Kup Srbije 2022/2023
Re: Grafičar - VOJVODINA, utorak 16h ( A1P)
Nisam gledao smešnije penale. Bruka i sramota kako su igrači Grafičara šutirali. Bolje da smo izgubili u 90. minuta ako je ovo namešteno.
Svaka cast Simicu i mom Zukicu pa ovo bre ni Buffon,Dida ,Toldo ne bi skinuli bre
- Uvek sa tobom
Брука.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- naseljekolumbija
- Red Marquis
- Moderator
I, gde se dede ta rutinska pobeda koju si očekivao i čudio mojoj skeptičnosti?
Dobro smo i prošli, greška male zvezde što nisu obukli i ciganske dresove, ispali bi dans od njih ko iz praćke.
Io odio Belgrado
-
Nedimoviću lopove
12/8 šuteva na gol za njih, mi 7/3. Jad i beda. Lazarević i Topić mi iskidali živce, a bogami i Milosavljević. Da čujemo opravdanja...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Na trecem penalu mi deluje, da je Simic izasao sa obe noge napred
U svakom slucaju, predivna fudbalska predstava momaka iz Novog Sada.
U svakom slucaju, predivna fudbalska predstava momaka iz Novog Sada.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nezasluzeno smo prosli.
Vojo, opet si pogodio sa golmanom
Vojo, opet si pogodio sa golmanom
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Tuzno je sto nam je OPET najbolji igrac bio golman...
Uprava napolje!
- novosadjanin
Rutinska pobeda u utakmici sezone. Jos 4 koraka do Lige Konferencije. Zreb u Nionu u cetvrtak 3.novembra u 14h. Moguci protivnici: Metalac, Novi Pazar, Mladost GAT, Železničar, IMT, Radnički (SM) i Radnički (Novi Beograd) i Kolubara. Moze Gat, ali da gostujemo. Osmina finala igra se 9.novembra.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Kup je našnovosadjanin wrote: ↑Tue Nov 01, 2022 7:23 pm Rutinska pobeda u utakmici sezone. Jos 4 koraka do Lige Konferencije. Zreb u Nionu u cetvrtak 3.novembra u 14h. Moguci protivnici: Metalac, Novi Pazar, Mladost GAT, Železničar, IMT, Radnički (SM) i Radnički (Novi Beograd) i Kolubara. Moze Gat, ali da gostujemo. Osmina finala igra se 9.novembra.
Stvarno sta reci ,a ne zaplakati.
Igrali smo protiv dece dobro i organizovano vodjene.Ovo ne ide u dobrom pravcu...Neko je rekao 3 suta na gol za 90min, malo je bre.Interesuje me sta ce Rastavac smisleno reci...da se radujemo jel smo uspostavili sistem....Izgleda da mi vidimo nesto sti trener i uprava ne vide.Gro ekipe graficara je 20g i manje
Igrali smo protiv dece dobro i organizovano vodjene.Ovo ne ide u dobrom pravcu...Neko je rekao 3 suta na gol za 90min, malo je bre.Interesuje me sta ce Rastavac smisleno reci...da se radujemo jel smo uspostavili sistem....Izgleda da mi vidimo nesto sti trener i uprava ne vide.Gro ekipe graficara je 20g i manje
Onaj ko navija za vošu koliko živaca više pokida nego ovi koji navijaju za ove bg blizance,mi treba da imamo neke privilegije za ovu količinu sranja koja nam se dešava ,ovi se raduju svakog vikenda mi mnogo ređe.