Ne treba preterivati.ernesto wrote:Pravicemo mi Micu Vranjesa od blata!
On jeste mutljavina i strajkasc ali je doktor za Drakulica!
Ta kreatura samo sto dalje od kluba. Sto se klinca tice, verovatno vec imaju nekog u planu, iskusnijeg.
Ne treba preterivati.ernesto wrote:Pravicemo mi Micu Vranjesa od blata!
On jeste mutljavina i strajkasc ali je doktor za Drakulica!
Veliki problem je to sto klub nema svoju arhivu desavanja tj da ostane zapisano ko je i kad bio na probi i kako je odigrao tu utakmicu ili kako je treneirao izvesni period.Promenili su se ljudi ali utisak nije zabeležen.Tako bi se uvek znalo ko je doneo dobro klubu a ko često pravi greške.Ali to je već sad druga tema..Beonic wrote:Đumi skidam Vam kapu na tome što i dalje pomažete Vojvodini iako je vode ljudi koji žele najgore klubu.
Nisu zvali ovog momka, ostaje nam da vidimo u nastavku sezone šta smo ispustili.
Što se tiče mladih momaka iz liga ispod, hteo bih da pitam Vas, a i ostale forumaše šta misle o Dobrivoju Velemiru (krilo) i Nemanji Kojčiću (štoper). Oba momka su iz beočinskog Cementa i odlično su odigrali protiv nas na Vujadinu. Zatim ih je klub zvao i odigrali su i utakmicu u našem dresu na probi, čak mislim obojica da su postigli gol. Nisam ih mnogo gledao, te dve utakmice, par prijatelja koji prate treću ligu su mi rekli da imaju izvanrednu sezonu. Usput obojica su izdanci naše škole.
Odlican izbor za nas ,bas bi nam dobro legaolazarr wrote:Milan Bojović je izgleda lako dostupan..... Bila bi velika greška ako se propusti prilika.....
Jesi ti prepisao od Bute ili je Buta prepisala od tebe?lazarr wrote:Milan Bojović je izgleda lako dostupan..... Bila bi velika greška ako se propusti prilika.....
Pohvala za Butu.....Karlsson wrote:Jesi ti prepisao od Bute ili je Buta prepisala od tebe?lazarr wrote:Milan Bojović je izgleda lako dostupan..... Bila bi velika greška ako se propusti prilika.....
Stanisavljevic je desno krilo,Subotic je levo ali moze i desno kao i na sredini!fare wrote:Buta spominje i povratak Bureka pošto je po ukusu Stolice bogami Bureka i Stanisa napariti na istoj strani ne bi bilo loše.
Svaka cast Bureku ali Stanisavljevic ima grom u levici...dugo nisam video da neko tako dobro udara loptu na nasim terenimaTurija wrote: E sad, neko moje razmisljanje cija je levica bolja Stanisavljeviceva ili Burekoviceva ne znam ?Najvise zavisi ko se vise uklapa u koncepciju trenera, ako ih vidi u Vosi?
Izgleda da nema nista ni od Bureka ni od Bojovicafare wrote:Buta spominje i povratak Bureka pošto je po ukusu Stolice bogami Bureka i Stanisa napariti na istoj strani ne bi bilo loše.