21. kolo: VOJVODINA - Proleter 0:0
- Grof Žekula
- Administrator
21. kolo: VOJVODINA - Proleter 0:0
Петнаестог дана последњег месеца у години, од 15 часова, угостићемо на "Карађорђу" тим који и онако на истом игра једнако као и ми.
За тзв Градски дерби цене карата знате.
Па да се разилазимо (до 16. фебруара 2019.), надам се са многима који носе дрес ФКВ и "као" одлучују...
ФКВ – Пролетер 0:0
ФКВ: Роцков, Лазаревић, Граовац, Саничанин, Антић, Ђурић, Милојевић, Гојков, Месаровић (67' Ђуричин), Нешковић (86' Бједов), Гајић.
Пролетер: Елесин, Митровић, Андрејевић, Ламбулић, Човић, Шћепановић (76' Новаковић), Миросављев (82' Вукобратовић), Чоловић (90' Раденовић), Букорац. Танасин, Вујаклија.
За тзв Градски дерби цене карата знате.
Па да се разилазимо (до 16. фебруара 2019.), надам се са многима који носе дрес ФКВ и "као" одлучују...
ФКВ – Пролетер 0:0
ФКВ: Роцков, Лазаревић, Граовац, Саничанин, Антић, Ђурић, Милојевић, Гојков, Месаровић (67' Ђуричин), Нешковић (86' Бједов), Гајић.
Пролетер: Елесин, Митровић, Андрејевић, Ламбулић, Човић, Шћепановић (76' Новаковић), Миросављев (82' Вукобратовић), Чоловић (90' Раденовић), Букорац. Танасин, Вујаклија.
- naseljekolumbija
Re: 21. kolo: VOJVODINA - Proleter, subota u 15h
Имаћемо снежну утакмицу и грудвање, ако не одложе
- gospodinFKV
Sa slaninarsko-mazohisticke strane, tri boda su uvek dobrodosla.
Sa neke zdravorazumske strane, voleo bih da nam Proleter otkine dva boda, pa mozda i sva tri, da bi nam ''konkurenti'' za Evropu konacno dovoljno odmakli, da mozemo da smatramo sezonu izgubljenom.
Zasto? Zato sto imam utisak da cemo jedino u tom slucaju dati sansu klincima, da se razviju. Ako ostanemo u igri za Evropu, ocekujem opet kilo drva za koje se ''misli'' da ce napraviti razliku i izboriti Evropu.
Sa neke zdravorazumske strane, voleo bih da nam Proleter otkine dva boda, pa mozda i sva tri, da bi nam ''konkurenti'' za Evropu konacno dovoljno odmakli, da mozemo da smatramo sezonu izgubljenom.
Zasto? Zato sto imam utisak da cemo jedino u tom slucaju dati sansu klincima, da se razviju. Ako ostanemo u igri za Evropu, ocekujem opet kilo drva za koje se ''misli'' da ce napraviti razliku i izboriti Evropu.
jbg ma koliko ne podrzavao rad Vose zadnjih godina,ma koliko bio nezadovoljan ucinkom,ma koliko bio razocaran... nikada ne bih mogao pozeleti da izgubi
- gospodinFKV
Ma i kod mene preovladava ovo prvo, uvek, i kad smo trenere zeleli da oteramo, i uprave, i kad je svaki poraz znacio novi pocetak.
Samo pokusavam da kazem da i druga dva rezultata imaju svoje prednosti, pod uslovom da ovi skontaju onda da je vreme da se klinci kale narednog proleca.
Setite se prosle zime - nismo nikog afirmisali, niti napravili kostur za sledecu sezonu. U sezoni 10/11, kad nismo igrali Evropu, formirali smo tim ciji se kostur drzao na okupu naredne 2-3.
Da se razumemo, i ja bih voleo da prekosutra dobijemo, a da uprava svakako ne dovede sleper debila, ali mislim da to nece biti slucaj ako budemo imali promil sanse da izborimo Evropu.
Samo pokusavam da kazem da i druga dva rezultata imaju svoje prednosti, pod uslovom da ovi skontaju onda da je vreme da se klinci kale narednog proleca.
Setite se prosle zime - nismo nikog afirmisali, niti napravili kostur za sledecu sezonu. U sezoni 10/11, kad nismo igrali Evropu, formirali smo tim ciji se kostur drzao na okupu naredne 2-3.
Da se razumemo, i ja bih voleo da prekosutra dobijemo, a da uprava svakako ne dovede sleper debila, ali mislim da to nece biti slucaj ako budemo imali promil sanse da izborimo Evropu.
Ja svaku utakmicu u kupu pozelim da izgubimo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Koje su to price.Svi znamo.Kup je nas!Milan wrote:Ja svaku utakmicu u kupu pozelim da izgubimo...
Neke fore, koliko god da su u startu simpatične i dovitljive, kad se ponove po 1000-ti put, postaju malo bajate i dosadne.
- Neizlecivi
Ima li neke informacije o odigravanju tekme?
Vreme je taman da uzivamo u fudbalu... Uostalom kao i tokom cele polusezone
Vreme je taman da uzivamo u fudbalu... Uostalom kao i tokom cele polusezone
- Протомајстор
Можда би се коначно распуцали сад кад се ништа не види?
- naseljekolumbija
Људи јел се игра ово? Да знам да ли да упрежем хаскије
Uprezi , za sada stoji da se igra...
- naseljekolumbija
Одлично, таман да погодим пипера педера ледењачом у главуnewnowapv wrote:Uprezi , za sada stoji da se igra...
Odloženo
https://www.fkvojvodina.rs/odlozen-mec- ... proletera/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.fkvojvodina.rs/odlozen-mec- ... proletera/" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nista od ledenjace za Pipera... Drugi put...