 karte, samo 3 po kupcu. A zašto nema karata više, pa zbog ovakvih:

У околини новосадског стадиона срели смо и неколико суграђана који нису навијачи Војводине, али ће, како кажу, навијати за црвено-беле. Суграђанин Марко Николић ће, како је сам рекао, пратити утакмицу на ТВ-у и свим срцем навијати за победу Воше.

- Надам се победи. У четвртак ћу доћи да навијам за Војводину - рекао је Владимир Перовић и додао да је навијач Партизана, али да прати и навија за све наше клубове кад играју у европским такмичењима.


Zbog ovakvih zaljubljenika u BG blizance i jednodnevnih 'simpatizera' kluba iz 'svog' grada, pravi Vošini navijači ostaju bez ulaznica i mogućnosti da podrže klub koji vole. A ovo je sjajna prilika da se povrate navijače na stadion.
User avatar
Stexman
Posts: 2579
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Stexman »

Javio mi se drugar sad, stvarno nema za zapad karata. Sad ce probati u pariskom...

A nema tih para za koje bi ja otisao da gledam blizance. Na tv-u i pogledam po nekad al uzivo nikad ne bih.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8880
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Radoye »

Jebiga pacenici, uvek s onim koji "pobedjuje", u domacim takmicenjima naravno za blizance i za njihove besmislene rekordne titule osvojene uz pomoc filijala i sudija u namestenim utakmicama, a kad im Evropa priredi hladan tus onda su uz Vosu, Cukaricki ili kogod vec o(p)stane duze...

Oni su :shit: i to vec znamo, nego problem je nesto drugo - da mi umesto 1000 sezonskih na godisnjem nivou prodamo 10 hiljada, ne bi onda bilo mesto za turiste-indijance navijace blizanaca na nasim medjunarodnim utakmicama. A ne bi se postavljalo ni pitanje koje su tribine za domace a koje za gostujuce navijace kada igramo protiv njih u prvenstvu!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Karlsson
Posts: 2136
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Karlsson »

I meni je muka više tih priča 'navijam za naše klubove u Evropi, za srpski fudbal'. Ako toliko podržavate srpski fudbal zašto ne dignete glas kada sudije navlače na vas, kada vaši protivnici na svakoj drugoj utakmici dobiju crveni karton, a za vas se svira penal, kada država vama i drugom blizancu daje milione, a ostali kao da ne postoje, kada na tribinama pevate ono što pevate za navijače Vojvodine?

Šta je onda sa srpskim fudbalom?
Sima Strahota
Posts: 74
Joined: Sat Aug 04, 2012 7:12 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Sima Strahota »

Karlsson wrote:Ne može 4 karte, samo 3 po kupcu. A zašto nema karata više, pa zbog ovakvih:

У околини новосадског стадиона срели смо и неколико суграђана који нису навијачи Војводине, али ће, како кажу, навијати за црвено-беле. Суграђанин Марко Николић ће, како је сам рекао, пратити утакмицу на ТВ-у и свим срцем навијати за победу Воше.

- Надам се победи. У четвртак ћу доћи да навијам за Војводину - рекао је Владимир Перовић и додао да је навијач Партизана, али да прати и навија за све наше клубове кад играју у европским такмичењима.
Hvala Marko :devil:
hrablaci
Posts: 11
Joined: Sat Dec 03, 2011 7:48 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by hrablaci »

Imamo dva mesta u autu za revanš u Holandiji. Ako nekog zanima neka mi se javi na pm. Pa ću poslati detalje.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4821
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by gospodinFKV »

Bio sam oko pola 5 da uzmem za caleta kartu u Gigstixu, u Pariskom. Imaju jos samo Sektor 6 :devil:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9801
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Voja »

Chana wrote: onaj opasni visoki centar (199cm), koji se kreće dobro za svoju visinu, stalno ide "u gol" i podseća me na nekoga, na vrh jezika mi je - ali ne ide.
Van Nisterloj,Van Persi,Ranko Despotovic,Meho Kodro... Ja obozavam takve profle centarforova!!! Ali se nadam da naredne dve nedelje nece dati nijedan gol :wink:
Image
User avatar
Stexman
Posts: 2579
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Stexman »

gospodinFKV wrote:Bio sam oko pola 5 da uzmem za caleta kartu u Gigstixu, u Pariskom. Imaju jos samo Sektor 6 :devil:
Uspeo sam da uzmem 4. Eto i nas u sektoru 6 :lala:
User avatar
Turija
Posts: 10743
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Turija »

Karlsson wrote:I meni je muka više tih priča 'navijam za naše klubove u Evropi, za srpski fudbal'. Ako toliko podržavate srpski fudbal zašto ne dignete glas kada sudije navlače na vas, kada vaši protivnici na svakoj drugoj utakmici dobiju crveni karton, a za vas se svira penal, kada država vama i drugom blizancu daje milione, a ostali kao da ne postoje, kada na tribinama pevate ono što pevate za navijače Vojvodine?

Šta je onda sa srpskim fudbalom?
+1
Samo ti Marko iz Novog Sada navijaj i dalje za koga navijas :pegla: .
Tvoja pomoc ne treba Vojvodini, a zauzeces mesto pravom navijacu Vose van Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked