Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dragojlo

Re: Super Liga - sezona 2017/18

Post by Dragojlo »

Ja sam spreman da se kladim u sve što imam na ovom svetu da Radnički i Spartak /Mladost neće proći prvo kolo kvalifikacija za LE, pa s kim god budu igrali!! Al će zato bar godinu dana da se kurče kako su "igrali Evropu"! Samo će da sjebu koeficijent lige za naredne sezone... :greenbutt:
ernesto

Post by ernesto »

Koliko si spreman da stavis!
Ja kazem da Radnicki prolazi prvo kolo?
Reci slobodno koliko ovde pred svima da se kladimo :deal:
Banujte me molim vas :beg:
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ček da utvrdim čime sve raspolažem! :D Ne, stvarno, ako se ne varam žreb se obavlja po teritorijalnom principu, pa najlakše što mogu da izvuku su neki Madžari, Makedonci ili šiptari.... A oni nisu baš totalna fudbalska buranija... Ako grešim ovo za žrebanje izvinjavam se, ispravite me... :cheers:
ssnigd

Post by ssnigd »

A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
Blizanci neka ispadnu odmah, za to znamo I zasto je bitno , a za Nislije, ako mogu neka udju I u grupe, sto se mene tice.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zapalio se zvezdin otvoreni autobus... brate ni proslaviti ne znaju ako im (sve) ne nameste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
recni galeb

Post by recni galeb »

ciganjska posla... ali majke im, ni oni ne upale cergu kada im sutra treba...
Malo su lagali broj titula, hteli sa petokrakom pred hram Sv. Save i onda im Bog lepo pokaze da sidju ipak malo pre...
ernesto

Post by ernesto »

ssnigd wrote:A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
Blizanci neka ispadnu odmah, za to znamo I zasto je bitno , a za Nislije, ako mogu neka udju I u grupe, sto se mene tice.
Ovde je tema Super Liga,tako da mzoemo da pisemo o svim superligasima,ti ne moras da ulazis u ovaj topic ako ti je mucno!
Marcello

Post by Marcello »

Jedan moj poznanik (inače, navijač Spartaka) strepi pred finale Kupa, jer se boji da crni ne izgube i njegov tim ostane bez Evrope. :mrgreen:
Da smo mi u sličnoj situaciji, spavao bih mirno, kao beba...msm, znamo da su crni tim koji "ima karakter" i odigra najbolje onda, kad je to najpotrebnije. :mafia:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
N13

Post by N13 »

Proleter matematicki obezbedio Super ligu.
Cestitke, i nada da ce odoleti pritiscima iz Beograda oko raznih fuzija (kao onomad Backa).
Ako je Beograd mogao imati 50% superligasa, zasto ne bi NS mogao imati makar 2 :)
Milan

Post by Milan »

ernesto wrote:
ssnigd wrote:A koga zabole uvo da li ce I koliko kola proci Toncev&co. Mislim da imamo mnogo vise problema u nasem dvoristu nego da se bakcemo sa Nislijama.
Ovde je tema Super Liga,tako da mzoemo da pisemo o svim superligasima,ti ne moras da ulazis u ovaj topic ako ti je mucno!

A ti prekini vise da pametujes na svakoj temi ovog foruma!
POŠTO OBRAZ ???!!!
ernesto

Post by ernesto »

Milan wrote:
ernesto wrote:

A ti prekini vise da pametujes na svakoj temi ovog foruma!
Vidi ko se javlja :lol: :lol: :lol:
Covek koji samo nesto pametuje
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je raspuštena Sudijska komisija FSS i da je mandat poveren nekadašnjem arbitru Zoranu Petroviću.

"Nekada naš najbolji arbitar i učesnik Svetskog prvenstva ima mandat da Izvršnom odboru FSS predloži četiri člana Sudijske komisije, kao i da do 15. juna pripremi nove liste arbitara", navodi se u saopštenju nakon sednice Odbora za hitna pitanja.

Dosadašnji članovi Sudijske komisije FSS bili su Rade Đurović, Dejan Filipović i Milan Karadžić.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

http://zurnal.rs/fudbal/partizan/64129/ ... evra-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Zavrsena nasa prica o Nikolicu.
Bar smo nesto resili :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Lalat preuzeo Nis. Tamo gde su mu zivo I mrtvo psovali, dok je vodio Vozdovac, pa nas, I na kraju Cuku :greenbutt: Jos jednom ciganski moral u pravom smislu te reci.

PS. Zna li neko ovog derana kakav je igrac. Da ne bude slicna prica, kao I sa Djuricinom, sto je otisao u Suboticu.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/prv ... 02-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Dosao iz Vose u Becej i trgovacki ga uzima. I otac mu igrao u Vojvodini.
Zar je moguce da ga iz Vose nisu pratili u Beceju?? Ne mogu da verujem. :frown:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply