Ono sto mi pada u oci, nakon citanja tekstualnog prenosa, bilo je gusto.
Da nemamo Rockova i ovu utakmicu bi izgubili.
Izmene u svrhu cuvanja rezultata, osim Zukica ( 88 minut) i odmah penal nad njim. To samo govori koliko je izmena zakasnela. Momak, odmah, napravio razliku i obezbedio pobedu.
Nadam se da cemo iz ovog meca izvuci pouku i u utakmici odluke u Surdulici savladati i Radnik, da nasoj deci obezbedimo dobre takmicarske utakmice.
28. kolo: Dinamo Vranje - VOJVODINA 1:3 (1:1)
Re: 28. kolo: Dinamo Vranje - VOJVODINA, subota u 15h
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ni blizufare wrote:Koliko ja vidim nama je u Sredu meč lopta za plej of protiv Radnika.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- naseljekolumbija
Морамо да добијемо и партизан на крају јер Радник игра против Врања а Напредак дочекује Земун. То су реално зицери
[video]https://www.youtube.com/watch?v=8ErKvVRxVSw[/video]
Reakcija Perića kod drugog gola
Naš prvi gol ko nekada naša deca protiv Partizana sve iz prve.
Reakcija Perića kod drugog gola
Naš prvi gol ko nekada naša deca protiv Partizana sve iz prve.
Sa snimka se stiče utisak da nas je sudija progurao do pobede. Penal koji je suđen je isti onakav kakav se decenijama sudi za bg go**a. Iskreno se nadam da nam ova pobeda neće biti dovoljna za play of.
- Протомајстор
Браво, браво, коначно победа!
Могао би мали Милојица малко дуже на клупу кад се Езе врати и биће то сасвим добар тим. Зломислић и Вук у тандему на задњем везном су оно што нам је фалило. Биће то добро.
Могао би мали Милојица малко дуже на клупу кад се Езе врати и биће то сасвим добар тим. Зломислић и Вук у тандему на задњем везном су оно што нам је фалило. Биће то добро.
- churguzijanac
Sad kada bi doveli nekog trenera malko iskusnijeg, da se krivi ne uvredi , tipa Sosa Babic, Zoran Govedarica ili Rastavac, vec za pley of ili out ako je moguce.Zahvalnicu poslati 7-8 igraca,dovesti duplo manje ali kvalitetnije, i to bi vec bio neki pomak.
Dok neko (Minja ) ne napise utiske iz Surdulice:
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/prv ... 31-03-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/prv ... 31-03-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Interesantno je što nam ponajbolji igrač (hvala mu na jučerašnja dva gola) uglavnom bude isti onaj koji nam je svojim golom u finalu Kupa 2013. srušio najveću euforiju i pozitivni naboj u zadnjih ne znam koliko godina.... Od toga se nismo oporavili do dana današnjeg, bez obzira na osvojen Kup naredne sezone....
Ovde smo imali vise srece nego pameti.Jeste li videli 2 gol Matica , i kakav kiks Perica.
Imam utisak da smo dobili na cvrstini (visini) odbrane premestanjem Graovca na beka i vracanjem Zlomislica u tim.
Cini mi se i da se Gojkov vratio u formu i da je Djuric mnogo korisniji na ofanzivnom veznom, nego zadnjem veznom. Takodje i da Matic pocinje da se uklapa u ekipu.
Zukic, sigurno, zasluzuje vise minuta na terenu.
Malo sam u nedoumici zasto je, posle iznudjenog penala, okrenuo ledja Zlomislicu, koji je trcao da ga pozdravi za potez, a on krenuo, verovatno, ka nasoj klupi sa uzdignutom rukom. Nadam se da nije imao losu nameru prema saigracu i da se to desilo u pozitvnom naboju.
Rockov se, opet, istakao i pravi je Kapiten.
Po snimku mi izgleda da su svi odigrali vrlo dobro i pozrtvovano.
Ako ponove igru protiv Radnika, onda je u pitanju napredak, a ne kvalitet ekipe iz Vranja.
Necemo dugo cekati na odgovor po tom pitanju.
Srecno u sredu.
Cini mi se i da se Gojkov vratio u formu i da je Djuric mnogo korisniji na ofanzivnom veznom, nego zadnjem veznom. Takodje i da Matic pocinje da se uklapa u ekipu.
Zukic, sigurno, zasluzuje vise minuta na terenu.
Malo sam u nedoumici zasto je, posle iznudjenog penala, okrenuo ledja Zlomislicu, koji je trcao da ga pozdravi za potez, a on krenuo, verovatno, ka nasoj klupi sa uzdignutom rukom. Nadam se da nije imao losu nameru prema saigracu i da se to desilo u pozitvnom naboju.
Rockov se, opet, istakao i pravi je Kapiten.
Po snimku mi izgleda da su svi odigrali vrlo dobro i pozrtvovano.
Ako ponove igru protiv Radnika, onda je u pitanju napredak, a ne kvalitet ekipe iz Vranja.
Necemo dugo cekati na odgovor po tom pitanju.
Srecno u sredu.