Slavisa Jokanovic - legenda kluba?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
Post Reply

Da li je Slavisa Jokanovic legenda FK Vojvodina?

Poll ended at Tue Apr 12, 2005 8:32 pm

DA
3
23%
NE
10
77%
 
Total votes: 13

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Slavisa Jokanovic - legenda kluba?

Post by Voja »

Smatram da imamo puno pravo da polemisemo ko od bivsih igraca zasluzuje status legende kluba.Mesecno cemo polemisati o 2 igraca ili mozda i jednom ako bude zainteresovanih:
Prvu legendu smo vec izabrali,drugi igrac o kome cemo diskutovati je
Slavisa Jokanovic,za i protiv uz kratko obrazlozenje:
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Uz sve postovanje prema takvom igracu,on ne moze biti legenda kluba.On jeste uzeo titulu sa Vojvodinom,ali se kratko zadrzao u klubu,a uz to igrao je i za beogradski klub potom.
Prave legende klubova su poput Franka Barezija.Covek je odigrao u svom zivotu samo za jedan tim - AC Milan
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8837
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ne znam, zaista imam podeljeno mishljenje o celoj drugoj shampionskoj generaciji, svi su oni za nas odigrali samo par sezona. To je bio tim napravljen za jednokratnu upotrebu, osvojiti titulu, rasprodati i debelo zaraditi.

Inache iz celog tog sastava bih kao najblizheg legendarnom statusu naveo Chedu Marasa. Zatim Shele, Miha, Jokan i Vujachic.
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Uz svo poštovanje njegovog doprinosa u osvajanju druge titule, nikad ga ne bih mogao, ni po jednom kriterijumu svrstati pored Boškova, Toze, Vasića, Krstića, Trivića,Ivoša,Brzića, Vujkova, Ivezića, Svilara....Šaule...
Jako sam se iznenadio da je on drugi predlog, ili si možda to pitanje i namerno potegao.Onda ga shvatam.
Moje mišljene je NIKAD. Slave je grobar sa Detelinare.Čak i jedan Bobe, možda i Panta i još neko.... će, po meni, teško ući u taj krem.Znate zašto.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Turija wrote:Jako sam se iznenadio da je on drugi predlog, ili si možda to pitanje i namerno potegao.
Uvek se trudim da u svojim pitanjima imam neko opravdanje za ista.Tako sam postupio i ovaj put...
Jer postavljanem Jokana u anketu,samim tim postavljamo i podpitanje sta podrazumevamo pod pojmom "Legende FK Vojvodina"?Jeli li dovoljno imati titulu (kojih imamo SAMO DVE) ili za ulazak u drustvo LEGENDI igrac treba da poseduje jos nesto???
Nadam se jednom kvalitetnom odzivu forumasa u ovoj anketi,bar kad je Jokan u pitanju,jer... pa evo vec ste dosta i rekli za pocetak....
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Mislim da "Legenda kluba"mora da zaista zasluzuje taj naziv :!:
Poput Saule!
Cak dosta njih iz sampionske generacije ne zasluzuju da budu legende kluba!
Nisam sada za to da legenda mora da bude igrac poput Paola Maldinija,ali da na izvestan nacin i tokom igranja i nakon odlaska u drugi klub postuje Vosu!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

JOKAN NE!

Post by Владика »

Nije dovoljan rezultat da bi neko postao legenda. Vazan je igracev odnos prema dresu,navijacima, gradu kao i njegovo ponasanje.Jokanovic nazalost nije otisao za velike pare jer je po mojim saznanjima otisao u jugoslovensko sportsko drustvo za 250000 maraka.Jokan je u Voshi ostao ne dorecen a dobro se i secam njegove prve utakmice protiv nas u Novom Sadu(1-2 golove dali Dakic i Djurdjevic 2) kada je prosto kidisao da slomi nogu nekom nasem igracu. Hvala mu na njegovim igrama ali on to sigurno nije radio za nas.Kada je u nekom intervju pomenuo klub? U ostalom da mu je stalo do kluba valjda bi se u ovim smutnim vremenima negde pojavio?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

CEDA DA!

Post by Владика »

Radoye wrote:.
Inache iz celog tog sastava bih kao najblizheg legendarnom statusu naveo Chedu Marasa. .
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8837
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: JOKAN NE!

Post by Radoye »

podbara wrote:Nije dovoljan rezultat da bi neko postao legenda. Vazan je igracev odnos prema dresu,navijacima, gradu kao i njegovo ponasanje.Jokanovic nazalost nije otisao za velike pare jer je po mojim saznanjima otisao u jugoslovensko sportsko drustvo za 250000 maraka.Jokan je u Voshi ostao ne dorecen a dobro se i secam njegove prve utakmice protiv nas u Novom Sadu(1-2 golove dali Dakic i Djurdjevic 2) kada je prosto kidisao da slomi nogu nekom nasem igracu. Hvala mu na njegovim igrama ali on to sigurno nije radio za nas.Kada je u nekom intervju pomenuo klub? U ostalom da mu je stalo do kluba valjda bi se u ovim smutnim vremenima negde pojavio?
Da, jel' palo nekome na pamet da kontaktira sve te nashe bivshe igrache iz shampionske generacije kojima je to bila odskochnica za uspeshne internacionalne karijere (prvenstveno mislim na Mihu i Jokana ovde)? Ono, znate, mi smo vam omogucili da steknete afirmaciju i zaradite milione i milione $$$, nego stisla frka sada pa ako biste bili voljni da malo pripomognete u ime nekadashnje saradnje, ne treba mnogo, koliko mozhete, samo da zakrpimo najbolnije rupe...
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Ako bi Jokan usao u "hall of fame", ona bi se brzo prepunila i citava stvar bi izgubila smisao. Ne znam da je u zadnjih par godina dao ijednu izjavu koja je imala ikakve veze sa nasim klubom. Vidim ga sa vremena na vreme u OS "Zarko Zrenjanin" kako pika mali fudbal sa ekipom, nikada dres, kacket ili bilo koje drugo obelezje kluba. Ne, za status legende je definitivno potrebno vise...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Evo ga i prvi od mojih predloga koji nije uspeo da stekne status LEGENDE kluba.Slavisa Jokanovic po misljenju navijaca (10:03) NE ZASLUZUJE status LEGENDE FC Vojvodina!!!
Post Reply