Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2017/18
Ja sam spreman da se kladim u sve što imam na ovom svetu da Radnički i Spartak /Mladost neće proći prvo kolo kvalifikacija za LE, pa s kim god budu igrali!! Al će zato bar godinu dana da se kurče kako su "igrali Evropu"! Samo će da sjebu koeficijent lige za naredne sezone...
Koliko si spreman da stavis!
Ja kazem da Radnicki prolazi prvo kolo?
Reci slobodno koliko ovde pred svima da se kladimo
Ja kazem da Radnicki prolazi prvo kolo?
Reci slobodno koliko ovde pred svima da se kladimo
Banujte me molim vas
Ček da utvrdim čime sve raspolažem! Ne, stvarno, ako se ne varam žreb se obavlja po teritorijalnom principu, pa najlakše što mogu da izvuku su neki Madžari, Makedonci ili šiptari.... A oni nisu baš totalna fudbalska buranija... Ako grešim ovo za žrebanje izvinjavam se, ispravite me...
A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
Blizanci neka ispadnu odmah, za to znamo I zasto je bitno , a za Nislije, ako mogu neka udju I u grupe, sto se mene tice.
Blizanci neka ispadnu odmah, za to znamo I zasto je bitno , a za Nislije, ako mogu neka udju I u grupe, sto se mene tice.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zapalio se zvezdin otvoreni autobus... brate ni proslaviti ne znaju ako im (sve) ne nameste
-
ciganjska posla... ali majke im, ni oni ne upale cergu kada im sutra treba...
Malo su lagali broj titula, hteli sa petokrakom pred hram Sv. Save i onda im Bog lepo pokaze da sidju ipak malo pre...
Malo su lagali broj titula, hteli sa petokrakom pred hram Sv. Save i onda im Bog lepo pokaze da sidju ipak malo pre...
Ovde je tema Super Liga,tako da mzoemo da pisemo o svim superligasima,ti ne moras da ulazis u ovaj topic ako ti je mucno!ssnigd wrote:A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
Banujte me molim vas
Jedan moj poznanik (inače, navijač Spartaka) strepi pred finale Kupa, jer se boji da crni ne izgube i njegov tim ostane bez Evrope.
Da smo mi u sličnoj situaciji, spavao bih mirno, kao beba...msm, znamo da su crni tim koji "ima karakter" i odigra najbolje onda, kad je to najpotrebnije.
Da smo mi u sličnoj situaciji, spavao bih mirno, kao beba...msm, znamo da su crni tim koji "ima karakter" i odigra najbolje onda, kad je to najpotrebnije.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Proleter matematicki obezbedio Super ligu.
Cestitke, i nada da ce odoleti pritiscima iz Beograda oko raznih fuzija (kao onomad Backa).
Ako je Beograd mogao imati 50% superligasa, zasto ne bi NS mogao imati makar 2
Cestitke, i nada da ce odoleti pritiscima iz Beograda oko raznih fuzija (kao onomad Backa).
Ako je Beograd mogao imati 50% superligasa, zasto ne bi NS mogao imati makar 2
ernesto wrote:Ovde je tema Super Liga,tako da mzoemo da pisemo o svim superligasima,ti ne moras da ulazis u ovaj topic ako ti je mucno!ssnigd wrote:A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
A ti prekini vise da pametujes na svakoj temi ovog foruma!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vidi ko se javljaMilan wrote:ernesto wrote:Ovde je tema Super Liga,tako da mzoemo da pisemo o svim superligasima,ti ne moras da ulazis u ovaj topic ako ti je mucno!ssnigd wrote:A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
A ti prekini vise da pametujes na svakoj temi ovog foruma!
Covek koji samo nesto pametuje
Banujte me molim vas
Fudbalski savez Srbije saopštio je da je raspuštena Sudijska komisija FSS i da je mandat poveren nekadašnjem arbitru Zoranu Petroviću.
"Nekada naš najbolji arbitar i učesnik Svetskog prvenstva ima mandat da Izvršnom odboru FSS predloži četiri člana Sudijske komisije, kao i da do 15. juna pripremi nove liste arbitara", navodi se u saopštenju nakon sednice Odbora za hitna pitanja.
Dosadašnji članovi Sudijske komisije FSS bili su Rade Đurović, Dejan Filipović i Milan Karadžić.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
http://zurnal.rs/fudbal/partizan/64129/ ... evra-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Zavrsena nasa prica o Nikolicu.
Bar smo nesto resili
Zavrsena nasa prica o Nikolicu.
Bar smo nesto resili
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lalat preuzeo Nis. Tamo gde su mu zivo I mrtvo psovali, dok je vodio Vozdovac, pa nas, I na kraju Cuku Jos jednom ciganski moral u pravom smislu te reci.
PS. Zna li neko ovog derana kakav je igrac. Da ne bude slicna prica, kao I sa Djuricinom, sto je otisao u Suboticu.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/prv ... 02-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. Zna li neko ovog derana kakav je igrac. Da ne bude slicna prica, kao I sa Djuricinom, sto je otisao u Suboticu.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/prv ... 02-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojko Kacar wrote:
Dosao iz Vose u Becej i trgovacki ga uzima. I otac mu igrao u Vojvodini.
Zar je moguce da ga iz Vose nisu pratili u Beceju?? Ne mogu da verujem.
Zar je moguce da ga iz Vose nisu pratili u Beceju?? Ne mogu da verujem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov