20. kolo: c.z. - VOJVODINA 1:1 (1:1)
Re: 20. kolo: c.z. - VOJVODINA, subota 16h (А1П)
@ Paolo, sve nam je dobro poznato.
Daj da pomognemo ovom detetu. To je strasno. Daj Boze da malisan sto pre ozdravi.
Daj da pomognemo ovom detetu. To je strasno. Daj Boze da malisan sto pre ozdravi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
@Voja
Po zakonu velikih brojeva pogodićemo taj penal, to nam je iznenađenje
Penal za nas?,,Nece da moze", sto bi rekao Sojic.Deep Purple wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 9:42 am @Voja
Tako da se ,,ne uzbudjavamo". Mi opusteno gledamo, a nasi opusteno igraju.
Sad su preuzeli i Sinisinu karijere ovde 100%, nama 0%. OK je to, jer bi to bila i njegova zelja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U ovoj eri opste narodne ciganizacije srpskog fudbala, danas imamo najvecu sansu da ih otresemo.
Pocetak je sezone, dosta turbulencija je bilo kod njih. Imamo sansu to je sigurno.
Rastavac vise nema izgovora za bezidejni fudbal. Dobio je ceo tim, imao cele pripreme, uvideo ko sta moze i koliko, tako da ocekujem fudbal i borbu na terenu.
https://youtu.be/c9Bshgo02jo
Pocetak je sezone, dosta turbulencija je bilo kod njih. Imamo sansu to je sigurno.
Rastavac vise nema izgovora za bezidejni fudbal. Dobio je ceo tim, imao cele pripreme, uvideo ko sta moze i koliko, tako da ocekujem fudbal i borbu na terenu.
https://youtu.be/c9Bshgo02jo
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kad smo kod sansi, kvota na ciguse 1.12 a na nas 18.
Pa brate mili, daj da im nanu naninu...
Pa brate mili, daj da im nanu naninu...
- Deep Purple
I opet ja jedva čekam utakmicu, nečemu se nadam… Mazohizam u pravom obliku.
Lopta je okrugla, 11 na 11. Početan rezultat 0:0. Jebite im Nanu, Naninu.
Lopta je okrugla, 11 na 11. Početan rezultat 0:0. Jebite im Nanu, Naninu.
Prava odlika svakog SlaninaraDeep Purple wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 12:07 pm I opet ja jedva čekam utakmicu, nečemu se nadam… Mazohizam u pravom obliku.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
DobijamoDuplof wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 12:23 pmPrava odlika svakog SlaninaraDeep Purple wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 12:07 pm I opet ja jedva čekam utakmicu, nečemu se nadam… Mazohizam u pravom obliku.
Iz tvojih usta u Božije ušiDeep Purple wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 12:50 pmDobijamoDuplof wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 12:23 pmPrava odlika svakog SlaninaraDeep Purple wrote: ↑Sat Feb 04, 2023 12:07 pm I opet ja jedva čekam utakmicu, nečemu se nadam… Mazohizam u pravom obliku.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Vec godinama se ne zanosim.
Niti smemo, niti mozemo (da se ne lazemo, sve i da smemo).
Opet, kao papagaj, pred svaku utakmicu s njima cu da ponovim - izadjite i pi**u im polomite. Ako se izgubi, neka se izgubi krvavo.
Jedino sta boli vise od poraza protiv njih je apsolutni nedostatak mu*a u svakoj ekipi od 2013. pa nadalje. Ako ne pokazete promil mu*a, ja sam s vama zavrsio dok nekih vremena kada integritet ponovo bude na ceni. Uriniraju po vama vec bezmalo deceniju, ciji god dres ste nosili u svojim karijerama. Dokle cete klecati i traziti jos? Pokazite da ste sportisti, a ne preplacene jajare.
Niti smemo, niti mozemo (da se ne lazemo, sve i da smemo).
Opet, kao papagaj, pred svaku utakmicu s njima cu da ponovim - izadjite i pi**u im polomite. Ako se izgubi, neka se izgubi krvavo.
Jedino sta boli vise od poraza protiv njih je apsolutni nedostatak mu*a u svakoj ekipi od 2013. pa nadalje. Ako ne pokazete promil mu*a, ja sam s vama zavrsio dok nekih vremena kada integritet ponovo bude na ceni. Uriniraju po vama vec bezmalo deceniju, ciji god dres ste nosili u svojim karijerama. Dokle cete klecati i traziti jos? Pokazite da ste sportisti, a ne preplacene jajare.
U postbutorovićevoj epohi izgubili smo 19 puta, uz 2 nerešene i jednu pobedu (2016).
Ako je za neku nadu, tu pobedu i jedan remi smo ostvarili u rupi.
Prelazni rok smo odradili bolje od njih. Došli su nam igrači iz srpskog i litvanskog šampiona, kao i velika nada evropskog fudbala iz Štutgarta. Realno, nemamo čega da se plašimo.
Ako je za neku nadu, tu pobedu i jedan remi smo ostvarili u rupi.
Prelazni rok smo odradili bolje od njih. Došli su nam igrači iz srpskog i litvanskog šampiona, kao i velika nada evropskog fudbala iz Štutgarta. Realno, nemamo čega da se plašimo.
- Red Marquis
- Moderator
Ne interesuje me njihov prelazni rok, ali naš je teški promašaj. Zna se koje pozicije škripe od starta, i na njima ne samo da niko nije doveden, nikog nisu ni tražili.
Io odio Belgrado
- slanobarac
Samo da ne čujem posle utakmice ono sneg, kiša, vetar....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sneg, kisa i vetar su nam i jedina sansa…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
Uroš Nikolić ne igra, ima temperaturu.