Ovaj čovek tek mora da se šali... Nije vam dosta bila Hirošima u budžetu, nego ste odlučili da ipak, zlu ne trebalo, napravite i Nagasaki?
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Vi i dalje imate zeludac da citate ovakve tekstove?
- gospodinFKV
Ooo pa on ume da govori, i jos trazi rec. Mora da je viskol dao zeleno svetlo. Prijatno sam iznenadjen, posto smo vise slusali predsednika nadzornog o(d)bora.
Neverovatno je šta sebi ovaj ___ daje za pravo! Gomila najordinarnijih laži i gluposti, tipičnih za njegovog gazdu koji ih je "smislio" pa dao zadatak ovom jadnom Pinokiju da ih kao on "izjavi". A onda se u komentarima ispod ovog jadnog baljezganja našli kao neki čitaoci koji to tako lepo komentarišu. Providno kao i sve što je __s pumpe radio od prvog dana od kad ga je nesreća dovela u Vošu.
Ne volim koristiti teške reči, ali za ovu dvojicu jedino što se adekvatno može reći je: ___, ___ za sva vremena iz Vojvodine!!!
Ne volim koristiti teške reči, ali za ovu dvojicu jedino što se adekvatno može reći je: ___, ___ za sva vremena iz Vojvodine!!!
Buki je šarlatan i neznalica, još jedan u nizu ljudi koji je prodao našu Vošu za sitne novce, jeftin kao i svi drugi.
Vošino dete, da pa ?
Umesto da krene od pionira pa da polako uplovi u trenerske vode, gospodin je umislio da ima znanja da vodi jednu Vojvodinu, e pa nemaš sine, ovo što si napravio od Vojvodine je ruglo - nema opravdanja.
ODLAZI !!! I nema potrebe da se nikada više vraćaš, pokazao si nam kakav si.
Vošino dete, da pa ?
Umesto da krene od pionira pa da polako uplovi u trenerske vode, gospodin je umislio da ima znanja da vodi jednu Vojvodinu, e pa nemaš sine, ovo što si napravio od Vojvodine je ruglo - nema opravdanja.
ODLAZI !!! I nema potrebe da se nikada više vraćaš, pokazao si nam kakav si.
- Grof Žekula
- Administrator
Колико се да начути, Буач више није тренер ФКВ!
- gospodinFKV
Idemo, nova voznja. Ubacite zetone, krecemo...
Bekvi, Sosa, Dzimi, Alkosan,...?
Nadajmo se niko od navedenih. Kažu biće neko privremeno rešenje do pauze.gospodinFKV wrote:Idemo, nova voznja. Ubacite zetone, krecemo...
Ajd videćemo. Realno, gore od ovog što igramo poslednjih par utakmica ne može, pa sve i da igramo i bez trenera.
- Протомајстор
И без управе смо били бољи него сада, што не би и без тренера?Cane wrote: Realno, gore od ovog što igramo poslednjih par utakmica ne može, pa sve i da igramo i bez trenera.
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 30-11-2017" onclick="window.open(this.href);return false;
УО ФК Војводина: Буач разрешен, Васиљевић до даљег води екипу
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Vasiljević teška cigančina,još jedan od milion ljubitelja blizanaca koji radi u našem klubu i vaspitava našu decu.Prokleti smo zbog nas samih,neprijatelji su kerov k.... za nas.
I, u cemu je problem?
Bar neki pozitivni pomak:
Bar neki pozitivni pomak:
Наше мишљење је да екипа која буде отишла на зимске припреме мора бити већ дефинисана, а никако да се током тог периода нешто у њему мења, што је до сада био случај. Другим речима, они играчи који буду ишли на припреме, на њих ћемо рачунати у пролећној полусезони.“
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Sve je to planirano. Zbog motivacije u nedelju svakako je privremeno resenje, pa mozda nece ni docekati tekmu sa crvenim kancerom.Friend wrote:Vasiljević teška cigančina,još jedan od milion ljubitelja blizanaca koji radi u našem klubu i vaspitava našu decu.Prokleti smo zbog nas samih,neprijatelji su kerov k.... za nas.
Prvo nismo imali krstenog napadaca sada nemamo ni krstenog trenera.Ne znam na osnovu kojeg kriterijuma ovaj za mene totalni anonimus Vasiljevic dobija sansu pre recimo Saule???
Preporucio ga crveno-beli (prugasti) dresSasa1969 wrote:Prvo nismo imali krstenog napadaca sada nemamo ni krstenog trenera.Ne znam na osnovu kojeg kriterijuma ovaj za mene totalni anonimus Vasiljevic dobija sansu pre recimo Saule???
A najverovatnije niko nece da sedne na klupu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov