Izuzetno važne pobede protiv Radničkog i Mladosti. Sjajan bilans u gostima, 5/5!
Još 11 kola će se igrati do kraja jesenjeg dela, treba igrati dobro i kod kuće i uzimati bodove, nema više podele bodova posle 30. kola, raspored je povoljan i sve zavisi od nas.
10. kolo: Mladost - VOJVODINA 1:2 (1:1)
Re: 10. kolo: Mladost - VOJVODINA, nedelja u 18h
Au kakva bomba Drincica
Cak i drugi gol posle lepe akcije pao.
Cestitke igracima u strucnom stabu, ni malo lako gostovanje.
Vreme je za bodove i na Karadjordju.
Cak i drugi gol posle lepe akcije pao.
Cestitke igracima u strucnom stabu, ni malo lako gostovanje.
Vreme je za bodove i na Karadjordju.
Re: 10. kolo: Mladost - VOJVODINA 1:2 (1:1)
Svaka cast momcima, dobra igra i vazna pobeda!
Vidim da je Lalat naprasno vratio staru (pobednicku) postavu, i dalje mi nije jasno cemo ono brljanje sa Vozdovcem, ali dobro.
Sto rece N13, vreme je za pobede na domacem terenu.
Vidim da je Lalat naprasno vratio staru (pobednicku) postavu, i dalje mi nije jasno cemo ono brljanje sa Vozdovcem, ali dobro.
Sto rece N13, vreme je za pobede na domacem terenu.
Koliko mogu da vidim, par dobrih poteza Zukica. Drago mi je da se vraca u formu.
Lep skolski gol Matica.
Kljucni igrac nam je, ponovo, bio Drincic.
Lep skolski gol Matica.
Kljucni igrac nam je, ponovo, bio Drincic.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- novosadjanin
Drincic, Matic
Protiv Spartaka igramo vec u petak u 18h. Jos ta utakmica, pa zasluzena dvonedeljnja pauza pred gostovanje Cukarickom.
Stvarno los ucinak imamo kao domacini na Kardjordju. Samo jedna pobeda, protiv Rada, u 4 meca. Imamo i jednu pobedu kao domacini u Palanci i pobedu nad Proleterom na Karadjordju kao gosti.
Moramo dobiti Spartak jer i Cukaricki i Tsc odlicno guraju. Ni Radnicki ne treba otpisivati zna se zbog cega, oni imaju nesto laksi raspored sad i mislim da dobijaju 4 zaredom.
Protiv Spartaka igramo vec u petak u 18h. Jos ta utakmica, pa zasluzena dvonedeljnja pauza pred gostovanje Cukarickom.
Stvarno los ucinak imamo kao domacini na Kardjordju. Samo jedna pobeda, protiv Rada, u 4 meca. Imamo i jednu pobedu kao domacini u Palanci i pobedu nad Proleterom na Karadjordju kao gosti.
Moramo dobiti Spartak jer i Cukaricki i Tsc odlicno guraju. Ni Radnicki ne treba otpisivati zna se zbog cega, oni imaju nesto laksi raspored sad i mislim da dobijaju 4 zaredom.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Чукарички по резултатима добро гура, али све су добили на мишиће, стварно незнам колики је њихов реалан домет. Рецимо ТСЦ их је разбио, и промашио пенал, па су прошли са минималним поразом, али ни ми се против њих нешто нисмо наиграли. Имају утакмицу мање са звездом , коју ће лагано да изгубе, мучили су се са Радником, са Лучанима, Напредак их је надиграо па несрећно изгубио. Имају резултате, али су ми енигма. Мислим да смо у овом моменту за треће место највећи ривали ми сами себи јер смо склони будалаштинама на нашем терену , и ТСЦ( јачи су од Чуке), јер ,,недодирљиви" су ипак недодирљиви па за нешто више не можемо да се боримо.novosadjanin wrote:Drincic, Matic
Ja sam vise odusevljen Maticevim golom, nego Drincicevim. Fudbalska akcija, skoro kao iz udzbenika.
Naravno svaka cast Drincicu na bombi
Naravno svaka cast Drincicu na bombi
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ogi, ne vidi se video.
Nismo briljirali na ovoj utakmici. Kasnio sam, tako da prvi gol nisam ni video. Nakon njega mi moji domacini rekose da smo furiozno krenuli i da prognoziraju 0:3. Nismo nastavili u tom ritmu i utakmica je do poluvremena (bez obzira na igraca vise) bila ravnopravna. U drugom se Mladost skroz povukla, gde mi nismo imali resenja za taj bunker. Oni su imali i nekoliko opasnih kontri, gde su se u zavrsnicama svaki put spetljali, inace bi bilo veoma neugodno. Srecom, usledila je dobra akcija i odlican gol Matica. Sudija je nekoliko puta prekidao utakmicu zbog skandiranja nasih protiv kokeze i ljudi sa pistaljkama.
p.s. Mladost ima dva pomocna terena. Jedan sa vestackom i jedan sa pravom travom. Ovaj sa pravom je vrhunski i ovi nasi strucnjaci bi se mogli konsultovati kako odrzavati travnjak...
Nismo briljirali na ovoj utakmici. Kasnio sam, tako da prvi gol nisam ni video. Nakon njega mi moji domacini rekose da smo furiozno krenuli i da prognoziraju 0:3. Nismo nastavili u tom ritmu i utakmica je do poluvremena (bez obzira na igraca vise) bila ravnopravna. U drugom se Mladost skroz povukla, gde mi nismo imali resenja za taj bunker. Oni su imali i nekoliko opasnih kontri, gde su se u zavrsnicama svaki put spetljali, inace bi bilo veoma neugodno. Srecom, usledila je dobra akcija i odlican gol Matica. Sudija je nekoliko puta prekidao utakmicu zbog skandiranja nasih protiv kokeze i ljudi sa pistaljkama.
p.s. Mladost ima dva pomocna terena. Jedan sa vestackom i jedan sa pravom travom. Ovaj sa pravom je vrhunski i ovi nasi strucnjaci bi se mogli konsultovati kako odrzavati travnjak...
POŠTO OBRAZ ???!!!