22. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:0
22. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:0
U subota, 29.03.2008. u 14h. igra se utakmica 22 kola MSL. Gostujemo ekipi Cukarickog, koja je dosta izmennila sastav u odnosu na prvi deo prvenstva.
Nadam se da ce Brzic nesto preduzeti kako bi napad proradio!Ocekujem pobedu i dobijanje na samopouzdanju kod nasih igraca!
Srecno nam bilo
p.s. Sav prihod od gostovanja bice prosledjen za akciju POMOC ZA KOSMET
Nadam se da ce Brzic nesto preduzeti kako bi napad proradio!Ocekujem pobedu i dobijanje na samopouzdanju kod nasih igraca!
Srecno nam bilo
p.s. Sav prihod od gostovanja bice prosledjen za akciju POMOC ZA KOSMET
Poraz protiv borca nam je mozda i dobrodosao, kako bi se koncentrisali na stvaranje tima i igre za narednu sezonu, sada kada nam je titula pobegla, a i gotovo da smo bezbedni na trecem mestu. Nadam se da smo pametni dovoljno i da ce one price o ubacivanju mladjih u tim poceti vec od cuke i da se ostvaruju. Ako Pop ide na kraju sezone, nek' se ubaci mali Vukobratovic malo u vatru, Tadic u prvih 11, pa neka se menja sa Smiljanicem. Buaca ili u spic sa Sepuom ili na klupu, ako je Pantelic vec ostao neka odigra makar 20 minuta kao rezerva, a ne Vukelja da mi udje i kao mrtvo tele da mi seta po terenu, a mi vijamo rezultat. Trivunovic se nadam vraca u tim, posto nam je on trenutno jedini koga ja vidim da moze napad da nam organizuje.
Ocekujem jednu mnooogo bolju Vosu od one protiv borca i naravno 3 boda za vracanje samopouzdanja
Ocekujem jednu mnooogo bolju Vosu od one protiv borca i naravno 3 boda za vracanje samopouzdanja
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
B92:
Da li ce konacno stoper poceti utakmicu?(mislim na "kupljena" pojacanja Radovica ili Jovanovica)Povrede fudbalera Vojvodine
Trener Vojvodine Ivica Brzić izjavio je u petak da je suočen sa brojnim problemima oko sastavljanja tima, uoči prvenstvenog duela sa Čukaričkim u Beogradu. Brzić je novinarima u Novom Sadu rekao da zbog povrede neće moći da računa na Igora Đurića, Jozefa Kizita, Miodraga Stošića i Ljubišu Vukelju.
Zbog reprezentativnih obaveza van stroja su tokom nedelje bili reprezentativci Makedonije i Crne Gore, Vlatko Grozdanoski i Savo Pavićević, kao i omladinski reprezentativac Srbije Danijel Aleksić koji nije u kombinaciji za subotnji meč.
"Bez obzira na probleme, verujem da možemo da pobedimo. Trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović je moj dobar prijatelj, ali i pored toga želim da ga pobedim", rekao je Brzić.
Utakmica se igra u subotu od 14 sati na stadionu Čukaričkog. U prethodnom meču te dve ekipe u Novom Sadu bilo je 0:0.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Najteža utakmica do sada. Čuka igra dobar fudbal-to je pokazala protiv jakih ekipa- i mislim da ćemo imati velikih problema posebno zbog realizacije a kako čitam po forumu i opuštenom pristupu. Velika prekretnica za naredni deo prvenstva. Da li ćemo ostati u trci za drugo mesto ili ćemo se pomiriti sa trećim i već sada graditi tim za narednu sezonu.
" Dečko je pun zmajova! "
-
po svim izvestajima sa jucerasnje utakmice zakljucak je da smo ponovili bledo izdanje od prosle subote i da se agonija nastavlja sto se tice nase realizacije!i ova varijanta sa buacem u spicu nije urodila plodom tako da ce brzic imati velikih problema u nastavku sampionata da pronadje lek za neefikasnost!vec sad se vidi da smo umesto najavljivanih top pojacanja od strane magistra doveli prosecne i u neku ruku limitirane igrace i da su one price o borbi za titulu bile vise nego smesne ali eto bar imamo para za finansiranje privatnih proslava,i to je nesto!
ps.porucio bih nasem treneru da je krajnje nekulturno nositi naocare za sunce na konferenciji za stampu!
ps.porucio bih nasem treneru da je krajnje nekulturno nositi naocare za sunce na konferenciji za stampu!
-