Milan wrote:Nismo dotakli dno, vec smo otisli u minus. Mislim da se NS vise nece navijacki oporaviti i da ce nas, kao i ostatak Srbije, progutati. Kroz 10-ak godina necemo imati decu koja navijaju za Vojvodinu.
Vezano za upravu... Evidentno je da su i oni dovedeni da pomognu projektu koji ima za cilj ovo sto sam naveo iznad. Pa gde jos u svetu postoji primer da se klub ne oglasava u vezi neceg tako zdravorazumskog???!!!
Perspektiva Vose je da ce imati navijace u Dijaspori, ali ne i Novom Sadu.
Hvala svim ,,Novosadjanima" sto su unistili Novosadsku Staru damu i tradiciju napacenog grada i predaka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Душан wrote:Ушли јесу у ЛШ, али пролеће у европи дочекати неће. У овој групи нула 0 бодова је њихова реалност. Додуше нашима се тресу гаће још од понедељка.
I sta? Oni su svoj cilj ispunili. A mi? Sta je nas cilj? Gde cemo mi biti na prolece? Aj da se manemo njih I da gledamo nas. I da su ispali I da osvoje Ls, namo drukcije biti nece.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nije navijacki uopste toliko losa situacija,setite se samo sredine devedesetih pa do negde 2002-3.Kuci nas 100 na gostovanju bus,svi smo se znali.U gradu cigani i grobari glavni.Na zapadu bili " pederi sa zapada",samo navijacka tribina bila nasa.Na tribini smo imali 3-4 starija lika,ostalo mi mladji.Napravili smo neku pricu,cimali drugare iz skole i iz kraja i na par finala kupa im pokazali ko smo i da nas ima.Sad ta prica je sjebana ulaskom navijaca u vodjenje kluba,milion podela i prebacivanja,sad fali nova prica koja bi animirala postojece navijace koji su prestali da dolaze a i privukla nove.I ovo silenje crvenog blizanca me vraca u ta vremena kad smo ih iz ilegale cimali,busili gde god stignemo,kao otpisani.Ja sam prema njihovim uspesima ravnodusan,izbole me,kolko su dobili para od drzave i kolko ih guraju i zvezda sa najlona bi usla u ligu sampiona.
Čoveče.... Prvo danas na poslu kamionom obiđem pola Vojvodine - SVUDA se može čuti samo PARIZ, LIVERPOOL, NAPOLI, svima je to glavna preokupacija!!! Sada šetam ulicama svog Novog Sada - ista priča!!! Od 90% prolaznika samo se čuje "JAO, S KIM ZVEZDA IGRA PRVU", "JUU, LIVERPOOL, PSG, NAPOLI..."
Ma nek spreme oni doope za japansku zastavu, aj bre krs ekipa ce da se igra sa ovima sto za stati ne znaju.
Bice fora da su super finansijski prosli i aj u pm., sve to traje dok je Ajtolah na vlasti, cim zglajza docice i njima menice i ostalo dju**e ispod tepiha.
ogi wrote:Sta vam je tu cudno? Mislite da je drugacije u ostalim gradovima Srbije?
Naravno da nije, negde je losa situacija, negde jos gora... Od 18h povratak Tralalatovica na banovo brdo, arena 1..... Nadamo se postenom fudbalu, pa makar i izgubili, jebes pobedu uz neku novu lakrdiju...
Voja wrote:Izgleda nas prenose i u petak iz Nisa,ukoliko nislije ne zabrane
Za sad, jos nije otkazan, ali ima vremena do sutra uvece. I za arenu i Radnicki.
Gledam malo raspored u narednih 5 kola(Radnički Niš - g, Voždovac - d, Spartak - g, Napredak - d, Čukarički - d), i uhvatio sam sebe u razmišljanju kako na sledećoj reprezentativnoj pauzi (između Napretka i Čukaričkog) postoji realna šansa da budemo plasirani od 12-14 mesta i u potrazi za trenerom Postao sam veliki pesimista, a što mi je još strašnije, ne deluje mi ni najmanje nemoguće.
Rabba wrote:Gledam malo raspored u narednih 5 kola(Radnički Niš - g, Voždovac - d, Spartak - g, Napredak - d, Čukarički - d), i uhvatio sam sebe u razmišljanju kako na sledećoj reprezentativnoj pauzi (između Napretka i Čukaričkog) postoji realna šansa da budemo plasirani od 12-14 mesta i u potrazi za trenerom Postao sam veliki pesimista, a što mi je još strašnije, ne deluje mi ni najmanje nemoguće.
Ne preteruj:)
A veceras neka bude utakmica posle koje se nece pricati o sudjenju, i ja cu biti zadovoljan, pa kako bude. Stanisavljevic nije dao nijedan iz slobodnjaka do sada, eto da ga prizovem...a i Haskic nam je u odlicnoj formi, videcemo.. Sto je najbitnije uspeo nekako da zamenim smenu, tako da sa stadiona, a ne preko arene
Ako neko dolazi u Nis javite se, sigurno jos uvek niste probali novo Nisko pivo i vrv ne znate gde su najbolji cevapi
Rabba wrote:Gledam malo raspored u narednih 5 kola(Radnički Niš - g, Voždovac - d, Spartak - g, Napredak - d, Čukarički - d), i uhvatio sam sebe u razmišljanju kako na sledećoj reprezentativnoj pauzi (između Napretka i Čukaričkog) postoji realna šansa da budemo plasirani od 12-14 mesta i u potrazi za trenerom Postao sam veliki pesimista, a što mi je još strašnije, ne deluje mi ni najmanje nemoguće.
Ne preteruj:)
A veceras neka bude utakmica posle koje se nece pricati o sudjenju, i ja cu biti zadovoljan, pa kako bude. Stanisavljevic nije dao nijedan iz slobodnjaka do sada, eto da ga prizovem...a i Haskic nam je u odlicnoj formi, videcemo.. Sto je najbitnije uspeo nekako da zamenim smenu, tako da sa stadiona, a ne preko arene
Ako neko dolazi u Nis javite se, sigurno jos uvek niste probali novo Nisko pivo i vrv ne znate gde su najbolji cevapi
Nego jel ti beše onaj što je tako nahvalio Arsića ? Evo vam ga nazad panjčina obična .